Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Harikasınn Ayşe umut oldun 74-75 tim doğumdan çıkınca doğuma 83 le gittim , 65 le hamile kaldım ilk hedefim 65 deli gibi yiyorum ya nasıl durduracak kendimi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bi liste falan varmı ne yapayım ben sütüm azalmadan ilk etapta hiç birşeyim olmuyor yeni bişeyde almak istemiyorum bu kiloyla 2 pantolonu evirip çevirip giyiyorum(( yardım pilissss

Kızlar yeni LPG bölgesel incelmeyi araştırıyorum.Eşim böyle şeyleri sevmez parada vermek istemez.Ama ben kendim için gizlide olsa bunu yapmak artık göbegimden utanmak istemiyourm.Eşim takmıyor(yada öyle hissettiriyor saolsun)ama ben kendimden mutlu degilim.

Angel canim spora basla hemencecik youtube aciksa sana link yollayabilirim, bool boool su ic, ekmegi az ye, kompostolardan meyvesularindan uzak dur, geceleri yeme, rezene-dereotu-bulgur- bool su sut yapiyo die biliyorum. İns kisa zamanda kurtulursun kilolarindan. Benim oglum 11 aylik ve hala emziriyorum sutumdede bi degisiklik yok. İns seninde sutun azalmadan kurtulursun kilolarindan

Ayse benim oglanda 4 aylikken baslamisti salyalar kasintilar ama bizimkinin oyle ust degisecek kadar olmuyodu salyasi, ilk disini de 6.5 aylikken cikardi. Kasintilar erken basliyo ama dis icin hala vaktiniz var canim ins kolay cikarir disini

Mevcan kuafore gitcekmis yeni sacini gule gule kullan canim guzel olur eminim yeni maşanda hayirli olsun bende cok severim lule lule saclari ama benim saclar o kadar duz ki yarim saat gecmeden aciliyolar :'(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar, yuruyusden geldik. Bu mareketlere girince nefsi tutamior insan.
Probis aldm, bi tanecikk yidiiim onu daaaaaaa, sadece paylastigim patatesi yemistim.
Yuryunce de mahfolnca yidimm :18::18::18:

Menum

Sbh yesilkahve

Ogle firinda patates

Ara 1probis

Aksam patatea haslar yerim

Sporlar

Sabah 15dk slim
10dk bacak egzersizleri
10dk basen hareketleri

Aksam 50dk yürüyüş
Oglani uyutim de, sporlarimi yapicam, yazarimmm.

Ebruu, dun kb arkadasi bi yag yakici tozdan bahsetti. Esimde alalim dedi, oglanda baya ise yaradi , esim simdi almaya gitti. Yaglardan bisekilde kurtulucam artik. Sewindirikk halindeyimm. Ama o tozu kullaninca spor yapman sartmiş. Dedmm yapiormm zaten. Kocisde ikna olmazdi ama kas yapici tozlar ictigi icin mecbur kaldi.

Mewww, saclarin guzel olacaktir. Yaptir degiisiklik olurr.

Hikosss menu super zaten bisey yememissinki probisten bisey olmaz gelelim benim menume
Sabah
1 haslanmis yum
1 etimek uzeri peynir
2 tam ceviz
Yesillik
Ara
Light sutlu nescafe
Oglen
Yagsiz tavuk sote
Salata
Ara
1 kandil simiti
Ayran
Aksam
5 izgara kofte
Kozlenmis kirmizi biberi yogurtla karistirip yedim
45 dk yuruyusu
10 bin adim oldu

Çıtırlarım kuafördeyim kıydım saçlarıma,boyada yaptırıyorum hazır gelmişken pişman olmam umarım ya,en son saat 4 de bir türk kahvesi 2 ısırık gofret yedim,eve geçince elma ve erik yiyip günü kapatıcam,bu hfta çokkk dikkat etmeliyim,göbeğim pörtlerse aldığım elbise iğrenç duru üzerimde :)

Hayirli olsn sacin sekerimm, fofo isteriz amaaaa

Bende alicam ya şu adimsayariii, saglk ocagi da yakin, yrn gidim barimw, menunde dolu doluuu masallah, sna gore hcbie yememisim ben ayol

Ebrum vefat etti canım ben 7 yaşındayken , öyle yapıyorum kızıma sımsıkı sarılıyorum o beni herseyim tabiki eşimde

canım aynı benim gibisin:) boyun kaçtı ben 163 üm kısa sayılırım. ben 86 kiloydum doğuma giderken Akşamları yemeğimi erken yiyerek ve ekmeği azaltarak başladım ben tabi sütümü etkilemeden:)Eğer emziriyorsan hiç vakit kaybetme emzxirirken dAHA kolay veriliyor azar azar azalt yediklerini ve sakın diyet psikolojisine girme.Bebeğinle ilgilen sürekli arta kalan vaktin olursa kendine bi hobi edin ben dikişe başlamak istiyorum ama hiç tecrübem yok makine alıp başlıycam bana terapi gibi oluyor böyle şeyler acıktığımı hissetmiyorum.Birde evde tv yok sevmiyoruz eşimle.Onun karşısına oturunca insan boş oturamıyor yemek istiyor zaten yeni evliyken vardı ilk oğluma hamile kalmadan 3 ayda 10 kilo aldım o tv yüzünden.Çoluk çocuk olmayınca eşimle akşamları oturur paket paket cips yerdik ne günlerdi ama

Hikosss valla dolu dolu oldu aslinda ayran ve kandil simi fazladan oldu komsuya inmistim israr etti ama bole iyi yaa ben az yiyince sekerim ve tansiyonum dusuyo hem bole daha iyi saglikli sanki bugun toplam 911 kalori almisim 400 kalori yaktim geriye 511 kaldi 😊😊

kızlar ben gidemiyorum yürüyüşe havalar bozdu yine 2 tane çocukla zor zaten ama hava ısınıca başlamak istiyorum kilo veriyorum ama pek fark göremiyorum sıkılaşmam şart
tatlım evde netin varsa evde lesie ile yürü bence gayet iyi.. çocuklarla bende her zaman çıkmamıyorum yürüyüşe..

Nel, basladik yineee,, sende yap, yerlerini degistirsen sorun olmaz ,, suan patates yiyorumm. Firinda yaptm ama annemn firini bozuk derecesi az geldi. Az pismisss malesefff
tatlım başlayacağım ama korkuyorum uygulayamamamktanç. acaba bir haftada 2 kilo verdiirimiki bana bu diyet...
illki 5 gün de uygulamakmı lazım güzelim.. bilgi istiyorum.. yarın sanan katılabilirim..

güzelim maydonuoz kaynat suyunu iç.. ödem attrıır sana.. bende çok işe yarıyor..

Oglen yemegim
Eki Görüntüle 1111177

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

oo ne güzel..

muhteşem ben neler yemişim yaa...sizlere göre

bende hep 30-32 giyerdim kotta. hep kilolu olmka bu olsa gerek.. o matkadlardan almadım ama aldığım sıradan kot bayağı darbir küçük bedenine giremem sanırım...

tatlım bizede haber ver ama çok acılı diye biliyorum ve grantisi varmı onu araştır...

muhteşemisin güzelim...

gayet iyi güzelim beğendim.. simitte olur o kadar..

tatlım merak içindeyim.. bekl,iyorum acilen fotonu ve maşanda hayırlı olsun güzelim..

Ebrum vefat etti canım ben 7 yaşındayken , öyle yapıyorum kızıma sımsıkı sarılıyorum o beni herseyim tabiki eşimde

tatlım allah sabır versin. zor birdurum ama herkes inan farklı denemelerden geçiyor bu hayatta..

bende koşturup duruyorum..

bupğün bende acayip yeme isteği var..

menum gelsin

sabah:3 dlm karpuz+yarım yumurta
ara:3ü bir arada kahve
öğle:etli patates+bir kase yoğurt
ara:1domtes+1salatalık
ara:az şekerli türk kahvesi+1dlm kek---komşumda yedim.
akşam:yarım por etli güveç+1tane kayseri yağlaması
şimdide şekersizçay içiyorum..

toplamda 1487 kalori----kalannn 1144

sporlarım

45 dak lesie ile yüğrümek
8dak mekik
10 dak bel hareketleri

ewet canım haklısın spora çok üşeniyorum yaaa üstümde bi tembellik var

O tembellik arada oluyor, kendini toparlamaya calis. Kac kilo fazlan war kii??

Bende tansyn dusmesi yok dicem, şom agzimi acicam ,,, yrn dusermiş
Kalori hesabina gore cokiyisiin, az az sık sıkkkk

Slm. Kızlar
Nelson: çok teşekkür ederim evet benim sınavımda annem yönünden oldu.

Bu gün hikom la 5 te 5 diyetine başladım ama ilk etapta fazla uyamadım dışarıdaydım

Sabah:
1 küçük cay (şekersiz )
Küçük kaşarlı tost

Ara :iki çubuk kraker

Öğle yok

Ara yok

Akşam:
Haşlanmış patates ( Tuzsuz yağsız) az baharatlı

Ara patates

Yeşil çay

Ay nasıl bi menü buuuu

Hikom Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın ben çok zor kilo veriyom bu sefer olsun ya

O tembellik arada oluyor, kendini toparlamaya calis. Kac kilo fazlan war kii?? Bende tansyn dusmesi yok dicem, şom agzimi acicam ,,, yrn dusermiş Kalori hesabina gore cokiyisiin, az az sık sıkkkk
ideal kilom 57 ymiş hedefim 58 6-7 kilo daha vermem gerek 64 lerdeim şuan ama verebilirsem 55 ede hayır demem

iyi geceler kizlaarrr...
Kocisim kilo almak, kas yapmak icin toz kullaniyorr, arkadasi da zayiflamak icin yag yakici sivi icecek kullaniormus. Yaglari erimis, guzel zayiflamis. Kocis tuhaftirr tamam dedi, aldi.. yarin baslicaam. Spor yapmadan 30dk once aliyormussun. Spor yaparken terletip, yag yakiyormus, istahda kesiyormus. Ne yiyosaam kessin bakalimmm sonundaa yaglardaaan kurtulucaaaaam. İnsaaallaaah:1
Uykum warrr, spor yapacaktim da yarin bu siviyla baaslicam.
Suan coook mutluyumm ...

Gülüm basladik bakalm, patir patir gitsin kilocuklaaaarrrrrrrr
Ayşeeeee, ne kdr giderseee kardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…