Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Sahursuz insan daha iyi tutuyor ya. Keske bende tutabilsem.
Bahaneler uretmicem.:18: neyse allah kabul etsin canim,

Bu sabah 56.7
Inanamadım tartıldım kaç kez.56.7 uzun zamandır göremediğim bi rakam içimde kelebekler uçuştu gün boyu
2 cam sildim ve 2.5 saat yürüdüm sahilde tempolu olmasada. Eşim öğlen dışarıda yiyelim dedi hayır dedim akşam dışarda dedi hayır dedim.Kendimi çözüm Akşm yemek yemek benim çözümüm 2 ana öğün!!!!

Bugün

12:00 :2 dl T. B. Ekmek ,yarım yumurta sarısı,1 çeri domates,kk peynir,2 zeytin,1 çatal kaymak ve pekmez,çay

14:30 : Türk kahvesi ,çay ,1 tane bisküvi,1 dl hazır kek( komşuda)

17:00 :4 yk kuru fasulye, zeytinyağlı soğuk 2 biber dolma,yeşillik

Spor:
2.5 saat yürüyüş

Son düzenleme:
Bravo canım ya bir döndün tam döndün
Kıyamam oruçluya bişi denmiyor:)koca gün ve günler uzun açsın ye kuzum ya

Kokoş hikoooo meyve tabağı nefis hem menünde çok az kuş diyeti dayanabiliyorsun ya bravo sana!
Çok iyi canım ya akşam yememenin mükafatı bu bende de işe yarıyor:))
Aynı biz bak yürüdük ikimizde yorulduk ki bey geç kalktı öğlen uyudu market poşetlerini yerleştirdim karşımda sucuk yedi buzluna tavuk kıyma ve dana kıymasından köfteler yapıp yerleştirdim . Ogluşun sütü pijamalarını hallet dedim bana yaptırmıyor seni istiyr hem ayaklarım tutmuyor yorgunum dedi:0 sanki ben bütün gün bacak bacak üstüne atıp keyif yaptım (kızgın smiley )
Kuş olup uçucan yakında kıs Hikom alkışı hakettin( telden yazıyom smiley yapamadım o yüzden )

Sahursuz nasıl tuttun canım ya ona rağmen abartı bisi yememişsin tebrik ederim

ebruuuuu, walla canim dayanamadim.
Yarim simit, 1kk light peynir, goturdm, yaninda yesilcay.. simiti her seferinde kus kdr aldm attm agzima. Bi suru cignedmmm. 5tanede erik yidiim,.
Suan acim ac.. simidi 8den snra yemistm amaaa. Ayy uykum warrr.
Herkese ii gclrrr, sabaha ins eksi gorururmmmmm

Canlar merhaba nasılsınız. Sizi çok özledim. Diyet yapmayı filan. .tablonuzu gördüm aşırı kıskandım yav:2:ne olduğunu anlamadan kendimi hamile buldum:26:benim surpriz bebişimden size haber vereyim. İki öncr kesesi gözükdü..diyorum eşime ben o kadar spor diyet yaparken bizimki yerleşmiş.ben boşuna paraladım kendimiama yok yok.18 kilo verdim..şişko halimle hamile kalmadım çok Şükür. .bakalım birinci kim olucak bu hafta takipdeyim

günaydın kızlaar tartı çok mutlu etti beni oh be sonunda 63 leri adam akıllı gördüm bugün 63.2 yim
dünkü menümü yazayım sonra hepinize tekrar yazacağım

12.00.... 1 avuç içi kadar pizza gibi puaça (dün değişik bişey yapıyım dedim ortaya pizza puaça çıktı güzeldi ) 1 haşlanmış yumurta, 1kk çeçil, domates salatalık
14.00..... 1 kase çilek
16.00.... 1 kase mercimek, 2 pizza puaça

başkada bişi yemedim ama spor da yapamadım çok yoruldum dün akşam da yine avm gittik eşim oğlişle beni bırakıp gitti sıpacık da hiç durmadı arabasında hem bebek arabası sürdüm hem onu kucağımda taşıdım çok yoruldum eve geldiğimde ölü gibiydim oğluşu uyuturken bende uyumuş gitmişim, zaten 2-3 haftadır akşamları hep aynı şekilde uyuyorum

hafta sonu evde wi-fi ayarlarını yapamadğım için nete ğiremedim..halende düzeltemedim zaten..

hafta sonum bol kaçamaklı idi ama dengeledim sanırım..
bol yürüyüş yaptım..
dün toplam 3 dilim ekmek yedim..bol tatlı yedim.

amaaaa sabah cuma ile aynı kiloda çıtkım..

geçmişi çok okuyamadım ama hikmet ve ebruli ğüzel ğidiyorlar sanırım diyette..

hikmetçiğim o diyeti bende uygulayım istiyorum ama zorlanır mıyım ki..bugün bir araştırayım..sen 5 ğünde kaç kilo verdin yada uyğuladığın süre ye oranla kaç kilo verdin yazar mısın ğüzelim...

papatyam nasıl oldun..

arkadaşlar aktif cok ğüzel.. kevser lajoba kübra mevcan nazlm ve diğer kızçeler ğünaydınlar

buğün yine midem kötü.. umarım akşama kadar düzene ğirer...

gunaydin fistiklar :))
ohh yeni gunu yeni haftaya mutlu basladim hafta sonu esimle aramiz bozuktu hallettik cok sukur :) bende diyete tam gaz devam kac gundur yuruyemiyorum ama bugun cikicam ins bugun gezmem var oraya gidicem ama evde yemegimi yiyip gidicemki orda bisey yemiyim hikosss yine kus kadar yiyon kizz masallah sana
ebrummmm cok sevindimcanimm masallah sana devamida gelicek ins :))

şimdiii gelelim sizee

hikmet bravo kız sana süper döndün valla çok az yiyosun bi sürü de spor yapmışsın (hem ebrunun yerinede yapıyım şimdi )

kevser sende müthiş döndün canım benim eee spor da yapmışsın oohh ne güzel süpersin

ebru bende senin gibiyim akşam yemezsem tartı gülüyor yoksa cıkss.. neyse bacım bizde akşam yemiycez demek ki tartı sanada banada güldü ne güzel ya hele senin hedefe çok az kaldı süpersin

nazlımacım alışmışsın artık hamileliğe ne güzel hakkaten ha hedefe ulaşmışken hamile kalmak da süper ama dikkat et de çok kilo alma canım inş kolay güzel bi hamilelik geçirirsin, bizi de merakta bırakma ara sıra gelişmeleri yaz bize de

ayy bi benim eşim böyle sanıyodum meğerse herkesde varmış aynı sorun neyse artık az da olsa yaptıklarına şükretcez demekki ama dün eşim ve ben için kötüydü akşam üstü başka bi konuda yine tartıştık hem de bu sefer daha fenaydı çok ağladım uzun zamandır ağlamıyormuşum onu farkettim :26: ama sonradan düşündüm de boşunaymış ağlamam neyse bakalım bi ara bu sorunu da hallederiz ama şimdi hiç konuşasım yok onunla yorgunum hem bedenen hem de ruhen.. namaza başlamak istiyorum, hatim başlamıştım yarım kaldı onu bitirmek istiyorum Allahım sen bize güç ver

nel ve küboş sizi de gördüm günaydın size de

Son düzenleme:

Gunaydinnn finduklarimmm.
Sabah gozumu acip hemen spor yaptimmm
Slim baslagic 15dk
Slim2.video dan 15dk
50mekik
15dk basen hareketleri
10dk kol hareketlerii

Slim inanilmaz terletti beni, iyi toksin attim. Sonra guzel bir dus aldimmm.
Suan coook mutluyuuummmm:)

Oglana kahvalti hazirlayip uyutucaaaam
Opuldunuz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Olsun canım acıkıp baklava börek yemiyoruz.Migdemizi bastıracak kadar atıştırıyoruz sadece
Bizde seni özledikBebişe alışmışsın ne güzel.Bak kilonuda verip öyle kaldın bunada mutlu olmalısınTakip et bırakmaz bizi
Lajoba çok iyi erken kapamışsın ve 2 ögün yemişsin.Bende böyleh.sonları beslenince az çıkıyorum.Yapma şu poçaları yaw canım çekiyor
Evet bu sefer duraklmayı kırdım eksilere geçtim
Günaydın canımmmm.İnş ya bu sefer oluyorSende çok iyi gidiyorsun
Benim yerimede yapGöbüş pörsüdü ama bende bölgesel bir spor yok halaAkşam yemiycez yada tırıklıycaz azcık

Kuş hikom sporla başlamışsın bravooooo

çinareeee, hamişimm. Hedefine ulasip hamile kalmis olman harikaaa. Bizi birakmaa lutfen. Kalp atisini ne zmn duyucaksniz.

Elifffcim, 63u gormussun harika. Darisi bnm 73e,
Avm nde gezmissiniz. Ne guzel. Bebisi tasiyinca iyi kalori yakmissindir.

Nel, hfta sonu kacamakli olms, hfta ici yapmazsn .
Diyet yontemlernde 5gunde5kilodi ayrintili yazmislar.
Baslagmda 76.6idim,simdi 74.5 .. bugun son gun.
Calistgn icin zorlanabliran cnm. Gucten dusuruyor malesf. Hep de ayaktasn sen.
Dene istersen.

Küboş, esinle buzlari eritmenize sewindim.
Bugun gez , kafani dagit. Diyet icin kus kdr yiyorum.
Yarin nrmal ama az yemeye donerim.
Bugun. Sadece haslanms tavuk yicem.

Diger kizceler nerdeler bakimm, hawar bu zamana dogum yapmistir.
Kewoooo gel bakim , sporlari gorelim.
Bendeki spor aski durmicak.
İnanin inceldim kizlar. Bu slim 6 cook iyiymis.
Leslie yapmamm ben bi daha..
Mekik bacak basen kol hareketlerine dewammm.
Totoyu baseni kolu eritmem gerekkk.
Resmde nasilimmmm nasilimmm nasilimmm

şekerimm, senden inanilmaz bir pozitif enerji yansiyooor.
Sende formundasinnn, ewettt aporla basladm, öldüm, ama degecek ins.
Dun simiti yemeseydm eksiyle uyanacaktm ama malesffff.
Yarina insss..
Ya da cumayaaaaa ))

İşlerimi bitirdim hemen size bakayım dedim.Güne güzel başladım bende.Sabah 2 durak önce inip yürüdüm.Akşam yememek sloganım bu!!!Akşam köfte çeşitleri yapıp attım buzluga.Bu akşamda börek yapıp atıcam.Başka akşamda kurabiye ve kek.Akşam ki köftlerden 2 tane yogurtla beraber yemeyi düşünüyroum.Pilav yemiycem.Çok motiveyim kızlar eksi gördükçe keyifleniyor ve yiyesim demeyeyimde doyasım gelmiyor

Ve ehrkesi motive olmuş görüyorum çok mutlu oluyorum böyle olunca

Papatyam nasıl oldun canım?Merak ediyorum inş herşey yolundadır.

ŞÜküm,fenedo,yeşil erik,ayşe,zehra,tubiii ve herkes nerde:44:

şekerimm, senden inanilmaz bir pozitif enerji yansiyooor.
Sende formundasinnn, ewettt aporla basladm, öldüm, ama degecek ins.
Dun simiti yemeseydm eksiyle uyanacaktm ama malesffff.
Yarina insss..
Ya da cumayaaaaa ))

Keşke benim göbüşte öyle düz olsa Ama olsa demekle aglanmakla kalıyorum spor spor ahh sporrrr
Çok iyi görünüyorsun canımslim bende begendim leslie yapmam slimi çok yapıyorumda sanki

Sabah sabah tavuk yiyemem diyee malesef kii bunlari yicem. Simiti boyle bebekleere kucuk lokma verirsnz ya, bolerek yicem.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın kızlar bende size katılmak istiyorum benim topigim var zaten aralik ayından beri diyet yapıyorum 18 kilo verdim 88 ike başladım suanda 70.1 kiloyum ama 2 aydır sadece 2 kilo verdim biraz benim beslenme hatalarim birazda vücudum direniyo sanırım gaza gelmeye ve hatalarima kizilmasi için size katılmak istiyorum. Kendi topigimde ve burda devm etmek istiyorum. Bu arada emzirmeye devm ediyorum 10.5 aylik bebeğim var.

Son düzenleme:
Keşke benim göbüşte öyle düz olsa Ama olsa demekle aglanmakla kalıyorum spor spor ahh sporrrr
Çok iyi görünüyorsun canımslim bende begendim leslie yapmam slimi çok yapıyorumda sanki

Ama canim sen calisiyorsun, aksamda ymk oglan derken spora halin kalmiyor ki.
Yürümen cok guzel sewiniyorum.

Hosgeldin.. guzel kilo wermissin. Vucud cok kilo verince durma noktasina geliyor.
Farkli yontemler denemen gerek. Ne yiyosun bilmiyorum ama vucudu uyarip harekete gecirmen geerek. Ozellikle sporla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…