- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #18.301
Ne guzel kiz super gidiyosun tebrik ederim hedefe adim adim yaklasiyosun, sendeki azmin darisi bana
Oglusum ishal oldu bu gun 3. gun, hastaneye gaita tahlili gonderecem bugun esimle, dun dr a gittik.. ona patates hasliyorum bende mi sizin 5 gunluk diyete baslasam yoksa dukana mi baslasam cok kararsiz kaldim..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın çıtırlarım,
dün somadaki olayi çok geç öğrendim,
yüreğimin taaa içi yandı,kardeşler,babalar,eşler,sevgililer bir bir toprağa gömüldü
moralim bozuk somadaki katliam ( kaza demeye dilim varmaz) nasıl unutulur,offff offff
Saol canım.Çok erken uyanmış cimcime.Yat uyu dinlen biraz yoksa kafan tutmaz bugünGunaydin kizlar gerci gun ne kadar aydin bilemem soma daki olaya cok uzuldum simdi gozum tv de surekli yarali cikartiyolar ins yasiyolardir yani Rabbim yardim etsin
Hikos kilon harika kolyeyi bulamadin sanirim eve iyice baktinmi belki koltugun arasina fln dusmustur
Ebrun kahvaltin super afiyet olsun
Benim kiz sabah 5.45 te uyandi simdi uyuttum benimde basim catliyo az uzancam bugun gezmem var ama hic gitmek istemiyorum
Bence sıkılaştıgın için olmuştur canım.Kiloya takılma ayndakai görüntüne bakEki Görüntüle 1113097 Eki Görüntüle 1113098 allah aşkına bu pantolon 38 beden darEki Görüntüle 1113097 Eki Görüntüle 1113098 kalıp hemde,58 kiloda giydim bunu 65 nasıl olurum çıldırıcam
Canım naptın senğüzelim sendeki kilo değil bence kesinliklee ödemdir..
bence bir ödem attırıcı alıp içsen eczaneden.
ğeçen bende bomba gibi hissediyordum kendimi.. bana çok iyi ğelmişti..
kızlar ben o diyetede uyamadım..
bende bu hafta birşeyvar bir türlü diyet yapamıyorum..
dün arkadaşi yemeğe aldım..
dünkü menümü yüzayım
sabah:haşlanmış patates
ara:3 ü bir arada neskafe
öğle: haşlanmış patates
ara: mağnum
ara:az şekerli türk kavesi
akşam:2tavuk bağet+1kepçe mercimek+2dlm ekmek+2dlm börek+4yk pirinç pilavı+salata
1700-1800 kalori civarı..
hikmetçiğim üzülme ğüzelim.. inşallh bulursun kolyeni ama bulamazsanda strest yapma canım..
Ay çok şükür
Dünkü kilom Eki Görüntüle 1113116
Bu gün kü
Eki Görüntüle 1113117
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
saol canım aklımda bulunsun.Geceden beri zeytin yagı içtim tabi sabahta ve salata da yardımcı oldu-ebrumm canım salatan harika görünüyor, afiyet olsun , wc problemine gelince hikom bilir bende 3 gündür öyleydim doğadan form kayısılı içtim üç gün üst üste düZeldi şişkinliğimde gidiyor yavaş yavaş
-mevcan nım çok kilolu görünmüyorsun dedikleri gibi ödem dır , şu da varki kas kütlesi yag a göre daha ağırdır , mesela kiloluyken 60 gelirken zayıflayıp kas yaptığında da 60 çıkabirlirsin
- lajoba canım inş tahlil temiz çıkar dukana gelince ben haftaya dukan exprese başlıcam sende bi araştır birlikte başlarız istersen herkesede tavsiye ederim
Önemli::Sabah tv yi açtığımda n, karatay ı gördüm anında bi soru sordu koyun- inek ne yer ve neden yaglıdır ot yiyorlar ve vücutları yaglı kadın et yemeyi tavsiye ediyor
Gelin dukan expres yapalım, hem normal dukan gibide kasmıyor insanı
- hikom inşallah bulursun canım ya çok kötü bişi bilirim
-Angel sagol canım ,bence yenememene engel olmanın tarafı zayıf insanlara bakıp onlara öZenmek dene derim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?