- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #17.801
18 kilo vermişsin arkadaşım daha ne olsunBu arada ben nihayet hedef kiloma ulaştim.taaaaa 68 de başlayan 24 haftalık kilo vermem seruvenim 50.4 görerek son buldu. ..
Tamam canım cumaya 56 larda eklersin beniebrucum ekleyemiyorum malesef canım ya mesaj düzenleme paneli artık yok açılmıyo artık gelecek hafta cumartesiyi bekler öyle tablo yaparım cuma günü unutanlar tartılmayanlar oluyo malesefevet canım ya bacaklarım kalın bana da öyle geliyo eski boydan resimlerim vardır ama eteklidir hep bi bakayım da atarım bulunca
Tutuyorumpapatyam noldu bilmiyoruma ama yiyemyorum ve öyle migdem de kazınmıyor sadece biraz migdem bulanıyor o kadar.Benimde dügünde ilk kez kuaföre menükür yaptırdıktan sonra el iki baş parmagımda sararma tırtık tırtık şekil bozuklu oldu.Iyi akşamşar kızlar
Nasılsınız bugün pek uğrayan olmamış topiğe ebrucum gecen güzel geçmiş. Akşam yememek gerekiyor ama tutamıyoruz işte kendimizi
Kızlar ben Perşembe gibi pedikür yaptırmıştım dün eve geldiğimde sağ ayağımın baş parmağı hafif kızarmıştı ayakkabıdan herhalde dedim.bugğn biraz daha şişti. Akşam namazını kılarken secdeye gideceğim ayağımın o kısmı Kıvrıldı inanılma bir şekilde sızladı. Hemen hastaneye gittim enfeksiyon kapmış. Neyse doktor ikaç verdi eve geldim. Spor yapıcam hazırlığımı yaptım giydim ayakkabılarımı çok sızladı bıraktım. Offf benim spor yalan oldu bir kaç gün. Aman yaaaa
ortimmmmm canım çok geçmiş olsun ama yiyince kan olmaz yag olurGubaydin kizlar hastaydiim doktora gittim serum taktilar igne yazacakti emziriyorum diye hapa cevirdi bogazim cok agriyo kan degerlerimde dusuk cikti bu ara diyet yok yemek yemeye calisiyorum kizda huysuz surekli emmek istiyo dun aksam gecmisi okudum
Nazli canim hayirlisi olsun kardesden gu zeli yok cocuklarin icinde senin icin de iyi olacaktir
Kilo verenleri tebrik ediyorum ozellikle iki kisi 1 kilo ustu vermisler di onlari
Iyilesince trkrar araniza donerim kib
H sonun iyi geçmiş ne güzel annenlerle beraber.Ama saldın kendini kevserim ya ki sen çok güzel menüler çıkartıyordun.Tekrar başla bu kadar tembellik dinlenme yetermerhabalarrr cıtırlar nasılsınız bakıyım
didemdefne cnm cok gecmıs olsun ıyılesın ınsallah tekrar donersın
papatyam sanada cok gecmıs olsun uzulme gectın mı yaparsın ne guzel spor yapıyorsun ozeıyo ınsan hıc bırakmadın bır zamanlar bnde yapıyordumn
bana gelırsek annemlere hggeldım dun aksam da kaldım eşim de iş cıkısı geldi annemlere kaldı beraber kahvaltı yaptık tekrar işe gıdıcek dun krdesımle alısverıs yaptı ayakkabı aldım kendıme bayadır guzel ı ayakkabı bulamıyordum
yarın bi sorun cıkmazsa ümranıyeye gıdıcez esım goturucek annemlerle birliktee bayadır gıtmıyoruzz degısıklık olucak ınsallah esım dedı bu gece de kalalım annenlerde yarın cıkarız durum boyle bı degısıklık olmaz ınşallah
dıyyeet desenız yok malessef saldım çayıra:)
mayıs da nışann var arkadasımınnn ttoplamam lazım kendımıııı
hepınıze ıyı hafta sonlarııı
Sormam mı sorarım arkadaşım.çıtırlarım geçmişim okymadım.. fırsatım olursa yarın okurum...
ben yine biri ile idd,aya girdim..
ancak beni iddiaya paklıyor..
yarın sabah tartılıp bir ya sürem var..
ve bir ay sonra 5 kg aşağıyı gösterirse baskülüm iddamı kazanacağım..
ağırlıklı olarak diyetisyenimin listesini uygulamaya çalışacağım..
papatyam günlük spor yapacağım.. sporlarımın hesabını sor..
lajobam ve ebrulim yediğim fazla ekmeklerin hesabını sorun
şimdi çok yorgunum...
sabah iş beni bekler...
iyi geceler tüm çıtırlarım...
İyi yaşlara inş beraber yaşlanırsınız canım.Bi günlük bişi olmaz ama menülerin çok güzeldi nolur devam et senden ümitliydim ilk günden beri inanıyorum sanagunaydin citirlarim nasilsiniz ben iyiyim ama kendimi yorgun hissediyorum dun esimin dogum gunuydu butun gin disardaydik parka gittik kajvaltiya gittik aksam yemegi disarda yedik anlicaginiz baya yedim 😕😕 neyse artik bugun kaldigim yerden devam edicem kilom duraksamaya gecti gecen haftayla ayni kilodayim bakalim bu hafta ne olacak birazdan kizi uyutucam sonra dogru yuruyuse :)
Valla okurken ben yoruldumgünaydın çıtırlarım
yorucu yoğun ama bir o kadar da mükemmel bir hafta sonu geçirdim.
eve uğramadım desem yeridir.
cmt günü dışarda işlerim vardı 1-2 saat dolandım ordan kv geçtim,eltimde ordaydı beraber evini silip süpürdük,salonu çok karışıktı onun şeklini değiştirdim,kp benim biraz aksidir bıtbıt yaptı ama sen karışma diye ikna ettim
ordan arkadaşlarla onların ormanlık bi bağ evleri var oraya geçtik allahtan hava mükemmeldi,çocuklar bahçede toprakla oynadı,bizde taze yeşillik toplayıp bahçeyi suladık beylerde barbekü hazırladı eve geldiğimde gece 4 tü
sabah 1 de uyandıküstümüzü değiştirip bruncha gittik,ordan eymir gölüne dağ yürüyüşüne 8 de evdeydim kızımı yıkayıp uyuttum 12 ye kadar da ev işi yaptım,baya yorulmuşum yaww
Sen akşam yemeyince veriyordun güzelce beslen ve 6 dan sonra bişi yemezsen o şişkinlik gider canımhastalık durumuma gelince daha iyiyim halsizliğim devam ediyor ama baş dönmelerim üşüme krizlerim geçti gibi,iğnem bitmek üzere ama totom mahvoldu,ilaçlarımı düzenli içiyorum ama aşırı şiş ve gaz yaptı bende
haftasonu yemeyi abarttım baya ilaçlarda kilo yaptı kıyafetlerden anladım
sabah tam 64 kilo geldim,ha eminim hepsi kilo deil çünkü feci şişim ve gaz problemim var doktorda demişti gaz yapar bunlar diye
en kötü 63 kiloyum desem buda benim için çok çok kötü
o yüzden 3 hafta kalan düğün aşkına bugün itibari ile sıkı bir programa sokuyorum kendimi
yanımda kuru kayısı,yeşil elma,actıve var
beslenme şeklim:
sabah: 2 dilim kaşar,1 dilim kek,şekersiz çay
öğlen: menüde ne varsa daha az porsiyon ve 1 dilim tahıllı ekmek
akşam 6 ya kadar,yukarıda saydığım ıvırzıvırları tüketip 5-6 dan sonra ölsem bir şey yemeyeceğim,yarın sabah tartılıp tekrar kilomu yazıcam
Tubiiiiii merak ediyordum ne zamandır .Döndün aramıza hadi kaldıgın yerden devamselam yafrileeeeeeeerrrrr
nasılsınız bakalım?
sizleri çok özlediiimmm
gelemedim birkaç haftadır.
annemler geldi memleketten,çok yoğundum.
diyet miyet hak getire. önüme ne gelirse doyya doya yedim :)
artık dikkat etmek istiyorum.
75 in üzerine de çıkmadım altına da düşmedim.
kalori hesabına dönüp haftada 1-1,5 kilo vermek istiyorum yine.
eski azmimle devam ediyor olsam 73 leri kesin görmüş olurdum bu birkaç haftada.
neyse vardır bunda da bir hayır.
regl haftam çok tatlı kriziyle geçti.
artık önüme bakıp diyete ve kalori hesabına tam gaz başlasam ii olucak
NAZLMAAAAAAAAA kuzummmmmmm hamişmisinn???
okuyunca aynen böyle oldum
maşallah ya sana. ne güzellll :)
Rabbimin takdir ilahisi. bize diyecek birşey düşmez.
ama çok sevindim adına. hayırlı evlat olur inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?