- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #18.021
papatya inş güzel haberler gelir canım Allah' tevekkül et gerisini dert etme.. senin hakkında ne hayırlıysa öyle olsun..
ebru hakkaten ya şaka maka başladım spora valla bende şaşıyorum kız kendime
hikmet maşallah kız nazar değmesin
nel süper gidiyorsun böyle devam güzelim
mevcan tebrik ederim canım zamı kapmışsın herşey yolunda gidiyor anladığım kadarıyla Allah bozmasın
kevser sende başladın tekrar ohh hadi bakalım kim tutar bizi
bana gelirsek pazar günü eşimle kavgamızdan beri konuşmuyoruz ve moralim çok bozuk bugün kahvaltıda epey abarttım, canım sıkkın olunca yeme isteğim daha fazla oluyo.. arkadaşlardan bile ummadığımız şeyleri duyuyoruz da eşlerden böyle şeyler görünce affetmesi kolay olmuyor malesef.. dediğiniz gibi keşke başka bi platform olsa da ordan deşifre olma derdi olmadan rahat rahat dertleşsek.. Allah hepimizin sıkıntılarını gidersin..
Evet akşam sözyledikleirmin dışında 1 tabak sıcak pirinç pilavı yedimKlamasın atılmasın hop şişti içimde .Çıktık oglanla ateş atlatık hıdırlez kutladık yürüdük biraz.Eve gelince oglum göbüşümü açtı ve bakın neler dedi:
ogluş: ayy göbüş hamur olmuş bi yogurayım mı anne?
ben: ne hamuru oglum
ogluş: sen yavışsın(zeyıfsın)ama göbüş şişko anne
ben: ama orda sen yaşadın ondan oglum.
ogluş: ama orda yaşamıyorum ki abi oldum ben.Ama göbüş yavış(zayıf) olsun artık
ben :üzgün bi şekilde tamam oglum söz dedim.
ogluş :ama birazda sünmüş göbüş anne
ben: aglar gibi yaptım
ogluş: ama sana aşıgım anne
ve göbüşümü heryerimi öpmeye ve bende onun her yerini öpmeye başlar
Walla durmuyorum. Feci yoruluyorum ama erimem gerek. Kocis cumrtsoi aksam kv lerin yazligina gtti. İsler war. Kv de iscilerle yalniz kalmasin die gtti. Crsmba yada prsembe geleck.
O gelddgnde erimissin desin istioruum. Bunu da az yiyerek ve boool sporla yapmam gerekk. Ya hep esofman giyiyordm , sortum war . Onu gydim. Spor yaparken, uat bacagimn incelmia oldgnu gordum. Fecii sewindimm,,. Sıkılasmiş gibii..
Esinle de duzeltmeye calia. Erkekler birasck odndur bliosun. Ablam hep esini iyiliginle ez der. Tartissanz bile guzzel cewap ver der, ama bazen tutamioruz cenemizi- ins cabuck halledersnz. Sıkma canini.
Haklısın önce oglum sonra kendim için toparlıycam göbüşü.Haklısın ben sizlere yazınca rahatşıyorum.Ama geçen sene oglumun d.gününde özgem bilir msjla nalatmıştım ona eşimin bi tanıdıgın yanında kendimi kaptırıp topigin adını söylemiştim.O günden beri acaba diye diye yazıyorum.Keşke başka nickler alıp dertleşme topigimi açsak isim kullanmadan nicklerimizle hitap etsek.Aslında en güzeli bir kahvaltıda buluşmakmevcanım ne güzel zam almışsın. güle güle harcamak nasip olur inşallah.
ebrucum biraz gayret ile gider o göbek. eminim ben. sıkıntıların nedir bilmiyorum. dilerim en kısa zamanda atlatırsın. allah yardımcın olsun.
keşke görüşebileceğimiz başka bir yer olsaydı değil mi. deşifre olma sıkıntım olmasa gerçekten yaşadıklaımı başıma gelenleri anlatırdım size. ama hayat ne tuhaf değil mi. insanlara artık hiç güvenemiyoruz. kimseye derdimizi açamıyoruz.
beni soranlara çok teşekkür ederim. düşünenelere dua edenlere. yüreğim ağzımda gelecek haberi bekliyorum. ama o da gelmiyor bir türlü. cesaret edip arayamaıyorum da...
Biz barıştık ama içim hala kırgın barışmış gibi degilim yani.Pazılın bi kaç parçası eksik sanki ne bilim içim bi tuhafpapatya inş güzel haberler gelir canım Allah' tevekkül et gerisini dert etme.. senin hakkında ne hayırlıysa öyle olsun..
ebru hakkaten ya şaka maka başladım spora valla bende şaşıyorum kız kendime
hikmet maşallah kız nazar değmesin
nel süper gidiyorsun böyle devam güzelim
mevcan tebrik ederim canım zamı kapmışsın herşey yolunda gidiyor anladığım kadarıyla Allah bozmasın
kevser sende başladın tekrar ohh hadi bakalım kim tutar bizi
bana gelirsek pazar günü eşimle kavgamızdan beri konuşmuyoruz ve moralim çok bozuk bugün kahvaltıda epey abarttım, canım sıkkın olunca yeme isteğim daha fazla oluyo.. arkadaşlardan bile ummadığımız şeyleri duyuyoruz da eşlerden böyle şeyler görünce affetmesi kolay olmuyor malesef.. dediğiniz gibi keşke başka bi platform olsa da ordan deşifre olma derdi olmadan rahat rahat dertleşsek.. Allah hepimizin sıkıntılarını gidersin..
Papatyaaa, sorununu ins en kia zamanda atlatirsin ins.
Aklimizda sende. Diyeti tkma, kafan rahat olunca yaparsin diyetini.
Kewom, sende tam gaz dewam et bakim.
Yemek yook, yani abartadan. Seni sewiore canikom.
Didem, dikkat et bakim. Boşlama burayo.
Nel, kuzu neden üzülüosun ki. Ark bise diosa gül gec.
Kimseyi takmamak gerk. Kahvltilarm salatayla dolu oldgu icin fazla yiyemeden doyuyorum.salatasi hayat dusunemiorm
Hayirdir midene neoldu.
Ebruuş, oglisinle mhabbetn harika gecmis. Ayy bzmki de dillenecekm, o gunlere smdiden heyecanlaniorm.
Sıkılasmak icinde spor sart. Birakma sporu. Slim yap.
Bundan snra aksam yememeye caliaicam. Sporu da birakmiormmmm
Mew, guzel gunlerin ardindan zammida almissin. Hakediosun ama. Cok yogun calisiosun. Bu arada face de resmlernze baktmda kizin ck guzel masallah. Sana da benzior da ayni babasi. Allahm bagislasn,
Hadeka, burda da yagmur war. Aksami hafif atlatinca sbh eksiyle uyanior insan. Sekeerm, annemn ewindeym, yazinda kv yazligina gidicez. Kişa ewimizze geceriz. Yalnizlik yine baslar, gecici bu yqni
oyy ne güzel bende akşam yaptım gece 2 de yattım.Bu akşamda yine slim yapıcam 2 hafta boyunca.sporlarına
Sabah sporlarim,
25dk yürüyüs, tempoluuuu
5dk twist
15dk slim baslangic
30dk yakin basen hareketleei
100mekik
10dk kol hareketleri
Su, 1.5lt.
Aksama yazicaktm ama unutuorm naptgmi,
Sıkılastigimi hissediorumm. Dun beden ölcülermi de aldim. 1ay snra ölcücem.
Evet ya hem duygulandım hem mutlu oldumAyy işte insan bu sahne için ölür ya :))) sana aşığım anne :)))
Bence iyisin bacakların benim gibi ince canım ama boyumuz olmadıgı için zapzayıf duramıyourz
inş canım ama pek çabuk halledilebilecek gibi değil çok kırgınım üzgünüm.. dışlanmış hissediyorum kendimi.. neyse ya boşverelim bunları süper spor yapmışsın yine bana da slimden yaptığın videoların linkini atsana canım ya bugün bi deneyim bendebenim yaptığım leslie çok zevkli çok hareketli acayip terletiyo ama ben youtubedan yapıyorum sizde açılmıyo youtube sanırım şallının karın platesi de süper mutlaka dene derim ben karın kaslarını süper çalıştırıyo sıkılaşmışsındır tabi canım ist a gitömeden öncede spor yapıyodun şimdi tekrar başladın faydası olmuştur elbette.. bende 2 hafta önce vücut ölçülerimi almıştım 21 gün şallının platesini yaptıktan sonra bi daha alıyım diyorum ama ben fazla yapamıyorum günde 15dk falan ne kadar etki eder bilemiyorum görecez bakalım
ebru senin de oğlunla arandaki diyaloga bayıldım çok tatlısınız Allah bizlere de göstersin ya şimdiden heyecanla bekliyorum oğluşun konuşmasını anne demesini ne zaman konuşacak ki acaba yaa :44:
mevcan bu arada süpersin tatlım 62 kg gibi görünmüyorsun bence
bugünkü menüm
sabah... 2 dlm ekmek sarelle sürüp yedim, peynir, 4 zeytin, salatalık, 1 tabak yeşillik
öğlen.... 4 yk patlıcan salatası
ara....... yarım avuç kuruyemiş, 2 kayısı,1 küçük nektarin
akşam... 1 kase mercimek,2-3 dlm ekmek, peynir, yeşilsoğan
spor yapamadım oğlan halıya kustu onu uyutup halıyı sildim
yatmadan önce şallının süper karın videosunu yapmaya çalışacağım yaparsam yazarım
sağolun kızlar umarım en kısa zamanda bu hayalkırıklığından kurtulurum..
Kızlar ben malesef meleğimi kayb ediyorum.çok üzgünüm. Allah kızlarımı bana bağışlasın.
noldu canım yaaa üzülme hayırlısı neyse o olsun...Kızlar ben malesef meleğimi kayb ediyorum.çok üzgünüm. Allah kızlarımı bana bağışlasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?