- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #1.801
Yani öyle cok tombull yok ...)anası hariç)
Haklısın canım ne diyelim tecrübesizlik ilk oluşunun verdigi korku ay bogulur ay kusar ay yutamaz
Canım herseyin orta yolu en güzeli ... Benimkide tosbikti 6 aya kadar istahida güzeldi bebekken ama 5. Ayda tattırmaya başladım 6. Ayda ek gıdaya...9. Aya kadar hiç ek gıda verilmez mı bebeğe bu ara bunu çık duyar oldum... Sonrada cocuklar yemek yemez oluyorlar.. Doktorlar iyi hoş Allah eksikliklerini göstermesin ama illa ki hepimizin doğruları olmalı tecrubelerle...
valla benim işimde cok zor...oğlum su an ideal kiloda ama 1 kilo filan alırsa üstüne çıkacak... Elimden geldiğince yediklerini dengelemeye calisiyorum cok yediyse istese de vermiyorum... Anne küsdüm sana diyo o zaman...
Kız olmayan şeyi aklıma sokma:18:Yok ya olamazcanım sabah bulantılarıysa dikkat et
son adet gününü bi hesapla bence
çünkü hem yemek istersin o malum günlerde hem miden bulanır
kız maşallah de çocuklar küçükken tombul oluyor
boy atmaya başlayınca zayıflıyorlar genelde
ama ailede tombulluk varsa tabi o zaman dikkat et canım
Gezenti deseneKizlar Tlfu Kac kere elime aliyorum kizim aglayip biraktiriyo cok simarik oldu bu aralar beresini takip takip yanima geliyo elimden tutuyo cekistiriyo gezmeye gidicekmis cani sıkıliyo gezenti kizimin
Ebrucum benim kizim istahsizinda istahsizi gunde 2 kasik corbayla gezdigini bilirim ve cok hareketli sute guveniyo kendisi
Cok sinir bozucu bi durum yememeleri gercekten cok vicdan yapiyorum ama yemeyince yemiyo 9.5kilo suanda yeni yeni yemeye basladiBakalim
9 ayda cidden cok gecmis uyum saglamakta zorluk cekmesi cok normal benim de sutum cok yariyodu 5 6 aylikken bogum bogum kollari vardi dr 4 aylikken gecirdi ek gidaya ben 6 aylikken gecse falan demistim sen yavas yavas ver bisi olmaz dedi ve puturlu cok rahat yedi zorluk cekmedim bu yuzden 2. Sen kendi tecrubene gore davranursin canim
Minik kelebek ne guzel ogluna masallah 41 kere kac yasinda oglusun
Zorisİm buldum zaman su gibi gecsin de esin hemen gelsin canim okurken gulumsettin beni kizin kucucuk ama marifeti buyuk annesini korkutmus nasi basedicek diye
Kizlar Tlfu Kac kere elime aliyorum kizim aglayip biraktiriyo cok simarik oldu bu aralar beresini takip takip yanima geliyo elimden tutuyo cekistiriyo gezmeye gidicekmis cani sıkıliyo gezenti kizimin
Ebrucum benim kizim istahsizinda istahsizi gunde 2 kasik corbayla gezdigini bilirim ve cok hareketli sute guveniyo kendisi
Cok sinir bozucu bi durum yememeleri gercekten cok vicdan yapiyorum ama yemeyince yemiyo 9.5kilo suanda yeni yeni yemeye basladiBakalim
9 ayda cidden cok gecmis uyum saglamakta zorluk cekmesi cok normal benim de sutum cok yariyodu 5 6 aylikken bogum bogum kollari vardi dr 4 aylikken gecirdi ek gidaya ben 6 aylikken gecse falan demistim sen yavas yavas ver bisi olmaz dedi ve puturlu cok rahat yedi zorluk cekmedim bu yuzden 2. Sen kendi tecrubene gore davranursin canim
Minik kelebek ne guzel ogluna masallah 41 kere kac yasinda oglusun
Zorisİm buldum zaman su gibi gecsin de esin hemen gelsin canim okurken gulumsettin beni kizin kucucuk ama marifeti buyuk annesini korkutmus nasi basedicek diye
Kızlar benim oğlum 28 aylık ... Ayy bizde de yemiceksin kavgası var... Babası ver yesin diyor ama ben cocuğumun yarininida düşünüyorum ... Hepinizin aklında sisko bi cocuk oluştu belki ama öyle degil :)(şimdilik tabi) biraz da kizlar cocuğun tabiatiyla alakalı... Canınızı fazla sıkmayın ... Bu konuyla ilgili bi doktor dinlemiştim korkmayın cocuğunuz acliktan ölmez diyordu... Mutlaka yicektir....haklısınız ama hastayken 2 gün yemese yemiyo yemiyo diyorum cok üzülüyorum ... Anneyiz iste...kafaya takacak bisiler buluyoruz illa kiHaklısın canım ne diyelim tecrübesizlik ilk oluşunun verdigi korku ay bogulur ay kusar ay yutamazSenin oglun ne kadarlık?
Kız olmayan şeyi aklıma sokma:18:Yok ya olamazBu arada 59 görmene çok sevindim
Gezenti deseneAma haklılar evde sıkıldılar bu kış.oglumda bakkala çıkartıyorum hava alsın diye elimden kaçıyor eve girmek istemiyor.Az kaldı yaza aaaaa bu nedemek bizim işi sıkı tutmamız gerek demek:18:2. mi:18:Bende anneme kv 2. 4 aylıkken ekmek hatta lahmacun yedirmeye başlıycam korkmıycam diyorum
Kızlar TRT de Ayça Kaya var... Ben bu doktoru cok seviyorum ya
canım yağ yakan çaylarını içmeye devam et
yemek yedim aman Allah ım kilo yapacak mantığını at
sporumu yaptım yediysem yakmışımdır diye düşün
beynimiz vücudumuza emrediyor unutma bak
bir de bence internette iştah kesici tarifler çay ya da karışımlar var senin onlara ihtiyacın var bi araştır
kızlarrrrr yüreğim sızlarrrrr
bugün ilk defa su içmedim sabah
ve tartıldım 59 geldim
kızım için o kadar çok uyanıyorum ki emzirince de içim yanıyor ben en az 1 litre bitiriyorum geceden
yani su içmeden hiç tartılamıyorum
cumayı bekleyemedim görünce hemen paylaştımmm
dün kızımı üç kere uyuttuktan sonra odasına götürebildim
ve 25 dakika merdiven inip çıktım
160 mekik çektim
geri sayım yapalımmıııııııııııı durun önce menü yazımde güme gitmeyüvesinnn
bugün
sabah 6buçuk iki ılıkyeşilçaylı kayısı 5adet badem
9da bir buçuk kk peynir 1buçuk çavdar 1yumurta 7zeytin domates salatlık çay
12de iki kk peynir bir ısırık kepek ekmeği(yarım dilim kadardı)
14.00de bir tabak etli kapuska
uyudum biraz çok yorgundum işbaşı yapınca tatilden sonra yorucu oluyor
17.00 birbuçuk kepek ekmek arası tulum peyniri bir avuç beyaz leblebi
akşamda az tavuk ve kapuskaynan kapatcam 9da ise bir kaşık yoğurtnan portakal yicem
dün ise
sabah uyanınca iki kayısı
9da bir yum birbuçuk peynir 1buçuk çavdar 7zeytin salatalık çay
ara bir portakal
öğle bir orta 14.00iki yumurta iki çavdar
17.00 bir kase tarhana iki kaşık bulgur
9DA bir portakal çeyrek muz
kızlar aslında biraz moralsizim çünkü 15tatilde annemin ailemin ablamların ısrarlarına dayanamayıp yedimde yedim dışarlarda evlerde davetlerde..adet oldum cumartesi günüde..adetliyim ve korkumdan tartıya çıkmadım bile.ama cumadan kaçış yok biliyorum ve hazırlamaya çalışıyorum kendimi acı gerçeklere..(bide bugün spor salonuna gittim kapalıydı hoca ile başlayacağım diyordumya ıphonumda bozuldu onca para dök iki kere arıza verdi ya mahkemeye vercem sonunda appleı vicdansız adamlar yeni telefon da vermiyorlar ama benden kaynaklı çünkü oğlumun elinde hep düşürüyor ediyor suç bulmamam gerek kalbini bozma sehraa
neyse hocayıda arayamadım yani.en kötü ihtimal kötü değid gerçi bizimde belediyenin açtığı bayanlara pilates aerobik falan kurs var ona yazılayım diyorum aslında geri sayım la beraber olmalydı bu işler ama napim pazar akşamı geldim ben..bide adetliyken sizede öyle olurmu bilmem ama ben biraz yoğun oluyorum o yüzden hareketleri yaparken bir huysuz oluyorum alt taraf pek b güven vermiyor bana çok afedersinizama bahane değil bunlar..arabamda bakımda iki gündür..yani işte böyle paylaşmka istedim ya ne yazdığımıda hatırlamıyorum yazdım i,şte
kızlar yaza az kaldı kendinize gelin göz attım geçmişe yok künefe yok ayva tatlısı yok kurufasülye yanına köfte yok zırt yok pırt yok dırt..ben şunu biliyorum ki bi anda kilo alınmaz bi andada verilmez..yazın kavurucu ssıcağında gönül rahatlığıyla bir bardak mandalina sunny içmeyeceksem karpuz peynir ekmek yemeyeceksem mangal ı korkakorka yiceksem yemem şimdi arkadaş yemeyelim yaaaa tutalım şu boğazı.nerde kalmıştıkkkk kaldı 9777 papatyaaa hadi yönlendir benii.60 mı 100 mü nelsonnnn de hadi
bu arada bebeklerin kilo muhabbeti olmuş
bir iki cümle etmeden geçemeyeceğim
kanserden sonra yayılan en büyük hastalık şeker ve obezite
bu forumda bulunma amacımız iğrenç yağadan kurtulup sağlığımıza kavuşmak..
yawrularımız kilolu olunca sağlıklı olcek deyü bişey yok.kursaklarından iki lokmageçse ondaki vitamin ve mineralleri depolayacak bünyeye sahip yaratmış allah kıtlık açlık vb durumlarda..bizim 6öğün yeme sebebimiz bu zati.dolayısıynnnannnnbenim 130 kilodan 70 kiloya binbir emekle inmiş bir yeğenemim var fastfood kültürüyle yetişen onun gibi olcana 50 kilo olsaydı hiç yemeseydi diyen bi ablaya sahibim.
tabiki sizi anlıyorum bende anneyim benimde oğlumun yemediği günler oldu ama ama hiç üzülmedim desem yeridir.yer bir gün dedim saldım çünkü önümdeki acu gerçeğin farkındaydım soararım size illa yaşamalı mı insan bu tarz tecrübeleri.. ders alınmalı bence diyim sizee
bide küçük tavsiye tatilde ayça kayayı dinledim belki sizede denk gldi bende yaparım bunu.
alternatif sunmayın yawrulara yemiyorsa götürün sonra tekrar aynı şeyi getrin getir götür yapın ama alternatif yaratmayın farklı kobinler deneeyin topçuklar mantı gibi görünümlü şeyler be de böyle oyunlar yaparım gerçekten ve faydasını gördüm diyebilirim..yazdıklarımı biraz dağınık yazdım ama velakin idare edin kızçelerrr
menümü yazayımm
sabah 09.25 2.5 dilim uno denge light, 1 kk köy peyniri, 2 yk pekmez, 9 zeytin
ara 1 portakal
öğlen 12:15 6 yk zeytinyağlı kereviz, yarım kase yoğurt, 1 dilim uno denge light
ara 3 eti kepekli bisküvi
akşam 18:30 5 yk kıymalı karnıbahar, bol salata
ara yarım greyfurt, 2 avuç beyaz leblebi
2 fincan yeşil çay , 2,5lt su
ve sıkı durun kızlar 100dk yürüyüşşhatta 110 ama son 10 dk ama o 10 dk saymıyorum 5 dk markette geçti diğer 5 dk yavaş yavaş yürüdümm
yediklerim 1232 kalori , sporda 528 kalori
az önce yorgunluktan ellerim titriyordu. size yazarken çok zorlanmıştım. ama ben buna rağmen 3 mil leslie yaptım. bu haftaki 2. sporumu da halletim.
özgecim bende izlemnek istiyordum o diziyi ama fragmanlarında çocukların sefaleti vardı. ben çocukların o şekild eoıld. dizilere dayanamıyorum. hürreme de çok bağlı değilim. az önce spor yaparken açıktı izledim. hani güzel diyorsan on kere tekrarı çıkar izleyeyim.
nelson menünü beğendim. dediğin gibi çok şey yemişsin gibi görünüyor da tadımlık diyorsan...
hawar senin menünde her zamanki gibi güzel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?