Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Iyi akşamşar kızlar
Nasılsınız bugün pek uğrayan olmamış topiğe ebrucum gecen güzel geçmiş. Akşam yememek gerekiyor ama tutamıyoruz işte kendimizi
Kızlar ben Perşembe gibi pedikür yaptırmıştım dün eve geldiğimde sağ ayağımın baş parmağı hafif kızarmıştı ayakkabıdan herhalde dedim.bugğn biraz daha şişti. Akşam namazını kılarken secdeye gideceğim ayağımın o kısmı Kıvrıldı inanılma bir şekilde sızladı. Hemen hastaneye gittim enfeksiyon kapmış. Neyse doktor ikaç verdi eve geldim. Spor yapıcam hazırlığımı yaptım giydim ayakkabılarımı çok sızladı bıraktım. Offf benim spor yalan oldu bir kaç gün. Aman yaaaa

Gubaydin kizlar hastaydiim doktora gittim serum taktilar igne yazacakti emziriyorum diye hapa cevirdi bogazim cok agriyo kan degerlerimde dusuk cikti bu ara diyet yok yemek yemeye calisiyorum kizda huysuz surekli emmek istiyo dun aksam gecmisi okudum
Nazli canim hayirlisi olsun kardesden gu zeli yok cocuklarin icinde senin icin de iyi olacaktir
Kilo verenleri tebrik ediyorum ozellikle iki kisi 1 kilo ustu vermisler di onlari
Iyilesince trkrar araniza donerim kib

merhabalarrr cıtırlar nasılsınız bakıyım
didemdefne cnm cok gecmıs olsun ıyılesın ınsallah tekrar donersın

papatyam sanada cok gecmıs olsun uzulme gectın mı yaparsın ne guzel spor yapıyorsun ozeıyo ınsan hıc bırakmadın bır zamanlar bnde yapıyordumn

bana gelırsek annemlere hggeldım dun aksam da kaldım eşim de iş cıkısı geldi annemlere kaldı beraber kahvaltı yaptık tekrar işe gıdıcek dun krdesımle alısverıs yaptı ayakkabı aldım kendıme bayadır guzel ı ayakkabı bulamıyordum
yarın bi sorun cıkmazsa ümranıyeye gıdıcez esım goturucek annemlerle birliktee bayadır gıtmıyoruzz degısıklık olucak ınsallah esım dedı bu gece de kalalım annenlerde yarın cıkarız durum boyle bı degısıklık olmaz ınşallah

dıyyeet desenız yok malessef saldım çayıra:)
mayıs da nışann var arkadasımınnn ttoplamam lazım kendımıııı

hepınıze ıyı hafta sonlarııı

evet cuma ve c tesi akşam yemek hiç bişi yemedigim için bu sabah 57.4 ü gördümiçim içime sıgmadı resmen. dün 14:30 dan sonra bişi yemedim ve bu rakamı gördüm.şimdi nişana gidicez aparatifler olucakmış migdem kazınırsa tırtıklarım kokteyl tarzıymış

BUGÜN:
12:00:1 dl ekmek,1 dl de kaymaklı ballı ekmek,4 çatal ekşimilki yumurta,2 zyetin,dmtes salatalık,çay
17:00=kıvırcık salatası,1 pasta tabagı barnunya bitiremedim tartıdaki rakam gözümün nüne gelince yarım bıraktım

şimdi bol bol oyanyıp su içmece yaşasın 2 ögün yemekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

çıtırlarım geçmişim okymadım.. fırsatım olursa yarın okurum...

ben yine biri ile idd,aya girdim..

ancak beni iddiaya paklıyor..

yarın sabah tartılıp bir ya sürem var..

ve bir ay sonra 5 kg aşağıyı gösterirse baskülüm iddamı kazanacağım..

ağırlıklı olarak diyetisyenimin listesini uygulamaya çalışacağım..

papatyam günlük spor yapacağım.. sporlarımın hesabını sor..

lajobam ve ebrulim yediğim fazla ekmeklerin hesabını sorun

şimdi çok yorgunum...

sabah iş beni bekler...

iyi geceler tüm çıtırlarım...

gunaydin citirlarim nasilsiniz ben iyiyim ama kendimi yorgun hissediyorum dun esimin dogum gunuydu butun gin disardaydik parka gittik kajvaltiya gittik aksam yemegi disarda yedik anlicaginiz baya yedim 😕😕 neyse artik bugun kaldigim yerden devam edicem kilom duraksamaya gecti gecen haftayla ayni kilodayim bakalim bu hafta ne olacak birazdan kizi uyutucam sonra dogru yuruyuse :)

günaydın çıtırlarım

yorucu yoğun ama bir o kadar da mükemmel bir hafta sonu geçirdim.

eve uğramadım desem yeridir.

cmt günü dışarda işlerim vardı 1-2 saat dolandım ordan kv geçtim,eltimde ordaydı beraber evini silip süpürdük,salonu çok karışıktı onun şeklini değiştirdim,kp benim biraz aksidir bıtbıt yaptı ama sen karışma diye ikna ettim

ordan arkadaşlarla onların ormanlık bi bağ evleri var oraya geçtik allahtan hava mükemmeldi,çocuklar bahçede toprakla oynadı,bizde taze yeşillik toplayıp bahçeyi suladık beylerde barbekü hazırladı eve geldiğimde gece 4 tü

sabah 1 de uyandık üstümüzü değiştirip bruncha gittik,ordan eymir gölüne dağ yürüyüşüne 8 de evdeydim kızımı yıkayıp uyuttum 12 ye kadar da ev işi yaptım,baya yorulmuşum yaww

hastalık durumuma gelince daha iyiyim halsizliğim devam ediyor ama baş dönmelerim üşüme krizlerim geçti gibi,iğnem bitmek üzere ama totom mahvoldu,ilaçlarımı düzenli içiyorum ama aşırı şiş ve gaz yaptı bende

haftasonu yemeyi abarttım baya ilaçlarda kilo yaptı kıyafetlerden anladım

sabah tam 64 kilo geldim,ha eminim hepsi kilo deil çünkü feci şişim ve gaz problemim var doktorda demişti gaz yapar bunlar diye

en kötü 63 kiloyum desem buda benim için çok çok kötü

o yüzden 3 hafta kalan düğün aşkına bugün itibari ile sıkı bir programa sokuyorum kendimi

yanımda kuru kayısı,yeşil elma,actıve var

beslenme şeklim:

sabah: 2 dilim kaşar,1 dilim kek,şekersiz çay

öğlen: menüde ne varsa daha az porsiyon ve 1 dilim tahıllı ekmek

akşam 6 ya kadar,yukarıda saydığım ıvırzıvırları tüketip 5-6 dan sonra ölsem bir şey yemeyeceğim,yarın sabah tartılıp tekrar kilomu yazıcam

selam yafrileeeeeeeerrrrr

nasılsınız bakalım?
sizleri çok özlediiimmm

gelemedim birkaç haftadır.
annemler geldi memleketten,çok yoğundum.

diyet miyet hak getire. önüme ne gelirse doyya doya yedim :)

artık dikkat etmek istiyorum.
75 in üzerine de çıkmadım altına da düşmedim.

kalori hesabına dönüp haftada 1-1,5 kilo vermek istiyorum yine.
eski azmimle devam ediyor olsam 73 leri kesin görmüş olurdum bu birkaç haftada.
neyse vardır bunda da bir hayır.
regl haftam çok tatlı kriziyle geçti.
artık önüme bakıp diyete ve kalori hesabına tam gaz başlasam ii olucak

NAZLMAAAAAAAAA kuzummmmmmm hamişmisinn???
okuyunca aynen böyle oldum
maşallah ya sana. ne güzellll :)
Rabbimin takdir ilahisi. bize diyecek birşey düşmez.
ama çok sevindim adına. hayırlı evlat olur inşallahhhh

Evet kimse 57.4 görmeme yorum yapmamışOysaki benim için ne kadar önemli 3. gecemdi akşam aç yattım.Koktyle nişanda 2 parça paynir attım ki önceden olsa çerez aparatifleri bitirirdim.Biraz migdem bulanıyor o kadar.Ve yemegi görüncede migem bulanıyor bitiremiyorum.Ama şeytanın bacagını aylarrrrrrr sonra da olsa kırdım.Demekki neymiş akşam masum arkadaşım gibi yememem gerekiyormuş.Çok mutluyum çok.Cumaya kadar 56.9 görürmüyümmmmm Geçmişe bakıp geliyorum.

Bu arada ben nihayet hedef kiloma ulaştim.taaaaa 68 de başlayan 24 haftalık kilo vermem seruvenim 50.4 görerek son buldu. ..
18 kilo vermişsin arkadaşım daha ne olsun
Tamam canım cumaya 56 larda eklersin beniResimlere birazdan bakıcam.
Tutuyorumpapatyam noldu bilmiyoruma ama yiyemyorum ve öyle migdem de kazınmıyor sadece biraz migdem bulanıyor o kadar.Benimde dügünde ilk kez kuaföre menükür yaptırdıktan sonra el iki baş parmagımda sararma tırtık tırtık şekil bozuklu oldu.Bi daha tövbe dedim.Evde kendim kısaltıp yapıyorum.Ben kesmyei sevmiyorum kısacık törpülüyorum.Ya kendi alet takımını götür yada evde yap canım
ortimmmmm canım çok geçmiş olsun ama yiyince kan olmaz yag olurKan için domates ye,aç karınla1 yk pekmez iç,siya üzüm kara dut aklıma gleenler bunlar canım
H sonun iyi geçmiş ne güzel annenlerle beraber.Ama saldın kendini kevserim ya ki sen çok güzel menüler çıkartıyordun.Tekrar başla bu kadar tembellik dinlenme yeter
Sormam mı sorarım arkadaşım.Ve sen iddaya girince biliyorum neler oldugunu ve yine kilo vericeksin dedigin gibi idda paklıyor senş
İyi yaşlara inş beraber yaşlanırsınız canım.Bi günlük bişi olmaz ama menülerin çok güzeldi nolur devam et senden ümitliydim ilk günden beri inanıyorum sana
Valla okurken ben yoruldum Helal olsun sana atom karınca diyesim geliyor hep ama kızarsın diye dememiştim Kv gönlü olmuştur aferin kıs
Sen akşam yemeyince veriyordun güzelce beslen ve 6 dan sonra bişi yemezsen o şişkinlik gider canım
Tubiiiiii merak ediyordum ne zamandır .Döndün aramıza hadi kaldıgın yerden devam

günaydın canlar

nel iddaya girmen iyi olmuş hadi bakalım göster kendini ekmeği fazla kaçırırsan affetmem ona göre kolla kendini

papatyam geçmiş olsun canım bende bi kere bilmediğim bi kuaföre acelem var diye makyaj yaptırmıştım yüzüm yanmıştı bi süre sonra hemen sildim makyajı yıkamıştım çok güvendiğin temiz olduğuna inandığın yerlere git canım ya da ebrunun da dediği gibi kendi takımını götür

mev güzel bi hafta sonu geçirmişsin yorulmuşsundur ama değmiş valla ebru haklı sanırım atom karınca gibisin hafta sonunu en yoğun geçiren sensin galiba bu topikte

kevser sende güzel geçirmişsin haftasonunu.. ama yeter bu kadar ara dön aramıza

tubi kız sen nerelerdeydin dönmene sevindim hadi bakalım gitsin kilocuklar

ebru tamam canım haftaya 56 larda bi rakam eklerim inş yorumlarını bekliyorum ama benim pek bi moralim bozuldu doğumdan sonrayla şimdi arasında pek bi fark göremedim spora ağırlık vermem şart oldu :18:

günaydın kızlar
gerçi öğlen oldu ama.
Nelson bu iddia işi seni tutar. eminim ben sen verirsin. fakat senin güçlü bir motive kaynağına ihtiyacın var bence.
ebrucum ne güzel 57 leri görmüşsün. tebrik ediyorum canım.
pedikür yaptırdığım yer yaklaşık 15 yıldır gittiğim bir yer. aslında ben lazer seansım için gitmiştim. hadi yapalım mı oldu yaptırdım. neyse iyiyim şimdi çok şükür.
tubiloss hoş geldin canım....
mevcanım valla hayranım sana. hafta sonu gidiyon bir de kv evi temizliyon. kimse yapmaz kolay kolay. üstelik hafta içi çalışıyorsun. maşallah sana...

Lajoba:yorum yaptım resmine bakarsın canım.

papatya:Olabiliyor demekki güvenilirde olsa neyse şimdi iyiysen sorun yok.

Kızlar benim migdem bulanıyor demiştim.
1. ihtimal:migdem küçüldü üç günüdr akşam yemiyorum diye

2.ihtimal psikolojik

3. ihtimal bazı şeylere bi çok şeye canım sıkıldı sinir stres migdeme vurdu

4. küçük ihtimal:hamile olabilrmiyim ama regl 2 gün önce bitti.:18:

papatyam geçmiş olsun güzelim...düzeldimi tırnağın..

ayrıca buğün sana leside eşlik edeceğim... sporcu nelson geliyor...

ebrulim dikkat et güzelim.. mide sıkıntısı daim kalabiliyor...ayrıca kilona sevindim.. darsı banaaa kız....

hamile olma olasılığında var güzelim.. çünkü ben hamileliğimin 2. nde regl niye az oluyor diye b tahlil yapıp kamile olduğumu öğrenmiştim...

didemciğim geçmiş olsun güzelim...

kevseer topla ve dön aramıza güzelim...

kübracığım güzel bir gün geçirmişşiniz ne güzel... eşinin doğum gününde kutlu olsun bu arada..

mevcancığım tatlım hafta sonun süper geçmiş..o kadar izyafete + çıkman çok normall...hh düğünede az kalmış..

tubiss hoş geldin güzelim.. kailor hesabı işe yarıyor üzerne sporda ekleyince muhteşem oluyor...sen uygularsın da inşallah bende uygularım bu kezz...

nazlım harikasın güzelim hedefine ulaşmışsın... darısı bana.. bende bu boğaz oldukça zor ama olsun...

lajobam sıkın beni leştirin.. ub idda işe yarayacak gibi.. akşama yiyeceklerle saldırmazsam buğün iyii gidiyorum bakalım...

nelllll deme kıss strestendir desene yahu:18:inş. kilo konusunda bu sefer olucak inş benim oldu 57.9 dan aşagı inemiyordum.Acaba pskilojik yemek yemege şartlandırdıgım için migdem bulanıyor???????

Hikomm niye motive olamıyorsun canım

BUGÜN:
sabah =1 dl ekmek,kk peynir
ara:2 çay,8 tane çubuk kraker
ögle=1 kase çorba,1 dl ekmek,4 yk yogurt
ara=yeşilçay,6 minik yeşil erik,4 kare çiko

Akşam kardeşimin dogum gününe gidebilirsem 1 dl pasta yerim.Gitmezsemde çilekleri ezip meyve suyu yaptım işte ondan 1 bardak içicem.

günün menüsüü

sabah..... 2 yumurtadan peynirli omlet, 1 domates, 1 salatalık, yarım dlm ekmek, 1 bardak ice tea
öğlen...... 1 kase tarhana, 1 dlm ekmek
ara......... 1 ısrık çiko
akşam..... boool salata ve 1 kaseye yakın bulgur pilavı yerim yanına da 1 kase yoğurt

bugünlük menümü bu kadarla tamamlarım inş spor yapmadım yapmam da bugün artık çünkü banyo yıkadım perdeleri yıkadım 3 odamı sildim süpürdüm akşam da ütü yaparım karadayıyı izlerken

ebrum menünü beğendim inş gidebilirsin kardeşinin doğum gününe git de ye pastaları yarasın şifa olsun şaka şaka yeme yağ olur göbüş olur sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…