Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

İşte öğle yemeğim..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

slm kızlar
sabahtan beri aklım sizde tablo yapcam ama bi müsait olamadım şimdide dışarı çıkacağız eşimi bekliyorum hemen yazayım size dedim akşam gelince ilk işim tablo
öpüyorum hepinizi umarım herkes iyidir

A.slm cnm ben bugünde orucum.okadar açlıga 1 kilo vermişim :-( birde koşturmacam çok.moral 0

döndümmm ebrum inşşallah bozmam sabahtan beri iyi gidiyor spor da yaptım yüyrüyüs de tamam yarın bakalım ne görücez bu arada tartıldım 64.9

hikommm caanısı geldim hoşbuldummm ben senı ve sizleriii çok özledimmm

[table="width: 500, class: Grid, align: Center"]
[tr]
[td]kişiler[/td]
[td]başlangıç[/td]
[td]geçen hafta[/td]
[td]bu hafta[/td]
[td]gelen[/td]
[td]giden[/td]
[td]hedef[/td]
[/tr]

[tr]
[td]mevcan[/td]
[td]???[/td]
[td]64[/td]
[td]63[/td]
[td]---[/td]
[td]1000[/td]
[td]???[/td]
[/tr][tr]
[td]nelson[/td]
[td]60.6[/td]
[td]58.5[/td]
[td]57.7[/td]
[td]---[/td]
[td]800[/td]
[td]53.8[/td]
[/tr][tr]
[td]ebru[/td]
[td]63[/td]
[td]57.9[/td]
[td]57.3[/td]
[td]---[/td]
[td]600[/td]
[td]55[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kübra[/td]
[td]84.4[/td]
[td]74.7[/td]
[td]74.2[/td]
[td]---[/td]
[td]500[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td]didemdefne[/td]
[td]???[/td]
[td]60.2[/td]
[td]59.8[/td]
[td]---[/td]
[td]400[/td]
[td]56[/td]
[/tr]
[tr]
[td]papatya[/td]
[td]67.2[/td]
[td]62.9[/td]
[td]62.6[/td]
[td]---[/td]
[td]300[/td]
[td]60[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lajoba[/td]
[td]69.3[/td]
[td]63.9[/td]
[td]63.8[/td]
[td]---[/td]
[td]100[/td]
[td]55[/td]
[/tr]

[tr]
[td]hikmet[/td]
[td]93.3[/td]
[td]???[/td]
[td]74.5[/td]
[td]???[/td]
[td]???[/td]
[td]67.5[/td]
[/tr]

[tr]
[td]kevser[/td]
[td]???[/td]
[td]???[/td]
[td]64.9[/td]
[td]???[/td]
[td]???[/td]
[td]???[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]

eveeet kızlar tabloyu yaptım alıntı yapmazsanız üzerinde sonradan düzenleme yapabilirim bazılarının bildirimlerinden bişey anlamadım kusura bakmayın kızlar eksikleriniz olabilir bu yüzden
doruğunannesi senin sadece 1kg vermişsin onu anladımda diğer bilgiler olmayınca tabloya eklemedim canım kusura bakma
ebrucum video leslie nin videosu ama normal leslie değildi acayip hızlıydı ve yorucuydu ama link açılmıyomuş sanırım yotube dan kaynaklı bi durum
çok yorgunum çok işim var şimdilik benden bu kadar muckkss

Son düzenleme:
bugünkü menüm

sabah..... 5 yk menemen(yumurtasız), 4-5 dlm kaşar, domates, salatalık, 2 dlm e yakın ekmek, 1 çay(1 şekerli)
ara......... 4-5 kare sütlü çikolata, yarım armut (herbirini farkı zamanlarda yedim)
akşam.... 1 kase mercimek, 1 dlm ekmek, marul

akşam oturmaya arkadaşa dideceğiz hiç bişey yememeye çalışacam inş yemem yada en az cıss olanı yerim artık öyle bi seçeneğim olurmu orası meçhul tabi spor yapmadım henüz ama ordan dönünce yapmaya çalışacağım az da olsa yapmak istiyorum plates yaparım muhtemelen... 4 saat avm gezisini saymıyorum zaten spordan
kimse uğramamış haftasonu sessizliği bürümüş yine umarım herkes için iyi geçiyordur
papatya merak ediyorum seni umarım daha iyisindir
ebru kız puaçaları kaynım gelirken pastaneden almış 1 lokmalık bişeydi bi daha uzun bi süre yemiycem söz canın istemesin kıyamam

Son düzenleme:
Sabah
1 tane haslanmis yumurta
6 zeytin
2 dilim ekmek
2 tane cay sekerli

Ogle
1 poraiyon yesil mercimek bol kirmizi pulbiberli
Yogurt
1 dilim ekmek

Ara sut
3 dilim armut

Aksam yemedim ama oluyorum acliktan karnimmm kurulduyor

Sporlarim
1 saat markkette yuruyus
30 dk plates
30 dk disarda yuruyus

İyi geceler kızlar.Öglen eşimin yegeninin d.gününü kutladık.Kv orda kilim serip masa kurup çay içtik sohbet ettik.Çocuklar koşturdu.Tabi onların peşinde koşturmaktan caddeye kaçmasınlar diye bacaklarım agıyor .Yattım uyuyamıyorum agrı kesici içtim agrım dinince yatarım.Evde işler dursun ben keyif yaptım bugün.Eve geldim çamaşır astım oglumu yıkadım.23:00 uyudu.İnş biraz ge uyanır sabah

3. sıradayım ama haftaya ilk sırada olucam mevvvve diger hatunlar

bugün saçma ama erken biten menüm:
08:20 :2 dl t.b ekmegi,1 dl peynir,1 çeri domates,yeşilçay
14:00 :nescafe
14:45=yarım poça,1 kapalı patatesli pide ,2 çatal pasta,çay

Akşam kaçtı bakmadım 1 avuç lays tırtıkladım.Cıssslar dolu ama erken kapattım günü.

ve 1 saat ogluşun peşinde koşturmaca
1 saat normal yürüdüm işten gelirken yolu uzatıp yürüdüm.

Slmmm..
Ben bugun oructum
Sahurda 1yumurta 1dlm ekmk 1y.1s. Zeytim 1tlm #1beyaz peynir yarim kase puding
Aksam 1.5 pors manti salata 3-4 yk mercimek corbasi 1kase puding
Toplam 1432 kcal
735 iii mantiya ait cok mu yemisim ne :26:
Spor yok nsmza basladim onu spor sayiyim mi saka ya da spor yapacsk halim pek olmuyo surekli evin icinde biis cikiyo onla ugrasiyorum
Yarin da ins tutsacam sahura kalkarsam
Iyi geceler .........

günaydin kizcelerr..
Kiminiz uyuyor, kiminiz bebislerle, cocuklarla ugrasiyordur.
Oglisim 7bucukda uyandi. Dunku yedigim kurabiyelerden dolayi arti ciktim. Dun 3lt su icmisimdir. Hala o sular duruyor. Belki ondandir, dun gece spor yaparken belimi incittim. Agriyoor. Hava da guzelken, birazdan oglisle yürüyüşe cikicaz. Bugun ya meyve ya da et gununu yapicam, yorgun hissediyorum kendimi, yūrümek iyi gelir insallah.

günaydın canlar
hikmet çocuklar küçük olunca biz erkenden ayaktayız bende 7 de uyandım oğluşumla beraber
kahvaltıya kv ler gelecek şimdi hazırlık yapcam da ne yapsam hala karar veremedim hayde bismillah deyip başlayım ben hazırlıklara
öpüyorum hepinizi

Aynen enerkenden hemdeee, kahvalti guzel gececek desene. Bende kalabalkla kahvalti yapmaya bayilirim . Afiyet olsun hepnize.

İste kahvalti+ögle yemegim..
Vee, balkon sefaaam, meyvemi yedikten sonra bakimaa veericem kendimi. Oglis uyanmazsa tabii..
1saat yuruyus yaptik. Arrtik her sabah yurucez.Tarti 74.5 gosterdi. Kurabiyeleri yemeseydm ne guzel 73leri görürdm. Neyse yarin sabaha artik.
Bakimdan sonra oglise yemek hazirlicam, sonra spoorrrr, slim hosuma gitti.bende burda kendikendime konusuormuşum gibi oldu amaa neyseeee
Guzel bir pazarr..
Aksam ustu de oglisle yururuz ohh missss
Sevgileeer

Son düzenleme:
Tunaydinlarrrr yagmurlu ve ruzgarli havadan hepinize selamlarr turkiye
Ben bu gun iyim cok sukurr disarda yagmur ruzgarnohh yagsin yagsin iyidir

Jalobam afiyet olsun cnm bayilirim kalabalik kahvalti yemeklere

Hikomm canisi sanada afiyet olsun demek yuryus yaptiniz ha ne guzelnbu gun bizim yuryus iptal cok sukur:)

Bu sabah tartildimm soktayim resmen tarti bana cok guzel guldu
Dun 64.9 bu gunn
64.2 giden 700 gr sok sojk sokk

Sabah yuruduk cok iyi geldi kewom. Kilona da coook sewindim.
Bu şokla durmak yok tm,
Burda hava cok guzel. Evi temizledm, oglana meyve yedirdm. Sabahdan bu yana daha yeni oturdum. Bi meyve yerken oturmstm. Evi supururken mustafa brrk kucagimdaydi. Sesden cok korkuyor. Birazdan spora baslicam.

Son düzenleme:
kevser hikmet sağolun kızlar kahvaltı güzel geçti, ama çok yoruldum sabah 7 den beri ayaktayım.. çok kalabalıktık herşey yendi bitti onlarda çok memnun kaldılar ama benim moralim çok bozuktu eşimle kahvaltı öncesi tartıştık biraz bağırıştık.. sinirlerim zıpladı resmen ya alt tarafı markete gidip bişeyler aldı geldi bende mutfakta işim yoğun yetiştiremezsem diye korktuğum için sen salonu süpürsen dedim yok efendim yorulmuş, çocukla da o ilgileniyormuş.. bende sinirlendim hem çocuğu aldım ondan hem de bütün işi kendim yaptım yetiştirdim de.. tabi sonradan geldi yardım edeyim diye de pas vermedim ben yaparım dedim.. çok aşırı mı tepki verdim bilmiyorum ama sinir oluyorum ya madem bi markete gitmekle yorulacaksın ben neden yoruluyorum erkenden kalkıp bi sürü şey hazırlamakla değilmi, dışarı kahvaltıya götürseydi de bende o da yorulmasaydık.. off amaaan sizi de bunalttım ama kimseyle paylaşamıyorum bari size yazayım dedim kusura bakmayın..

umarım herkes iyidir güzel bi haftasonu geçiriyorsunuzdur.. ben kahvaltıda abartmadan kontrollü yedim çok şükür yaa

Sen anlatirken esimle benim halimize benzettm.
Genelde bzmde oyle olur. Sıkma canini.
Tepkin normal senin.

Sbh yesilkahve, 1cilek

Oglen yarim muz, 3cilek, 2kivi, 1kck seftali

Ara yook

Aksam 1sıkma, 2tahillicavdarli puaca (diyetusulu)

Ara. Daha bise yemedm, aciikirsam yine meyve yerim.

2lt su
Sabah sporlar
1saat yuruyus
15dk basen hareketleri
100mekik
Ogle
2saat ew temizligi

Aksam sporlar
1saat yuruyus
15dkbasen hareketleri
10dk kol hareketler
100mekik

Gece de haliim kalirsa slim yapicam.
Suan yorgunluktan öluyoruummm.
Opuldunizzzr

Ii aksamlar kizlar
Ben bugun de oructum sahursuz tuttum
Aksam 2baget salata 1kase mercimek corba 1 gozleme 1buyuk bardak ayrN
Toplam 999 Kcal
1 saat pazarda gezdim 1saat de bahcede ole turladim
1.5 saat yuruyus olarak ekledim
Kalan 565 kcal superrrr
Yarin oruc tutacaktim ama gorumcemin isi varmis ona yardima gitcem o yuzden yarin tutmam cok da yememeye calisirim orda
Bugun 59.1 e kadar dustumm 58 leri gorseydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…