- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #18.261
Harikasınn Ayşe umut oldun 74-75 tim doğumdan çıkınca doğuma 83 le gittim , 65 le hamile kaldım ilk hedefim 65 deli gibi yiyorum ya nasıl durduracak kendimimerhaba canım öncelikle hoşgeldin.Bende oğlum doğar doğmaz bunun derdine düştüm iyikide düşmüşüm:) 76 ydım doğumdan çıkınca şu an 64lerdeyim 12 kilo verdim sayılır hedefim öncelikle 58.Boyun kaç doğuma kaçla gittin ve hamile kaldığında kaç kiloydun acaba sorabilir miyim:)
Kızlar yeni LPG bölgesel incelmeyi araştırıyorum.Eşim böyle şeyleri sevmez parada vermek istemez.Ama ben kendim için gizlide olsa bunu yapmak artık göbegimden utanmak istemiyourm.Eşim takmıyor(yada öyle hissettiriyor saolsun)ama ben kendimden mutlu degilim.
Çıtırlarım kuafördeyim kıydım saçlarıma,boyada yaptırıyorum hazır gelmişken pişman olmam umarım ya,en son saat 4 de bir türk kahvesi 2 ısırık gofret yedim,eve geçince elma ve erik yiyip günü kapatıcam,bu hfta çokkk dikkat etmeliyim,göbeğim pörtlerse aldığım elbise iğrenç duru üzerimde :)
Hikosss menu super zaten bisey yememissinki probisten bisey olmaz gelelim benim menume
Sabah
1 haslanmis yum
1 etimek uzeri peynir
2 tam ceviz
Yesillik
Ara
Light sutlu nescafe
Oglen
Yagsiz tavuk sote
Salata
Ara
1 kandil simiti
Ayran
Aksam
5 izgara kofte
Kozlenmis kirmizi biberi yogurtla karistirip yedim
45 dk yuruyusu
10 bin adim oldu
Hayırlsı olsun canım üzülme nolur
yok gitmedim yemedim canım
Geçmiş olsun canım stres yaptın sanırım.Hakkında hayırlı olan olsun.
Hawarımm güle güle büyüt yavrunu.Kısaknçlık normal.Toparlanınca gelirsin aramıza tekrar
Bir haber gelseydi senden ona göre davranırdın canımÜzülme artık bak eşin plan yapmış kafanı dagıt.
Annen uzakta mı vefat mı etti noldu canım?Seninde kızın var kızına sımsıkı sarıl
Sen ekmegi yedinama ben waffle yemeyerek pazara sabahı güzel bir rakam gördüm
Canım hoşgeldin ama daha çok yeni dogum yapmışsın.Şöyle bir toparlasın vücut kendini bebegini bol bol emzir.
Bir tek o şiiri biliyor kuzucuk
canım aynı benim gibisin:) boyun kaçtı ben 163 üm kısa sayılırım. ben 86 kiloydum doğuma giderkenHarikasınn Ayşe umut oldun 74-75 tim doğumdan çıkınca doğuma 83 le gittim , 65 le hamile kaldım ilk hedefim 65 deli gibi yiyorum ya nasıl durduracak kendimi iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ewet canım haklısın spora çok üşeniyorum yaaaAysecim, sıkılaşman icin spor yapman gerek yuruyuse de baslarsn az kaldi bu havalar dagilir
tatlım evde netin varsa evde lesie ile yürü bence gayet iyi.. çocuklarla bende her zaman çıkmamıyorum yürüyüşe..kızlar ben gidemiyorum yürüyüşe havalar bozdu yine2 tane çocukla zor zaten ama hava ısınıca başlamak istiyorum kilo veriyorum ama pek fark göremiyorum sıkılaşmam şart
tatlım başlayacağım ama korkuyorum uygulayamamamktanç. acaba bir haftada 2 kilo verdiirimiki bana bu diyet...Nel, basladik yineee,, sende yap, yerlerini degistirsen sorun olmaz ,, suan patates yiyorumm. Firinda yaptm ama annemn firini bozuk derecesi az geldi. Az pismisss malesefff
Şişkinlik var uyandıgımdan beri ve hala patlayacak gibiyimUykusuzum ama eve gidince tv keyfi sonrasında 35 dk slin in 6 yapıcam İNŞ. iNŞ maşallahı kalmadı yapmak zorundaydımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.Yaz geldi ve badilerden göbegimi saklamaya çalışmak istemiyorum yaa:84:
btlkbara:telefonunu iyi günlerde kullan.
Nazzlma:İnsan hemen o fikre çabuk alışıyor ve istemiyor gibi görünsede istedigini anlıyor.2 evladına Rabbim hayırlı uzun ömürler versin .Kendine dikkat et canım iyileşmeye bak.
lajoba:İş çok ama senin aklın burda dimiSeviyom seni
nelson:Ne içsemde şu şişkinligimi atsam diyorumVerirsin sen canım ben inanıyorum hikoların diyetini uygula istersen öyle daha çabuk veriyorsun sen
ayşe:bizim 8 aylıkken çıkmıştı ve devamı geldi ard arda
nelsonum bende kotta 27 giyerim (mavi,colins gibi markalarda) totonda paralansın
lajoba,hiko fotolar enfes
kızlar acaip gaza geldim kuaförden çıkışta randevu aldım,saçlarımı omuz hizamda kestircem lüle lüle yaptırcam,az önce seramik maşa aldım netten,kullanıcı yorumları baya iyiydi kıvırcık geziyim az dedim,haftasonu düğün var umarım pişman olmam:18:
ayşe benim kıızmda 8 aylıkken 4 diş birden patlatmıştı,kaşıntısı çoktu ama salyası hiç olmadı
tatlım bizede haber ver ama çok acılı diye biliyorum ve grantisi varmı onu araştır...Kızlar yeni LPG bölgesel incelmeyi araştırıyorum.Eşim böyle şeyleri sevmez parada vermek istemez.Ama ben kendim için gizlide olsa bunu yapmak artık göbegimden utanmak istemiyourm.Eşim takmıyor(yada öyle hissettiriyor saolsun)ama ben kendimden mutlu degilim.
Kizlar, yuruyusden geldik. Bu mareketlere girince nefsi tutamior insan.
Probis aldm, bi tanecikk yidiiim onu daaaaaaa, sadece paylastigim patatesi yemistim.
Yuryunce de mahfolnca yidimm :18::18::18:
Menum
Sbh yesilkahve
Ogle firinda patates
Ara 1probis
Aksam patatea haslar yerim
Sporlar
Sabah 15dk slim
10dk bacak egzersizleri
10dk basen hareketleri
Aksam 50dk yürüyüş
Oglani uyutim de, sporlarimi yapicam, yazarimmm.
Hikosss menu super zaten bisey yememissinki probisten bisey olmaz gelelim benim menume
Sabah
1 haslanmis yum
1 etimek uzeri peynir
2 tam ceviz
Yesillik
Ara
Light sutlu nescafe
Oglen
Yagsiz tavuk sote
Salata
Ara
1 kandil simiti
Ayran
Aksam
5 izgara kofte
Kozlenmis kirmizi biberi yogurtla karistirip yedim
45 dk yuruyusu
10 bin adim oldu
Çıtırlarım kuafördeyim kıydım saçlarıma,boyada yaptırıyorum hazır gelmişken pişman olmam umarım ya,en son saat 4 de bir türk kahvesi 2 ısırık gofret yedim,eve geçince elma ve erik yiyip günü kapatıcam,bu hfta çokkk dikkat etmeliyim,göbeğim pörtlerse aldığım elbise iğrenç duru üzerimde :)
Ebrum vefat etti canım ben 7 yaşındayken , öyle yapıyorum kızıma sımsıkı sarılıyorum o beni herseyim tabiki eşimde
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ewet canım haklısın spora çok üşeniyorum yaaaüstümde bi tembellik var
Hikosss valla dolu dolu oldu aslinda ayran ve kandil simi fazladan oldu komsuya inmistim israr etti ama bole iyi yaa ben az yiyince sekerim ve tansiyonum dusuyo hem bole daha iyi saglikli sanki bugun toplam 911 kalori almisim 400 kalori yaktim geriye 511 kaldi 😊😊
bende koşturup duruyorum..
bupğün bende acayip yeme isteği var..
menum gelsin
sabah:3 dlm karpuz+yarım yumurta
ara:3ü bir arada kahve
öğle:etli patates+bir kase yoğurt
ara:1domtes+1salatalık
ara:az şekerli türk kahvesi+1dlm kek---komşumda yedim.
akşam:yarım por etli güveç+1tane kayseri yağlaması
şimdide şekersizçay içiyorum..
Menun guzel canimm, genelde ben bu diyeti yaptigimda 2kusür gidiodu.
Bakalm bu sfer nsl olcak.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=355416
Burdn bak da, detayli incele cnm bnm
toplamda 1487 kalori----kalannn 1144
sporlarım
45 dak lesie ile yüğrümek
8dak mekik
10 dak bel hareketleri
ideal kilom 57 ymiş hedefim 58 6-7 kilo daha vermem gerek 64 lerdeim şuan ama verebilirsem 55 ede hayır dememO tembellik arada oluyor, kendini toparlamaya calis. Kac kilo fazlan war kii?? Bende tansyn dusmesi yok dicem, şom agzimi acicam ,,, yrn dusermişKalori hesabina gore cokiyisiin, az az sık sıkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?