- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #17.941
döndümmm ebrum inşşallah bozmam sabahtan beri iyi gidiyor spor da yaptım yüyrüyüs de tamam yarın bakalım ne görücez bu arada tartıldım 64.9Google yaz çıkyor canım youtube açılmıyor diye atamıyorum.vİEO kısmından arat direk o çıkıyor zaten
Aaaaaa şimdiv vdeoya baktım aenin gönderdign benimkilerden biri işte.Geçende bunu yapmıştım ve bunun 2 göbek ve bacak diye 2 video daha var
Saol canımHdi sende dön aramıza başla güzel menü ve sporlarını bekliyorum.
yarım kilo iyi gayet 70 e ne kalmış
Üzme kendini olucakla ölecege çare yokMoralini topla hem spor stresini azaltır belki bırakma sporunu kafanı dagıtmaya çalış canım
günaydın canlar
hikmet çocuklar küçük olunca biz erkenden ayaktayızbende 7 de uyandım oğluşumla beraber
kahvaltıya kv ler gelecek şimdi hazırlık yapcam da ne yapsam hala karar veremedim hayde bismillah deyip başlayım ben hazırlıklara
öpüyorum hepinizi
Tunaydinlarrrr yagmurlu ve ruzgarli havadan hepinize selamlarr turkiye
Ben bu gun iyim cok sukurr disarda yagmur ruzgarnohh yagsin yagsin iyidir
Jalobam afiyet olsun cnm bayilirim kalabalik kahvalti yemeklere
Hikomm canisi sanada afiyet olsun demek yuryus yaptiniz ha ne guzelnbu gun bizim yuryus iptal cok sukur:)
Bu sabah tartildimm soktayim resmen tarti bana cok guzel guldu
Dun 64.9 bu gunn
64.2 giden 700 gr sok sojk sokk
kevser hikmet sağolun kızlar kahvaltı güzel geçti, ama çok yoruldum sabah 7 den beri ayaktayım.. çok kalabalıktık herşey yendi bitti onlarda çok memnun kaldılar ama benim moralim çok bozuktu eşimle kahvaltı öncesi tartıştık biraz bağırıştık.. sinirlerim zıpladı resmen ya alt tarafı markete gidip bişeyler aldı geldi bende mutfakta işim yoğun yetiştiremezsem diye korktuğum için sen salonu süpürsen dedim yok efendim yorulmuş, çocukla da o ilgileniyormuş.. bende sinirlendim hem çocuğu aldım ondan hem de bütün işi kendim yaptım yetiştirdim de.. tabi sonradan geldi yardım edeyim diye de pas vermedim ben yaparım dedim.. çok aşırı mı tepki verdim bilmiyorum ama sinir oluyorum ya madem bi markete gitmekle yorulacaksın ben neden yoruluyorum erkenden kalkıp bi sürü şey hazırlamakla değilmi, dışarı kahvaltıya götürseydi de bende o da yorulmasaydık.. off amaaan sizi de bunalttım ama kimseyle paylaşamıyorum bari size yazayım dedim kusura bakmayın..
umarım herkes iyidir güzel bi haftasonu geçiriyorsunuzdur.. ben kahvaltıda abartmadan kontrollü yedim çok şükür yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?