- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #1.781
canim Allah kavuştursun .... Bigun bile bana cok zor geliyor.... Gerçi 2 guncukmus..,kızlar merhaba herkeseeeeee
bugün eşimi yolcu ettim Mersin e gitti işi için toplantıları varmış
taaa perşembe akşam dönücek
evde kızımla yalnız kaldıkk
inşallah kızım huysuzluk yapmaz :18:
bugün iyiydi şükür
kahvaltı soğanlı yumurta bir dilimden az ekmek çeyrek simit beyaz peynir ve tulumdan az az beş zeytin az z yağı az reçel iki bar çay
öğleyin sütlü cornfleks
arada bir yeşil elma bir tarhana
akşam dünden buğday çorbası vardı bir büyük kase bir dilim ekmekle içtim
bollllll su
çay bardağıyla neskafe
acıkırsam portakal yicem kızımın ne zman uyuyacağını bilemiyorum ondan
eşim olmadığı zaman tek başıma yemek yapasım gelmiyor üfff
canim Allah kavuştursun .... Bigun bile bana cok zor geliyor.... Gerçi 2 guncukmus..,
bebis uslu dururda inskolay geçer
bugun yediğin mamalar iyiymis
bu arada sen yinede illaki bi çorba yap....
sanirim bi cogumuz boyleyiz... Kendimize yemek yapmıyoruz
sabah: ballı tarçınlı çay, 1 yumurta, yarım dilim ekmek, bir lokma köy peyniri
ara: bitki çayı, şekersiz neskafe
öğle: yarımdan biraz fazla patates oturtma, yarım porsiyon pirinç pilavı,1 dilim ekmek
ara:: su ile hazırlanmış bir bardak salep
ara: 3 ince dilim ekmek, 30-40 gr kadar haşlanmış kırmızı et
akşam: yarım porsiyon yoğurtlu mantı(sosu ve yağı yok), yine yoğurtlu bir porsiyon çorba, havuç salata,4 yk fırın sütlaç
buğün toplamda 60 dak yürüdüm
2 dakika ip atladım..250 tane
100 mekik.
sporları çıkınca kalan kalorilerim----1334
kendimi çok yorgun hissediyorum..iş yoruyor sanırım. buğün başka spor yapamayacağım..
şimdide yeşil çayımı içiyorum. yatmadan önce de ballı tarçınlı çayımı içeceğim
zorisimbuldum allah kavuştursun canım. inşallah bebişin de fazla huysuzluk etmez da su gibi akıp geçer...
hawar canım bizim de en büyük problemimiz yeme..yemiyor yemiyor işte...onda ki iştahsızlık bende olsa keşke. dal gibi olurdum
verdiğiniz linklere baktım. ben de yaparım diye sık kullanılanlara ekledim.
menümü yazayım:;
07:00 küçük bir muz
07:30 domates, salatalık, 1 kk peynir, 2 zeytin, 2 ceviz, bir dilim ekmek
10:00 yarım avuç beyaz leblebi
10:30 tek şekerli nescafe
11:30 yine yarım avuç beyaz leblebi
12:30 makarna tavuk diye birşey. 3-4 yk makarnanın üzerine tavuk ızgarayı dilimlemişler....
15:00 bir elma
18:00 2 yk kuru fasülye, 2 yk pilav, 4 adet köfte
akşam fazla oldu biliyorum ama bu hafta istediğimden az az yeme taktiğini deniyorum...
içimde kalmayacak şekilde yemeye özen gösteriyorum...
bugün spor yok...dedim ya haftada 3-4 gün spor yapıcam diye...
20 dakikayı izliyorum bir taraftan...
Canım noldu sana böyle:44atates zaten ekmek demek hem pilav hem ekmek.Sonra aralarda ekmek yiyorsun hemde 3 dl Ve mantı Bugün çok agır olmuş Sen kendine bak dersen ben zaten iradesizim ama sen öyle degilsin degildin ve yine öyle iradeli ol.Bunca spor zaten anca yediklerini yakmaya çalışmış
kendimi çok yorgun hissediyorum kızlarr
tatilden sonra işe başlayınca böyle oluyor, haftaya alışırım sanırım,bide kızım çok gerdi beni akşam akşam, bize vurup duruyor nerden alıştıysa, eşimin pcde işi vardı o yüzden o biraz gerildi, bu defa kzııım daha çok gerildi, bende yarın için yemek yapıyordum kızma bakıcıya veriyorum ya yemeğinide pişirip veriyorum, işimi biritince saat 11:15 olmuştu uyutayım dedim ağladı ağladı altını değiştirtirtmedi falan derken bende bir bağırış tabi sus bus benimki kortktu yavrum biraz sakinleşinceçok pişman oldum bu defa aldım kucağımda sallayarak uyutayım dedim, abana şirinlik yapmaya başlıyınca başladım ağlamayaaaa, ama duygusal gelgitler yaşadım 1 saat içinde, ama hala vijdan azabı çekiyorumm
ebru menünde çok cıss var ama kalori olarak iyi,
papatya menünü beğendimmm
minikkelebek ve zor isim buldum sizin menülerinizide beğendimm
nelson bencede çok abartmışsın ne ettin kız sen öylee, bir ara çok az yiyordun, şimdide çok yiyorsunn
menüme gelince
sabah 10:00 2,5 dilim uno denge light, 8 yeşil zeutin, köy peyniri, 1.5 kaşık pekmez
öğlen 5yk kuru fasulye, 3 yk pirinç pilavı, 2 kornişon turşu
ara 1 armut
akşam 19:00 6 yk kıymalı karnıbahar, bolca salata
ara yarım geryfurt
2 fincan yeşil çay, 1,5 lt su
80dk yürüyüş
ben yatar kızlar herkese iyi gecelerrr
Bizde oglumla bi güzel kahvaltımızı yaptık... Bizde de iştahın masallahi var...Kızlar oglum 7 buçutkta kalktı.Ama şimdi kahvaltı ediyoruz.Daha dogrusu ben migde bulantısından,oglumda iştahsız tüküren yemeyen bi çocuk oldugu için tırtıklıyoruz sadece.Acaba ayva tatlısındaki gıda boyasımı tarçın mı migdemi bulandrdı.İnş. başka bişiden degildir:18:yok yok degildir
Bizde oglumla bi güzel kahvaltımızı yaptık... Bizde de iştahın masallahi var...
meyve bile dogratti bana... Anne ondanda getir sundanda getir herseyden getir dedi
Ayyyne güzel.Bende o günleri görebilcek miyim Oglum 4 kilo dogdu tosuncuktu.Bacakları kat kattı ve sütüm çok fazla yarıyorddu.Dr. obez olmasın diye bi türlü ek gıdaya geçtirmedi.Bu yüzden 9 ayda başladıgımız için çocuk istemedi pütürlü sournu onu çok zor aştık.Şimdide bildiklerini yiyiyor.Örn:muz elma seviyor ama digerlerini agzına koymuyor.Farklı bi gece maması alınca yemiyor Canları saglıkları yerinde dursunda varsın yemesinler napim.Bu sabah ilk kez götüne vurdum ikimizde agladık sonra Zorla saatlerce önünde duruyor.DR. sütüm gelmiyor diye aglayarak giderdim.Şimdide bu çocuk bişi yemiyor.Yaşıtları köfte herşey yiyor bizimkisi bebek gibidiye aglıyorum O da tatsada 1 kase yemese de 3 kaık yesede vitamin alsın yeter diyor.Ama o tospam gitti çırpı bacak geldi yerine
haklısın canım.. ne deseniz haklısınız.
bendede dün akşam çok yorgunluk vardı. sanırım işe başlamaya vucüdumuz alışmadı. bir kaç gün sonra bu tempolu halimize alışırız umarım.
evet canım yine abarttım, her sabah dikkat etmeye çalışarak güne başlıyorum. işten eve ğidince çıldırmış gibi birşeyler yemeye başlıyorum. gece vicdan azabı çekiyorum. sabah yine dikkat etmeye çalışıyorum. ama olmuyor, iradem gitti.. ama eninde sonunda bu yeme düzenimi düzeltmem lazım...nasıl olacak bilmiyorum..
canım sabah bulantılarıysa dikkat etKızlar oglum 7 buçutkta kalktı.Ama şimdi kahvaltı ediyoruz.Daha dogrusu ben migde bulantısından,oglumda iştahsız tüküren yemeyen bi çocuk oldugu için tırtıklıyoruz sadece.Acaba ayva tatlısındaki gıda boyasımı tarçın mı migdemi bulandrdı.İnş. başka bişiden degildir:18:yok yok degildir
Bizde oglumla bi güzel kahvaltımızı yaptık... Bizde de iştahın masallahi var...
meyve bile dogratti bana... Anne ondanda getir sundanda getir herseyden getir dedi
Yani öyle cok tombull yok ...)anası hariç)canım sabah bulantılarıysa dikkat et
son adet gününü bi hesapla bence
çünkü hem yemek istersin o malum günlerde hem miden bulanır
kız maşallah de çocuklar küçükken tombul oluyor
boy atmaya başlayınca zayıflıyorlar genelde
ama ailede tombulluk varsa tabi o zaman dikkat et canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?