Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

canım çok güzel menün harikasınnnnnnnnSaklıköyü bende begeniyorum

BUGÜN

Sahur:3 ince dl. beyaz ekmek,1 dl peynir,3 çeri domates,7 zeytin,yeşilçay
İftar:1 dl.tb.ekmegi,1.5 karnıyarık,1 bardak ayran

birazdan:yarım nescafe ve N**** (Siyahi) yiycem canım çok istemişti bu ikiliyi
spor yapınca yazarım kızlar kimse gelmedi bugün

Sabah 1tabak salata

Ara 1trk khvesi, 1adet karebitterciku

Ogle 1tabak salata

Ara 2brdk sekersiz cay, 1kurabiye, 5adet etiburcak

Aksam 3havuc

Bu kdr..

Sporlae.
100mekik
1saat yuruyus
15dk yine yürüyüş
2saat mutfk temizligi

Kk ne guzel rngi degismis . Bakalim yarin tartida ne gorecegim.
Spor yani leslie yapamadm. Basen hareketlerni de oglani uyutim yaparim.

Son düzenleme:
dorugunannesi, tasinamk zordur Allah yardimcin olsun. Benim oglan 13aylik, daha kestirmeyiz galiba. Oglisle encok yuruyuse cikiyoruz. Onunda benimde havamiz degisiyor, encok bana spooor.
Didem, gr lar gitmis. Burayo boşlama ama.
Kizlar, genelde menulerniz guzel. Siz bakinca ben hicbise yemiyor gibiyim.

Son düzenleme:
kızlar menülerinizi beğendim harikasınız

benim menüm de gelsin

sabah.... 2 tek lokmalık puaça, salatalık, 1 haşlanmış yumurta, 1.5 kk peynir, 2 çay(3 şeker)
öğlen.... 1 kase mantı
ara....... 4 kurupasta
akşam.. 1 yk pilav, 1 küçük kepçe kurufasulye, közlenmiş patlıcan salatası, 1 dlm ekmek

1lt su içtim yatana kadar 1 lt daha içmeye çalışacam, birazdan meyve salatası yapacam içine 1 pk çokodamlalı bisküvi kırıp..

http://www.youtube.com/watch?v=ZkMCetgP6oY bu videonun 25 dk sını
30 dk da ebru şallı ile süper karın videosunu yaptım

doruğunannesi kolay gelsin taşınmak zordur bilirim pratik fikirleri olan varsa bende bekliyorum

kizlar, gunaydinnn. Guzel bir uyku cektim.
Oglisle biraz once uyandik.
Tarti yüzümü güldürdü. Bu diyette gr gr gidiyor ama gidiyor mutluyum.
74.5 geldimm. Bugun tavuk yicem, haslanmis gögüs ..
Bugun de kimseler olmaz.
Herkese gusel hafta sonlari..

eski hikooooooooooooo dönmüşbu menü çok güzelllllllllll
canım mantı kuru pasta diye söylenecektim ama sporlarını görünce susuyorumŞu poçalarıda at buzluga biri gelince ısıtıp ikram et yahuuu canımı poça istettiriyosunTablo nerde bu arada????????

Çok sevindim hikom çünkü çok az yiyorsun eskisi gibi

Günaydın kızlar....Lajobaaaa video açlılmıyor merak ettim.Tablo nerde kısss kendimi tabloda göreyimde neşeleneyim
HİKOM azaldık ama şuan motivasyonumuz çok iyi bence

Son düzenleme:
Bende artık slim in 6
1.start ıt up
2.ramp ıt up
3.burn ıt up

Bunları yapıcam

Günaydın kızlar....Lajobaaaa video açlılmıyor merak ettim.Tablo nerde kısss kendimi tabloda göreyimde neşeleneyim
HİKOM azaldık ama şuan motivasyonumuz çok iyi bence

Motiveee harikaa tabiii
Yesil kahve aldim dun pazardan.
Simdi yaptim, kokusu berbat ama icicem.

Sent from my GT-I9500 using Kadınlar Kulübü mobile app

http://www.dailymotion.com/video/xzlyru_debbie-siebers-new-slim-in-6-start-it-up-35-min_sport

Youtube benim tabletten acilmiyor. Burdan buldum. Oglani uyutim hemen yapicam. Hosuma gitti, leslieden daha eglenceli gibi geldi bana. Yesil kahvemi ictim. Ustune de 1lt su ictim. İns faydaasini gorurum. Kilosu 20tl ydi. Ben denemelk 100gr aldim.
Faydasini gorursem haftaya da alicam. Sendeki enerji de bana ulasti walla. Slim i yapasim geldi tesekkurler. Nel nerdeee, ona da yansirdi enerjimiz ve diger kizceleeer.

Merhabalarr oncelikle ebrumm sonunda istedgin rakamlari gordunnn ne diyimm helal olsun masallah
Baskaa papatyam aklim sende sorun . 60 olmam lazim ve tabiki sıkılasmam lazimyse insallah bir an once cozer ve atlatirsin

Ve ben geldimm sporlarimla donecem insallah olmuyor arkadas boyle bu gun baasliyorum kilomu tartiliyim yazarim haziranin 1.ne kadar

citirlarim gunaydin tartildim bugun
baslangic 84.400
gecen hafta 74.700
bu hafta 74.200
giden 500 gr
bugun kahvaltiya misafirim var hersy hazir kiz uyudu giyindim misafirleri bekliyorum daha sonra gelirim yine optum sizi

Merhaba kızlar
Öncelikle desteğiniz için çok reşekkür ederim. Kevserim sorun kilo değil canım. Keşke 100 kilo olsam da bunlar olmasaydı.
Ben dünün cuma olduğunun bile farkında değilim. Bu hafta neredeyse hiç tartışmamıştım
Az önce tartıldım
Geçen haftaya göre 300 gram gitmiş
Slim in 6 yı bende yapmıştım çok memnun kaldı . Keşke yeniden spora başlayıp eski hayatıma dönebilsem

Papatyamm cnm yanlis yazmisimm cok ozur dilerim o kilo isini kendime yazdim senin insallah bir anonce cosersin sorunu ve aramiza donersin yazdim m ama sana yazmadim kilo sorunu benim var tartilmadim diye cok ozur dilerim eminim kilo umrunda degil sorun neyse cozmussundur insallah

baslangic 84.400
gecen hafta 74.700
bu hafta 74.200
giden 500 gr
bugun kahvaltiya misafirim var hersy hazir kiz uyudu giyindim misafirleri bekliyorum daha sonra gelirim yine optum sizi

Kübos gr lar gtmis. Supersn. Gicikkk benden 300gr fazla vermissin. H snaa.
Hani biiiz kardeştiiikkk
Misafrlerni de harika agirlicaksindr .
Kizinda uyumus rht edersn az da olsa

Papatyaa, ins cozmuşsundr sorunlarni.
Allah yardmcn olsun
Faceden fotolarna baktim. Harikasnn bence.
Az basen var , o da gider kesin.

Ozledimmmmmmm seniii..
Sporlarini ve menuleriniiii deee.
Hadi hedeflerimzeee dogruuu kosarak gidelmmm:13:

Bunlar nasil ki, link atsan bizde yapsak şekerim
Google yaz çıkyor canım youtube açılmıyor diye atamıyorum.vİEO kısmından arat direk o çıkıyor zaten
Aaaaaa şimdiv vdeoya baktım aenin gönderdign benimkilerden biri işte.Geçende bunu yapmıştım ve bunun 2 göbek ve bacak diye 2 video daha var
Saol canımHdi sende dön aramıza başla güzel menü ve sporlarını bekliyorum.
baslangic 84.400
gecen hafta 74.700
bu hafta 74.200
giden 500 gr
yarım kilo iyi gayet 70 e ne kalmış
Üzme kendini olucakla ölecege çare yokMoralini topla hem spor stresini azaltır belki bırakma sporunu kafanı dagıtmaya çalış canım

. Ebruuu, karnim ac halde slim i yapim dedm, 15dk dayanabildimm, inanilmaz yorduu. Bugunden umudum buyukkk ,)
Yarin sbha harika rakam gorucem tartida.
Sen nasilsin, emir nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…