Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

hoşgeldin ttatlım. kaç kilosun kaç kilo vermek istiyorsun .. bilgi ver, menülerini paylaş .. menülerini yorumlarız yanlışların varsa onları düzeltirsin..

kilom 67
15 kilo vermek istiyorum
sabah 9 gibi kalkıyorum kalkıncaa ilk işim su içmek sonra 2 kepek ekmek arası çikolata yiyorum yanında süt ne derece doğru biliyorum tabi tatlı yemezsem kan şekerim düşüyo sanırım öğlen belli olmuyo bazen meyve ile geçiştiriyorum bazen sebze yemeği yiyorum ama prinç pilavı sulu yediğim günler bilie oluyo dayanamayıp bir tne çikolata daha yiyorummm harekette bazen yürüyüş bebeğim olması yüzünden çok çıkmaıyorum dışarı bazen evde plates yapıyorum ama çok değil akşamada normal ymeğimi yiyorum yine iki dilim kepek ekmek artık o gün ne yemek yapmşsam onu yiyorum yeni yeni azaltmaya başladım yediklerimi ama gece işte sorunlarım başlıyo hep şekerli bişiler istiyor canım eşim alıp alıp getiriyor bazen yok diyorum bazen yenik düşüyorum ne yapmam gerek bana yardımcı olur musunuzzzz çok kötü durumdayımm sezaryen doğum ve malum göbekkkkkkk((

başlasın 60 gün.hiç kaçamaksızzzz.nelson papatyaaa 60 gün kilo versekte bu süre zarfında ödül yok kaçamak yok diikkatle incelicem hepicinizin menülerini eleştiri yapalım vallahide az kaldı yaza

mesela ben et yemem balık sevmem tavuk eh işte canım canım yemem tavuğuda sebzeleride seçerimmmm en çok kahvaltı türü severim bana ona göre bişiler ayarlama imkanınız varmı bildiğiniz bi yöntem varmı bana göre önerilerinizi bekliyorummm 15 kilooo bi gitseeeeeeee varyaaaaaa çok mutlu olacağım

kızlar bugün dünü aradım valla
gündüz bile çok az uyudu kızım
gece o kadar çok uyandı ki neden diye düşünüyorum bi cevap bulamıyorum
gözüm seyiriyor kafam çatlıyor
uyan uyan bi türlü derin uyku uyuyamıyorum
bugün de ağladı ağladı şurup veridm yazık bir yeri ağrıyormuş sonra sustu
şükür yerine yatırdım
özge gül sen aslında kızım çok hareketli değil ama çokkk nazlı her şeyden çok çabuk sıkılır
oyun oynaman gerekir ama sık sık oyun değişmeli
oyuncaklardan da sıkılır hep onun yakınında olacaksın bi iş yapamazsın
ben akşam bi salata yapayım dedim canmım çekti
önce kaka yaptı kalktım onu temizledim sonra karnı acıktı emzirdim
salata b,tti yicem ağlamaya başladı uykusu geldi
kalktım salladım uyuttum ancak saat 8de yiyebildim kalka kalka bişi anlamadım yediğimden öyle işte

mönü
erken küçük bir muz çeyerği kızımın:)
sabah bir dilim k ekemği iki bar çay birkaç çatal tulum ve b peynir az reçel beş zeytin iki yumurtaiki çeri
arada bir elma tuzlu kraker
akşam bir kase çorba bir dili k ekmeği bir leğen yağsız yeşil salata
bir küçük bardak neskafe az şekerli

başlasın 60 gün.hiç kaçamaksızzzz.nelson papatyaaa 60 gün kilo versekte bu süre zarfında ödül yok kaçamak yok diikkatle incelicem hepicinizin menülerini eleştiri yapalım vallahide az kaldı yaza

canım 60 gün iyide ödül olmaması kötü o kadar zaman insan ödülsüz dayanır mı dayanır ama biraz zor olur diye düşünüyorum, tabi bizlerin ödülü abarttığı doğru ödüle kızıtlama getirebiliriz, örneğin, cuma tek öğün gibi

ooo kızlar maşallah muhabbetin dibine vurmuşunuz gene
bugun hava çok güzeldi kızımla kendimizi dışarı attık zaten hergün yalvarıyo annecim dışarı gidelim diye hava güzel olunca gezdik bi güzel
çocukların yemesinden bahsetmişiniz ah ah ben ne çektim iştahsızlıktan ama acıyorum kendime zehir ettiğim zamanı emmeyi bıraktıktan onra düzeldi o zamana kadar ağzına ne yumurta koyardı ne başka bişey kendimi perişan ederdim hergün mutfak yeni yaptığım şeylerle dolardı 1.5 yaşına kadar emzirdim 2 yaşına kadar emzirmek istiyodum ama artık dayanamadım sonra düzeldi şimdi gayet güzel besleniyo kendimi yıprattığımla kaldım

geçmiş olsun canım kızın kaç aylık bilmiyorum ama diş çıkarıyor olabilir, diş genellikle gece ağrı yaptığı için gece uykusu kalmaz, iştahsız olur bide yani benim kız öyle oluyor diyeyim

kızlar bide size bişey sormak istiyorum, playesçi arkadaşlarr, hangi markanın plates aletlerini aldınız şimdi nette biraz baktım hani gidemediğim zaman evde yapsam diye, ama onun için malzeme lazım, önerebileceğiniz marka varmı, bide kaça aldınız

abah
yoğurt 1 kase
4 kaşık müsli
yeşil çay
ara
geyfurt

öğlen
2 dilim tam buğ. ekmeği
1 yumurta
az peynir
zeytin
akşam
ıspanak 1 tabak
2 yk yoğurt
1 dilim ekmek
gece 2-3 avuç yağsız tuzsuz patlamış mısır

valla unutmuşum o zamanları siz anlattıkca hatırlıyorum zormuş gerçekten Allah kolaylık versin 3 yaşına gircek maşallah şu zamanları en güzel devri heralde ama senin kızda kilo vermene en büyük yardımcı hakkını yemmemek lazım

ben kızımın topunu kullanıyorum küçük top yerine bide pilates bandı yerinede eski ince çorap kullanıyorum baktım alayım diye baya pahalıydı genelde aletsizde yapıla biliyo bi çok hareket

hawar zaten başka da bi sebep olamaz galiba dişi yüzünden
çünkü her bulduğu şeyle oyuncaklarla filan dişini kaşıyor garibim kuzum
ağrısı olunca anlarım ağlaması değişiyor
bi çıksaydı şu diş 7. ayına yeni girdi 7 ağusta doğdu cimcimem
önce gaz sonra diş

Sehraa hic odulsuz 60 gun mu Sen inandin mi buna seni tanimasam ben de inancam cuma mercimek corba halk ekmekteni olmucak heee saka bi yana cok kati kural koyma bence o cok kilo verdiren kubilay gurkan bile haftada 3 ogun serbest veriyo sende hawarin dedigi gibi cuma tek ogun yiyebilirsin ozaman o yedigin kilo olmaz ki zaten nefis bu mutlaka bisi canin cekicektir
Papatya ben cok begendim yaa boyle su gibi akti gitti dizi oteku bolumleri bilemem tabi ama mesela berenin dizisine de baktim hic sarmadi sıkıldm izlemedim izlersen fikrini bekliyorum
Zorisimbuldum canim benim kizimda 5 aya kadar beni cok yordu her goren bana aciyodu inan uykusuzluk yemek hic yedirtmez hatta biraz sussun diye gittik sallanan besik falan almistik hep kucaktaydi cok sukur baya bi duzeldi benimkini de memnun etmek cok zor oluyo canim simdikiler fena valla agzim acikta kizimi izliyorum bazen
Elff ayy ins. Benim kizda emmeyi birakinca rahat yer benim umudum var biraz.benimki de 18 aylik 2 3 aya kesicem ins.

o diziyi bende merak etmiştim gazetede falan çok reklamı vardı ama ben hürremci olduğum için zinhar başka diziye bakmadım başka güne koysalarmış iyiymiş :26:

canım ben de izledim diziyi kuzey güneyi izliyordum baktım başka dizi var onu izledim
ilk bölüm hakkaten akıp gitti ama benim yüreğim götürmüyor bu kötü babaları
çocuklara kıyamıyorum hep ağla ağla
izlemeyebilirim anlican
bi de berenin dizisinden sıkılıyorum ben 20 dakika daha güzel bence
böyle yazıyorum ama ben bir güzel filme tüm dizileri satarım
yabancı dizileri filmleri tercih ederim hep
bir yalan dünya var çok sevdiğim

Sehracim ben de geri sayim yoksa kendime motive olcak bisi ariyorum daha menu bile yazamiyorum durumum vahim anlicagin
Haftada 3 4 sporda yaparim belki gaza gelirsem

Ben de kuzey guneyi izliyorum canim benim de icim sizladi izlerken ama cok duygusal bi yapim yok gercek bi haber olsa uzulup aglarim ama dizi olunca biraz daha serin kanli oluyorum
Film ben cok izlemem esim sever ben de hoslandiysam eslik ederim

Allah yardımcımız olsun canım ... Seni okuyorum kendimi görüyorum bazen... Bizim ağzımızda 6 diş var artık ...:)
darısı basınıza

OhhAllah muhabbetinizi arttırsın.Ama yoruldum okurkenMisafirlerim vardı az önce gittiler.Bugün bulantıyla uyandım.Oglum uyurken uyumuşum gündüz hayret(sehra gibi)7 de kalkınca ogluma tv karşısında kendi kendine uyuduKlaktım baş agrısı sonra yine bulantı gece yine başagrısı.Misafirlerin gitmesini dört gözle bekledim ilk kez:26:2 hap içtim banamısın demedi.Bende kaynar suyla nerdeyse boyunlarıma başıma tuttum suyu duş aldım haşlandım bi nevi.Ama iyi geldi.Yoksa 3 .hapı içmeye cesaret edemezdim.Uyumaya alışkın degilim ondan mıdır nedir bugün bi uyuşuk bi gariptim.Yoksaaaaaaaa :18:hayır teyze olmanızı istemiyorumŞaka bi yana nolur nolmaz ihtimal olmasada test yapayım en iyisi.

BUGÜN:Aç karınla 1 bardak ılık su
10:30=1dl. beyaz ekmek,2 kk kaşar,4 zeytin,ıhlamur
15:30=1 tabak kesme,1 bardak vişne suyu,7 bim gevrek
16:45=yeşilçay
20:00=1 tas çorba,2 kaşık yogurt,1dl.ekmek,3 biber turşu(migdemin bulantısı bu saatte geçti)
21:00=2 çatal ayva tatlısı,çay,1 avuç çerez

Spor:
10dk plates

İnş. yarın daha iyi bi gün olur.Geçmişi okudum ama yarın yorum yaparım artık.Uyuyayım şimdi.Hepinizi öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…