Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Gunaydin kizlar erkenden ayaktayim yine saat 6 da uyandi sipacik :sly: dun o kadar abarttim ki yeme isini gece hala biseyler yiyodm ve sabah da tartida boyumun olcusunu aldim +1000 lerdeyim cumaya kadar nasil dusecek bu rakam bilemiyorum canim cok sıkkın ve hala yiyesim var

Hikmet naptiniz ins bulmussundur, esine de soyleyince ins kizmamistir insanlik hali sonucta isteyerek kimse kaybetmez..
Roselis canim basin sagolsun, Allah mekanini cennet etsin.. seni de kizinin basindan eksik etmsin..
Mev saclarin hayirli olsun gule gule kullaaaan
Ebrum oohh tertemiz olmussun, wc konusunda malesef bisey diyemiyorum bende cozum arayisindayim halaa.. inss seninki uzun surmez..
Papatya isinle ilgili haber yokmu hala canm?
Diger kizlar nerdesiniz nasilsiniz? Opuldunuz hepiniz mucckss

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydinnn kizlaarrr.. sabaha kadar kabuslar gordum. Elifcim daha soyleyemedim. Sakin anini bekliorm. Bugun dişçiye gidicek. Randewu alamamis,.araya sıkıştîrırz demisleer. Beklemektende nefret eder. Off napicam bilmiorumm
.

2.hedefime ulaştim ama malesefff sevinemiyoruuummm.

Ne guzel kiz super gidiyosun tebrik ederim hedefe adim adim yaklasiyosun, sendeki azmin darisi bana

Oglusum ishal oldu bu gun 3. gun, hastaneye gaita tahlili gonderecem bugun esimle, dun dr a gittik.. ona patates hasliyorum bende mi sizin 5 gunluk diyete baslasam yoksa dukana mi baslasam cok kararsiz kaldim..

Hedefe nihayet yaklasiorum. Acliga dayanabilirsen yap derim, patatesde hasliormuşsun hem. Oglusuna da gcms olsun cnm.

İşte şimdi kahvaltı zamanı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Afiyet olsun ebrum super gorunuyo bende 5 gunlukten ve dukandan tamamen vazgectim emzirdigim ve irademe hakim olamazsam fazlasiyla kilo alirim dusuncesi ile.. neyse yine kafama gore takilayim kalkip bi salata yapip yiyim en iisi

günaydın çıtırlarım,

dün somadaki olayi çok geç öğrendim,

yüreğimin taaa içi yandı,kardeşler,babalar,eşler,sevgililer bir bir toprağa gömüldü

moralim bozuk somadaki katliam ( kaza demeye dilim varmaz) nasıl unutulur,offff offff

Ebrucun, salatan harika gorunuyooor. Sana tavsiyem ispanagi a dene, cig olarak dogra .
İnan harika bir tadi war,
Elifcim, emzirdigin icin yapma tabii kii, bende emzirseydim suan bu seklde olmazdm.
İlk once bebisler snra biiiz

Gozlerimm tv nda, 15dk falan once 2yarali daha cikarildi. İns canli kurtulan olur.
Allahim ailelerine sabir versin.

dün harika bir menü çıkardım,akşam sporumu yaptım,çok acıktım diye sadece azıcık erik yedim,şişmeyim diye tuz dahi atmadım,aburcuburu hayatımdan çıkardım nerdeyse,su içemeye başladım,haftasonu bile kaçamak yapmadım desem yeridir.

regli oldum karnım midem dümdüz,

geçen sene yazın giydiğim yazlık pantolonumu çıkarıp ütüleyip giydim,59 kilodayken cuk diye oturan pantolonum aynı şekilde üzerime oturdu,

o sevinçle tartıyı çıkarıp tartıldım

60 görmeyi beklerken

64.8 çıktım

defalarca defalarca tartıldım ama sonuç aynı

ama ben 64.8 deilim bunu biliyorum çünkü 64 kiloyuda görmüş insanım bildiğin kiloluydum o dönem

oysa şimdi gayet inceyim,tek sorunlu bölgem simitlerim

eşimde tartıldı kızımda ama bi değişiklik yok halen aynılar

tartı inmiyor inmiyor ama ben spor yapıyorum inceliyorum,akşamları aç yatıyorum

tamam ödemim var ellerim ayaklarım yüzüm heleki burnum çok şiş kalkıyorum ama bu ne allah aşkına

zayıflamak için koşuyorum,aç yatıyorum ama bir yandan bilimum vitamin,kan minarel çinko ilaçları alıyorum,vücuduma neler oluyor

moralim çok bozuk ve daha fazla üzülmemek için tartılmama kararı aldım

sporuma yememe aynı düzenle devam edicem ama uzun bir süre tartılıp kilo bildirimi yapmıycam en azından şu ilaçlarım bitene kadar

Gunaydin kizlar gerci gun ne kadar aydin bilemem soma daki olaya cok uzuldum simdi gozum tv de surekli yarali cikartiyolar ins yasiyolardir yani Rabbim yardim etsin
Hikos kilon harika kolyeyi bulamadin sanirim eve iyice baktinmi belki koltugun arasina fln dusmustur
Ebrun kahvaltin super afiyet olsun
Benim kiz sabah 5.45 te uyandi simdi uyuttum benimde basim catliyo az uzancam bugun gezmem var ama hic gitmek istemiyorum

Mew, regl oldugundandir. İnanilmaz ödem wardir, sıkma canini.
Regl bitene kdr tartilmaa ..

Küboş, yok bulamadim. Hala aklim almiyor. Aptdan cikma , arabaya binmen en fazla 10adimdir yaaa. Arabadn inme kv lere gtme de en fazla 10adimdir ,,, kaybolacgi warms ne diyimm

Mev ne guzel iste kiiz niye cildiriyon tartiyi bosver canim 38 beden giyiyosun daha ne olsun

ğüzelim sendeki kilo değil bence kesinliklee ödemdir..

bence bir ödem attırıcı alıp içsen eczaneden.

ğeçen bende bomba gibi hissediyordum kendimi.. bana çok iyi ğelmişti..

kızlar ben o diyetede uyamadım..

bende bu hafta birşeyvar bir türlü diyet yapamıyorum..

dün arkadaşi yemeğe aldım..

dünkü menümü yüzayım

sabah:haşlanmış patates
ara:3 ü bir arada neskafe
öğle: haşlanmış patates
ara: mağnum
ara:az şekerli türk kavesi
akşam:2tavuk bağet+1kepçe mercimek+2dlm ekmek+2dlm börek+4yk pirinç pilavı+salata

1700-1800 kalori civarı..

hikmetçiğim üzülme ğüzelim.. inşallh bulursun kolyeni ama bulamazsanda strest yapma canım..

Son düzenleme:

Mew, kendin diyosun iste, 58kiloyken giriyordum diyee, ödemdir işte ödeeem..

Nel, o diyeti yapmk cok zor, bende pek uyamiyorum. Magnum dedn bendee eridim burdaaa yaaaa

Gülümm, harikasiin, patir patir gidiyo gr laar

-ebrumm canım salatan harika görünüyor, afiyet olsun , wc problemine gelince hikom bilir bende 3 gündür öyleydim doğadan form kayısılı içtim üç gün üst üste düZeldi şişkinliğimde gidiyor yavaş yavaş

-mevcan nım çok kilolu görünmüyorsun dedikleri gibi ödem dır , şu da varki kas kütlesi yag a göre daha ağırdır , mesela kiloluyken 60 gelirken zayıflayıp kas yaptığında da 60 çıkabirlirsin

- lajoba canım inş tahlil temiz çıkar dukana gelince ben haftaya dukan exprese başlıcam sende bi araştır birlikte başlarız istersen herkesede tavsiye ederim

Önemli::Sabah tv yi açtığımda n, karatay ı gördüm anında bi soru sordu koyun- inek ne yer ve neden yaglıdır ot yiyorlar ve vücutları yaglı kadın et yemeyi tavsiye ediyor

Gelin dukan expres yapalım, hem normal dukan gibide kasmıyor insanı

- hikom inşallah bulursun canım ya çok kötü bişi bilirim

-Angel sagol canım ,bence yenememene engel olmanın tarafı zayıf insanlara bakıp onlara öZenmek dene derim

Lajoba:Geceden beri zeytin yagı içmek ve sabahki salata sagolsunOh be Ne güzel gidiyordun.Stres ve ya can sıkıntısından yemişsindir sen kesin.Ama yedikte ne oldu sıkıntımız geçti mi hayır.Yemeyelim canımBaşka diyetleri yapamıyorum bende .Birşeye baglı kalamıyorum stre yapıp yiyorum daha çok.O yüzden sabah hafif öglen yeekte ne varsa akşamda meyve yada çok canımın istedi misal dondurma felan yiycem.Geçmiş olsun ishale patates iyi gelir .

mevcan:bende çok üzülüyorum.Hep kötü haberlerSende papatyam gibi oldun ama bence nasıl göründügün

hikom:menün çok az Ve hakettgin din dedigim gibi iradenle 73 gördünnnnnnnKolyen için manevi degiri oldugu için üzülmekte haklısın ama gidecegi varmış napalım saglık olsun.

roseliz:çok az kıs menün acıkmadın mı:18:Bravo

Saol canım.Çok erken uyanmış cimcime.Yat uyu dinlen biraz yoksa kafan tutmaz bugün
Bence sıkılaştıgın için olmuştur canım.Kiloya takılma ayndakai görüntüne bak
Canım naptın senN e güzel az yemişsin ama az yeme psikolojisi seni kötü etkiliyor ve akşama hıncını çıkarmışsın resmen
Ay çok şükür
Dünkü kilom Eki Görüntüle 1113116

Bu gün kü
Eki Görüntüle 1113117

saol canım aklımda bulunsun.Geceden beri zeytin yagı içtim tabi sabahta ve salata da yardımcı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…