- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #18.041
Eliffff, o sarelle ekmek ne oyleee cik cik ciiikkkk
Diger yediklern cok guzel.
Hali silmek cok yormustur seni.
Salliyi benimde yapasim war ya. Oglan gece uykusuna yattiktan sonra yapmaya calisirim.
Ayseeee, nerdesin bakim sen.
Kendine gel ve buraya gel bakimmm,,, ozldk senii
sorma ya kendimi zor durdurdum yoksa kaşık kaşık yerdim ben o kavanozun tamamını da iki dilimde stop diyebildim şkür ama hala canım istiyo ne yalan söyliyimyok canım halının tamamını silmedim ama uğraştırdı işte kabasını al lekesini çıkarmaya çalış falan
zaten lekesi de çıkmadı yıkamaya yollamam lazım zaten yollayacaktım da daha erken olacak
şimdi oğlanı uyuttum plates yapcamhadi senin de işin yoksa beraber yapalım
Hoşgeldin gülüm ya nerdeydin?Gitme bi daha bak yaz geldiKimseler yok sanırım yarın yeniden başlıyorum , elinden geldiğince tüm çabamla verebildiğim kadar kilo vermek istiyorum Allah'ın İznile ve sizin yardımınız ile
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım sana ne diyim bu azmin hep sürsün bravo45 dk süper karın yaptım ohhh gitti göbüş gitti yağlarama biraz boynum ağrıdı zaten ağrıyor sürekli bi geçmedi gitti
roselis hosgeldin canım tekrar, hep beraber veririz inş canım kiloları dert etme
Yapa yapa şakıttın.Elbise çorap ve makyajımla ogluş ayagımda uyuyakalıp bir ilki yaşadıM.oYSAKİ PİJAMA GİYMEDEN EŞORTMANLA BİLE uyuyamazdımOğlanı sallıyorumkv 2 gündür öğlen uykusuna geç yatırmış. düzen kalmadı tabi 2 gecedir ayakta sallıyorum ve bu satlerde zor uyuyor. Yarın Akşm erken geçicem odaya ve yanına yatıp uyumaya devam edicem. Dün gece 2 de yattım 5 saatlik uykuylayım. Içim geçîyor ama spor yapıp hemen yatağa
Nazlma : canım hakkında hayırlısı olsunz
günaydın kızlar
nel yazıya bayıldım haklısın diyecek bişey bulamıyorum.. bu can sıkıntısı beni daha çok azimlendiriyorkeşke sorun eşimin bana yardım etmemesi falan olsaydı hallederdik şimdiye kadar ama telefonda biriyle konuşurken anne babasını ve kardeşlerinin güvendiği tek insanlar olduğunu gerisininse önemli olmadığını söylediki üstüne basa basa bu 6 kişi dedi.. ama ben o 6 kişi içinde değilim ne yazık ki.. bu yüzden kırgınım ne söylemek istediğini anlamadığım için sordum, telde konuşurken duyduğumu söyledim ama sanki suçluluk psikolojisi ile daha bi saldırganlaştı.. bu durumda ne yapmam ne söylemem gerek bilmiyorum günlerdir kafamda bu konu var konuşsam anlamaz beni yine biliyorum.. öylece bıraktım gitti.. düşünmemeye, spor yapmaya, oğluşumla güzel zaman geçirmeye çalışıyorum..
mevcan eşinin anlayışlı olması ne güzel simit bölgesine özel sporlar da ekle canım yürüyüşlerine
ebru oluyor bazen çok yoruluyorsun tabi bi yandan iş bi yandan ev işleri ee bi de spor ekleyince bunlara vücut yorgun düşüyor, sıkma canını dinlenmene bak vakit buldukça da spor yaparsın..
papatya hadi bugün başla canım spora kafa dağıtmak için bire birsağlam kafa sağlam vücutta bulunur diye boşa dememişler
diğer kızlar hepinizi öpüyorum şimdi oğlanı uyutup evi toplamam lazım
tatlım zamana bırak..
inan benzer şeyler yaşadık çoğumuz.. kaç yıllık evlisin bilmem ama erkekler 10 yıldan sonra eşlerinin kıymetini daha iyi anlıyorlar.
sana bizzat yaşadığım bir olayı anlatayım..
eşim işten ayrıldı 3 yıl önce..
bende eşim diyorumki canım üzülme ben senin maddi manevi yanındayım..
eşim ne dese iyi:--benim kardeşim var bana 300 milyarlık iş açar..
ben şok tabi..
ne diyorum ne diyorum..
aradan tam bir yıl ğeçmedi bile..
kardeşi ile ortak iş açtılar.
ama kardeşinin bu iş 2, işi olduğu icin ancak ara sıra akşamları ugruyor bu ortak iş yerine,,
neyse tüm yük eşimin üzerinde..
sabah 6 dan ğeçe 2 ye kadar ayakkta
ben kardeşi ile sıkıntı yaşadım..halen kırğnımdır..ve haklı oldugum için konuşmuyorum..
onuda ğeçtim .iş yerini kapattılar ve eşim bana tam bir yıl ğeçmeden dedi ki
benim sizden başka kimsem yok..
eşinde anlayacaktır ama zaman ğüelim.
sabırlı ol üzerinde durup dırdır etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?