Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Özgem:Yoldaşımmmm Çok özledim seniBen hep artıştayım olmuyor bu kez yapamıyorumİnş yavrun biraz daha durur akcigerleri gelişir ve suyun artar.Hayırlı kolay dogumlar.İnş sezeryan olmazsın normal olursun yine.

lajoba:yarın tartılınca yazarım.
başlangıç:63
geçen hafta:59.7
bu hafta:???
hedef:55 e düşürdüm sonra 52 yaparım(

nelson:kardeşine gidicekmişsin ohh bir degişiklik olur sana ve kızlarına.Hayırlı yolculuk canım

Son düzenleme:
Kızlar sabahtan moralim bozuktu, eşimle tartıştık yine. Durum böyle olunca bildirimim de gecikti. Fazla spor yapamamıştım zaten. Yeni yeni motive olmaya çalışıyorum. İnş daha iyi olucak.

Geçen hafta 58.5

bu sabah

Giden 900
hedef kilo 55

Kilo veren kızlar tebrikler. Veremeyenler de daha dikkatli olup haftaya verir inş.

Ebrum yarış olursa beni kimseyle ortak yazma canım. Benim ortağım kim olsa, hamiş olup topikten gidiyo yaw. Devkule ortağım olmuştu hamile kaldı gitti. Nazlma ortağımdı en son, o da hamile kaldı. Ha bir de Özgem var, topiğe ilk geldiğim aylardaki ilk ortağım. O dahamiş oldu ve gitti, doğumuna çok az kaldı bile.

Son düzenleme:

sizleri de ekledim kızlar bundan sonra tabloyu cumartesi yaparsam daha iyi olacak anlaşılan

Son düzenleme:
Sukrancm kevsercim ebrucum ben de sizi ozledim kizlar iyi dilekleriniz icin tesekkurler ins hersey yolunda giderde normal olur dogumum
ebrucum artistayim.demissin ama ben senin iyi gorundugune eminim canim neler yapiyosunuz merakn ediyorum aslinfa cok ama duzenli giremiyorum mayis annelerivtopigini bile cok takip edemedim
calisma hayatin iyi gidiyodur ins hersey yoluna girmistir eskiye nazarsn daha da iyi olur zateb zamanla

özge inşallah kolay bir doğum olur.. Allah yardımcın olsun canım ya bebişin de umarım sağlıkla hayırla dünyaya gelir

BUGÜN:

Sabah:1 simit,1 çay
ara:1 tatlı kaşıgı nescafe acıııı ama 4 kalori
ögle:1 dl. avuç içi kadar haşlama et,1 kase çorba,2 şekerpare,4yk yogurt
ara:yeşilçay,1 paket form üçgen kraker(62kalori)

dip not:bugün diger günlere nazaran hep wc ye çıktım çok rahat hemde (afedersiniz)hep bişilerre saldırı istegim yoktu.ikramlara aklımda kalarak degil gerçekten yemek istemedigim için hayır dedim.akşam yemegi yemiycem .Direk iş çıkışı ogluşu alıp kanaya gidicem.Çubuk kraker var yanımda biraz tırıklarım migdem kıyılırsa.Malum oynıycam bol bol kalori yakıcam ve bol su tabiii

Merhaba kızlar
Lajobaya canım tebrik ederim hem de tablo için teşekkürler. Çok güzel olmuş ellerine sağlık
Nelsonum iltifatın için çok sağol. Spora dün başladım yeniden. Bu akşam da yaparım inşallah. Bu işte o kadar çok kişiden iltifat aldım ki uçacaktım neredeyse. Sana da iyi yolculuklar canım. Merak etme kullanırsın kendine güven yeter ki
özgecim hoşgeldin inşallah sağlıkcakla kavuşursun bebişine.
Hikmet'im çok iyi duruyorsun bira basen problemin var. Onun dışında sıkıntı yok bence. Ben senin ablanı ekleyecektim yazdığın sayfayı bulamıyorum. Kızların ortak arkadaşlarından bakayım bi.
Şükranım üzmwkendini

Kilo verebilen herkesi tebrik ediyorum tabi koruyanları da. Yarın da bildirim yapalım ama ben şu anda o kadar çokşey yedim ki yarın daha fazla çıkacağımdan eminim

Bende bildirim yapıyım diyorum.adeti bozmamak lazım
Başlanğıc.68.1
Geçen Hafta.51.4
Şimdi.50.4
Giden 1000 qr.
Toplam giden 17.700
Hedef..kusmamak ve kilo almamak...

Evet canım. Bende inanmazdım. O kadar emindimki olamaz diye..hatta salı günü 45 dak koşuya gittimnasıl koştum bir görsen. .1 hafta geçmişdi adettün benim aklıma dahi gelmiyor du spor yapiyordum bide.
Evet hayırlısı buymuş demekkiii. Durumumuz 3 çocuğun sorumluluğunu almaya yetecek kadar çok şükür. Ama tatil planları suya düştü tabii.sağlıklı olsun beni kusturmadin gerisi boş hallolur in şa Allah. .
Süt için üzülmüyorum ebrum ya.çünki sütüm damla yok.gündüz hiç emmiyordu zaten.gecede 1 kere boş memeyi.emzik almiyor diye sakinleştirici olarak veriyordum..hiç vermesem aramaz bile.
İn şa Allah Özgecimm. Haklısın kardeş güzel gerçekten. Yeterku bağlı olsunlar bir birilerine..
Senin çok az kaldı doğuma.sağlıkla sıhhatla alasın kucağına minik prensesi..Dualarim seninle.her şey iyi olucak in şa Allah

Bu yorumuna çok güldüm.haklısın valla.pyle oluyor. Artık hiç kimse senle ortak olmak istemez.çünki her olan hamile
Bu arada çok iyi vermişsin ortim. .tebrik ederim. Bende bir kilo verdim..biz kazanmadikmi?
Kilo veren herkesi tebrik ederim. Lajoba en çok veren sensin.tebrikler canım. .Veremeyenler devam yilmak yok hedefler sizi bekliyor.bu hafta olmadiysa gelecek haftalarda mutlaka olucak tir

Son düzenleme:
Bu arada ben nihayet hedef kiloma ulaştim.taaaaa 68 de başlayan 24 haftalık kilo vermem seruvenim 50.4 görerek son buldu. ..

Günaydın kızlar
Bugün tatil oleyyyyy
Gerçi ben bugün bira gezicem...
Az önce tartıldım önce dün yediklerimi yazayım sonra kilomu
Sabah normal bırakacaktı ettim
Öğlen az çorba lavaş ve yoğurtla kebabı
Saat 5 gibi 4 adet patatesli poğaça yedim
18:30 da çorba nohut pilav yedim
22:00 de bir koca salata kadesinde patlamış Mısır yedim spor yapmadım
Dün sabah 62.9 idim
Bu sabah yine 62.9 um....
Anlamadım gitti ben bu işi

Günaydın kızçeler.....
Dün akşam direk kınaya gittim.Yemek yemedim.10 tane çubuk kraker yedim ogluşunkinden.Demekki yemek yemeden de oluyormuş.Hiç acıkmadım.Bol bol oynadım çok güzeldi.İlk okul lise arkadaşlarımla sohbet ettik oynadık.
SABAH:57.9 çıktım.Kilomu korumuşum.Yemesem demekki gidicek bu kilolar.Birde bişi farkettim.Pazar günleri 2 ögün beslenince daha eksi çıkıyorum.Çok yemek yada 6 ögün bana göre degil ama işte mecburena cıkıyorum ve yiyiyorum.Artık yemek için degil migdemi bastırmak için yiycem.

lajoba ekle beni canım 57.9........

lajoba:canım dün yanlış yazmışım 59.7 degil 57.9 yazıcaktım.Bu sabahta aynı çıktım.Resmine baktım.Bacakların kalın sanki üst bölgen ince geldi bana.Eskiyle yeniyi eklersen daha iyi anlarız farkı canım.

özgem:dogumdan sonra aramızda olursun inş.Saglıkla al bebegini kucagına.

Şüküm: siz 1. oldunuz dimi?nazlma 1 sende 900 yani toplam 1.900 vererek 1. oldunuz ikinizede bravoÇok güzldüm yazdıgına ve ben artık bu takıntıyla zaten senle orti olmammmmm:18:

Nazlma:emmiyorsa sorun yok o zaman canım.Rabbim herşeyi ona göre ayarlıyorbende çok güldüm şüküyeee

papatyam:canım öyle oluyor bazen ama belki bunun artısı yarın sabahta çıkabilir:44:

Son düzenleme:

Gunaydin kizlaaarr.. kahvltim iyi oluyordaa, sonrasini cozutuorumm.
Dun avm ne gittik. Burger dan menu goturdum. Maleseff, snra da dondurmaaaa..
Beni kim toparlicaaaak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ebrucum ekleyemiyorum malesef canım ya mesaj düzenleme paneli artık yok açılmıyo artık gelecek hafta cumartesiyi bekler öyle tablo yaparım cuma günü unutanlar tartılmayanlar oluyo malesef evet canım ya bacaklarım kalın bana da öyle geliyo eski boydan resimlerim vardır ama eteklidir hep bi bakayım da atarım bulunca

doğumdan sonra çekindiğim fotolardan birini buldum onu ekledim pek bi değişim yokmuş ya canım sıkıldı sadece göbek bölgemde biraz incelme var o da zaten şişliğim gidince incelmiştir daha çok spor yapmam gerek offf bi de doğumdan önceki halini atayım patlamak üzere olan göbüşümü görün

Doguma az kalmis. Hamile halini mrk ettm.
Hayirlisiyla al evlatcigini kucagina al da braya gel. Kac kilo aldn bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…