Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Iyi akşamlar kızlar
Gülcüm Allah cennette kavuştursun inşallah. Mekanı cennet olsun anneciğinin
Mevcanım güle güle kullan saçlarını. Ben de bu hafta fırsat bulabilirsem ve kafamı toplayabilirsem boyatacağım
Beslenmemi yeni düzene sokamadım
Uzun zamandan sonra ilk defa spor yaptım bugün. Hatta ebrudan özenip slim yaptım da vücudum hamlamış. Göbeğim de kocaman olmuş. Karın hareketlerini yaparken farkettim.
Akşam yemeğimde kuru fasülye vardı. Karnım çok kötü şişti

Yarabbi biz yedik içtik düşünmeden bu hale geldik bilmeden. Doğru yolu bulduk karbonhidrat dan uzak durduk. Yarabbi bizi sivri biber gibi dümdüz et, dolmalik biber halimizden cikar. Bizi şişkolukla sinama yarabbi.. yiyip yiyip kilo alamayan kullarindan et bizi yarabbi. Bendeki kilolari al kilo veremez diyenlere ver yarabbi. Haset insanlarin şerrinden bizleri koru onlarin agzini kapatacak kiloya getir bizi yarabbi.... Şu aminnn diyen kullarini geri cevirme kapina geldik bizim dualarimizi makbul kil. Bize dayanma ditayeti ver, metabolizmamizi makine gibi calistir tarti üzerinde bizi sinama yarabbiiii cok amin...:)

İkinci uykusuz gecem ve kafam tutmuyor artık.Hasta da degil anne anne sürekli bende en son ayaklarımda sallayıp uyuttum.Sözde akşam eve gidince dizi izliycem dedim. BM yerleştir boşalt, yemek yap ,evi topla ,çiçek ektik aktivite olarak ,balkon yıka ,çm as topla ,meyve yedirdim masal anlat ve yine masal anlatana 22:00 kadar oturamadımMenikür vs kendimle ilgili bişiler yapıcaktım sözde dizi izlerken çarşamba kına var.Yok nerde yapsam daha süpürde banyo wc yıkardım.Ama uyuyakalmışım iyikide kalmşım yoksa halim harapmış.ilk kez 1 günden fazla wc ye çıkmadım.Çıkmayan hatta 2 günde bir çıkanlar nasıl duyruyor.Ben günde en az 2-3 kere çıkıyorum afedersinizBu yüzden akşamdan beri çok rahatsızım kahvaltı etmiycem wc ye çıkana kadar.Patlıkcak sanki karnım cuma regl günüm bakalım:18:

günaydinnn kizceeelerrr..
Gec yatip erken kalkmanin mayisikligi icindeyimm. Bi de aclikk war. Bugun gülle salata gunumuzzz.. birazdan gidip salata yapicam kendimee, yoksaa bayilaazaaaaaaammm
Oglani uyutunca siviyi icip snra spor yapicaaaam. Umudummm yerindee gidiceek yaglaaarim

güzel bir ğün olur inşallah..

bben dünkü o kötü menümün üzerine bile kekler yedim.. çikolatalar yedim..

cumadan bu yana eksiye düşmek bir yana devamlı artı üzerine artı çıkıyorum.. cumaya göre +700 deyim..

hikmet duana bayıldım aminnn güzelimm aminnn..

bende bügün 5 de 5 diyetine başladım..
umarım uygularım..
4 ğün uygulayım diyorum..hafta sonu iki ğünde ğününm var..
biri yemekli biri pastalı..

patates haşladım sabah sabah yedim.. öğlenede patateslerimi ğetirdim..
karnım tok ama psikolojik olarak kendimi aç hissediyorum..

aç yatsam eksi ğeleceğimde ğecenin 11 inde halen tıkınıyordum..
akşamı erken kapatmak bende kilo verdiriyor çözdüm de uygulayamıyorum..
rozeliz mennün ğüzel ama birşey yokki ne yedindee...

papaptyam bende bu hafta ğeri dağıtmaya başladım..
yemenin sonu yok.. insan yedikçe daha çok yemek istiyor...
kendini bıraktıkça dahada bırakıyor..

ayşe kayracığım inan kilo verdikçe insan dahada verip ideali kilosuna ulaşmak istiyor.

bir beden düşük giyinmenin keyfi paha biçilemez....

Son düzenleme:
günaydınn

saçlarımı çok sevdimm ohhh efil efil

haftasonu düğünden foto koyarım

reglide oldum tam zamanında,

ağrım var ama,bu arada akşam sözümü tutamadım az kaçırdım sonrada pişman oldum,o yüzden bugün çok sıkı tutucam boğazımı akşamda yürüyüşüme çıkıcamm

Gunaydin fistiklarim nasilsiniz valla gune cok tempolu ve enerjik basladim mas 😊
Hikoss dua harikaa aminnnn 😊 bu arada kilonda super canim hadi hedefe cok az kaldi gayret 💪💪
Mevcanimm gule gule kullan saclarini canim
Ebrumm uykusuzluk kotu ins bugunu guzel atlatirsin cunku ben uykusuz oldugum zaman cok sinirli olurumda 😊
Roseliz canim menun superr
Nelsonn kiz naptin kekler cikolarr cix cix bugun tam gaz devam et canim 😊
Bana gelirsek sabah kalktik kizimla kahvalti yaptik evi topla supur kizimin esyalarindan kuculenleri verilecekleri ayrirdim esim ve benimkilerde yazlik kislik degisimi yaptim simdi kizi uyutuyorum sonra utu yapicam camasir yikaniyo bitsin asarim aksam ustu kizim uyaninca anneme gidicem yuruyerek yarim saat fln suruyo bugunki yuruyusum o olsun diyet deseniz araliksiz devam dun esim kahve alalim dedi kendi mocha icri ben soya sutlu filtre kahve ictim mutluyum 😄😄😄

Papatyam:beslenmeni düzene sokamasanda bak sporunu yapmışsın ne güzel

hikom:AMİNNNNNNNNNNNN.Ve hafif az yiyerek aç yatarak bu güzel rakamı hakettigini güşünüyorum yarına 73 leri gör inşşşşşşşşşş

ROseliz:gülüm Allah rahmet eylesin annecigine.Sınav dünyası işte hepimiz bir yönden sınanıyoruzBu arada dönüşün gerçekten muhteşem oldu.Cıss yok harika menüler ve cuma görecegin rakamı çok hakediyorusun bu senin başarınHikoyla 5 günlük diyetiniz hayırlı olsun bakalım.

Nelson:Bizim yeme arzumuz maşallah hiç bitip tükenmiyor.Sanki hiç tatmadıgımız bişeymiş gibi canımız çekiyorYemeyelim nellll bak rose ve hikoya kuş kadar yiyorlar

mEVCAN:saçlarını merak ettim ve foto bekliyoruz

btlkbra:sende artık yürüyüşü ve beslenmeni rayını oturttun helal olsun arkadaşıma

diger kızçeler nerde bakim

Çok kötüyüm kızlar.Hiç böyle olmamıştım.Karnım davul gibi hala wc ye çıkamadımAç karınla limonlu sıcak su 2 lt yakın yine sıcak su yeşilçay,7 otlu çay kayısı hiç bişi etki yapmadıBatlayacak bomba gibiyim:26: 5 GÜN DİYETİ degilde yarın sırf salata yiycem bakalım.

Kızlar nasılsınsınız ,
-Hikom evet canım hayırlısı bu gün ikinci gün bakalım ne kadar - çıkıcaz çok merak ediyorum. Bu arada duana bayıldım âmin âmin

- ebrumm ve papatyam sagollun

-bltkübra menü hiç menüye benzemiyorki güzel olsun sabah evde olmadığım için mecburen bişiler yedim sonrası hep patates

- nelson aynı pidkoloji bende de oluyor farklı şeylere yoğunlaşmaya çalışıyorum ,

Ben bu sabah 500 gr - çıktım bir önceki gün 61.7 dim şok oldum nereden aldısam bu kadar kiloyu birkerede anlamadım bu gün de 61.2 çıktım bakalım yarına hayırlısı

Menüm , kırmız birber közlemesi
Ve domates

1fincan Türk kahvesi
2kupa yeşil çay

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Mevcan: seni unutmuşum yeni saç rengin hayırlı olsun dün bende saçlarımın arasına ışıltı attırdım önlerinede şekil verdirdim, ama sanki ışıltılar biraz açık oldu yarın gidip koyultucam

Kizlar, cnm sıkkınn. Kv leew giderken altin kolyemi arka cebime koymustum, oglan durmadi, iki dk da takim. Dedim kv lerde takarim. Düsürmüşümmmm. Ewdeee yoook
Kv lerde de bulamadik. Kocise soyleyemedim, kizaaar diye. Kalbim sıkışıyoor resmen.

Menumm.

Sabah Salataaa

Ara 1nescafe sekersiz

Ogle Salataa, 2kuru dolma (malesf yedimm gulümmm)

Aksam 1nescafeeee

Bu kdrr..

Hikmet ins bulursun canim kolyeyi, esine de soylemeyi ihmal etme sonra daha cok kizar bence..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Iyi geceler kızlar. Oğlanı uyutunca menikür kişisel temizlik ve duş. Malum yarın Akşm kına gecesi var. Ama hala wc ye çıkamadım şimdi zeytin yağı içtim
Kötü menüm gelsin yarınki menüm salatayla başlayacak

Sabah:2 dl kahvaltı sosu dediğim çavdar ekmek,yeşilçay
Ara çay
Öğle: 5 yk sebzeli bulgur,1 tavuk pirzola,karışık salata,250 ml kola( kola rahatlatır iç dediler bişi olmadı
Ara yeşilçay , kayısı suyu,k krakerleri
Akşm:2 kayısı, bir avuç karışık çerez

Su :5 lt

Hepiniz süpersiniz hiç bişey yemiyorsunuz ki ben çıldırmış gibi yiyorum ayşecim boyum 168 cnm 2. Çocuğum bu oğluşum 4 yaşında onda hamile kaldığım kilomun altına düşmüştüm inş sizinle bunda da başarırım yediklerimi yazmaya utanıyorum ( dikkat edince yazarım bu arada bana cevap yazan herkese Teşk. Annesini kaybeden arkadaşımın başı sağolsun mekanı cennet olsun inş. Saçını kestirn arkadaşım gülevgüle kullan eminim çok yakışmıştır alıntılayamadım kızım durmuyor da :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…