- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #17.781
deneme deneme denemeee
[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]KİŞİLER[/td]
[td]BAŞLANGIÇ[/td]
[td]GEÇEN HAFTA[/td]
[td]BUGÜN[/td]
[td]GELEN[/td]
[td]GİDEN[/td]
[td]TOPLAM GİDEN[/td]
[td]HEDEF[/td]
[/tr]
[tr]
[td]LAJOBA[/td]
[td]69.3[/td]
[td]65.5[/td]
[td]63.9[/td]
[td]---[/td]
[td]1600[/td]
[td]5400[/td]
[td]55[/td]
[/tr]
[tr]
[td]AYŞE[/td]
[td]76[/td]
[td]66.5[/td]
[td]65.3[/td]
[td]---[/td]
[td]1200[/td]
[td]10700[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ŞÜKRAN[/td]
[td]???[/td]
[td]58.5[/td]
[td]57.6[/td]
[td]---[/td]
[td]900[/td]
[td]???[/td]
[td]55[/td]
[/tr]
[tr]
[td]NELSON[/td]
[td]60.6[/td]
[td]58.8[/td]
[td]58.5[/td]
[td]---[/td]
[td]300[/td]
[td]2100[/td]
[td]55[/td]
[/tr]
[tr]
[td]PAPATYA[/td]
[td]67.2[/td]
[td]63.0[/td]
[td]62.9[/td]
[td]---[/td]
[td]100[/td]
[td]4300[/td]
[td]60[/td]
[/tr]
[tr]
[td]HİKMET[/td]
[td]93.3[/td]
[td]76.5[/td]
[td]???[/td]
[td]???[/td]
[td]???[/td]
[td]???[/td]
[td]67[/td]
[/tr]
[tr]
[td]EBRU[/td]
[td]63[/td]
[td]59.7[/td]
[td]???[/td]
[td]???[/td]
[td]???[/td]
[td]???[/td]
[td]55[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
ewet daha ii olur birincim tebrik ederim:)sizleri de ekledim kızlarbundan sonra tabloyu cumartesi yaparsam daha iyi olacak anlaşılan
Evet canım. Bende inanmazdım. O kadar emindimki olamaz diye..hatta salı günü 45 dak koşuya gittimslmmm günaydın kızlar
nazlım demek ki olabiliyormuş ya çok şaşırdım yani kondom ile korunma e etkilisi diye biliyordum
ama bir arkadaşımında başına gelmişti cnm:26::26::26: hakkında hayırlısı olsun
sen yurt dışındasın dimi 3 çocukk la allah yardımcın olsun cnm ama büyüdükleirnde çok gzüel olur yaa:))
ebrum selam cnm iyiyyimm sen nasılsınn
biraz bozdmuştum cnm ama 5 ten sonra yemiyorum yine midemde beynimde rahat
Evet hayırlısı buymuş demekkiii. Durumumuz 3 çocuğun sorumluluğunu almaya yetecek kadar çok şükür. Ama tatil planları suya düştü tabii.sağlıklı olsun beni kusturmadin gerisi boş hallolur in şa Allah. .papatyam nelsonum tebrik ederim sizi 100-300 ne fark eder
nazlma canım allahtan hayırlısını dile,istemeden oluşmuş bir gebelik anladığım kadarı ile rabbim yardımcınız olsun,şartlarınız iyiyse 3 çocuk iyidir
bende 3-4 çocuğum olsun istiyorum ama şartlarım maalesef buna müsait deil,ben biraz yapı olarak dominatımdır ben bu durumu yaşasam sanırım daha farklı düşünürdüm
Süt için üzülmüyorum ebrum ya.çünki sütüm damla yok.gündüz hiç emmiyordu zaten.gecede 1 kere boş memeyi.emzik almiyor diye sakinleştirici olarak veriyordum..hiç vermesem aramaz bile.Süt korur derlem hemde + bi k.....kullanımı şaşırdım.EEE Rabbim ol der olurÜzüldügüm konu bebeişini erken sütten kesicek olman.
Menğn ve yürüyüşün güzel aferin kısss sana
Ekmek fazla geldi ban onun dışında kaçamaksız şükü menüsü
Nelimm acaba diyorum biraz az yemeyle doyacagını düünsen.Bugğn ben dğşğndüm mesela.Kahvlatı etmeyip sade nescafe tok tutup hem uykumu açarım zinde olurum.Sonra bir meyve sonra zaten ögle yemegi.Sana diger tavsiyem diger(4333 ayça kaya ile zayıflayanlar 5 ten sonra yemeyenler gibi )forumlara bakıp onların nekadar az bizim çok fazla yedigimizi görmen.Birbirimize destek olalım lütfennnn
Bu cısslar kardeş yüzünden ama kardeş gitmiş düzene geri dön ortimmmm.
Hikom meyve suyunda çok kalori var.Onun yerine yarım bardak soda yada ayran İÇ.
İyi diyelim iyi olalaım.sevindim canım devam et bizim gibi olma
O kadar yemene ragmen gitmiş ama daha çok gidebilir hepsi şu bogazımıza baglı.
Ppatyam bi fikrim var hem cuma hem c.tesii kilomuzu yazalım bakalım eksi olucak mı psikolojik mi bende de oluyor aynısı
İnş senin yılın olur canım.İlaçlar kilo yapabilir birazcık dikkat edersin.
İn şa Allah Özgecimm. Haklısın kardeş güzel gerçekten. Yeterku bağlı olsunlar bir birilerine..Canlar nasilsiniz keyifler nasil beni soracak olursaniz 2 3 gune bi dr cagiriyo suyum az malesef bol bol iciyorum bakalim bugun yine gittim dr nstye giriyorum surekli pazartesi tekrar gidicem
doktor erken dogum olursa diye akciger gelistirici igne yapti gecenlerde sezeryan deiyor ama suyu azalirss ds iyice beklemiycek gibi
bakalim hayirlisi sık sık kontrole gidiyorum iste
Bebis kucuk diye ne kadar kalsa okadar iyi diye dusuuyorum sadece bir yandan hazirliklari tamamlsmaya calisiyorum yavastan agrilarim basladi bi heyecn sardi yavastan hayirlisi ile olur ins. Hersey
Hawardan dogum haberi gelmedi daha bugun yarin olur sanirum onunda
bu arada nazimacim gebeymissin planli olmadigini icin kafan karisik olabilir cok normal ama inan ilerde bakip gurur duycaksin cocularinla 3 kardes cok guzel birbirine arkadas olurlar ilerde kardes lazim oluyo insana Rabbim veriyosa vardir bildigi degil mi stres yapma hersey olcagina varir sonucta
Diger citir anneler sizler nasilsiniz dua edin olur mu saglikla bebegimi kucagima alayim suyum artsin doguma kadar kolay bi dogum olsun ins. Sizleri cok seviyorum kendinize cok iyi bakin
Bu yorumuna çok güldüm.haklısın valla.pyle oluyor. Artık hiç kimse senle ortak olmak istemez.çünki her olan hamileKızlar sabahtan moralim bozuktu, eşimle tartıştık yine. Durum böyle olunca bildirimim de gecikti. Fazla spor yapamamıştım zaten. Yeni yeni motive olmaya çalışıyorum. İnş daha iyi olucak.
Geçen hafta 58.5
bu sabah Eki Görüntüle 1087321
Giden 900
hedef kilo 55
Kilo veren kızlar tebrikler. Veremeyenler de daha dikkatli olup haftaya verir inş.
Ebrum yarış olursa beni kimseyle ortak yazma canım. Benim ortağım kim olsa, hamiş olup topikten gidiyo yaw. Devkule ortağım olmuştu hamile kaldı gitti. Nazlma ortağımdı en son, o da hamile kaldı. Ha bir de Özgem var, topiğe ilk geldiğim aylardaki ilk ortağım. O da hamiş oldu ve gitti, doğumuna çok az kaldı bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?