Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

günaydın çıtırlar

kubram evet canım her akşam 40 dak yürüyorum,bu haftasonu doluyum yürüyemem ama pzt yine başlarım,

eşim yürümeye başladın göbeğin gitti ya dedi,5 günde ne kadar fark ederki

hikoşum tebrik ederim bitanem,100 grama deil toplamda bugüne kadar verdiğin kiloya bak şekerim

eprumm iyi gidiyorsun tatlım,ben tanıdığım 52 kilo epruyu görmek istiyorum

papatyam sorunun ne tam olarak bilemiyorum ama yazdıkların gerçekten beni çok üzdü,umarım en kısa zamanda dertlerinden kurtulur feraha çıkarsın

dün bol gezmeli,erken saatte ağız kapamalı,ama bol kaçamaklı bir gündü,

benim deil kızımın bayramı oldu resmen,

sabah arkadaşıma kahvaltıya gittik,2 saat sürdü kahvaltı

ordan beraber avm ye,çocukları sinemaya soktuk biz alışveriş yaptık,sonrası yemek +oyun anlıycanız çok yoruldum ama stres attım baya

iğnem bitti oturabilicem artık ama ilaçlarım devam ediyor,

pzt günü kızımın okuma bayramı var izinliyim

yanlız ilaçlar acaip mide bulantısı ve kabız yaptı beni,dün gece mide bulantıma uyandım kaç sefer

ve halen feci şişim kasıklarım karnım ağrıyor,ayaklarım duba gibi offf

geçen hafta 64

bu sabah 63

giden 1

ama kilomu ödemmi bilmiyorum,

halende şişim ve canım çok yanıyor ,ilaçlarım haftaya biticek ondan sonra ödem söktürücü içicem umarım şu kilo iner baya

Betül kübra kızına geçmiş olsun
ebru kılo vermeye başlamışsın maşallah
devamı gelecek artık

hikmet kılon çok iyi bence
100 gr da gitmiş
tekrar azimli hiko döndü
senin adına seviniyorum
dikkatımı çekiyor çok az yiyorsun
detoksdasın biliyorum.

benim kilo alma serüvenim diyeyim
dün sabah 57.3
bu sabah 58.1
menüme dikkat etmediğim gün
ciddi ödem yapıyor vücudum tansiyondan dolayı

dün 1 mayıs tatildik ve
arkadaşlarla kahvaltıya gittik
süperdi çok yedim

günaydın kızlar ohh ne güzel gitmiş kilolar
dün okudum sizi de cevap yazamadım eşim evde olunca iş bitmedi akşama kadar

ebrucum Allah kabul etsin canım tabloyu yarın yapıyım diyorum hem tartılmayı unutanlar oluyo ya yarına herkes yazmış olur kilosunu hem sende belki yarın sabah daha - çıkarsın

kübra kızının iyi olmasına sevindim canım ahh bu bıcırıklar hareketli haline alışık olunca hasta olduklarında fena oluyor neyse şükür atlatmış fıstık hastalığı sende yürüyüşlerine kaldığın yerden devam edersin oohh evin de mis gibi olmuş ben de gönderecem halıları da henüz temizlik için hazır hissetmiyorum kendimi

hikmet 100 gr da olsa gitmiş ya canım ona da şükür hem sen ist da aldım diyodun almamışsın işte sevinsene diyete de yeni başladın ya ilk günden anca canım bu kadar gitmesi haftaya daha çok gider inş

mevcan maşallah canım ya hızına yetişebilene aşkolsun eee bu tempoya kilo mu dayanır 1 kg gitmiş bile inş sağlığın daha iyi olur canım onca ilaca iğneye

papatya yaşam enerjin solmasın bitmesi ne oldu bilmiyorum ama inş ilerleyen zamanda senin bu olumsuz olarak gördüğün şeyin ardından çok daha güzel şeyler gelir üzme kendini sen Rabbime sığın O sana bir çıkış kapısı bir kolaylık gösterecektir.. hem herşey iş değil, işlerin kötü gitse bile ailene bak onlarla onlar için enerjini tekrar topla.. Rabbim yardımcın olsun..

doruğunannesi oğluşun saçlarını kestirmişsiniz güzel olmuştur kaç aylıktı oğlun eşim bizimkini de traş ettirelim diyor da ben istemiyorum o yüzden merak ettim

diğer unuttuğum kızçeler kusura bakmayın hepiniz cansınız

şimdiii kilo bildirimime gelirsek

geçen hafta.. 63.9
bugün ..........63.8
giden............100gr
e olsun buna da şükür

kızlar önce sizlmeri yazayım..

sabah tam yazıyordum önce elektrikler ğiiti sonrada net..

ebrulim 300 gram ğüzel canım...buluşalım kızlarrr.. ah ne iyi olurr..

hikmet ne diyeti uyguladığın bana anlatsana.. belki bende katılırm..kilo almıışmısın vermişmişin eski kilonu hatırlamadığım icin bilememdim.. acıkla ğüzelim..

kübracığım ğeçmiş olsun..menüler süper.. yarın kilonu dört gözle bekliyorum..

papatyam üzülme.. herşey yoluna ğirecek ben inanıyorum..

mevcan spora devam ah ne ğüzell,,giedn ğüzel canım 1 kilo ödem kilo ne haltsa tartıda eksi ğösteriyorya harika bence..

hadekam üzülme.. bendede çabuk ödem birikiyor.. akşam aati erken kapatınca daha az ödem toplarsın..

lajoba tatlım 100 gram hiç yoktan iyide niye az ğiit bu hafta dikaatmi etmedin...

lajoba tatlım 100 gram hiç yoktan iyide niye az ğiit bu hafta dikaatmi etmedin...

bilmiyorum ki canım ya niye bu hafta böyle oldu salı günü çok fazla puaça yemem harici kaçamak da yapmadım ama genelde bende böyle oluyor bi hafta çok güzel veriyorum sonraki bi kaç hafta az az veriyorum alıyorum vücudumu anlamış değilim bu konuda bugün platese başlamayı düşünüyorum ebru şallını 21 günde yağlarınzdan kurtulun videosuna başlayım diyorum 3 hafta sabredebilirmiyim onu bilmiyorum işte :18: senin kilonu merak ettim hadi yaz bakalım

Yarın yaz canım lajobada yarın yapıcak zaten tabloyu.İnş 56 ları görürüm bu sefer aşamadıgım sınırı geçtigim için inanıyorumYürü bakalım bende 2 durak önce inip yürüycem yine.
Bende merak ediyorum asıl kilom o olucak LAJOBA ona göre100 gr olsun canım bu hafta artık evde ve düzenindesin daha çok vericeksindir.
İyice boşlandiniz kizlar kk yi. Haftasonu gelmeden kk yi sessizlik bürüdü bile.
Ktılıyorum sana kızlarrrrrrrrrr
ayy saol arkadaşım ya uzun zaman oldu 57.9 u geçemeyip 58 lerde geziyordum.İnş inanıyorum bu sefer akşam yemezsem olucak 17 mayısa kadar
1 kilo iyi ve bence hala şişkinligin var ve bende senin 59 lu bişilerde görmek istiyorum.Yürüyüşün çok iyi gidiyor.
İalçlarının yan etkisi olabilir mi canım?inş. devamını bende merak ediyorum.
Saol canım senden özendimiYİ OLMUŞ TABLOYU YARIN YAPACAK OLMAN.cANIM aslında menülerin gayet iyiydi.Poçalı gün dışında.Bakalım haftaya düşecektir belki kilon.
Saol canım senin bildirimini göremedim?

canımmmmm menün harika

Hikomm menünü görünce böleoldum .Çook çok iyi ve çok az çıkman gerekirdi:44:

dünkü menüm

sabah... çeyrek ekmekle peynirli tost, 1 bardak kayısı suyu
öğlen... 1 kase kremalı mantarlı tavuk çorbası, 1 dlm ekmek
ara...... 10 tane kuruyemiş, 3-4 tane tek lokmalık puaça
akşam... 4-5 yk kurufasulye, 2yk pilav, 2yk yoğurt

ama hiç su içmedim galiba :18: bugün çok su içmeliyim canım da hiç istemiyor nedense halbuki önceden çok su içerdim hiç takip etmeme gerek kalmazdı şimdi ne oldu bilmiyorum:26:

başlangıç....................:60,6
gecen hafta...............:58,5
bu hafta....................:57,7
gelen.......................:yok
giden.......................:800
29 mayısda hedef...............:53.8---yarışı kazanmak için bu kiloya düşmeliyim

kızlar sabahtan beri neler yazdım neler ama tam yazarken elektrikler ğiiti.. net ğitti.. bir türmü bitiremedim yazdıklarımı..

dünüm çok yogun ğeçti..

kahvaltıda komşumla
arkasına çay keyfini başka bir arkadaşla yaptı.
öğlen oturmasına eşimin akrabasına ğittik cocuklar ve ben
ğelince başka bir komşum ğeldi sohbet ettik..
akşam 19 dan sonra ev işi temizlik çoçuklar ugraştım..
ğece 21 den 24 e kadar yaprka sardım..onu pişirdim saat oldu ğece 1

b akşam arkadaşım akşam yemeğine ğelecek..

tatlı yapamadım ama eve gidince yapacağım fırsat bulursam..

sarmam hazır,, ızğara -çorba -salata turşular ezmelerle sofrayı donatacağım.

dün neler yemedimki.. sabah fena değildi kilom..
57,3 e kadar düştüm ama üç ğündür ğeceleri kaçamaklarım olunca daha fazla düşemedim..

bilgisayarım kendi kendine kapanıyordu.. spora o yüzden tam adapte olamamyıtım.. netten bsakarak yapıyordum sporu.. çok şükür tamır oldu buğün sporu daha düzenli yaparım sanırım...

kızlar menümü yazayım sporlarımı akşam eklerim.. yapınca düşeceğim .. yoksa bire bir yapamadığım ğünler oluyor kendimi yalancı ğibi hissediyorum..

saba:2yaprak sarma+2yk yogurt
ara:3ü bir arada kahve+2dilm pişmaniye
öğle:tavuklu patates+ 5-6 tane sarma+5yk yogurt+dom.salatalık+2dilim ekmek
akşam: tarhana+ızğara tavuk +salata +ayran

toplam:1352 kalori

yürüme:20 dak okulda--kalan 1290

Slm kizlarben geldim
Bayagidir ugrayamiyorum biraz hastayim bide kuran kursuna başladı m baya yol kathettim haftaya okumaya gecerim ins
En son kilom 60.2 idi (galiba tam hatirlamiyorum )
Bu hafta 59.8
Giden 400 gr
Hedef 56

Kizlar dun evde 61.3 geldim kayinimgilde 59.6 geldim hangi tarti dogru bilmiyorum eger o dogruysa benim tarti
1.7 fazla tartiyo keske o dogru olsa :))

Menün gayet güzelmiş.Ama su ve yeşilçay wc konusunda ve yagma konusunda çok büyük etkenBugün çok iç tamam mı
800 vermen çok iyi canım.Akşam kaçamaklarını ve ekmegi bırakırsan sen zaten hemen veriyorsun.
Baya yogun geçmiş günün ne güzel.Sarmayı çok severim benimde yapıp buzluga atmam lazım.
Öglen fazla gibi geldi patates hem ekmek hemde 2 dl ve sarmaAkşam tarhanayı iptal et çünkü çok kalorili hamurdan yapıldıgı için.Izgara salata ve ayranını iç canım
Slm kizlarben geldim
Bayagidir ugrayamiyorum biraz hastayim bide kuran kursuna başladı m baya yol kathettim haftaya okumaya gecerim ins
En son kilom 60.2 idi (galiba tam hatirlamiyorum )
Bu hafta 59.8
Giden 400 gr
Hedef 56

vermişsin yine de canım.Geçmiş olsun.Kuan ögrenmene çok sevindim

Slm kızlar.bu günde orucum.akşam ne yapıcam bilmiyorum karar veremedim.taşınma telaşı arasında nasıl aç kalabiliyorum bilmiyorum.rabbimin hikmeti.hepmizin oruçları kabul olur inşallh.hikmetcim bebein ne kadarlık.maşallh iyi geziyrsunuz.bebein ne mutlu oluyordur kim bilir.inşllh traşınıda göreceksin.o bile büyük mUtluluk.aklında olsun trasa gòtürürken yanına dikkatini çekebilecek bi oyuncak falan al.yoksa sıkılıp kalkmak istiyor.kubracım maşllh kızına bnm oglanda 16 aylık.bi ara bebeklere neler yediriyorsunuz onlarıda yazın.iftardan sonra yeni eve gecicez.git gel bittim.hayırlısıyla evi serip ayagımı bi uzatsaydım.haa bide ev taşırken eşyalarınızı kolilerken falan pratik farklı yöntemleri olan varmı. bununla ilgili hertürlü fikrinizi bana yazın lütfen.en sevindirici haberim 2 gunde 1 kilo vermişim.bu ara hızlı veriyorum.72kg pzrtesine kadar tartılmicam.sevgiler hepinize

Dorugun annesi kendinden bahsedermisin?Bahsettinde ben mi kaçırdım.Benim 37 aylık bir oglum var.2011 den beri kk da zayıflamayla boguşuyorum.

KK mavi olmuş.Bende avatarımı degiştirdim.Kilomu çok merak ediyorum.

sehra,kevser şükü,fenedo,kadınlıgın anatomisi,ayşe,tubii ve diger kızçeler nerdesiniz??????????hani bildirimlerrrrrr???????

Son düzenleme:
Nel, sekeerim diyet yontemlerinde 5gunde 5kilo diyeti var onu yapiorm. Harfiyen uyamasamda idare eder.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

dorugun annesi canim hozgeldin ev tasimak zor Allah kolaylik versin canim kizima neler yedordigimi yarin ayrintilica yaziyim simdi telefondan yaziyorum
kizlar bugunki menum
sabah
yagsiz tost
maydanoz
biber
oglen
yesil fasulye
1 dilim ekmek
yogurt
ara
1.5 avuc beyaz leblebi
2 saklikoy kremali
aksam
1 kase yayla corbasi
yarim karniyarik
3 lt su
1 kupa tarcincayi
1 kupa yesil cay
1 saat yuruyus markete gidip gelme 14 bin adim oldu

Wc çıkamadım.ama yinede mutlu oldum tartıdan
Kilo bildirimim
geçen hafta:57.9
bu hafta:57.3
giden:600
gelen:yok
hedef:55(17 mayıs)

h içi 57.1 bile gördüm ama akşam yemegi yemeye başlayınca malum.Cumartesi pazar yine 2 ögün ve erken apatıcam ve 56 ları görmeyi hedefliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…