Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

hoşgeldin canım sayfamıza

güzel dileklerin için teşekkür ederim sana,yapı olarak çok kurtluyum oturmayı pek sevmem,ama vücudum bazen iflas ediyor benimde, misal şu an kan iğnesi,vitamin mineral çinko bilimum ilaçlarla ayakta duruyorum,benim en büyük destekcim eşim canım o konuda şanslıyım,

bide topiğimize yazdığım gibi ödevlerimiz az geliyor ve kızım çoğunu yapmış olarak geliyor,bu sayede de kendime ayıracak vaktim
kalıyor

hoşbulduk:)
topiğin sayesinde kulube alıştım..
rica ederim sen ve senin gibi arkadaşların isteklerini gördüğümde diyorum kızım bir kalk bir silkelen kendine gelll
bense senin aksine çok üşengeçim ve çok aşırı yoruluyorummm iş ev kendime zaman bile ayıramıyorummm
eş konusundada malesef senin gibi şanslı değilim herşey benden beklenirrrr
Çok geçmiş olsun sanada .....
Nazar değmesin

Sağol duan için canımAkışına bıraktımSende kendini salma saldıkça daha da salıyor insan.
Günaydın kızlar
Lajoba ebrucum anlatmadı uzun yaşaması zor. Ankara'ya geldim. Bekliyorum görüşme için.
Ebrucum inşallah yoluna girer herşey
inş. canım.Senin işinde inş yoluna girer.:44:
Bilmiyorum hiko akşama kan tahlili yaptırıcam..Eşine sinirlenme boşver gidip kendin al canım.
ohh hergün yürüyorsun benim arkadaşıma1 çay k.bal 1ç.kaşıgı kaymak yedimHaklısın hazır eksilere düşüyorken takrar 58 lere dönmek mi aslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:18:
Evet regl yeni bittigi için çıkmamışta olabilir:18:streste olabilir ama ilaç içtigim için garantiye almak içimi rahatlatmak istiyorum.Sahur güzel inş. iftarda da az yersin canım

Konuştuk haklısın ama eşim beni nalamıyor yada anlamak istemiyorYoruldum zamana bırakmqak istiyorumNe güzel yürümüşsün ve yine birçok işe yetişmişsin atom karıncam

KÜBRACIĞIM OO YÜRÜyüşler harika ğüelim..

hikmetçğim tatlım pilini al merak ediyorum kilonu.. bence çok almamışındır,, ayrıca sinirine hakim oldugun icin tebrik ederim..

bende bu aralar öfke kontrolümü ğeliştirmeye çalışıyorum..

mevcan haklısın ğüzelim.. sabahları pozitif akşamları neğatif oluyorum..
sabah ben ğenelde keyifli uyanırım.. akşama yorfunluk baş ğösterince olumsuz duygularım ön plana cıkıyor.. ama eski neeşeme kavuşmak için buna daha dikkat edeceğim...

mevcan ğüzelim ödemde olsa ğitmiş.. bence ğayet ğüzel..

lajobam oruçunu allah kabul etsin.. dayanırsın saırım..

zarife hoş ğeldin ğüzelim...

adım sayarımı taktım... bakalım akşama kadar kaç adım atacağım.. büğün çok büyük hedefim yok,,5000 adım yeter sanırım,

58,8 den 57,5 ğösterdi tartım.. bakalım ,,

28 ğünüm ve vermem ğereken en az 3,5-4 kilom var.. 1 -1,5 kilosu ğitti ğörünüyor şimdilik.
iki kişi ile aynı anda iddiaya ğirdim.. kazanırsam harika olacak..

çevremdeki kişiler kilo verme çok kötü olursun yüzün kırışır diyor.ğerçi bunu iki kişi söylüyor.. birkaç kişide verirsen daha iyi olursun diyor...
kafamı karıştımalırna izin vermeyim değilmi.... ama ben 55 olmak istiyorum..3-4 kilo beni o kadar kötü göstermez sanırım..

pilates yaparsam göbüşüm ğiderki tek fazlalığımda orası zaten...

iş çıkısı kız kardeşime stor alıp göndereceğim.. kızlarımla daha iyi anlaşmaya başladık..

eşimde sağ olsun akşamları elinden ğeldiğince yardımcı oluyor az çok ,,,

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız?

papatya canım Allah yardımcın olsun

ebru diren bence de. zamanla anlayacaklar ama sen ve evladın yıpranıyorsunuz zor durumlar.
inşallah en kısa zamanda anlar eşin ve ailesi. bu arada alerjinin azalmasına kılo vermene sevindim.

mevcan maşallah sana. inşallah ilaçların fayda ediyordur.

Nelson canım nasıl gidiyor son 28 gün demişsin hızlanmak lazım.

hikmet ne zamandır uğrayamıyordum sen hala pil alamamışsın şaşırdım.

istersen pil almak için bi yürüyüşe çık

benim durumumdan bahsedeyim biraz

sabahları yürüyüşe başlamıştım yağmurlar nedeniyle devam edemiyorum bu hafta sıfır yürüyüş bol kaçamak
kılom 57.6 bu sabah itibari ile

sabahtan akşama kadar dikkat ediyorum bi yerde patlak veriyor ve menüyü bozuyorum çok üüzülüyorum
pişman oluyorum hastalanıyorum ama yine de vazgeçemiyorum.

millet yerken yutkunmak çok zor geliyor.

iki ileri bir geri böyle yaşıyorum işte.

zarifecim yapı meselesi işte herşey,nasıl mutlu oluyorsan öyle yaşa canım,eşin konusunda da şansızsın sanırım ama yapacak pekte bir şey yok ama bir gün oğlum olursa her işi öğreticem ona karısı çekmesin diye

nelsonum aslında bende senin gibiyim sabahları mutlu öğlenleri umutlu akşamları umutsuz vaziyette dolanıyorum boş boş oturursam sürekli bi şeyleri kafamda kuruyorum,o yüzden kendime işe ve spora verdim,en kötüsü halim yoksa açıyorum cnbc-d bir dizi keyfime bakıyorum

eprummm,eşin seni anlamıyor ama inan bu topicteki herkes seni çok iyi anlıyor,erkekler bizim gibi deil kafaları ayrıntılı çalışmıyor,annelerinden vazgeçmiyor ve her yaptıkları her söyledikleri mantıklı geliyor,allah yardımcın olsun canım ne diyim

hadekam seni görmek ne güzelll

lajoba bende 10 aydır kilo kuruyorum son aylarda cozutunca akılllandım yaz gelmesi ile başladım spora durduramaz artık kimse beni
yağmur engel olmasın sporuna,şakır şakır yağmuyorsa yağmur dert deil giy yağmurluğunu,çek şapkasını tak kulaklığı 40 dak yürüyeceğine 20 dak hafif tempo koş

aslında yapı olarak benziyoruz sanki

işleri pratik yapıyoruz
koştur koştur yaşamayı seviyoruz,,
boş ğünleri illaki dolduruyoruz..ğeziyoruz kendi şartlarımıza ğöre..

bilmem bu bence tabi..

tatlım bende öyleydim ama artık ğördüğüm kilodan bir ğün sonra daha fazlasını ğörmek istemiyorum..

o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum...28 ğününm van ve venmem ğereken 3700 kilom var.. ben kazanmalıyım...kesinlikleee....

nelsonum aslında bende hep seni kendime benzetiyorum

evet haklısın koştur koştur yaşamak beni zorlasada seviyorum,

pratik biriyim doğru ,olmakta zorundayım

hele şu boş günler mevzuunda çok doğrusun,mesela yarının planını teee geçen haftadan yaptım,19 mayısınkinide şimdiden planlıyorum

yani bilmiyorum seviyorum bu şekilde yaşamayı,tek sıkıntısı beden yorulduğu gibi bide üstüne beynimde çok yoruluyor:18:

kilon konusunda da hepimiz biliyoruz 28 günde sen o 3700 hayde hayde verirsin ama birinin yada bişeyin bizi itmesi lazım

kızlar şimdiden yazayımda eleştirin hatalarımı bileyimmm

sabah;1dlm kepekli üzerine 1yk tulum+3zeytin+4ceviz
ara:1elma
öğle: 1 kepçe barbunya+1yk yogurt+4sarma+2yk bulgur pilavı+1dlm ekmek+1domts+1salatalık
akşam:1köz patlıcan+1dom+1salatalık+1por mantar sote + 3yk yogurt

toplam:1105 kalori

spolarım:30 dak yürüyüş--okulda
20dak yürüyüş ---evde
lesie ile 3 mil--evde
5 dak ip atlama
4dak mekik
10 dak bel harekketleri

kalan 518 kaloriii

teşekkür ederim tatlım...bende çok seviyorum dolu dolu yaşamayı..

ğün icinde erken uyuyanlara kızıyordum.. hayatlarını uyuyarak ğeçiriryorlar diye..
ğeç yatmayı severim..
kafa yorgun olmadıktan sonra vucut yorgunlugu çabuk ğecer bence..
inşallah o kilolar ğider ğüzelim...ğüvendiğin için teşkr ederm..

Son düzenleme:

evet yapı meselesi şartlar hayat mücadelesi bazen insana fırsat vermior.
maalesef eş konusunda öle ama inşallah oğlum konusunda çok şanslı olurum....
senin benim gibi bilinçli anneler olursak yeni nesil daha şanslı olur umarım:)

nel menünü beğendim süpersin sen 28 günde 3700 ü fazlasıyla verirsin canım bu şekilde devam tabi bi de sporla desteklersen harika olur

kızlar ne güzel sohbetiniz bende geç yatmayı severim, yoğun yaşamayı severim ama eşim nedeniyle çalışmadığım için evde çok boş vaktim oluyor, hatta bu yüzden ilk evlendiğim yıl baya baya depresyona girmiştim gün boyu uyur olmuştum off çok fenaydı boşa geçen koca 1 yıl siz çalışmanın gezmenin tozmanın tadını çıkarın hayat kısa her anını yaşamak lazım

Kızlar belki psikolojik belki stresten ama ben d.k hapı ve alerji ilacı içtigim için kan vericem iş çıkışı.İçim rahat etsin yoksa düşünmektan içim içimi kemirecek.Arkadaşımla buluşabilirim çocuk konusu vs.. bunalmıştım konuşmak dertleşmek iyi gelicek bana.Gerçi oglumuda çok özledim ama kendimi toparlamam lazım.Migde bulantım öglen yemk yiyince geçti.leke gelmye devam ediyor :18:Aklımda kalmasın.Geçmişe yorum yazayım.

Bende evlendigimde 9 ay çalıştım sonra 2 seneyi geçkin evde kafayı yedim.İşleirmi bitirip 2-3- kere domestosla yer siliyordum.Boşa geçirmişim.Sonra markaete gidip çerez çiko bi torba karıştırp yiyordum .Öyle bir şişkinlik vardı ki igne vuruluyormuşum gibi.Şimdi ki aklım olsa bi sürü zaman spor yapıp tek başıma yürürdüm.
öglen pilav sarma ekmek üçü aynı anda olmamaış.Ama eskiye göre çok çok iyisin ve 1.5 gitmiş bileBen inanıyorum sana sen yeme istegini kafandan çıkart ben bununlada doyabilirim yanına bişiler yememe gerek yok acıkınca yerim diye düşünürsen verirsin canım
Direniyorum ama oglumla ikimiz yıpranıyoruz kimsenin umrunda degil.Bazen evde kafayı yememek sorunalrı azaltmak ogluma daha iyi gelecek saglamak diye çalışmamı saçma ve bencilce buluyorum.Vijdanımı sorguluyorum yine bu aralarAnlamarına gerek yok görüyorlar yavrumun gözyaşlarını.Eşimi anlıyorum biraz eylüle kadar borç biraz.O yüzden diyor hem kreşler 700-800 benim maaş kreşe o zamn çalışma diyor.Çok dertliyim aslında
Mnü dışına çıkma en azından bir süre .Saglıgın söz konusu.Çok canın isterse 1 minik kurabiye ne bileyim ince 1 dl kek ye ama lüften dikkat et canım.Anlıyorum herkes yiyiyor senin canın istiyor ama kısa bi süre uymaya çalış listene.

Belki anlıyor ama ailesini düşünüyor yada maddiyatı ???Aklından ne geçiyor bilmiyorum.Ve bu durum kimsenin umrunda degilmiş gibi görünüyor:44:Saolun siz olmasanız ilk günler bırakırdım işi.Çünkü oglumu hiç bırakamazken psikolojim için bir günde ani bir karardı bu.Vijdanımı sizin sayenizde dinlemedim.Ama kimse destek olmuyor aksine köstek oluyor.ARKADAŞIM 6 aylık bbegini bıraktı ve 3 aydır açlışıyor.Akşam bize geldiler eşi evde temizlige çocuga yardım ediyormuş.Annesi bakıyor eşide anneside destek güle oynaya gidiyor işe

Kizlar, sinirlerim tepemdeeee..
Kocise kahvalti hazirladim, illa benimmle ugrasacak cildirtacaakk,, beni snirlendirmeye bayiliyoor.
Biras once cikti ewden. Banka karti warms seneler oncesnden onu kapatacak, bugun songunmuş. Ceza mi gelecekmis. Neysee, cikarken dedimm sakin pil almadan eve gelmeww, seni ewe almam dedim .. eski pilde elindee, dioo gderken şunu çöpe atimm. Vallaa cildirtiior beni yaaa. Kilo konusunda yinekonustu. Ben kaslaniorum sen gobeklen.
Yazin gor gezicem durmucam. Dedm bu laflarin beni cesaretlendirmiyoor. Aksine sinirlendirior dedim, maksadi oyle derse hirslanirim diyeee.
Ama ook snirlendimm, kafaya koydumm. Dal gibi olucam. Yarin basliorumm.
Ona inat zayiflicam. Daracik kotlar giyicwm. Yazin asil ben onu uyuz ediceeem,
Kizlar, bana yardm edin ltfn.
Pskolojmi bozdu iki dk yaaaa

slm kızlaar
çok acıkmadım hatta nerdeyse hiç acıkmadım ama oruç olmasam şimdi tıkınıyo olurdum canım bişeyler yemek istio
bugün güzel geçiyor çok şükür.. düdüklü tencerem bozulmuştu fabrikasına gönderdik yenisini göndermişler, eşimin çok önemli bi sınavı vardı geçti sınavdan, tartı 63.8 i gösterdi, karnım dümdüz, oruç sandığımdan kolay geçti çok şükür elhamdülillah Allah hepimize ağız tadıyla yaşamayı nasip etsin.. dua edin kızlar 3 ayların ilk üç gününü güzel değerlendirin inş

aaa benden sonra kimse gelmemiş :44:
neyse menümü paylaşıp yatayım hemen o umutlu sevgi dolu benden eser kalmadı zaten sinirlerim zıpladı gece gece neyse menüme gelirsek

iftarda 2 kase kremalı mantarlı tavuk çorbası, 1.5 dlm ekmek, 1 yk makarna salatası, 5-6 yk közlenmiş patlıcan salatası, 5-6 dal marul,
ara.. 2-3 tane kuru pasta, 1 ısırık ceviz sucuğu

çorbanın 1 kasesi 65 kaloriymiş bu arada

iyi geceler kızlar..

Günaydın kızlar....
işçi emekçi bayramınız kutlu olsun

Dün akşam kan testi yaptırdım bişi çıkmadı.5.hamiş olamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…