- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #17.921
dorugun annesi canim hozgeldin ev tasimak zor Allah kolaylik versin canim kizima neler yedordigimi yarin ayrintilica yaziyim simdi telefondan yaziyorum
kizlar bugunki menum
sabah
yagsiz tost
maydanoz
biber
oglen
yesil fasulye
1 dilim ekmek
yogurt
ara
1.5 avuc beyaz leblebi
2 saklikoy kremali
aksam
1 kase yayla corbasi
yarim karniyarik
3 lt su
1 kupa tarcincayi
1 kupa yesil cay
1 saat yuruyus markete gidip gelme 14 bin adim oldu
eski hikooooooooooooo dönmüşSabah 1tabak salata
Ara 1trk khvesi, 1adet karebitterciku
Ogle 1tabak salata
Ara 2brdk sekersiz cay, 1kurabiye, 5adet etiburcak
Aksam 3havuc
Bu kdr..
Sporlae.
100mekik
1saat yuruyus
15dk yine yürüyüş
2saat mutfk temizligi
Kk ne guzel rngi degismis . Bakalim yarin tartida ne gorecegim.
Spor yani leslie yapamadm. Basen hareketlerni de oglani uyutim yaparim.
canım mantı kuru pasta diye söylenecektim ama sporlarını görünce susuyorumkızlar menülerinizi beğendim harikasınız
benim menüm de gelsin
sabah.... 2 tek lokmalık puaça, salatalık, 1 haşlanmış yumurta, 1.5 kk peynir, 2 çay(3 şeker)
öğlen.... 1 kase mantı
ara....... 4 kurupasta
akşam.. 1 yk pilav, 1 küçük kepçe kurufasulye, közlenmiş patlıcan salatası, 1 dlm ekmek
1lt su içtim yatana kadar 1 lt daha içmeye çalışacam, birazdan meyve salatası yapacam içine 1 pk çokodamlalı bisküvi kırıp..
http://www.youtube.com/watch?v=ZkMCetgP6oY bu videonun 25 dk sını
30 dk da ebru şallı ile süper karın videosunu yaptım
doruğunannesi kolay gelsin taşınmak zordur bilirim pratik fikirleri olan varsa bende bekliyorum
kizlar, gunaydinnn. Guzel bir uyku cektim.
Oglisle biraz once uyandik.
Tarti yüzümü güldürdü. Bu diyette gr gr gidiyor ama gidiyor mutluyum.
74.5 geldimm. Bugun tavuk yicem, haslanmis gögüs ..
Bugun de kimseler olmaz.
Herkese gusel hafta sonlari..
Günaydın kızlar....Lajobaaaa video açlılmıyor merak ettim.Tablo nerde kısss kendimi tabloda göreyimde neşeleneyim
HİKOM azaldık ama şuan motivasyonumuz çok iyi bence
Bende artık slim in 6
1.start ıt up
2.ramp ıt up
3.burn ıt up
Bunları yapıcam
Merhaba kızlar
Öncelikle desteğiniz için çok reşekkür ederim. Kevserim sorun kilo değil canım. Keşke 100 kilo olsam da bunlar . Tanletten birbirine gimasaydı.
Ben dünün cuma olduğunun bile farkında değilim. Bu hafta neredeyse hiç tartışmamıştım
Az önce tartıldım
Geçen haftaya göre 300 gram gitmiş
Slim in 6 yı bende yapmıştım çok memnun kaldı . Keşke yeniden spora başlayıp eski hayatıma dönebilsem
citirlarim gunaydin tartildim bugun
baslangic 84.400
gecen hafta 74.700
bu hafta 74.200
giden 500 gr
bugun kahvaltiya misafirim var hersy hazir kiz uyudu giyindim misafirleri bekliyorum daha sonra gelirim yine optum sizi
Merhaba kızlar
Öncelikle desteğiniz için çok reşekkür ederim. Kevserim sorun kilo değil canım. Keşke 100 kilo olsam da bunlar olmasaydı.
Ben dünün cuma olduğunun bile farkında değilim. Bu hafta neredeyse hiç tartışmamıştım
Az önce tartıldım
Slim in 6 yı bende yapmıştım çok memnun kaldı . Keşke yeniden spora başlayıp eski hayatıma dönebilsem
Merhabalarr oncelikle ebrumm sonunda istedgin rakamlari gordunnn ne diyimm helal olsun masallah
Baskaa papatyam aklim sende sorun . 60 olmam lazim ve tabiki sıkılasmam lazimyse insallah bir an once cozer ve atlatirsin
Ve ben geldimm sporlarimla donecem insallah olmuyor arkadas boyle bu gun baasliyorum kilomu tartiliyim yazarim haziranin 1.ne kadar
Google yaz çıkyor canım youtube açılmıyor diye atamıyorum.vİEO kısmından arat direk o çıkıyor zatenBunlar nasil ki, link atsan bizde yapsak şekerim
Aaaaaa şimdiv vdeoya baktım aenin gönderdign benimkilerden biri iştehttp://www.dailymotion.com/video/xzlyru_debbie-siebers-new-slim-in-6-start-it-up-35-min_sport
Youtube benim tabletten acilmiyor. Burdan buldum. Oglani uyutim hemen yapicam. Hosuma gitti, leslieden daha eglenceli gibi geldi bana. Yesil kahvemi ictim. Ustune de 1lt su ictim. İns faydaasini gorurum. Kilosu 20tl ydi. Ben denemelk 100gr aldim.
Faydasini gorursem haftaya da alicam. Sendeki enerji de bana ulasti walla. Slim i yapasim gelditesekkurler. Nel nerdeee, ona da yansirdi enerjimiz ve diger kizceleeer.
Saol canımMerhabalarr oncelikle ebrumm sonunda istedgin rakamlari gordunnn ne diyimm helal olsun masallah
Baskaa papatyam aklim sende sorun . 60 olmam lazim ve tabiki sıkılasmam lazimyse insallah bir an once cozer ve atlatirsin
Ve ben geldimm sporlarimla donecem insallah olmuyor arkadas boyle bu gun baasliyorum kilomu tartiliyim yazarim haziranin 1.ne kadar
yarım kilo iyi gayet 70 e ne kalmışcitirlarim gunaydin tartildim bugun
baslangic 84.400
gecen hafta 74.700
bu hafta 74.200
giden 500 gr
bugun kahvaltiya misafirim var hersy hazir kiz uyudu giyindim misafirleri bekliyorum daha sonra gelirim yine optum sizi
Üzme kendini olucakla ölecege çare yokMerhaba kızlar
Öncelikle desteğiniz için çok reşekkür ederim. Kevserim sorun kilo değil canım. Keşke 100 kilo olsam da bunlar olmasaydı.
Az önce tartıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?