Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

oğlusum_yh hoşgeldin canım baya kilo vermişsin maşallah beslenme düzenini değiştirip spora ağırlık vererek o direnci kırabilirsin canım

ebru kız yapmıycaktım da kahvaltıya kv ler gelince yapmak zorunda kaldım bende çok yemedim ama valla bak ayy ne güzel köfte yapıp atmışsın dolaba ben de yapsam ne güzel olur aslında evde yufka da var bende senin gibi börek yapıp buzluğa atsam sen nasıl yapıyorsun böreği??

hikoşşş harika görünüyorsun kız sporlar da süper olmuş sabah sabah

papatya aklımız sende kaldı nasılsın nerdesin??

diğer kızlar hepiniz nerdesiniz bakın biz tam motive sizi bekliyoruz hadi dönün aramıza tekrar

Hosgeldin.. guzel kilo wermissin. Vucud cok kilo verince durma noktasina geliyor.
Farkli yontemler denemen gerek. Ne yiyosun bilmiyorum ama vucudu uyarip harekete gecirmen geerek. Ozellikle sporla.

Hosbulduk canım yediklerimi yazıcam bakalım hatalarimi görürsünüz. Spor yürüyüş yapıyorum birde haftada 3 kere falan egzersiz yapıyorum sikilastim bayaga baktiginda 3 - 4 kilo daha az duruyorum ama öyle işte

Kilon 70, boyun kac. 1.70ustuyse kilon cok normal.
Egzersizi gunde yap. Vucudunu sıkılaştırmanin en gusel yolu tempolu egzersiz.
Yūrümek super. Hedefn ne bu arada

Elifff sagolll ,, bu kofte borek isini benimde yapmam gerek.
Hazir biseler iyi oluyor.
Seninde motiven cok guzel.
Oglan uyuyoken spora dewam edicem.
Tv2de kavak yellerini izlerken. ,)))

Eki Görüntüle 1100762

Sabah sabah tavuk yiyemem diyee malesef kii bunlari yicem. Simiti boyle bebekleere kucuk lokma verirsnz ya, bolerek yicem.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok güzel görünüyor
Hoşgeldin topigimizeNe güzel baya kilo vermişsin ve sporlada sıkılaşmışsın?Yavrunu Allah bagışlasın.Emzirmek büyük avantajBoyun kaç?Hedefine yaklaştıgın için duraklamış olabilirsin.
Ama canim sen calisiyorsun, aksamda ymk oglan derken spora halin kalmiyor ki.
Yürümen cok guzel sewiniyorum.
Hafta sonu diye yürüdüm canım yoksa yürümeme imkan yok.Anca yetişebiliyorum.Oglumu uyuturkende uyuyakalıyorum
Tavuk kıymasınnın içine kaşar dilimleyip tavuk köftesi ve normal çift çekilmiş dana kıymadan köfte yaptım.Sigara böregi ve ekşimikli gül böregi yapıcam.Sarıp çigden atıcam.Poçaları pişirip atıyorum.Ramazana yakın sarma dolma yine poça kek börek patlıcan felan yapıcam inş.

banucumm cnmcim tesekkur ederim. Bu hfta sıkı spor yaptim

Oglusum yh isim neydi, nicklr knsmak zor oluyor.
Boyuna gore 70, azcik fazla, bizimle beraber mtive olup verirsn emnm

Tavuk koftesini tuttum. En yakin zmnda yapicam.
Oglan bi tam yemeye baslasin da off , ögürüyorhala.

tavuk köftesi çok güzel oluyor hikmet ben hep yapıp atarım dipfirize rahat oluyor börek poça köfte

kızlar ne ğüzel sohbet etmeşşiniz..

ben bügünkü menümü yazayımda akşama netim düzelirse evden yazarım yine size..

sabah: 1kase yogurt
ara:3ü bir arda neskafe
öğle:15 tane yaprak sarma+5-6yk yogurt
ara:1soda
akşam:yoğurt yemeyi planlıyorum.midem düzelirse salata yerim...başka birşey yersem yarın yazarım size..

toplam:922 kalori

midem kötü..

çarşıda işlerim var..
kızıma okul tişortü alacağım.
pazara uğramam lazım ama ğözüm yemyor.

bilgisayarım düzelirde netim olursa spor yapmak isterim...

tavuk köftesini bende en kısa zamanda deniycem eminim çok güzel oluyordur. benim sarma mantı olur dolapta hazır, onları da sağolsun annem çokça yapar gönderir yoksa ben asla yapamam ama bundan sonra yapmam lazım oğluş tam bi mantıcı hikmet alışır canım sıkma canını bizimki de sevmediği şeyleri ağzına alınca öğürüyor diliyle itip çıkarıyo ağzından ama bi de severse nam nam nam diye diye yiyo
bende sigara böreği sarayım atayım buzluğa ya ebru iyi düşürdün kız aklıma

bugün yine ebruşallı süper karın yapcam ay cuma günü yaptım ya karnım hala acıyo ama yapmam lazım bu göbüşten kurtulmam lazım tavsiye ederim karın kaslarını süper çalıştırıyo ilk yaptığımda yarım saat yapmıştım bakalım bu gün ne kadar dayanabileceğim

degdi

Yeme istegim geri döndüMenümü yazayımda daha da bişi yemeyeyim.

sabah:2 dl.tb ekmek ve 1dl kaşarla yapılmış tost
ara:çay
ögle:1 kepçe çorba,2 biber dolma,1 dl börek,4yk yogurt
ara:1 frigola dondruma ısmarlamış arkadaş:26:
ara:yeşiçay,çok tahıllı çörek otlu minik galetelerden tırtıklıyorum.
akşam:2 tavuk köfte ve yogurt yiycem

Spor:
40 dk yürüyüş
inş slim başlıycam süpürge bile tutmıycamyapmazsam yazarım

tavuk köftesi çok güzel oluyor hikmet ben hep yapıp atarım dipfirize rahat oluyor börek poça köfte

Denemek isterim, kolaylik tabii. Difrize ben hersey koyarim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tavuk koftesini tuttum. En yakin zmnda yapicam.
Oglan bi tam yemeye baslasin da off , ögürüyorhala.
Benim oglum 1.5 yaşını geçti hala ögürüyordu.Çok şükür şimdi herşeyi yiyiyor.Seninkide zamanı gelince yer merak etme
Nasılsın canım kilon ne durumda?
Menün güzel canım.Sarma şişirmiştir migdeni.
Yap canım yap ama misafirlere çıkar mantılartı böreklerieBRU ŞALLI 21 GÜN çok iyiymiş ama ben öyle yavaş ne bilim sevmiyorumSıkılıyorum yani.Ama slim bi başlayıp bırakmadan 2 haftayı tamamlayabilsem.17 mayısa ne kaldı:18:

17 mayıs 55 yapmıştım hedefimi.
geçen cuma:57.3
bu cuma:56.3
haftaya cuma yani 16 mayıs 55.3 görsem ne güzel olur

Menüm

Sabah 1tabak salata, 1kk light peynir, yarim simit

Ara yok

Ogle 3catal yumrta, 1dilim cavdar ekmegi, 1brdk sekersiz cay,
2dlm kasar, 2dlm salam, 2siyahzeytin

Ara dankek islak kek, browni (maalesefff)
Dondrma nogger.. (ablamlar geldi, yigenlerm almis, dayanamadim.
Smdi spor yapicam ,

Aksam haslanms tavuk yerim. Belkide yememmm.

Sporlar
Sabah 15dk slim baslangic
15dk 2.video
15dk basen hareketleri
50mekik
10dk kol hareketleri

kizlar, yedigim cisslara karsilik spoor yaptim.
5 dk twist
15dk ramp it up slim den
10dk kol egzersizleri
15dk basen egzersizleri
100mekik
50ip atlama (ipi yeni aldim)
Bu kadarrr..

Ve bunlari truva filmini izlerken yaptim. Yakisikli oglisimde uyuyoor, annesinin cani yaa. Būüyüyor teyzeleri, aklim gidiyor. Oturuyorum mesela geliyor kolumu tutup anne gel diyor. Canin yidigimmm. Anne olmak o kadar guzel kiii.. canim annelerimm.. ayy bi anda duygusala baglaaadim
Sizde yoksunuzzzz, yeni oturdum. 1lt suyumu içim.
Gelin de sohbet edelim yaaaaaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…