- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #18.341
Haklısın karnım için sadece söyleniyorum bazen mekik başka bişi yapmıyorum.Ama maaşı alınca telde konuştugum yere gidip yeni nesil LPG cihazını deniycem:18:Sporu bırakma ne güzel yapıyorsun ve mükafatınıda görüyorsun.İş içinse hayırlısını dile anlıyorum beklemek çok kötü.Iyi akşamlar kızlar
Sabah'tan beri mahvoldum ben ya. Somada ölen insanlarımız onları acıyla bekleyen yakınları. Tarihi imkansız bşr acı bu . Allah rahmet eylesin inşallah. Yerin dibinde daha 120 kişi var ki bence onlarda çoktan öldüler
Ebrucum yazdıklarını okudum. Ben de topiğe katılalı 2 Seneyi geçti. Hala atnı kilosayım sadece vücudum sıkılaştı.
Bana çok güzel şeyler yazmışsın. Spora borçluyum ben bunu. Ama bir aydır pek düzenli yapamıyorum
Belimin kalınlaştığını hissediyorum
Pazartesi akşamı slim in 6 yaptım tabi uzun zamandır yapmadığım için ertesi sabah her yerim ağrıyordu dün akşam leslie yaptım
Dediğin gibi uzun zamandır buradayız ama bir türlü veremedik gittikilolqrı. Aslında dikkat etsek bîr aylık işimiz var ama tutamıyoruz boğazımızı
Ben bu aralar canımın sıkıntısından hiç dikkat etmiyorum ve hiç tartıya çıkmıyorum
Ne durumdayım bilmiyorum
Sen de göbeğinden şükayetçiuim
Karın hareketlerine ağırlık verirsen toparlanır diye düşünüyorum
Menum
Sabah 3catal tavukgögsü
Ögle 5catal tavukgögsu
Ara 5adet petibör bisküvi
Yesil cay
Aksam 4catal ispanakli yumurta
1cay bardagi fanta
1dilim ekmek
Yogurt
Diyete uyamadimm malesef.
Yrn meyve günüü,, bakalm uyacakmiyim, ins uyarimm yaaa.
Eki Görüntüle 1114211
Fanta dışında süpersin
oglisee yaptigim etkinlikkk ,)) ilk denememizde ögrenmedi tabii , zamanla ogrenecek.. ayakkabi kutusundan yaptim. Kapaklardan 15tane falan vardir. İnternettw gormustum, bo anaokulu ogretmeni yapmisti ogluna. Daha neler neler yapmistii. Ondan bakip bende yapicam.
Kızlar ben işe başlayınca bazı formlarda gördüm tesadüf eseri.Ne güzelki siz çocuklar daha küçükken farkedip yapıyorsunuz.Özelden bir kaç takip ettgim blogları yazarım size.Ogluma çok katkısı oldu resimde yüklerim bakarsınızTesk ederim canim ya bu baya isime yariycak bende oglana ne oynatsam nasil oynatsam sasiyordum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende cumayla aynı çıktım.Ama kaç gündür wc de çok kötü rakamlar görmüştüm.Bugünü atlatırsak(gerçi yarın regl günüm)yarın güzel bir rakam görürüz inş.Gunaydin ebru menun super sabah salatan super daha ne olsun yarin guzel bi rakam gorecegine eminimbende dun o kadar yememe ragmen aksam bisey yemeyince gecen hafta cuma ile ayni ciktim bugun biraz daha dikkat etmem gerek yarin ne olcak merak icindeyim ha bide yatmadan once 10 dk bacak hareketleri yaptim bu kadar..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok haklısın canım benim zaten dünyaya kapılıp gidersek herşey ters gidiyor birazda maneviyatı düşünsek eminim hayat bize daha kolay daha yaşanabilir gelecek Bazı şeylerden soğumakta güzeldir boşveeeeeeerr kimse senden soğumasın yeter :)Kendine ii bak sewiliyorsun,seviliyorsunuz:)Habeleri okuyunca bazen hatta çogu zaman şımarıklık yaptıgımı,nankör oldugumu vs.. kendimi kötü hissettim.Buralardan uzaklaşmak bi bahçeli evde yaşamak bahçe ile ve çocuk yapıp çocuklarımla ilgilenmek hayatın tadını çıkarmak istedigimi farkettim.Ama yaşam şartlar buna el vermiyor.Çogu şeyden sogudum(marka vss gibi)cumartesi dügün var ve yine herşeyi unutup gösterişli kıyafetler saçlar kirpikler takılar hep gösteriş hep gıybet kime neye gösteriş .Küsler dargınlar kime neye 3 günlük dünya ya mı offf içimde bi sürü tuhaflık
sağol canım arayayım eşimi ikna edebilirsem garantiye gitsinAysecim bence garantiye gonderin eger o adama yaptirirsaniz garantiden cikar diye biliyorum.. urun degisimi bile yapiyolar bazen garantide.. benimde em..n marka duduklu tencerem bozulmustu garantiye yolladik yeni duduklu gondermisler simdihem musteri hizmetlerini arayip oraya bi danisin kargi bile odemeden gonderiyorsunuz garantiye fabrikaya.. Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Haklısın arkadaşımçok haklısın canım benim zaten dünyaya kapılıp gidersek herşey ters gidiyor birazda maneviyatı düşünsek eminim hayat bize daha kolay daha yaşanabilir gelecek Bazı şeylerden soğumakta güzeldir boşveeeeeeerr kimse senden soğumasın yeter :)Kendine ii bak sewiliyorsun,seviliyorsunuz:)
Ben araştırıyorum canım maaşı alayım konuşmaya gidicem.Yeni nesil lpg yi taylan kümeli de önermiş.Eskisi kötü ama yenisine garanti veriyoruz dedi kadın.:44:Sende araştır bAKALIM haberdar et beni de.Kızlar merhaba
Dün hikmetle şok diyette tavuk günümüzdü Hikmet gibi benimde belli bir süre sonra midem bulanmaya başladı bastırmak için ekmek yeme gereği duydum
Sma genede -300 gr oldu şükür
Bu günde meyva günü sabah küçük bi tost la kayısı yedim , öğlede armut kayısı nektarin akşamda aynen devam edecek ,
LPG ile zayıflamayı düşünen arkadaşlar sizden etkilenip bende araştırdım pek memnun değiller , şimdi bölgesel kavitayona bakıyorum eğer olursa bende göbek basen ve simit bölgeme yaptırmak istiyorum bakalım , halamın tanığı ni Dr var bu işle alakalı bir güzellik salonu var foto ı falan çekti halam uygun bi zamanında söyleyecek inşallah bakalım hayırlısı inşallah olur
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sabah 4catal ispanakli yumurta, salata, 5form bisküvi,
Ara nektari
Ogle 1yumrta, yarim domattes, 5form bisküvi, 1kk peynir
Ara portakal, nektaro, yarim kivi
Aksam portakal, nektari
Bu kdr...
Menüm
Sabah :
Ezine peynirli tost
3 adet kayısı
1 kupa yeşil cay
Ara:kayısı
Öğle: armut ,kayısı ,nektarin
Akşam:armut ,kayısı ,nektarin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Slim in 6 yaptımbugün
Yarın sabah foto ekleyeceğim. Bakın görün bir ay boyunca düzenli spor yapamamanın sonucunu
Şu sıkıntımın sonucunu öğrenmek için aradım bugün. Daire başkanı cebimi aldı, ben bilgi alayım dönelim size dedi. Ama aramadı.
Kötü birşey olsa tez yayılırdı değilmi
Of artıkkdndimi nasıl teselli edeceğimi şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?