Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Olmuyooo ebrucummm yaaa, surekli yeme istegi war.
Bi an hadi hkmt dicek icimde oyle baslicam ama yok

nelllll deme kıss strestendir desene yahu:18:inş. kilo konusunda bu sefer olucak inş benim oldu 57.9 dan aşagı inemiyordum.Acaba pskilojik yemek yemege şartlandırdıgım için migdem bulanıyor???????

değildir güzelim .. strestendir...

merak etme..

Olmuuyoorr..
Diyete kendimi veremiyooorum.

nerde eski h,kmett.. bende bu hafat kendime rakip diyordum hikmet ama bakıyorum da hikmet gitmiş.. bu haftab seni gececeğim anlaşılan...var mısın kız hhadi yarış benlee...aklına geleyim... bak çıtır çıtur resimlerine ve kendine gel....

menun süper güzelim.. pastayı abartma küçükdilim ye tatlısı...

menun süper güzelim harikasın...

Son düzenleme:
kzıalrmenumü yazaıyım önce

saba:1 dilm kepekli üzerine 1yk tulum+3 zeytin
ara : 1 elma+4ceviz
öğle: 2dlm kepekli+1dom+1salatalık+1elma
ara : 5-6 bardak şekersiz çay
akşam: 1kepçe barbunya+salata+2 bardak ayran

gece de çay ve yeşil çay içerim

suyumu çok içemedim..bir kaç günden toparlarımn inşallah

sporlarımn: pazardan yürüyerek geldim 20dak + akşama lesie 3 mil yapacağım..

yarın plates yapmaya başlamayı düşünüyorum...

kalan kalorilerim...801 kaloriii

Son düzenleme:
nel menün süper ekmek az harikasın

hikmet bak nel ve bana kendine gel tatil bitti toparlanma vaktiii

Kizlar, yarim tartiya pil kesin aldiricam. Buyuk degisik bir pil, avm ne gdip almamoz gerek.
Kilomu bilmeyince motivede olamiorummmmm maleseffff

Nel elifff yardm edinnn banaaaa yaaaaaa..

lajoba ve nel menüleirni begendim kızlar.

nel menün süper ekmek az harikasın

hikmet bak nel ve bana kendine gel tatil bitti toparlanma vaktiii

teşekkür ederim güzeller...

Kizlar, yarim tartiya pil kesin aldiricam. Buyuk degisik bir pil, avm ne gdip almamoz gerek.
Kilomu bilmeyince motivede olamiorummmmm maleseffff

Nel elifff yardm edinnn banaaaa yaaaaaa..

hikmet güzelim silkin kendine gel.. yazı düşün tatili düşün.. kendine gel..

yarışalımmı hikmet..

benim haftada en az 1300 civarı kilo vermem gerekli.. gel yarışalımm güzelim...

günaydın çıtırlarımm

çok yoğunum affola uğrayamıyorum ama inanın msjlarınızı okuyorum ama cevap yazmaya kalkıyorum ekran önümde fırsatım olmuyor

aklım hep sizde

dün eve gider gitmez evimi süpürüp doğru yürüyüşe gittim,50 dak yürüdüm

kızım babaannede yapmış ödevleri ,eve gelir gelmez yemeklerini hazırladım,tabiki yemedim yanlarında oturdum sonra kzımla az boğuşup uyuttum 9.30 dan 11 e kadarda ütü yaptım,güzel bir duş alıp uyudum,

sabah karnım dümdüzdü ve bugün şişliğim daha az gibiydi

ama tartılmayı giyinince hatırladım,hep çamaşırlarımla tartıldığım için tartılmak istemedim yarın sabah mutlaka tartılıcam

lajoba ve nelson akşam menülerinizi okumuştum ama cepten yazması zor diye vazgeçtim gayet beğendim çıtırlar tam gaz devam

hikommm lütfen artık bi silkelen git hemen tartına pil al gel

kevser şükommm sizler nasılsınız hani diet hani motivasyon

eprumm papatyam ister atom karınca diyin,ister totonda kurtmu var yapı olarak çok bıcı bıcı hiperaktif biriyimdir bazen beni zorlasada bu durum hareketli olmayı çok severim, diş fırçalarken bile sabit duramaz evde cirit atardım kızıma kötü örnek oluyorum diye bi orda sabit kalıyorum artık

şöyleki,

eşimle yürüyüşten dönerken tanıştım,

nişan günüm bile yürüyüşe gittim

düğünümdede giderdim ama malum foto çekimi +kuaför

eprummmay bu arada kilonu gördüm tebrik ederim geç oldu ama ayrıca bebiş yoktur mevsim dönüşlerinde olur böyle strese girme

didem geçmiş olsun sanada kan değerlerin için ne önerdi doktor,bana bir sürü yiyecek listesi vermişti yaşam tarzı yapmam gereken

Mutlu oluşum :57.1 bu sabah tartıda çıktım iananamyıp defalarca tartıldım ve çok sevindim.eVET şeytanın bacagını kırdım artık inş. devamı gelir

mutsuz oluşum:eşime bi kaç gündür kırgınım konuşmuyorum pek fazla.Hep düşünüyorum kafamda.Oglum yine aglamalarda.Dün annem hasta diye evdeydi hasta hasta kadına bıraktık.Çok mutlu oldu bize bakmadı bile.Bu sabahta tutturdu annaneme yada evimize diye gözyaşları aktıkça içim acıdı.Kp de kızdı bırakın kime nereye istiyorsa oraya gitsin diye bagırdıÇocukla çocuk oldu ve eşimin nie kreş fikrine sıcak bakmadıgını içiten içe anlamış oldum.Bencil kendisini düşünen o küçük gözlerden akan her sabah akan yaşları degilde kendilerini düşünen insanlarŞok oldum üzüldüm kızdım içimde bi çok duyguyla işe gledim.Alerji tedavim çok iyi hiç kabardmadım 5 gündür ve bugün 3-4 yerimde haiffte olsa kızarıklıklar oldu
Ve akşam eşime aglatmayalım evinde oyuncaklarla oynar hem kızkardeşi yukarıda yegenler var oyalanır annen kalsın dedim.Kalmaz biliyorum 1-2 gün kalır kalmaz dedi.Sabah alır akşm bırakırız dedim yine kalmaz dedi.Sabah gördü aglıyor anne yapcak bişi yao yarın sabahtan itibaren sabah alır akm bırakırım dedi.Kv isteksiz tavırla tamam dedi .Kimse destekçim olmuyor sizden başka herkes işten çıkmamı dört gözle bekliyor tabi bir kapı kapandı böreklar kahvaltılar kahve çagırmaları yok akşam oturması töbe ya aklıma iila kötülük sokuyorlar

Test almayı unuttum.Ama büyük ihtimal stes bu sabahta bulandı çok.Ama yinede tedbir alayım aklımda kalmasın dşye bu akşam unutmazsam alıp yarın sabah yapıcam.Akşam pasta yemedim.Annem yemek hazırlamış yaptım o kdar deyince 3 yk fırında bezelye,3yk pilav salata yedim

Son düzenleme:
citirlarim nasilsiniz bugun benim trmizligim var halilari yikamaya gonderdim duvarlar koltuklar siliniyo ohh mis gibi olcak evim :) diyete devam ediyorum ebrum saol canim ins son 4 kilo gidicek yaz gelmedn sende moralini bozma canim esinde anlicaktir azcik daha sabret
mevcan canim yuruyuse baslamissin super valla insan yuruyunce mutlu oluyo
hikossss kizzz ne bu hal toparlan bakimm
nelson supersin canim masallah sana

mevim:ne güzel yürümüşsün canım.Kilo için sagol döngü bitti sanırım inş. hep eksi olucam artık.Bazen bende oturmamaktan dizi tv açamamaktan yakınıyorum ama eşim otur iş yapma deyince yine oturamıyorum.

btlkbrahh mis gibi bende önümüzdeki hafta halılarımı vericem.Camlarımı silicem.Akşamöyle üsten üsten yaptım.Derin temizlk istiyor benim evdeİnanıyorum arkadaşım vericeksin yürüyüşünde çok faydası var

oyy kızlaar kızın bana dövün beni yaa sabah puaça ya:18tım 5 tane falan yedim şimdide komşuyu çağırdım puaça beze ve makarna salatası var yemememlazım ama nasıııl??? bugünü nasıl kurtaracağım yaa bana bi akıl verin

lajoba canım zaten yemişsin hemde 5 tane.Halbuki güzel bir kahvaltı yapıp misafirinle 1 poça 1 beze 1 kase salata yiyebilirdin.Ama hakkını kaybettin1 kase salata çayla eşlik edip akşama yogurt yada meyve tabagı yapıp hem gözünü hem migdeni doyurabilirsin

ebru haklısın canım da uzun zamandır puaça yapmamıştım sabah da sıcak sıcak nasıl yedim o kadarı bilmiyrum ama hesaplıyorum da 5 tane sırf ben yemişim şimdi komşumla yarım puaça, 1 kase makarna salatası, 1 tane ufacık beze yedim akşam ya salata yerim yada yoğurt falan meyve bile fazla bugün benim için bool boool da su içeceğim malum fazla karbonhidrat aldım yağ olmadan vücuttan atmam lazım

kızalr menumu yazyım akşam sizleri okurum....

sabah:1 dlm kepekli+2yk tulum+3zeytin
ara:2 elma+5ceviz
13,30:1salatalık+1dom+1biber+2kkbeyaz peynir+2dilim ekmek+1elma
ara:3ü bir arada kahve
ara:1 saltalık+turşu
akşam:2yk bulgur pilavı+yarım por barbunya+salata+1dilim kepekli
gece:yeşil çay içerim..

30 dak yürüyüş çarşıda yürüdüm
40 dak pilates yapacağım gece
5dak ip atlama
3dak mekik

kalan kalorilerim:863

Son düzenleme:
BUGÜN:

uyanınca:1 bardak çilek suyu(evde yaptım)
kahvaltı:1 simit,çay
öge:1 kepçe semizotu,2yk yogurt,4 yenidünya
ara:1 elma,yeşilçay,1 siyah galate
Akşam:misafirlerim gelirse kahvaltı aparatif bişiler ve çay
ama gelmezse 1 bardak çilek suyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…