- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #17.981
Hosgeldin.. guzel kilo wermissin. Vucud cok kilo verince durma noktasina geliyor.
Farkli yontemler denemen gerek. Ne yiyosun bilmiyorum ama vucudu uyarip harekete gecirmen geerek. Ozellikle sporla.
Hosbulduk canım yediklerimi yazıcam bakalım hatalarimi görürsünüz. Spor yürüyüş yapıyorum birde haftada 3 kere falan egzersiz yapıyorum sikilastim bayaga baktiginda 3 - 4 kilo daha az duruyorum ama öyle işte
oğlusum_yh hoşgeldin canım baya kilo vermişsin maşallahbeslenme düzenini değiştirip spora ağırlık vererek o direnci kırabilirsin canım
ebru kız yapmıycaktım da kahvaltıya kv ler gelince yapmak zorunda kaldım bende çok yemedim ama valla bakayy ne güzel köfte yapıp atmışsın dolaba ben de yapsam ne güzel olur aslında evde yufka da var bende senin gibi börek yapıp buzluğa atsam sen nasıl yapıyorsun böreği??
hikoşşş harika görünüyorsun kız sporlar da süper olmuş sabah sabah
papatya aklımız sende kaldı nasılsın nerdesin??
diğer kızlar hepiniz nerdesiniz bakın biz tam motive sizi bekliyoruz hadi dönün aramıza tekrar
Kilon 70, boyun kac. 1.70ustuyse kilon cok normal.
Egzersizi gunde yap. Vucudunu sıkılaştırmanin en gusel yolu tempolu egzersiz.
Yūrümek super. Hedefn ne bu arada
Çok güzel görünüyorEki Görüntüle 1100762
Sabah sabah tavuk yiyemem diyee malesef kii bunlari yicem. Simiti boyle bebekleere kucuk lokma verirsnz ya, bolerek yicem.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hoşgeldin topigimizeGünaydın kızlar bende size katılmak istiyorum benim topigim var zaten aralik ayından beri diyet yapıyorum 18 kilo verdim 88 ike başladım suanda 70.1 kiloyum ama 2 aydır sadece 2 kilo verdim biraz benim beslenme hatalarim birazda vücudum direniyo sanırım gaza gelmeye ve hatalarima kizilmasi için size katılmak istiyorum. Kendi topigimde ve burda devm etmek istiyorum. Bu arada emzirmeye devm ediyorum 10.5 aylik bebeğim var.
Hafta sonu diye yürüdüm canım yoksa yürümeme imkan yok.Anca yetişebiliyorum.Oglumu uyuturkende uyuyakalıyorumAma canim sen calisiyorsun, aksamda ymk oglan derken spora halin kalmiyor ki.
Yürümen cok guzel sewiniyorum.
Tavuk kıymasınnın içine kaşar dilimleyip tavuk köftesi ve normal çift çekilmiş dana kıymadan köfte yaptım.Sigara böregi ve ekşimikli gül böregi yapıcam.Sarıp çigden atıcam.Poçaları pişirip atıyorum.Ramazana yakın sarma dolma yine poça kek börek patlıcan felan yapıcam inş.oğlusum_yh hoşgeldin canım baya kilo vermişsin maşallahbeslenme düzenini değiştirip spora ağırlık vererek o direnci kırabilirsin canım
ebru kız yapmıycaktım da kahvaltıya kv ler gelince yapmak zorunda kaldım bende çok yemedim ama valla bakayy ne güzel köfte yapıp atmışsın dolaba ben de yapsam ne güzel olur aslında evde yufka da var bende senin gibi börek yapıp buzluğa atsam sen nasıl yapıyorsun böreği??
hikoşşş harika görünüyorsun kız sporlar da süper olmuş sabah sabah
papatya aklımız sende kaldı nasılsın nerdesin??
diğer kızlar hepiniz nerdesiniz bakın biz tam motive sizi bekliyoruz hadi dönün aramıza tekrar
tavuk köftesi çok güzel oluyor hikmet ben hep yapıp atarım dipfirize rahat oluyor börek poça köfte
Benim oglum 1.5 yaşını geçti hala ögürüyordu.Çok şükür şimdi herşeyi yiyiyor.Seninkide zamanı gelince yer merak etmeTavuk koftesini tuttum. En yakin zmnda yapicam.
Oglan bi tam yemeye baslasin da off , ögürüyorhala.
Nasılsın canım kilon ne durumda?tavuk köftesi çok güzel oluyor hikmet ben hep yapıp atarım dipfirize rahat oluyor börek poça köfte
Menün güzel canım.Sarma şişirmiştir migdeni.kızlar ne ğüzel sohbet etmeşşiniz..
ben bügünkü menümü yazayımda akşama netim düzelirse evden yazarım yine size..
sabah: 1kase yogurt
ara:3ü bir arda neskafe
öğle:15 tane yaprak sarma+5-6yk yogurt
ara:1soda
akşam:yoğurt yemeyi planlıyorum.midem düzelirse salata yerim...başka birşey yersem yarın yazarım size..
toplam:922 kalori
midem kötü..
çarşıda işlerim var..
kızıma okul tişortü alacağım.
pazara uğramam lazım ama ğözüm yemyor.
bilgisayarım düzelirde netim olursa spor yapmak isterim...
Yap canım yap ama misafirlere çıkar mantılartı börekleritavuk köftesini bende en kısa zamanda deniycem eminim çok güzel oluyordur. benim sarma mantı olur dolapta hazır, onları da sağolsun annem çokça yapar gönderir yoksa ben asla yapamam ama bundan sonra yapmam lazım oğluş tam bi mantıcıhikmet alışır canım sıkma canını bizimki de sevmediği şeyleri ağzına alınca öğürüyor diliyle itip çıkarıyo ağzından ama bi de severse nam nam nam diye diye yiyo
bende sigara böreği sarayım atayım buzluğa ya ebru iyi düşürdün kız aklıma
bugün yine ebruşallı süper karın yapcam ay cuma günü yaptım ya karnım hala acıyo ama yapmam lazım bu göbüşten kurtulmam lazım tavsiye ederim karın kaslarını süper çalıştırıyo ilk yaptığımda yarım saat yapmıştım bakalım bu gün ne kadar dayanabileceğim
17 mayıs 55 yapmıştım hedefimi.
geçen cuma:57.3
bu cuma:56.3
haftaya cuma yani 16 mayıs 55.3 görsem ne güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?