Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

mevcanım ne güzel zam almışsın. güle güle harcamak nasip olur inşallah.
ebrucum biraz gayret ile gider o göbek. eminim ben. sıkıntıların nedir bilmiyorum. dilerim en kısa zamanda atlatırsın. allah yardımcın olsun.
keşke görüşebileceğimiz başka bir yer olsaydı değil mi. deşifre olma sıkıntım olmasa gerçekten yaşadıklaımı başıma gelenleri anlatırdım size. ama hayat ne tuhaf değil mi. insanlara artık hiç güvenemiyoruz. kimseye derdimizi açamıyoruz.
beni soranlara çok teşekkür ederim. düşünenelere dua edenlere. yüreğim ağzımda gelecek haberi bekliyorum. ama o da gelmiyor bir türlü. cesaret edip arayamaıyorum da...

papatya inş güzel haberler gelir canım Allah' tevekkül et gerisini dert etme.. senin hakkında ne hayırlıysa öyle olsun..

ebru hakkaten ya şaka maka başladım spora valla bende şaşıyorum kız kendime

hikmet maşallah kız nazar değmesin

nel süper gidiyorsun böyle devam güzelim

mevcan tebrik ederim canım zamı kapmışsın herşey yolunda gidiyor anladığım kadarıyla Allah bozmasın

kevser sende başladın tekrar ohh hadi bakalım kim tutar bizi

bana gelirsek pazar günü eşimle kavgamızdan beri konuşmuyoruz ve moralim çok bozuk bugün kahvaltıda epey abarttım, canım sıkkın olunca yeme isteğim daha fazla oluyo.. arkadaşlardan bile ummadığımız şeyleri duyuyoruz da eşlerden böyle şeyler görünce affetmesi kolay olmuyor malesef.. dediğiniz gibi keşke başka bi platform olsa da ordan deşifre olma derdi olmadan rahat rahat dertleşsek.. Allah hepimizin sıkıntılarını gidersin..

Papatyaaa, sorununu ins en kia zamanda atlatirsin ins.
Aklimizda sende. Diyeti tkma, kafan rahat olunca yaparsin diyetini.

Kewom, sende tam gaz dewam et bakim.
Yemek yook, yani abartadan. Seni sewiore canikom.

Didem, dikkat et bakim. Boşlama burayo.

Nel, kuzu neden üzülüosun ki. Ark bise diosa gül gec.
Kimseyi takmamak gerk. Kahvltilarm salatayla dolu oldgu icin fazla yiyemeden doyuyorum.salatasi hayat dusunemiorm
Hayirdir midene neoldu.

Ebruuş, oglisinle mhabbetn harika gecmis. Ayy bzmki de dillenecekm, o gunlere smdiden heyecanlaniorm.
Sıkılasmak icinde spor sart. Birakma sporu. Slim yap.
Bundan snra aksam yememeye caliaicam. Sporu da birakmiormmmm

Mew, guzel gunlerin ardindan zammida almissin. Hakediosun ama. Cok yogun calisiosun. Bu arada face de resmlernze baktmda kizin ck guzel masallah. Sana da benzior da ayni babasi. Allahm bagislasn,

Hadeka, burda da yagmur war. Aksami hafif atlatinca sbh eksiyle uyanior insan. Sekeerm, annemn ewindeym, yazinda kv yazligina gidicez. Kişa ewimizze geceriz. Yalnizlik yine baslar, gecici bu yqni

Walla durmuyorum. Feci yoruluyorum ama erimem gerek. Kocis cumrtsoi aksam kv lerin yazligina gtti. İsler war. Kv de iscilerle yalniz kalmasin die gtti. Crsmba yada prsembe geleck.
O gelddgnde erimissin desin istioruum. Bunu da az yiyerek ve boool sporla yapmam gerekk. Ya hep esofman giyiyordm , sortum war . Onu gydim. Spor yaparken, uat bacagimn incelmia oldgnu gordum. Fecii sewindimm,,. Sıkılasmiş gibii..
Esinle de duzeltmeye calia. Erkekler birasck odndur bliosun. Ablam hep esini iyiliginle ez der. Tartissanz bile guzzel cewap ver der, ama bazen tutamioruz cenemizi- ins cabuck halledersnz. Sıkma canini.

Son düzenleme:

Sabah sporlarim,
25dk yürüyüs, tempoluuuu
5dk twist
15dk slim baslangic
30dk yakin basen hareketleei
100mekik
10dk kol hareketleri
Su, 1.5lt.

Aksama yazicaktm ama unutuorm naptgmi,

Sıkılastigimi hissediorumm. Dun beden ölcülermi de aldim. 1ay snra ölcücem.

Ayy işte insan bu sahne için ölür ya :))) sana aşığım anne :)))

inş canım ama pek çabuk halledilebilecek gibi değil çok kırgınım üzgünüm.. dışlanmış hissediyorum kendimi.. neyse ya boşverelim bunları süper spor yapmışsın yine bana da slimden yaptığın videoların linkini atsana canım ya bugün bi deneyim bende benim yaptığım leslie çok zevkli çok hareketli acayip terletiyo ama ben youtubedan yapıyorum sizde açılmıyo youtube sanırım şallının karın platesi de süper mutlaka dene derim ben karın kaslarını süper çalıştırıyo sıkılaşmışsındır tabi canım ist a gitömeden öncede spor yapıyodun şimdi tekrar başladın faydası olmuştur elbette.. bende 2 hafta önce vücut ölçülerimi almıştım 21 gün şallının platesini yaptıktan sonra bi daha alıyım diyorum ama ben fazla yapamıyorum günde 15dk falan ne kadar etki eder bilemiyorum görecez bakalım

ebru senin de oğlunla arandaki diyaloga bayıldım çok tatlısınız Allah bizlere de göstersin ya şimdiden heyecanla bekliyorum oğluşun konuşmasını anne demesini ne zaman konuşacak ki acaba yaa :44:

mevcan bu arada süpersin tatlım 62 kg gibi görünmüyorsun bence

Son düzenleme:
Haklısın önce oglum sonra kendim için toparlıycam göbüşü.Haklısın ben sizlere yazınca rahatşıyorum.Ama geçen sene oglumun d.gününde özgem bilir msjla nalatmıştım ona eşimin bi tanıdıgın yanında kendimi kaptırıp topigin adını söylemiştim.O günden beri acaba diye diye yazıyorum.Keşke başka nickler alıp dertleşme topigimi açsak isim kullanmadan nicklerimizle hitap etsek.Aslında en güzeli bir kahvaltıda buluşmakAllah büyük hakında hayırlı olsun canım
Biz barıştık ama içim hala kırgın barışmış gibi degilim yani.Pazılın bi kaç parçası eksik sanki ne bilim içim bi tuhafAma oglum herşeyi unutturuyor ve sevgisiyle doyuruyor beni.Amaçsız çıkarsız nedensiz saf bi sevgi ile....Bende önceden yemege vururdum kendimi 2 haftadır can sıkıntımdan migdem almıyor o yüzden de görmedigim rakamları gördüm

oyy ne güzel bende akşam yaptım gece 2 de yattım.Bu akşamda yine slim yapıcam 2 hafta boyunca.sporlarınaDillenince çok daha tatlı oluyorlar
Ayy işte insan bu sahne için ölür ya :))) sana aşığım anne :)))
Evet ya hem duygulandım hem mutlu oldum

Bence iyisin bacakların benim gibi ince canım ama boyumuz olmadıgı için zapzayıf duramıyourzBu arada çok şıksın

Haklısın dış etkenler dış kapının dış mandalı diyorsun ama eşler yada aile bişi deyince çok daha agır geliyor.İnş sizlerde görüceksiniz bebişler bıcır bıcır konuşunca sarılınca ......ilk eşimin adını sonra anne demişti.1 yaşından sonra konuşur canım heceler yaniii

mevcanım sen zaten kilolu değilsin. ben seni faceden de gördüğüm için biliyorum zaten. neren 62 anlamıyorum ki...
lajoba inşallah sorunu en kısa zamanda çözersiniz.

bugünkü menüm

sabah... 2 dlm ekmek sarelle sürüp yedim, peynir, 4 zeytin, salatalık, 1 tabak yeşillik
öğlen.... 4 yk patlıcan salatası
ara....... yarım avuç kuruyemiş, 2 kayısı,1 küçük nektarin
akşam... 1 kase mercimek,2-3 dlm ekmek, peynir, yeşilsoğan

spor yapamadım oğlan halıya kustu onu uyutup halıyı sildim
yatmadan önce şallının süper karın videosunu yapmaya çalışacağım yaparsam yazarım

sağolun kızlar umarım en kısa zamanda bu hayalkırıklığından kurtulurum..

iyi akşamlar canlarım nasılsınız ?Özledim sizi Bu aralar çokk yoğunum gelen giden eksik olmuyor,havalar ısındığı için evdede pek kalmıyoruz.Diyete dün başlayabildim ondan öncesinde motivasyon yoktu gelendi gidendi derken saldım biraz ama kilo almadım bu cumayada 64 ler hedefim inşallah.Gelemediğim zaman kusura bakmayın cumaları bildirim yaparım en azından

sabah
1dlm cavdar ekmegi, yarim dilim normal ekmek, 1kk peynir, 2yesil zeytin, 2brdk sekersiz cay, 4catal sucuklu yumurta, bolca salataa

Ara 1bardak portaka-greyfut suyu

Ogle salataaa, icine haslanms mercimek, nohut

Ara 33gr ciko

Aksam meyve yerim.

Sporlar
Sabah
25dk yürüyüs, tempolu
15dk slim baslangic
5dk twist
30dk yakin basen hareketleeri
10dk kol hareketleri
10mekik
1.5lt su

Ogle 15dk leslie

Aksam daha yapmadim, yapinca yazarim. Ama kesinkes yapicam..

Kocis cmtrsi aksamo kv lerin yazligina gitmisti. Tadilat var , kv iscilerle yalniz kalmasin diye gitmisti. Akksamustu geldi. Kilo vermissin, kac kilo verdn dedi. Kilo vermeden cok, inceldm dedm. Ayyy mutluyuummm

Eliffff, o sarelle ekmek ne oyleee cik cik ciiikkkk
Diger yediklern cok guzel.
Hali silmek cok yormustur seni.
Salliyi benimde yapasim war ya. Oglan gece uykusuna yattiktan sonra yapmaya calisirim.

Ayseeee, nerdesin bakim sen.
Kendine gel ve buraya gel bakimmm,,, ozldk senii

Kızlar ben malesef meleğimi kayb ediyorum.çok üzgünüm. Allah kızlarımı bana bağışlasın.

Naslma neler oluyor. Geçmiş olsun canım ya. Kanaman mı var
Rabbim hakkında hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…