Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

gunaydin kizlar nasilsiniz biz kizimla dun gece cok uyuyamadik daha dogrusu dun gunduzden kizimin atesi cikti ilac iciriyorum 1 saat iyi oluyo sonra tekrar yukseliyo 38 den asagi dusmedi atesi aksam acile goturduk bogazi cok fena olmus iltahaplanmis 4 dis birden patliyo bu arada onun etkisi sanirim ilac verdi geldik hemen ilaclari icirdim geced3 dogru duzgun uyumadi ins bugun daha iyi olur kuzum

geçmiş olsun kübra Allah şifa versin kuzucuğuna

Kubos gecmis olsunn. İns bugun iyi olur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin kizlaaarr, sizde şok oldunuz degilmiii inanin bendeeeee. Dun aksam tok karninaa hemde feci toktum, kiyafetli tartildim. 76.5 geldimm. Kabizlkta wardi.
Sabah lavabdan snra tartildim. 74.9 geldmmm. Hala şoktayimm.
5gunlk diyete basladm . Yumrtaylaa .. 2tane hasladm onu yiceeem.
Mutluyummmm:)

Kahvaltm, 2ymrtaaaa

Bu ara zaten kimse ugramıyorİftarıda güzel kapatırsın inş.
Geçmiş olsun canımİnş prenses bugün iyi olur uyursunuz.

Valla iyi çıkmşsın hiko artık motive ollll

Motiveem geldiii wallaa, artik sizinleyimmm.
Bol da su iciyoruum.
Oglan uyuyordu. Bende 1saat spor yaptim. Yarisi leslie , yarisi da basen hareketleri ve mekikk ..
5gunluk diyetime de başladim.

Merhaba kızlar
Yaşadıklarım o kadar ağır geldi ki artık hayatta hiç birşey yapmak istemiyorum. Mesleğime işime bugüne dek başardıklarıma kafamda olan hep yapmak istediklerime karşı inancımı yitirdim. Kocaman bir boşluğun içindeyim sanki ve herşey anlamsız. Başımdaki bu dertten kurtuldum mu bilmiyorum ama eğer kurtulduysam tamamen Allah'ın bana yardım etmesi ile kurtuldum. Çünkü olaylar öyle bir gelişti ki.... Deşifre olmamak için burada anlatamıyorum ama Nelson biliyor herşeyi. Sağolsun dün bana çok destek oldu. Sürekli yazdı. Allah ondan razı olsun.
Yaşam enerjimi kaybettim kızlar...
Bu gece r

Hikmet:çok sevindim tekrar başlamana.
PpATYAM:Anlatma burda canım deşifre olmaman lazım.Ama çok merak ettim seni bu denli üzen hayata meslegine kırgın yapan olayıYinede Allaha sığın o Haklıyı haksızı bilendir.Elbet bu ah kalmaz kimsede.Keşke nelson gbi bende yanında olabilsem.Sanırım face aracılıgınla hepiniz görüşüyor yazışıyorsunuz.Face olmadıgına sırf kk daki kızları göremedigim için pişmanlık duyuyorum zaman zaman.Keşke bir buluşma ayarlayabilsek toplansak görüşsek ahhh ne güzel olurdu

kizlar, oğlisimle yürüyüs yaptik. Nerdeyse 1saat yürüdük. Ama inanilmaz halsizleştim. Uyguladgm diyetten tabii
Simdi yesilcay icicem, yannda da 4adet etiburcakli yicem.
Yoksa bayilicaam. Sabah eksi gormmeyi umuyorumm.
Herkes nerde ,, yoksunuz.

slm citirlarim nasilsiniz
hikoss kilon super valla aramiza donmene cok sevindim :))
bana gelirsek kozim daha iyi ama butun gun nerdeyse hic uyumadi birazdan uyutucam artik cunku benimde basim cok agriyo hepinize gecmis olsun dileklerinize tesekkurederim
menum
sabah
1 dilim ekmek
peynir
zeytin
oglen
3 yk tavuk sote
3 yk bulgur pilavi
1 lase yogurt
ara 4 misir patlagi
aksam
salata icine az peynir bir dilim ekmek

.
Sabah. 2yumurta , yarim bardak light süt

Ara. Yok

Ogle 3 yumurta, yarim bardak light süt

Ara yarim paket eti burcak, 1kurabiye , 1yesilcay
(Yemem gerekti, yoksa bayilacaktim)

Aksam yook

Sporlar,
100mekik
15dk leslie
15dk basen hareketleri
5dk bacak hareketleri
1saat yürüyüş
15dk ütü
Kendimi cok yorgun hissediorum. Sabah tartida keske 73ü görsem.
Hedef haziran sonu, 67

Hayirli kandiller kizlar, dualarim sizlerlee, ailemiz, huzurumuz hicc bozulmasin.
Evlatlarimiza saglik sihat versin Kurban Oldugum Allah..
Yüzünüz hic solmasin.
Kiymetlilerim..

Dualariniz kabul olsun.

Amin cnm dualarımıza tabisiniz.ben oruçluydum bugün.aksam pide yedim valla dayanamadım :-( olusumun ilk saç traşını yaptırdık.tosunum daha bi güzelleşti sanki.rabbim tüm sıkıntılarınızı gidersin.kandiliniz ve üç aylarınız mubarek olsun.

Allah kabul etsin arkadasim. Oglusununda saci guzel olmustir.
Bakalm biz ne zmn kestiricez. Amin

Günaydın ey dostlar...
İlk bildirim benden gelsin

geçen hafta:57.9
bu hafta:57.6
giden :300
gelen yok
hede:55

Wc problemi oldu daha az çıkabilirim.Ve 3:30 da tartıldım sizler daha geç tartıldıgnız için daha eksi çıkma şansı olabiliyor.Niyet etmedim ama sahur yaptım deniycem bakalım inş. iftara kadar dayanabilrim.Dayanırsam eve gidince iftara yakın 8 gibi tartılıp yazıcam.O geçerli olucak ama tutamazsam bu geçerli olucak LAJOBA.....

dün:
aç karınla türk kahvesi
sabah:1 dl börek,çay
ögle:yarım kase çorba,3 misket köfte,5yk makarna,karışık salata
ara:yeşilçay,1 siyah galate
akşam:yarım kase çorba,fırında 2 baget ve yarım patates,kıvırcık salatası
ara:3 kandil simiti çay(annemde yedim börek hamur işi yapmıştı hiç birini yemedim)

gunaydin citirlarim yaaa ben tartilmayi unuttum kahvalti yaptim yarin bildirim yapsam olur dimi
ebrum tebrik ederim haftaya 56 lari gorursun ins canimm
kizlar bugun kizim daha iyi cok sukur gece deliksiz uyudu biraz once kahvalti yaptik simdi niloya izliyo sonra oyun oynicaz kizimla sonra kizi uyutup hoop yuruyuse cikicam 1 saat yurucem ins dunde yurumedim zaten bugun halilarim gelcek yikamadan ohh evimin duzeni gelcek halisiz evi cok sevmiyorumda 😊😊

gunaydin kizlaaar..
Dun sabah 74.9
Bu sabah 74.8
Dunden bugune 100gr gitmis
Midem uzun zamandr bu kadar kucuk gormemistim.
Bugun salata yicem pasoo. Oglisle de pazara gidicez.
Sporlara dewam durmak yok, karnim ve bacaklarim cok agrisa da.
Mekik ve bacak hareketlerini uzun zamandir yapmayinca hamlamişim.

Ebru aksamk kilonu merak ettim simdiden, allah kabul etsin orucunu.
Kübos kizinin iyilesmesine cok sewindim, senin kiz kac aylikti.

Son düzenleme:
İyice boşlandiniz kizlar kk yi. Haftasonu gelmeden kk yi sessizlik bürüdü bile.

hikosss 100 gr 100 grdir canim sen spora devam et :)) saol canim valla kizim hastayken cok kotu oldum ben kizimin kipr kipir olmasina aliskinim butun gun yatti korktum ama simdi iyi eski haline dondu prenses kizim 17 aylik canim
mevcanim nerdesinn yuruyuse devammi bak ben birazdan cikicam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…