- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #1.821
yardım edinnnnnnnnnnnnnnnnnn zaayıflatın benideeeeeeee alın aranızaaaaaaaaaaa
hoşgeldin ttatlım. kaç kilosun kaç kilo vermek istiyorsun .. bilgi ver, menülerini paylaş .. menülerini yorumlarız yanlışların varsa onları düzeltirsin..
başlasın 60 gün.hiç kaçamaksızzzz.nelson papatyaaa 60 gün kilo versekte bu süre zarfında ödül yok kaçamak yok diikkatle incelicem hepicinizin menülerini eleştiri yapalım vallahide az kaldı yaza
kızlar bugün dünü aradım valla
gündüz bile çok az uyudu kızım
gece o kadar çok uyandı ki neden diye düşünüyorum bi cevap bulamıyorum
gözüm seyiriyor kafam çatlıyor
uyan uyan bi türlü derin uyku uyuyamıyorum
bugün de ağladı ağladı şurup veridm yazık bir yeri ağrıyormuş sonra sustu
şükür yerine yatırdım
özge gül senaslında kızım çok hareketli değil ama çokkk nazlı her şeyden çok çabuk sıkılır
oyun oynaman gerekir ama sık sık oyun değişmeli
oyuncaklardan da sıkılır hep onun yakınında olacaksın bi iş yapamazsın
ben akşam bi salata yapayım dedim canmım çekti
önce kaka yaptı kalktım onu temizledim sonra karnı acıktı emzirdim
salata b,tti yicem ağlamaya başladı uykusu geldi
kalktım salladım uyuttum ancak saat 8de yiyebildim kalka kalka bişi anlamadım yediğimden öyle işte
valla unutmuşum o zamanları siz anlattıkca hatırlıyorum zormuş gerçekten Allah kolaylık versin 3 yaşına gircek maşallah şu zamanları en güzel devri heralde ama senin kızda kilo vermene en büyük yardımcı hakkını yemmemek lazımkızlar bugün dünü aradım valla
gündüz bile çok az uyudu kızım
gece o kadar çok uyandı ki neden diye düşünüyorum bi cevap bulamıyorum
gözüm seyiriyor kafam çatlıyor
uyan uyan bi türlü derin uyku uyuyamıyorum
bugün de ağladı ağladı şurup veridm yazık bir yeri ağrıyormuş sonra sustu
şükür yerine yatırdım
özge gül senaslında kızım çok hareketli değil ama çokkk nazlı her şeyden çok çabuk sıkılır
oyun oynaman gerekir ama sık sık oyun değişmeli
oyuncaklardan da sıkılır hep onun yakınında olacaksın bi iş yapamazsın
ben akşam bi salata yapayım dedim canmım çekti
önce kaka yaptı kalktım onu temizledim sonra karnı acıktı emzirdim
salata b,tti yicem ağlamaya başladı uykusu geldi
kalktım salladım uyuttum ancak saat 8de yiyebildim kalka kalka bişi anlamadım yediğimden öyle işte
ben kızımın topunu kullanıyorum küçük top yerine bide pilates bandı yerinede eski ince çorap kullanıyorum baktım alayım diye baya pahalıydı genelde aletsizde yapıla biliyo bi çok hareketgeçmiş olsun canım kızın kaç aylık bilmiyorum ama diş çıkarıyor olabilir, diş genellikle gece ağrı yaptığı için gece uykusu kalmaz, iştahsız olur bide yani benim kız öyle oluyor diyeyim
kızlar bide size bişey sormak istiyorum, playesçi arkadaşlarr, hangi markanın plates aletlerini aldınız şimdi nette biraz baktım hani gidemediğim zaman evde yapsam diye, ama onun için malzeme lazım, önerebileceğiniz marka varmı, bide kaça aldınız
Sehraa hic odulsuz 60 gun muSen inandin mi buna seni tanimasam ben de inancam cuma mercimek corba halk ekmekteni olmucak heee saka bi yana cok kati kural koyma bence o cok kilo verdiren kubilay gurkan bile haftada 3 ogun serbest veriyo sende hawarin dedigi gibi cuma tek ogun yiyebilirsin ozaman o yedigin kilo olmaz ki zaten nefis bu mutlaka bisi canin cekicektir
Papatya ben cok begendim yaa boyle su gibi akti gitti dizi oteku bolumleri bilemem tabi ama mesela berenin dizisine de baktim hic sarmadi sıkıldm izlemedim izlersen fikrini bekliyorum
Zorisimbuldum canim benim kizimda 5 aya kadar beni cok yordu her goren bana aciyodu inan uykusuzluk yemek hic yedirtmez hatta biraz sussun diye gittik sallanan besik falan almistik hep kucaktaydi cok sukur baya bi duzeldi benimkini de memnun etmek cok zor oluyo canim simdikiler fena valla agzim acikta kizimi izliyorum bazen
Elff ayy ins. Benim kizda emmeyi birakinca rahat yer benim umudum var biraz.benimki de 18 aylik 2 3 aya kesicem ins.
başlasın 60 gün.hiç kaçamaksızzzz.nelson papatyaaa 60 gün kilo versekte bu süre zarfında ödül yok kaçamak yok diikkatle incelicem hepicinizin menülerini eleştiri yapalım vallahide az kaldı yaza
canım ben de izledim diziyi kuzey güneyi izliyordum baktım başka dizi var onu izledim
ilk bölüm hakkaten akıp gitti ama benim yüreğim götürmüyor bu kötü babaları
çocuklara kıyamıyorum hep ağla ağla
izlemeyebilirim anlican
bi de berenin dizisinden sıkılıyorum ben 20 dakika daha güzel bence
böyle yazıyorum ama ben bir güzel filme tüm dizileri satarım
yabancı dizileri filmleri tercih ederim hep
bir yalan dünya var çok sevdiğim
Allah yardımcımız olsun canım ... Seni okuyorum kendimi görüyorum bazen... Bizim ağzımızda 6 diş var artık ...:)hawar zaten başka da bi sebep olamaz galiba dişi yüzünden
çünkü her bulduğu şeyle oyuncaklarla filan dişini kaşıyor garibim kuzum
ağrısı olunca anlarım ağlaması değişiyor
bi çıksaydı şu diş 7. ayına yeni girdi 7 ağusta doğdu cimcimem
önce gaz sonra diş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?