Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

menün güzel aslında ama ben hala yeme arzusu oldugunu düşünüyorum.Unut tokum de beynine tokum sinyalleri gönder.Mutfaga girdikçe su içip çık.

menumm
sabah
1 dilim ekmk
peynir
domates
zeytin 3 tane
ara
turk kahvesi
2 bitter
oglen
8 yk taze fasulye
2 yk pilav
domates
ara
3 ad. kuru kayisi
aksam
3 ad kofte
mantar sote
salata
yarim kase corba
spor
butun gun temizlik
8000 adim oldu yatana kadar 11000 olur :))

ebrum menini begendim canim
nrlson swninde menunu begendim canim
lajobaaa kiz naptin senn 5 pogacami yarin bugunu telafi icin sok yap canim bence )
kizlar neden kimse menu paylasmiyo saldiniz iyice toparlanin artik

akşam yemeğimde değişikl,ik oldu
barbunya ve salata duruyorda ,,bulgur pilavı yerine 2yk karnıbahar+2kk tulumu tavada erittim +i dili kepek ile yedim..

kaloirler,imde: 1014 oldu

menu güzel... hiç ekmek yemedinmi kız...

menün güzel aslında ama ben hala yeme arzusu oldugunu düşünüyorum.Unut tokum de beynine tokum sinyalleri gönder.Mutfaga girdikçe su içip çık.
evet haklısın güzelim yemeklere saldırmamak için kendimi zor tutuyorum.. su işine daha çok dikkat edeceğim...

ebrum menini begendim canim
nrlson swninde menunu begendim canim
lajobaaa kiz naptin senn 5 pogacami yarin bugunu telafi icin sok yap canim bence )
kizlar neden kimse menu paylasmiyo saldiniz iyice toparlanin artik

menun güzel tatlım.. benim işte idare eder menum...

kızlar pilates yapacak dermanım yok çok halsiz hissediyorum kendimi.. yoruldum sanırım.. birde regl başlangıcım yanılmıyorsam...bu aralar regl mi leke mi anlamyorum tüm birbirine girdi herşey...

Selam citirlarim uzun zamandır giremiyorum artık inşallah gireceğim yarin başlıyorum diyetime kilom 67 10 kilo var vermem gereken cok öpüyorum sizleri

Kizlat merhaba. Arkadssima gittim bugun. Patates salatasi vardi.
Ondan yedim, elim boş gitmeym dedm truff yaptim. 3kuccuk topda ondan yedim.
Aksamda 4ymk k. Manti yedim. Yinee pil alamadikkkk yaaa,, evden ciktiktan snra pil aklima geldi. Offffff ,,, yarina kaldi yinee. Kocis yemek yedikten snra iyice miden cikti dediii, hem yee yee die israr ediorr, snra daa yedin dioo. Cildirtiioorrr yaaa.

Beynimm agriyooor, diyete isteksizimmm. Feci uykum var.
Nerde eski hikmet , yook istee yook.
Ptesiye kdr kendimee gelmem gereek.
Affedinnn beni...
Yiyorummm

Iyi geceler kızlar
Bugün başıma işle ilgili o kadar kötü birşey geldi ki şu anda elimde dilekçem otobüsteyim. Sabaha kadar yok var bana. Ne olur dua edin benim için . Çok zor durumdayım.
Yazdıklarınızı okudum ama çok algılayamadım.
Ebrucum üzme kendini ama artık bu işe bir çözüm bulmalısın. Neden bu kadar istiyorlar ki senin işten çıkmanı. Pes etme ama mücadeleye devam. Iyi haberlerini bekliyorum

iyi geceler kızlar

papatya Allah yardımcın olsun canım inş düzelir herşey.. nereye gidiyorsun, ne oldu ki?

kızlar bugünkü menüm utanıyorum ama yazacağım yinede cozutmamam lazım

sabah.... 5 puaça, 1 bardak ice tea
öğlen..... yarım puaça, 1 kase makarna salatası, 1 küçük beze
ikindi.... kaşğın ucuyla bulgur pilavı

sporlarım
30 dk plates
15 dk leslie fast mile
5 dk ip atlama
10 dk evin bi ucundan bi ucuna koşu
ve sürekli yattığım yerden bacak karın hareketi
ohhh erimiştir demi yediklerim

Günaydınnnnnn

Akşam misafirlerim geldi.2 dl ekmek menemen ekşimikli yumurta,1 kaşık(bal kayma)çay ve sonrası türk kahvesi
Kalktım migdem bulanıyor ve hala öyleTest yaptım negatif çıktı.:44:
Tartı haliyle artıydı ama çok degil.Ama akşam acıktıgımız için degil akşam yemegi diye kendimizi şartlandırdıgımız için yeniliyor.
Kv geldi sabah oglum mışıl mışıl uyuyorduİçim rahat geldim işe.Akşam onu uyutunca bi sürü iş yaptım geç yattım.Çorba koydum ocaga
mİGDE BULANTISI YA STRESTEN YADA YEMEge karşı olabilir diye düşünüyorum.

benden böyle kızlar geçmişe bakıp yorum yapıcam ilk fırsatta.

Menünü çok begendim canım
Selam citirlarim uzun zamandır giremiyorum artık inşallah gireceğim yarin başlıyorum diyetime kilom 67 10 kilo var vermem gereken cok öpüyorum sizleri
Geçmişi okuduysan hep seni sordum canım.Nerdeydin ?Neyse tekrar aramıza dönmene sevindim.
Az ama hepside cıssPili alınca beki motive olursun
Canım noldu ya endişelendim inş kötü bişi yoktur.Baştan çalış biz çalışmadıkta noldu vs diyorlardı.Şimdi zor geldi sorumluluk yemek vssBu sbah geldi bize inş bu yöntem iyi gelir bir süre sonra eşim kreşe ikna olur zamana bıraktım
Menün kötü ama akşam yemedigin için ve sporlarınla kurtulma payın var.Bugün güzel bir menü bekliyorum senden.

Son düzenleme:
ebrulim sain olmaya çalış ama çalıışmaktan vazğeçme.bu kadar mücadeleden sonra bundan vazğecersen ileride her konuda sana sözlerini ğecirmeye çalışacaklardır..

sakin ol senin için dua edeceğim.. ağlamamaya çalış.. ağlamakla olayları daha ağır atlatırsın.. hem cocuğunda bundan etkilenir..

üzülme ğüzelim..

papatyam tatlım iyimisin.. sana dua edeceğim.. umarım sıkıntın her ne ise hemen düzelir...

mevcan maşallah ğüzelim kıpır kıpırsın.. bende senin ğibi idim hiç durmazdım ama 1 yıldır üzerimde felaket bir ağırlık var.. bana iş dayanmazdı şimdi yetiştiremiyorummm hiçbirşeyi.. aman ha sende benim ğibi nazara ğelme...

evim temizlik ister benim hiç temizliğe yüzüm yok.. herkes yaz temezzliğine başladı ne olacaksa bu halim.. bilemedim

Günaydın kızlar
Lajoba ebrucum anlatmadı uzun yaşaması zor. Ankara'ya geldim. Bekliyorum görüşme için.
Ebrucum inşallah yoluna girer herşey

Gunaydinn canlaar,
Bugun kesin pili aldiricam, ya da gidip ben alicam.
Eşime snirlenmek istemiyorum . Bagirasim var, ama ben sakinligimi korumak iistiyoorum.
Papatya, umarm kotu bisey degldr, allah yrdmcn olsun.
Ebruu, hamile degilsen stresdendir. Bende dun oldu. İyic sacma sapan besleniyorum.
Kesinkes ptesi baslamak istyrm, kilomu gorursem bi tokat gbi gelir de kendime gelirim diye dusunuyorm, bu yorumuma ne diosun ebru , nel ...
Yaz gelior ama hala kiloluyum. Uyuzesim hem ye diyo hem sisko diyooo.

gunaydin citrlarim
papatya ins hakkinda hayirlisi olur canim sorun bian once cozulur
hikoss artik pil al tartina esinede takilma erkekler hep ole
ebrumm saol canimda aksam naptin sen canimm ballar kaymaklar bugun dikkat et canim kilolar gitmeye baslamisken yeniden durmasin
biz kizimla kahvalti yaptik
biraz sonra kizi uyutup yuruyuse cikicaz :)

günaydın kızlar

ben bugün orucum yani inş akşama kadar dayanabilirim ve akşam abartmadan yerim
sahurda 2 puaça, 1.5 domates, 1 salatalık, 50 gr ceviz sucuğu ve bool su içtim
akşam da sadece çorba ve salata yersem süper olur inş sadece bu kadarla yetinirim :26:

papatya inş herşey yoluna girer canım ankaraya kadar gittiğine göre önemli bi durum ama umarım senin dilediğin şekilde sonuçlanır

hikmet sinirlenme canım malesef eşler böyle hem ye derler hem kilo aldın sen takılma ona çık oğluşunla al pilini başla diyete

ebru haklısın aslında acıktığımız için değil yemek için yiyoruz aaah aahh ben eskiden hiç acıkmazdım azıcık bişey yesem doyardım midemi tekrar eski haline nasıl getireceğim bilmiyorum :18: testin negatif olması normal canım sen regl oldun zaten sadece gününde olmadın o da mevsim geçişlerinde olur bazen gün değiştiriyorsundur takma kafana, mide bulantıların stresten sanırım herşeye üzülme inş herşey zamanla dilediğin gibi olur

Elif, küboş kendime gelmem gerekiyoor.
Bugun pili almazsa gidip kendim alicam. Mecburum yaaa.
Toparlanamiyorum, kilomu bilmeyince hersey boş gibi , yemeye engel olamiyorum.
Ekmek seker degilde cikolata kizlar, offf offf

günaydın çıtırlarım

akşam ev süpür ordan koştur koştur yürüyüşe gittim,2 tur yürü 1 tur koş yaptım tam 40 dak, eve eşimle beraber girdik yine,karınlarını doyurup kızımın ödevlerini kontrol edip azda boğuşup yatırdım,

ben yerleri sildim eşim saolsun toz alıp tuvaleti banyoyu yıkadı,sonra güzel bi çay yaptı bende duşumu alıp beraber balkon keyfi yaptık,

saat 10 gibi 1 kase erik yedim dayanamadım,

sabahta tartıldım 700 gram gitmiş 2 günde,şişlikmi kilomu bilemiyorum,bugünde yürüycem yarın da tatil arkadaşımla çıkıcam fazla kaçırmama ya çalışıcam cuma sabah en azından 1 kilo eksik çıkmak istiyorum

hikoşşş pil alınacak yer çok mu uzak yürüyerek gidilip gelinemez mi:44: eşler hep böyledir ye ye der sonra göbeklisin şöylesin böylesin,ben senin yerinde olsam dahada hırslanır diete acil başlardım

eprumm daha öncede konuştuk bu sorunları canım,aynı şeyleri bende yaşadım biliyorsun,ağlamak sadece seni zayıf düşürür,kararlı ol onlara karşı

papatyam umarım sıkıntılı bir durum deildir,memleketime hoşgeldin

nelsonum silkelen lütfen,sabahki msjların umut dolu ama akşamki mesajların da hep bi stres hali,hedefine az kaldı sana güveniyorum ben

kubram slm şekercim,oh demek yürüyüşe gidiyorsun ne güzel yaaa

fenodo hoş geldin şekercim yeniden aramıza

lajoba allah orucunu kabul etsin şekerim

ve ve uğramayan diğer çıtırlar hu hu

Günaydın Mevcan;

Bugünlük sayfanıza misafir olayım:)
Canım ya helal olsun sana maşallah her yere yetişiyorusun maşallahhhhh...
Çalışıyorsun... Kızın.. Eşin... Ödevleriniz... Yemek... Temizlik... Spor... Diet...İnternet.... nereden buluyorsun bu enerjiyi???????
(daha saymadıklarım bilmediklerimde vardır)
Sende bu azim istek varken her şeyin üstesinden gelirsin inşallah....
Herkese sevgiler:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…