- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #17.881
gunaydin kizlar nasilsiniz biz kizimla dun gece cok uyuyamadik daha dogrusu dun gunduzden kizimin atesi cikti ilac iciriyorum 1 saat iyi oluyo sonra tekrar yukseliyo 38 den asagi dusmedi atesi aksam acile goturduk bogazi cok fena olmus iltahaplanmis 4 dis birden patliyo bu arada onun etkisi sanirim ilac verdi geldik hemen ilaclari icirdim geced3 dogru duzgun uyumadi ins bugun daha iyi olur kuzum
gunaydin kizlar nasilsiniz biz kizimla dun gece cok uyuyamadik daha dogrusu dun gunduzden kizimin atesi cikti ilac iciriyorum 1 saat iyi oluyo sonra tekrar yukseliyo 38 den asagi dusmedi atesi aksam acile goturduk bogazi cok fena olmus iltahaplanmis 4 dis birden patliyo bu arada onun etkisi sanirim ilac verdi geldik hemen ilaclari icirdim geced3 dogru duzgun uyumadi ins bugun daha iyi olur kuzum
Bu ara zaten kimse ugramıyoraaa benden sonra kimse gelmemiş :44:
neyse menümü paylaşıp yatayım hemen o umutlu sevgi dolu benden eser kalmadı zaten sinirlerim zıpladı gece gece neyse menüme gelirsek
iftarda 2 kase kremalı mantarlı tavuk çorbası, 1.5 dlm ekmek, 1 yk makarna salatası, 5-6 yk közlenmiş patlıcan salatası, 5-6 dal marul,
ara.. 2-3 tane kuru pasta, 1 ısırık ceviz sucuğu
çorbanın 1 kasesi 65 kaloriymiş bu arada
iyi geceler kızlar..
Geçmiş olsun canımgunaydin kizlar nasilsiniz biz kizimla dun gece cok uyuyamadik daha dogrusu dun gunduzden kizimin atesi cikti ilac iciriyorum 1 saat iyi oluyo sonra tekrar yukseliyo 38 den asagi dusmedi atesi aksam acile goturduk bogazi cok fena olmus iltahaplanmis 4 dis birden patliyo bu arada onun etkisi sanirim ilac verdi geldik hemen ilaclari icirdim geced3 dogru duzgun uyumadi ins bugun daha iyi olur kuzum
Eki Görüntüle 1095462
Gunaydin kizlaaarr, sizde şok oldunuz degilmiii inanin bendeeeee. Dun aksam tok karninaa hemde feci toktum, kiyafetli tartildim. 76.5 geldimm. Kabizlkta wardi.
Sabah lavabdan snra tartildim. 74.9 geldmmm. Hala şoktayimm.
5gunlk diyete basladm . Yumrtaylaa .. 2tane hasladm onu yiceeem.
Mutluyummmm:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
.
Sabah. 2yumurta , yarim bardak light süt
Ara. Yok
Ogle 3 yumurta, yarim bardak light süt
Ara yarim paket eti burcak, 1kurabiye , 1yesilcay
(Yemem gerekti, yoksa bayilacaktim)
Aksam yook
Sporlar,
100mekik
15dk leslie
15dk basen hareketleri
5dk bacak hareketleri
1saat yürüyüş
15dk ütü
Kendimi cok yorgun hissediorum. Sabah tartida keske 73ü görsem.
Hedef haziran sonu, 67
Hayirli kandiller kizlar, dualarim sizlerlee, ailemiz, huzurumuz hicc bozulmasin.
Evlatlarimiza saglik sihat versin Kurban Oldugum Allah..
Yüzünüz hic solmasin.
Kiymetlilerim..
Dualariniz kabul olsun.
Amin cnm dualarımıza tabisiniz.ben oruçluydum bugün.aksam pide yedim valla dayanamadım :-( olusumun ilk saç traşını yaptırdık.tosunum daha bi güzelleşti sanki.rabbim tüm sıkıntılarınızı gidersin.kandiliniz ve üç aylarınız mubarek olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?