Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

bügünkü menüm

sabah.....2 pizza poaça, su
ara... oğluşun kahvaltısından kalanlar,2 lm peynir, domates, salatalık, 1 zeytin,
öğlen... 3 yk makarna, 2 yk yoğurt
ara.... 2 kayısı, 2 parça haşhaşlı tahinli çörek
akşam.... 3 dlm rulo köfte, 1 çatal patates kızartması, 4-5 yk patlıcan salatası

2 lt su içtim yatana kadar 2.5 a tamamlarım inş
sporlarım..... 30 dk lesli nin en hareketli koşmalı videosu
15 dk ebru şallı ile süper karın

ebrucum valla plates evet durağan ama karın kaslarını süper çalıştırıyo kız göbüşün gitmesi için de mekik tarzı şeyler yapmak lazım ki ebru şallının videosunda mekiğin alası var resmen çok zorlanıyorum heleki cuma günü ilk kez yapışımdı hala ağrıyo karnım ama yinede yapcam yaza incecik göbeksiz girmek istiyorum bence sen de yap yarım saat hatta 15 dk yapsan bile yeter bence önemli olan düzenli yapmak

elifcim, az hamurlu yemissin ama aksam hafif kapatmissin. Sabah ve ogle ki yediklerini eritmissindir sporlarinla
Ebru ile pilatesi yapim diyorum. Cok agi calisiyor. Slim 6yi denemeni isterim. Kol bacak bel basen heryer calsiyor.

Son düzenleme:
Hikmet haklisin canim hamurisi biraz fazla oldu ama makarnayi oglana yaptim fazla yapmisim kalmasin diye attim agzima, tahinli corek de cok acikinca gitti mideye senin menunde super cok az yiyosun kiz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kızlar
Geçmişi yarım yamalak okudum. Zaten pek birşeye konsantre de olamıyorum. Beni sormuşsunuz sağolun canlar.
Sanki daha iyiyim. Dilekçemi verdim. Elimden geleni yaptımhakkımda ne karar verilecek bilmiyorum. Dua etmekten başka yapacak birşeyim yok.
Hayata dair öyle çok şey öprencim ki bu olaydan sonra. Kendime çok eziyet ettiğimin farkına vardım. Iş iş diye kendime çok yüklendiğimi farkettim. Insanın aslında bu dünyada yapayalnız olduğunu gerçek servetin aile oldupınu çok daha iyi anladım.
Çevremde iki arkadaşım dışında kimseye anlatmadım. Kendime sordum o kadar çevren var. Neden anlatmıyorum diye. Insanların üzülecekler mi yoksa sevinecekler mi kestiremdim. Anladım ki artık gerçek arkadaş bulmak çok zormuş.
Hatta bir kişi beni Çarşamba günü gözler şişmiş bitkin halde gördü. Ne oldu dedi sonra konuşalım mı dedim tamam dedi. Ve hala kendisinden ses soluk yok ki ben onu gündüz öksürürken görsem akşam arardım nasıl oldun diye. Üzüntümün üstüne bir de kırgınlık ekledim anlayacağınız
Sizden Allah razı olsun. Çoğunuz benim adımı bile bilmezken beni merak ettiniz. Sağolun kızlar
Herkes diyete ne kadar güzel motive olmuş. Ben bu konuda birşey diyemiyorum. İnşalkah dn kısa zamanda döneceğim aranıza

Bu arada az önce yazmayı unutmuşum hikmetcim iltifatın için çok teştkkür ederim sen de süper görünüyorsun
Şu anda nickini hatırlamasam da yeni gelen arkasaşımıza hoşgeldin diyorum

Iii gclerr citirrlarrr

Ebrulimm bidenem valla supersin hedefine ulasiyorsun gittikce ne guzel cozdun olayi nazarim degmesinn

Hikom sporlarinn ve menune dicek laf bulamiyorumm harikasinnn

Didemdefne cnm allahim oruclarini kabul etsin bu sene benim icin biraz zor olucak kizimla cok hareketli durmuyor durmadan disari gezmek istiyor nasil yapicam bilmiyorum ama inaniyorum ki allahim dayanma gucunu verir

Yeni gelen arkadasimizz hos geldinn

Jaloba cnm hamur isi fazla olmus ama olsun spor da yapmissin gitmistirr spor yapmak cok guzel ya 10 dk olsada 15 dk olsada insana kendini cok iyii hissettiriyorr

Papatyam insallah afetmissindir yanlis anladin beni inanki hep aklimdaydin kendime yazmistim onlari
Sorun neyse insallah hersey istedigin gibi olur allahim yardimcin olsun bu sıkıntilari cabik atlatirsin
Aileden baskasi yalan arkadas falan hepsi kuyu kazma pesindeler
Kilo isinide uzme kendini hersey yoluna girsin bomba gibi gelirsin

Bu arada mevcan hadeka kubra fenodo gulum gel artik aysekayra baska kimler vardi nelson nerdesiniz kizlarr

Hamislerimiz devkule nazlim osge sizler nasilsiniz arada yazin habersiz birakmayin

Iii gclerr citirrlarrr

Ebrulimm bidenem valla supersin hedefine ulasiyorsun gittikce ne guzel cozdun olayi nazarim degmesinn

Hikom sporlarinn ve menune dicek laf bulamiyorumm harikasinnn

Didemdefne cnm allahim oruclarini kabul etsin bu sene benim icin biraz zor olucak kizimla cok hareketli durmuyor durmadan disari gezmek istiyor nasil yapicam bilmiyorum ama inaniyorum ki allahim dayanma gucunu verir

Yeni gelen arkadasimizz hos geldinn

Jaloba cnm hamur isi fazla olmus ama olsun spor da yapmissin gitmistirr spor yapmak cok guzel ya 10 dk olsada 15 dk olsada insana kendini cok iyii hissettiriyorr

Papatyam insallah afetmissindir yanlis anladin beni inanki hep aklimdaydin kendime yazmistim onlari
Sorun neyse insallah hersey istedigin gibi olur allahim yardimcin olsun bu sıkıntilari cabik atlatirsin
Aileden baskasi yalan arkadas falan hepsi kuyu kazma pesindeler
Kilo isinide uzme kendini hersey yoluna girsin bomba gibi gelirsin

Bu arada mevcan hadeka kubra fenodo gulum gel artik aysekayra baska kimler vardi nelson nerdesiniz kizlarr

Hamislerimiz devkule nazlim osge sizler nasilsiniz arada yazin habersiz birakmayin
B
Bana gelince komsunun cocugunun dogum gunune gittim hop yedim bu gun de yedim yarin insallah spor ve diyete devam

Papayltyam canim ins en kisa surede atlatirsin sikintilarini rabbim hrpimize yardimci olsun
Kevser saol canim allah kolayligolini veriyo
Kızlar dun gorumcemin ordaydim 1704 kcal oldu biemraz fazla ama bugun dikkat edicem

günaydın kızlar
kevserim gerçekten ben takılmadım ki sen neden böyle dert ettin kendine. ortada affedilecek bir şey yok. gönlünü ferah tut.
herkese güzel bir gün dilerim...

selam kızlar nasılsınnız..

sizleri okudum

kafam biraz dağınık..

papatyam hayat insanlara neler öğretiyor... üzülüyorsun ama bazı şeyleri fark ettiğimiz için yaşadığımız olaylar tecrübe kazanmamızı sağlıyor..

.. ya hiç farkına varmazsak ne olacak...

dün ben bir sıkıntı yaşadım ayrıntısı yada olay üzerinde durmayacağım ama karşının söylediği sözü paylaşayım sizlerle..

dedim ben çok üzüldüm..
arkdaş dediki.." o senin sorunun"

bu sözü duymak sorun değilde en ummmadığım kişiden duymak üzsede ğerçeği söyledi.. ne diyebilirim.. acı ama ğerçek..

üzüldüm bozuldum.. ağladım o an ama evet bu benim sorunumdu.. üzülmemim ne kadar ğereksiz oldugunu o an anladım..

sonra lavobaya ğittim aynaya baktım... kendime ğeldim.. hayata devam ediyorum..

yazacağım size bir çay içip ğeleyim..

öptümmmm

Son düzenleme:
kızlar dün bilğisayarımın net ayarını hallettik

ama midem çok kötü oldugu için

bir türlü kendimi toplayıp spora başlayamadım..

bir an önce platese başlamalıyım ,,

çünkü pilates çok sıkılaştırıyor..

ğece midem kazınınca bir yum ile sahanda yumurta yapıp az peynir ve iki dlm kepekli ile yedim..
ğece 22 ye doğru..

Son düzenleme:
kızlar menümü yazayımda..

sabah:1 dlm kepekli üzerine 2yk tulum peyniri
öğle:2bardak ayran+por k. mercimek çorba
ara:belki kahve olur
akşam:1por nohut+salata+ayran

ğün boyu kupa kupa çay içiyorum şekersiz ama

toplam 1056 kalori..

spor yapabilirsem akşam eklerim kalorilerimden düşerim...

buğün suda içmeye çalışacağım...

dünkü mide sıkıntısı bende 500 gram eksiye sebep oldu...

Son düzenleme:
günaydın çıtırlarım

dün izinliydim uğrayamadım

müthiş ötesi bir 3 gün geçirdim,

canım ablam yiğenlerim geldi,dışarı çıktık gezdik ,düğünümüz vardı oraya gittik bol bol döktürdük,dünde kızımın gösterisi vardı tek kelime ile mükemmel geçti,tek bizim sınıfımızdı kızımın solo 2 gösterisi ve toplu 2 gösterisi vardı ilk defa yeteneğini bu kadar rahat sergiledi,

ve ve ve uzundur beklediğim zammımı aldım

şimdi o kadar çok iş birikmişki halledip gelicem,

geçmişi okuyamadım bu arada 3 gün çok yedim kilom çok berbat hemen toparlanıyorum,

foto koymayı deniycem bakalım olacakmı

günaydinn kizceleerr,
Sabah yürüyüse cikalim dedim oglisle, 25dk snra yagmur basladi.
Eve naasil koşuşturdum bilemezsiniz,
Komsu kahvaltiya geldi, sifir kacamakla kahvalti yaptim. Mutluyum bu yönden.
Simdi oglani uyutuyorum. Sonra cay keyfine dewam edicez.
Sizede gelince yazarim,
Musmutluluk sizinle olsuun.
Allaha emanetsiniz,

slm kızlar nasılsınız
izmir yağışlı sabah yürüyüşlerim
iki haftadır yağmur nedeniyle sekteye uğradı diyebilirim

dün akşamüstü misafirlerim vardı onlarla 4 turta yedim sonra yemek yemeye fırsat bulamadım
ve gece 1 kase yoğurt yedim
sabah eksi çıktım hem de wc gitmeden 56.6 inşallah devamı gelir. çok uzun zamandır bu rakamı görmemiştim
acaba akşam yemeğini kessem mi?

mevcan dikkat et kılona

Nelson geçmiş olsun

hiko ev hanımısın ve şanslısın bazı yönlerden. komşularla kahvaltı bebeğine zaman ayırabilme...
ohhh mis gibi.

ebru direnen kıloların patır patır dökülmeye başlamış çok sevindim. nazar değmesin

ebrulim kırdın zinciri.. ğidiyor kilolar maşallah..

hadekam teşekkür ederim ğüzelim...ne ğüzel akşam yemeğini yemeyerek denğelemişşin turtaları..
sabah eksi çıkmam müthiş..
56 lar süperrrdir.. 56,5 dan aşağısını hiç görmedim onuda bir kez ğördüm.. acaba bu hafta ğörürmüyümki.. bende..

mevcan süper bir hafta sonu ğecirmişşin ne ğüzel.. toplarsın kiloları dikkat edersen..

ve maaş zammında harika.. ğüle ğüle harca..

hikmetçiğim azda olsa yürümüşşsün..
şu komşularla kahvaltıda ben ğenellikle abartıyorum.. muhteşemsin canım tutumuşşun boğazını...

Son düzenleme:
Evet akşam sözyledikleirmin dışında 1 tabak sıcak pirinç pilavı yedimKlamasın atılmasın hop şişti içimde .Çıktık oglanla ateş atlatık hıdırlez kutladık yürüdük biraz.Eve gelince oglum göbüşümü açtı ve bakın neler dedi:

ogluş: ayy göbüş hamur olmuş bi yogurayım mı anne?
ben: ne hamuru oglum
ogluş: sen yavışsın(zeyıfsın)ama göbüş şişko anne
ben: ama orda sen yaşadın ondan oglum.
ogluş: ama orda yaşamıyorum ki abi oldum ben.Ama göbüş yavış(zayıf) olsun artık
ben :üzgün bi şekilde tamam oglum söz dedim.
ogluş :ama birazda sünmüş göbüş anne
ben: aglar gibi yaptım
ogluş: ama sana aşıgım anne

ve göbüşümü heryerimi öpmeye ve bende onun her yerini öpmeye başlar

İnsanız hikmetim ya canımız istiyor elbet yiycez.Ama akşam yemeyip spor yapmışsın aşagıda okudum.Bu işte olay bu kadar yediysen akşam yeme yada sporla yak:13:
Hedefine kesinkes ulasirsin. Eminimmm canim
bu sefer bende kendime gerçekten inanıyorum galiba
bravo sana darısıda bana ve kızlara
Kız şu poçalar bitmedi miCanım şaka maka başladın spora tabrik ediyorum seniEvet yavaş ama plates sıkılaşmada çok etkili.
İçime bişi oturdu okurken.Bende 2 haftadır size yazıp deşifre olurum diye söylemedim.Eşimin taraftan biriyle sorunlar yaşıyorum VSS..Ama kp konuştum ve eşimlede inş. halledicekler.Ruhen iyi degilim 12 gündür felanVe dedigin gibi kimseyi bulamıyorsun yanında 1 arkadaşımla paylaşıp sonra kp konuşmaya karar verdim.Yoksa içme ata ata sinirlerimi bozucaktım.Üüzlme oglun saglıklı eşin saglıklı sıcacık eviniz var yemeginiz pişiyor .Bunları düşünüp motive ol nolur
Valla kevserim ya kendimi çözdüm sonunda Sende artık dön ve menü paylaş lütfen bak yaz geldi.Kızçenle yürüyüşe çık yine.
Papayltyam canim ins en kisa surede atlatirsin sikintilarini rabbim hrpimize yardimci olsun
Kevser saol canim allah kolayligolini veriyo
Kızlar dun gorumcemin ordaydim 1704 kcal oldu biemraz fazla ama bugun dikkat edicem
Didemim ya ne yedin öyle bakimNe güzel besleniyordun.Dur artık ve eski az yiyen didem ol
Ahh nel ya hepimizin caı sıkkınmış bu hafta megersem.Ama bak ona ragmen kendimiz için burdayız ve dostlugumuza ihtiyaç duydugumuz kendimizi burda iyi hissettigimiz içinSenin için üzülmeyen için sen hiç gözyaşı dökme lütfen
Menün çok güzel sakın dışına çıkmaVe akşama spora davet ediyorum seniYapıp yapmadıgımızı 12 ye kadar kontrol edip 12 den sonra yapımadıysa sorgulayalım birbirmizi.:13:
Ayy bende o günlerini görücekmiyim paşamın.Aglarım sanırımOhh atom karıncam yine dolu dolu günler geçirmiş oynamış döktürmüşZammıda almışYürüyüşe devam mı ?
İradeli hikom cıss yememiş.Yürüyüşte yapmış ohh

ebru direnen kıloların patır patır dökülmeye başlamış çok sevindim. nazar değmesin
Canım akşam yemegi çok etkili.Saol canım bende çok seviniyorum.Bende etkisini görüyorum.Şeytanın bacagını akşam yemeyerek kırdımYemek yemeyip meyve yada 1 avuç çrez bile yesem eksi çıkıyorum.

işimin başına dönmeden bi bakıyım dedim
eprum akşamı kestim ve evet yürüyüşü devam son 3 günü saymazsak tabii

ilaçlarım bitmek üzere bide ödemi atarsam süper olur

papatyam aklım sende

diğer çıtırlar okudum ama vaktim yok laf işitirim kaçıyorum affola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…