- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #17.861
Günaydın Mevcan;
Bugünlük sayfanıza misafir olayım:)
Canım ya helal olsun sana maşallah her yere yetişiyorusun maşallahhhhh...
Çalışıyorsun... Kızın.. Eşin... Ödevleriniz... Yemek... Temizlik... Spor... Diet...İnternet.... nereden buluyorsun bu enerjiyi???????
(daha saymadıklarım bilmediklerimde vardır)
Sende bu azim istek varken her şeyin üstesinden gelirsin inşallah....
Herkese sevgiler:))))
hoşgeldin canım sayfamıza
güzel dileklerin için teşekkür ederim sana,yapı olarak çok kurtluyum oturmayı pek sevmem,ama vücudum bazen iflas ediyor benimde, misal şu an kan iğnesi,vitamin mineral çinko bilimum ilaçlarla ayakta duruyorum,benim en büyük destekcim eşim canım o konuda şanslıyım,
bide topiğimize yazdığım gibi ödevlerimiz az geliyor ve kızım çoğunu yapmış olarak geliyor,bu sayede de kendime ayıracak vaktim
kalıyor
Sağol duan için canımebrulim sain olmaya çalış ama çalıışmaktan vazğeçme.bu kadar mücadeleden sonra bundan vazğecersen ileride her konuda sana sözlerini ğecirmeye çalışacaklardır..
sakin ol senin için dua edeceğim.. ağlamamaya çalış.. ağlamakla olayları daha ağır atlatırsın.. hem cocuğunda bundan etkilenir..
üzülme ğüzelim..
papatyam tatlım iyimisin.. sana dua edeceğim.. umarım sıkıntın her ne ise hemen düzelir...
mevcan maşallah ğüzelim kıpır kıpırsın.. bende senin ğibi idim hiç durmazdım ama 1 yıldır üzerimde felaket bir ağırlık var.. bana iş dayanmazdı şimdi yetiştiremiyorummm hiçbirşeyi.. aman ha sende benim ğibi nazara ğelme...
evim temizlik ister benim hiç temizliğe yüzüm yok.. herkes yaz temezzliğine başladı ne olacaksa bu halim.. bilemedim
inş. canım.Senin işinde inş yoluna girer.:44:Günaydın kızlar
Lajoba ebrucum anlatmadı uzun yaşaması zor. Ankara'ya geldim. Bekliyorum görüşme için.
Ebrucum inşallah yoluna girer herşey
Bilmiyorum hiko akşama kan tahlili yaptırıcam..Eşine sinirlenme boşver gidip kendin al canım.Gunaydinn canlaar,
Bugun kesin pili aldiricam, ya da gidip ben alicam.
Eşime snirlenmek istemiyorum . Bagirasim var, ama ben sakinligimi korumak iistiyoorum.
Papatya, umarm kotu bisey degldr, allah yrdmcn olsun.
Ebruu, hamile degilsen stresdendir. Bende dun oldu. İyic sacma sapan besleniyorum.
Kesinkes ptesi baslamak istyrm, kilomu gorursem bi tokat gbi gelir de kendime gelirim diye dusunuyorm, bu yorumuma ne diosun ebru , nel ...
Yaz gelior ama hala kiloluyum. Uyuzesim hem ye diyo hem sisko diyooo.
ohh hergün yürüyorsungunaydin citrlarim
papatya ins hakkinda hayirlisi olur canim sorun bian once cozulur
hikoss artik pil al tartina esinede takilma erkekler hep ole
ebrumm saol canimda aksam naptin sen canimm ballar kaymaklar bugun dikkat et canim kilolar gitmeye baslamisken yeniden durmasin
biz kizimla kahvalti yaptik
biraz sonra kizi uyutup yuruyuse cikicaz :)
Evet regl yeni bittigi için çıkmamışta olabilir:18:streste olabilir ama ilaç içtigim için garantiye almak içimi rahatlatmak istiyorum.Sahur güzel inş. iftarda da az yersin canımgünaydın kızlar
ben bugün orucum yani inş akşama kadar dayanabilirim ve akşam abartmadan yerim
sahurda 2 puaça, 1.5 domates, 1 salatalık, 50 gr ceviz sucuğu ve bool su içtim
akşam da sadece çorba ve salata yersem süper olur inş sadece bu kadarla yetinirim :26:
papatya inş herşey yoluna girer canım ankaraya kadar gittiğine göre önemli bi durum ama umarım senin dilediğin şekilde sonuçlanır
hikmet sinirlenme canım malesef eşler böyle hem ye derler hem kilo aldınsen takılma ona çık oğluşunla al pilini başla diyete
ebru haklısın aslında acıktığımız için değil yemek için yiyoruz aaah aahh ben eskiden hiç acıkmazdım azıcık bişey yesem doyardım midemi tekrar eski haline nasıl getireceğim bilmiyorum :18: testin negatif olması normal canım sen regl oldun zaten sadece gününde olmadın o da mevsim geçişlerinde olur bazen gün değiştiriyorsundur takma kafana, mide bulantıların stresten sanırım herşeye üzülme inş herşey zamanla dilediğin gibi olur
hikoşşş pil alınacak yer çok mu uzak yürüyerek gidilip gelinemez mi:44: eşler hep böyledir ye ye der sonra göbeklisin şöylesin böylesin,ben senin yerinde olsam dahada hırslanır diete acil başlardım
eprumm daha öncede konuştuk bu sorunları canım,aynı şeyleri bende yaşadım biliyorsun,ağlamak sadece seni zayıf düşürür,kararlı ol onlara karşı
papatyam umarım sıkıntılı bir durum deildir,memleketime hoşgeldin
nelsonum silkelen lütfen,sabahki msjların umut dolu ama akşamki mesajların da hep bi stres hali,hedefine az kaldı sana güveniyorum ben
kubram slm şekercim,oh demek yürüyüşe gidiyorsun ne güzel yaaa
fenodo hoş geldin şekercim yeniden aramıza
lajoba allah orucunu kabul etsin şekerim
ve ve uğramayan diğer çıtırlar hu hu
zarifecim yapı meselesi işte herşey,nasıl mutlu oluyorsan öyle yaşa canım,eşin konusunda da şansızsın sanırım ama yapacak pekte bir şey yok ama bir gün oğlum olursa her işi öğreticem ona karısı çekmesin diye
nelsonum aslında bende senin gibiyim sabahları mutlu öğlenleri umutlu akşamları umutsuz vaziyette dolanıyorumboş boş oturursam sürekli bi şeyleri kafamda kuruyorum,o yüzden kendime işe ve spora verdim,en kötüsü halim yoksa açıyorum cnbc-d bir dizi keyfime bakıyorum
eprummm,eşin seni anlamıyor ama inan bu topicteki herkes seni çok iyi anlıyor,erkekler bizim gibi deil kafaları ayrıntılı çalışmıyor,annelerinden vazgeçmiyor ve her yaptıkları her söyledikleri mantıklı geliyor,allah yardımcın olsun canım ne diyim
benim durumumdan bahsedeyim biraz
sabahları yürüyüşe başlamıştım yağmurlar nedeniyle devam edemiyorum bu hafta sıfır yürüyüş bol kaçamak
kılom 57.6 bu sabah itibari ile
sabahtan akşama kadar dikkat ediyorum bi yerde patlak veriyor ve menüyü bozuyorum çok üüzülüyorum
pişman oluyorum hastalanıyorum ama yine de vazgeçemiyorum.
millet yerken yutkunmak çok zor geliyor.
iki ileri bir geri böyle yaşıyorum işte.
aslında yapı olarak benziyoruz sanki
işleri pratik yapıyoruz
koştur koştur yaşamayı seviyoruz,,
boş ğünleri illaki dolduruyoruz..ğeziyoruz kendi şartlarımıza ğöre..
bilmem bu bence tabi..
tatlım bende öyleydim ama artık ğördüğüm kilodan bir ğün sonra daha fazlasını ğörmek istemiyorum..
o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum...28 ğününm van ve venmem ğereken 3700 kilom var.. ben kazanmalıyım...kesinlikleee....
nelsonum aslında bende hep seni kendime benzetiyorum
evet haklısın koştur koştur yaşamak beni zorlasada seviyorum,
pratik biriyim doğru ,olmakta zorundayım
hele şu boş günler mevzuunda çok doğrusun,mesela yarının planını teee geçen haftadan yaptım,19 mayısınkinide şimdiden planlıyorum
yani bilmiyorum seviyorum bu şekilde yaşamayı,tek sıkıntısı beden yorulduğu gibi bide üstüne beynimde çok yoruluyor:18:
kilon konusunda da hepimiz biliyoruz 28 günde sen o 3700 hayde hayde verirsin ama birinin yada bişeyin bizi itmesi lazım
zarifecim yapı meselesi işte herşey,nasıl mutlu oluyorsan öyle yaşa canım,eşin konusunda da şansızsın sanırım ama yapacak pekte bir şey yok ama bir gün oğlum olursa her işi öğreticem ona karısı çekmesin diye
nelsonum aslında bende senin gibiyim sabahları mutlu öğlenleri umutlu akşamları umutsuz vaziyette dolanıyorumboş boş oturursam sürekli bi şeyleri kafamda kuruyorum,o yüzden kendime işe ve spora verdim,en kötüsü halim yoksa açıyorum cnbc-d bir dizi keyfime bakıyorum
eprummm,eşin seni anlamıyor ama inan bu topicteki herkes seni çok iyi anlıyor,erkekler bizim gibi deil kafaları ayrıntılı çalışmıyor,annelerinden vazgeçmiyor ve her yaptıkları her söyledikleri mantıklı geliyor,allah yardımcın olsun canım ne diyim
Bende evlendigimde 9 ay çalıştım sonra 2 seneyi geçkin evde kafayı yedim.İşleirmi bitirip 2-3- kere domestosla yer siliyordum.Boşa geçirmişim.Sonra markaete gidip çerez çiko bi torba karıştırp yiyordum .Öyle bir şişkinlik vardı ki igne vuruluyormuşum gibi.Şimdi ki aklım olsa bi sürü zaman spor yapıp tek başıma yürürdüm.nel menünü beğendim süpersinsen 28 günde 3700 ü fazlasıyla verirsin canım bu şekilde devam tabi bi de sporla desteklersen harika olur
kızlar ne güzel sohbetiniz bende geç yatmayı severim, yoğun yaşamayı severim ama eşim nedeniyle çalışmadığım için evde çok boş vaktim oluyor, hatta bu yüzden ilk evlendiğim yıl baya baya depresyona girmiştim gün boyu uyur olmuştum off çok fenaydı boşa geçen koca 1 yılsiz çalışmanın gezmenin tozmanın tadını çıkarın hayat kısa her anını yaşamak lazım
öglen pilav sarma ekmek üçü aynı anda olmamaış.Ama eskiye göre çok çok iyisin ve 1.5 gitmiş bilekızlar şimdiden yazayımda eleştirin hatalarımı bileyimmm
sabah;1dlm kepekli üzerine 1yk tulum+3zeytin+4ceviz
ara:1elma
öğle: 1 kepçe barbunya+1yk yogurt+4sarma+2yk bulgur pilavı+1dlm ekmek+1domts+1salatalık
akşam:1köz patlıcan+1dom+1salatalık+1por mantar sote + 3yk yogurt
toplam:1105 kalori
spolarım:30 dak yürüyüş--okulda
20dak yürüyüş ---evde
lesie ile 3 mil--evde
5 dak ip atlama
4dak mekik
10 dak bel harekketleri
kalan 518 kaloriii
Direniyorum ama oglumla ikimiz yıpranıyoruz kimsenin umrunda degil.Bazen evde kafayı yememek sorunalrı azaltmak ogluma daha iyi gelecek saglamak diye çalışmamı saçma ve bencilce buluyorum.Vijdanımı sorguluyorum yine bu aralarslm kızlar nasılsınız?
papatya canım Allah yardımcın olsun
ebru diren bence de. zamanla anlayacaklar ama sen ve evladın yıpranıyorsunuz zor durumlar.
inşallah en kısa zamanda anlar eşin ve ailesi. bu arada alerjinin azalmasına kılo vermene sevindim.
mevcan maşallah sana. inşallah ilaçların fayda ediyordur.
Nelson canım nasıl gidiyor son 28 gün demişsin hızlanmak lazım.
hikmet ne zamandır uğrayamıyordum sen hala pil alamamışsın şaşırdım.
istersen pil almak için bi yürüyüşe çık
Mnü dışına çıkma en azından bir süre .Saglıgın söz konusu.Çok canın isterse 1 minik kurabiye ne bileyim ince 1 dl kek ye ama lüften dikkat et canım.Anlıyorum herkes yiyiyor senin canın istiyor ama kısa bi süre uymaya çalış listene.benim durumumdan bahsedeyim biraz
sabahları yürüyüşe başlamıştım yağmurlar nedeniyle devam edemiyorum bu hafta sıfır yürüyüş bol kaçamak
kılom 57.6 bu sabah itibari ile
sabahtan akşama kadar dikkat ediyorum bi yerde patlak veriyor ve menüyü bozuyorum çok üüzülüyorum
pişman oluyorum hastalanıyorum ama yine de vazgeçemiyorum.
millet yerken yutkunmak çok zor geliyor.
iki ileri bir geri böyle yaşıyorum işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?