- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #17.961
Ii aksamlar kizlar
Ben bugun de oructum sahursuz tuttum
Aksam 2baget salata 1kase mercimek corba 1 gozleme 1buyuk bardak ayrN
Toplam 999 Kcal
1 saat pazarda gezdim 1saat de bahcede ole turladim
1.5 saat yuruyus olarak ekledim
Kalan 565 kcal superrrr
Yarin oruc tutacaktim ama gorumcemin isi varmis ona yardima gitcem o yuzden yarin tutmam cok da yememeye calisirim orda
Bugun 59.1 e kadar dustumm 58 leri gorseydim
Sahursuz insan daha iyi tutuyor ya. Keske bende tutabilsem.
Bahaneler uretmicem.:18: neyse allah kabul etsin canim,
Bravo canım ya bir döndün tam döndünSabah
1 tane haslanmis yumurta
6 zeytin
2 dilim ekmek
2 tane cay sekerli
Ogle
1 poraiyon yesil mercimek bol kirmizi pulbiberli
Yogurt
1 dilim ekmek
Ara sut
3 dilim armut
Aksam yemedim ama oluyorum acliktan karnimmm kurulduyor
Sporlarim
1 saat markkette yuruyus
30 dk plates
30 dk disarda yuruyus
Kıyamam oruçluya bişi denmiyor:)koca gün ve günler uzun açsın ye kuzum yaSlmmm..
Ben bugun oructum
Sahurda 1yumurta 1dlm ekmk 1y.1s. Zeytim 1tlm #1beyaz peynir yarim kase puding
Aksam 1.5 pors manti salata 3-4 yk mercimek corbasi 1kase puding
Toplam 1432 kcal
735 iii mantiya ait cok mu yemisim ne :26:
Spor yok nsmza basladim onu spor sayiyim misaka ya da spor yapacsk halim pek olmuyo surekli evin icinde biis cikiyo onla ugrasiyorum
Yarin da ins tutsacam sahura kalkarsam
Iyi geceler .........
günaydin kizcelerr..
Kiminiz uyuyor, kiminiz bebislerle, cocuklarla ugrasiyordur.
Oglisim 7bucukda uyandi. Dunku yedigim kurabiyelerden dolayi arti ciktim. Dun 3lt su icmisimdir. Hala o sular duruyor. Belki ondandir, dun gece spor yaparken belimi incittim. Agriyoor. Hava da guzelken, birazdan oglisle yürüyüşe cikicaz. Bugun ya meyve ya da et gununu yapicam, yorgun hissediyorum kendimi, yūrümek iyi gelir insallah.
Kokoş hikooooEki Görüntüle 1099514
İste kahvalti+ögle yemegim..
Vee, balkon sefaaam, meyvemi yedikten sonra bakimaa veericem kendimi. Oglis uyanmazsa tabii..
1saat yuruyus yaptik. Arrtik her sabah yurucez.Tarti 74.5 gosterdi. Kurabiyeleri yemeseydm ne guzel 73leri görürdm. Neyse yarin sabaha artik.
Bakimdan sonra oglise yemek hazirlicam, sonra spoorrrr, slim hosuma gitti.bende burda kendikendime konusuormuşum gibi oldu amaa neyseeee
Guzel bir pazarr..
Aksam ustu de oglisle yururuz ohh missss
Sevgileeer
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok iyi canım ya akşam yememenin mükafatı bu bende de işe yarıyor:))Tunaydinlarrrr yagmurlu ve ruzgarli havadan hepinize selamlarr turkiye
Ben bu gun iyim cok sukurr disarda yagmur ruzgarnohh yagsin yagsin iyidir
Jalobam afiyet olsun cnm bayilirim kalabalik kahvalti yemeklere
Hikomm canisi sanada afiyet olsun demek yuryus yaptiniz ha ne guzelnbu gun bizim yuryus iptal cok sukur:)
Bu sabah tartildimm soktayim resmen tarti bana cok guzel guldu
Dun 64.9 bu gunn
64.2 giden 700 gr sok sojk sokk
Aynı bizkevser hikmet sağolun kızlar kahvaltı güzel geçti, ama çok yoruldum sabah 7 den beri ayaktayım.. çok kalabalıktık herşey yendi bitti onlarda çok memnun kaldılar ama benim moralim çok bozuktu eşimle kahvaltı öncesi tartıştık biraz bağırıştık.. sinirlerim zıpladı resmen ya alt tarafı markete gidip bişeyler aldı geldi bende mutfakta işim yoğun yetiştiremezsem diye korktuğum için sen salonu süpürsen dedim yok efendim yorulmuş, çocukla da o ilgileniyormuş.. bende sinirlendim hem çocuğu aldım ondan hem de bütün işi kendim yaptım yetiştirdim de.. tabi sonradan geldi yardım edeyim diye de pas vermedim ben yaparım dedim.. çok aşırı mı tepki verdim bilmiyorum ama sinir oluyorum ya madem bi markete gitmekle yorulacaksın ben neden yoruluyorum erkenden kalkıp bi sürü şey hazırlamakla değilmi, dışarı kahvaltıya götürseydi de bende o da yorulmasaydık.. off amaaan sizi de bunalttım ama kimseyle paylaşamıyorum bari size yazayım dedim kusura bakmayın..
umarım herkes iyidir güzel bi haftasonu geçiriyorsunuzdur.. ben kahvaltıda abartmadan kontrollü yedim çok şükür yaa
Kuş olup uçucan yakında kıs
Sbh yesilkahve, 1cilek
Oglen yarim muz, 3cilek, 2kivi, 1kck seftali
Ara yook
Aksam 1sıkma, 2tahillicavdarli puaca (diyetusulu)
Ara. Daha bise yemedm, aciikirsam yine meyve yerim.
2lt su
Sabah sporlar
1saat yuruyus
15dk basen hareketleri
100mekik
Ogle
2saat ew temizligi
Aksam sporlar
1saat yuruyus
15dkbasen hareketleri
10dk kol hareketler
100mekik
Gece de haliim kalirsa slim yapicam.
Suan yorgunluktan öluyoruummm.
Opuldunizzzr
Ii aksamlar kizlar
Ben bugun de oructum sahursuz tuttum
Aksam 2baget salata 1kase mercimek corba 1 gozleme 1buyuk bardak ayrN
Toplam 999 Kcal
1 saat pazarda gezdim 1saat de bahcede ole turladim
1.5 saat yuruyus olarak ekledim
Kalan 565 kcal superrrr
Yarin oruc tutacaktim ama gorumcemin isi varmis ona yardima gitcem o yuzden yarin tutmam cok da yememeye calisirim orda
Bugun 59.1 e kadar dustumm 58 leri gorseydim
Olsun canım acıkıp baklava börek yemiyoruz.Migdemizi bastıracak kadar atıştırıyoruz sadeceebruuuuu, walla canim dayanamadim.
Yarim simit, 1kk light peynir, goturdm, yaninda yesilcay.. simiti her seferinde kus kdr aldm attm agzima. Bi suru cignedmmm. 5tanede erik yidiim,.
Suan acim ac.. simidi 8den snra yemistm amaaa. Ayy uykum warrr.
Herkese ii gclrrr, sabaha ins eksi gorururmmmmm
Bizde seni özledikCanlar merhaba nasılsınız. Sizi çok özledim. Diyet yapmayı filan. .tablonuzu gördüm aşırı kıskandım yav:2:ne olduğunu anlamadan kendimi hamile buldum:26:benim surpriz bebişimden size haber vereyim. İki öncr kesesi gözükdü..diyorum eşime ben o kadar spor diyet yaparken bizimki yerleşmiş.ben boşuna paraladım kendimi ama yok yok.18 kilo verdim..şişko halimle hamile kalmadım çok Şükür. .bakalım birinci kim olucak bu hafta takipdeyim
Lajoba çok iyi erken kapamışsın ve 2 ögün yemişsin.Bende böyleh.sonları beslenince az çıkıyorum.Yapma şu poçaları yaw canım çekiyorgünaydın kızlaar tartı çok mutlu etti beni oh be sonunda 63 leri adam akıllı gördüm bugün 63.2 yim
dünkü menümü yazayım sonra hepinize tekrar yazacağım
12.00.... 1 avuç içi kadar pizza gibi puaça (dün değişik bişey yapıyım dedim ortaya pizza puaça çıktı güzeldi) 1 haşlanmış yumurta, 1kk çeçil, domates salatalık
14.00..... 1 kase çilek
16.00.... 1 kase mercimek, 2 pizza puaça
başkada bişi yemedim ama spor da yapamadım çok yoruldum dün akşam da yine avm gittik eşim oğlişle beni bırakıp gitti sıpacık da hiç durmadı arabasında hem bebek arabası sürdüm hem onu kucağımda taşıdımçok yoruldum eve geldiğimde ölü gibiydim oğluşu uyuturken bende uyumuş gitmişim, zaten 2-3 haftadır akşamları hep aynı şekilde uyuyorum
Evet bu sefer duraklmayı kırdım eksilere geçtimhafta sonu evde wi-fi ayarlarını yapamadğım için nete ğiremedim..halende düzeltemedim zaten..
hafta sonum bol kaçamaklı idi ama dengeledim sanırım..
bol yürüyüş yaptım..
dün toplam 3 dilim ekmek yedim..bol tatlı yedim.
amaaaa sabah cuma ile aynı kiloda çıtkım..
geçmişi çok okuyamadım ama hikmet ve ebruli ğüzel ğidiyorlar sanırım diyette..
hikmetçiğim o diyeti bende uygulayım istiyorum ama zorlanır mıyım ki..bugün bir araştırayım..sen 5 ğünde kaç kilo verdin yada uyğuladığın süre ye oranla kaç kilo verdin yazar mısın ğüzelim...
papatyam nasıl oldun..
arkadaşlar aktif cok ğüzel.. kevser lajoba kübra mevcan nazlm ve diğer kızçeler ğünaydınlar
buğün yine midem kötü.. umarım akşama kadar düzene ğirer...
Günaydın canımmmm.İnş ya bu sefer oluyorgunaydin fistiklar :))
ohh yeni gunu yeni haftaya mutlu basladim hafta sonu esimle aramiz bozuktu hallettik cok sukur :) bende diyete tam gaz devam kac gundur yuruyemiyorum ama bugun cikicam ins bugun gezmem var oraya gidicem ama evde yemegimi yiyip gidicemki orda bisey yemiyim hikosss yine kus kadar yiyon kizz masallah sana
ebrummmm cok sevindimcanimm masallah sana devamida gelicek ins :))
Benim yerimede yapşimdiii gelelim sizee
hikmet bravo kız sana süper döndün valla çok az yiyosun bi sürü de spor yapmışsın (hem ebrunun yerinede yapıyım şimdi)
kevser sende müthiş döndün canım benim eee spor da yapmışsın oohh ne güzel süpersin
ebru bende senin gibiyim akşam yemezsem tartı gülüyor yoksa cıkss.. neyse bacım bizde akşam yemiycez demek kitartı sanada banada güldü ne güzel ya hele senin hedefe çok az kaldı süpersin
nazlımacım alışmışsın artık hamileliğe ne güzelhakkaten ha hedefe ulaşmışken hamile kalmak da süper ama dikkat et de çok kilo alma canım inş kolay güzel bi hamilelik geçirirsin, bizi de merakta bırakma ara sıra gelişmeleri yaz bize de
ayy bi benim eşim böyle sanıyodum meğerse herkesde varmış aynı sorun neyse artık az da olsa yaptıklarına şükretcez demekkiama dün eşim ve ben için kötüydü akşam üstü başka bi konuda yine tartıştık hem de bu sefer daha fenaydı çok ağladım uzun zamandır ağlamıyormuşum onu farkettim :26: ama sonradan düşündüm de boşunaymış ağlamam neyse bakalım bi ara bu sorunu da hallederiz ama şimdi hiç konuşasım yok onunla yorgunum hem bedenen hem de ruhen.. namaza başlamak istiyorum, hatim başlamıştım yarım kaldı onu bitirmek istiyorum Allahım sen bize güç ver
nel ve küboş sizi de gördüm günaydın size de
Eki Görüntüle 1100642
Gunaydinnn finduklarimmm.
Sabah gozumu acip hemen spor yaptimmm
Slim baslagic 15dk
Slim2.video dan 15dk
50mekik
15dk basen hareketleri
10dk kol hareketlerii
Slim inanilmaz terletti beni, iyi toksin attim. Sonra guzel bir dus aldimmm.
Suan coook mutluyuuummmm:)
Oglana kahvalti hazirlayip uyutucaaaam
Opuldunuz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
şekerimm, senden inanilmaz bir pozitif enerji yansiyooor.
Sende formundasinnn, ewettt aporla basladm, öldüm, ama degecek ins.
Dun simiti yemeseydm eksiyle uyanacaktm ama malesffff.
Yarina insss..
Ya da cumayaaaaa))
Keşke benim göbüşte öyle düz olsaAma olsa demekle aglanmakla kalıyorum spor spor ahh sporrrr
Çok iyi görünüyorsun canımslim bende begendim leslie yapmam slimi çok yapıyorumda sanki
Günaydın kızlar bende size katılmak istiyorum benim topigim var zaten aralik ayından beri diyet yapıyorum 18 kilo verdim 88 ike başladım suanda 70.1 kiloyum ama 2 aydır sadece 2 kilo verdim biraz benim beslenme hatalarim birazda vücudum direniyo sanırım gaza gelmeye ve hatalarima kizilmasi için size katılmak istiyorum. Kendi topigimde ve burda devm etmek istiyorum. Bu arada emzirmeye devm ediyorum 10.5 aylik bebeğim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?