Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

gülümmm, bende izledm karatayi. Ztn salataya mutlaka yag koyarim ben. Abarti olmadan. Et yemek , tavuketini daha cok sewiorumm.

Roselis o dedigine de bakayim da ben anladim ki az yemeye calistikca surekli biseyler atiyorum agzima :'( sabahtan beri diyet yontemlerine bakiyom surekli diyet modundayim guya ama yediklerimi yazsam agziniz acik kalir :O ne yapcam bilmiyorum..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arada bende öle oluyorum valla ayıptır sölemesi boğazıma çok düşkünüm hele yapılda yemeye bayılıyorum, ama nereye kadar vermek zorundayız

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Haberleri gördükçe içim acıyor.Kınamız vardı iptal edildi.K kraker domatesliyi yiyorum.Bakalım 5 ten sonra bişi yememek yada yemek yememk diyeyim saedece meyve yada kahve bisküvi öyle düşünüyorum.

Lajoba:öyle oluyor.Bugün bitiyor istedigini ye migden bulanana kadar yeYarın yemek istemeyeceksin.Ve yazı düşün tekrar eskisi gibi ol.

hikom tavıkk yemiş afiyet olsun

Merhabalar...
İlk sayfayı ve son sayfayı okudum sadece(bebeğim uyurken)9 aylık bebegim var ve emziriyorum.Yediğim zamnalar gögüslerimin boşaldıgını ve sütümüz az oldugnu görüyorum.Yedikçe sütüm geliyor.64 ile hamile kaldım.82 ile bitirdim.Toplam 18 kilo aldım.20 kilo verdim.Şuan 62 kiloyum ama pek vermiş gibi durmuyorum.Göbegim jöle gibi yumuşak ve sıkı bi vücudum yokEmzirirken nasıl kilo verebilirm?İlk sayfadaki arkadaşımı ve diger başaran arkadaşlarımı tebrik ediyorum.Bende eşimi kıskandırmak kendime olan güvenimi kazanmak istiyorum

Trendynin topigine ilk katılışım.2011 KASIM ..Ve ilk yoldaşım melis şuan ikizleri var.
Sonra özgem çokşeymiistedim(papatyam)sehramBazı kelimelerim papatyamında öyle aynı gibi geldi.Zaman geçiyor ve sanki yerimizde mi sayoyıruz acaba?

Ama şunu farkettim ki PAPATYAM hepimizie fiziken 4 basar.Yani sıkı bir vücudu var

Bende gordukce haberleri mahfoluyorm. Allahm ordakilere yardim etsin.
Tavugun yarisini yiyebildm , midem bulandii.

Iyi akşamlar kızlar
Sabah'tan beri mahvoldum ben ya. Somada ölen insanlarımız onları acıyla bekleyen yakınları. Tarihi imkansız bşr acı bu . Allah rahmet eylesin inşallah. Yerin dibinde daha 120 kişi var ki bence onlarda çoktan öldüler
Ebrucum yazdıklarını okudum. Ben de topiğe katılalı 2 Seneyi geçti. Hala atnı kilosayım sadece vücudum sıkılaştı.
Bana çok güzel şeyler yazmışsın. Spora borçluyum ben bunu. Ama bir aydır pek düzenli yapamıyorum
Belimin kalınlaştığını hissediyorum
Pazartesi akşamı slim in 6 yaptım tabi uzun zamandır yapmadığım için ertesi sabah her yerim ağrıyordu dün akşam leslie yaptım

Dediğin gibi uzun zamandır buradayız ama bir türlü veremedik gittikilolqrı. Aslında dikkat etsek bîr aylık işimiz var ama tutamıyoruz boğazımızı
Ben bu aralar canımın sıkıntısından hiç dikkat etmiyorum ve hiç tartıya çıkmıyorum
Ne durumdayım bilmiyorum
Sen de göbeğinden şükayetçiuim
Karın hareketlerine ağırlık verirsen toparlanır diye düşünüyorum

Menum

Sabah 3catal tavukgögsü

Ögle 5catal tavukgögsu

Ara 5adet petibör bisküvi
Yesil cay

Aksam 4catal ispanakli yumurta
1cay bardagi fanta
1dilim ekmek
Yogurt

Diyete uyamadimm malesef.
Yrn meyve günüü,, bakalm uyacakmiyim, ins uyarimm yaaa.

oglisee yaptigim etkinlikkk ,)) ilk denememizde ögrenmedi tabii , zamanla ogrenecek.. ayakkabi kutusundan yaptim. Kapaklardan 15tane falan vardir. İnternettw gormustum, bo anaokulu ogretmeni yapmisti ogluna. Daha neler neler yapmistii. Ondan bakip bende yapicam.

Son düzenleme:
Hikos boyle etkinlikler cok iyi oluyor cocuklar icin el becerileri gelisiyo, iyi dusunmussun.. bende yapiyim bizim de bi suru boyle kapagimiz var ise yararlar hem

Ben menu paylasmiyim zaten paylasilacak gibi de degil saat 3 e kadar ne gorduyseem yedim sonra bisey yemedim daha aslinda tokum ama canim surekli biseyler yemek istiyo, can sıkıntisindan galiba.. bol su ictim bide.. bi ara tartildigimda +2000 lerdeydim sonra yavas yavas dustu bu rakam ama hala artidayim.. off canim cok sıkkın.. somada vefat edenlere Allah rahmet etsin, bugun sela okundu onlar icin, duyunca icim ciiz etti Rabbim ailelerine sabir versin.. nice evlatlar babasiz, esler kocasiz, analar evlatsiz kaldi.. ne desek ne yapsak bos geliyo....

Elif, oglanin dogum gunu hazirliklarini yaparke bulmustum. Daha neler neler vardi. Ama suan o sayfayi bulamiyoorum

Hadi ya bende adresini istiycektim :'(

Tesk ederim canim ya bu baya isime yariycak bende oglana ne oynatsam nasil oynatsam sasiyordum

Dün:
Sabah: salata
Öğle: çigköfte dürüm ayran( kızlarla önceden sözleşmiştik)
Ara:1 çekirdekli galete, yeşilçay ,yarım ekşi elma
Akşam:
1dl daha nutellalı tb ekmek

Sonra 50 dk yürüyüşe çıktık Eşimle ogluşla. Karnıyarık yapıp banyo wc temizledim ve güne güzel uyandım regl olucm buna rağmen İyiyim inş bügünde iyi olurum:)

Güne salatayla başlamak harika pozitifçe günaydın hepinize

Gunaydin ebru menun super sabah salatan super daha ne olsun yarin guzel bi rakam gorecegine eminim bende dun o kadar yememe ragmen aksam bisey yemeyince gecen hafta cuma ile ayni ciktim bugun biraz daha dikkat etmem gerek yarin ne olcak merak icindeyim ha bide yatmadan once 10 dk bacak hareketleri yaptim bu kadar..

günaydin kizlarr, dunden bu yana haberlerden gözümü alamiyorum. Allah ordakilere yardim etsin. 282insan, 282×? Aileee
Şuan ewin yanindaki okulda saygi durusu yapacaklar. Kurban oldugum Allah, aileleerine sabir versin.

Ban gelirsek, moralmen iyiyim de soma cok etkiledi beni.
Kiloma da bakmadim, dunku yediklerimden arti cikicam diye korkumdan... bugun meyve gunu, olmazsa salata yapip icine peynir atarim. Ogle aksam meyve yerim.

Günaydın çıtırlar,dünden beri dinmeyen kasık ağrım var bu ay regli mahvetti beni,akşam misafirlerim vardı gece 1 e kadar oturduk sohbet ettik ama hepimizin aklında soma vardı.moralim çok bozuk gece uyandım durdum rabbim ailelerine sabırlar versin,mekanları cennet olsun,çok keyifsizim çok kötüyüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…