Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Gunaydin fistiklar nasilsiniz inanin hic keyfim yok dunden beri aglamaktan basim agriyo artik soma daki madencilere cok uzuldum hic tadim yok o yuzden buraya da gelemiyorum yarin bildirirmimi yaparim ins hepinizi optum

merhaba kızlar;
somayı düşünmekten ağlamaktan mahvoldum ama yapacak birşey yok. hayat hepimiz için devam ediyor. bakalım bizleri ölüm nerde ve nasıl yakalayacak. ama öğrendim ki bu hayatta aldığımız tek bir nefes bile tesadüf.
benim işten hala haber yok. nelsonun desteği ile dün ve bugün aradım daire başkanını ama ulaşamadım. gün içinde de aramaya devam edicem...
bu sabah tartıldım uzun zamandır ne yediğime ne de içtiğime dikkat etmiyordum. tartıda felaket bir rakam gördüm.
bugünden itibaren işi biraz daha sıkı tutucam artık....
hoş bu kaçıncı kararım da...

Haklısın karnım için sadece söyleniyorum bazen mekik başka bişi yapmıyorum.Ama maaşı alınca telde konuştugum yere gidip yeni nesil LPG cihazını deniycem:18:Sporu bırakma ne güzel yapıyorsun ve mükafatınıda görüyorsun.İş içinse hayırlısını dile anlıyorum beklemek çok kötü.

Tesk ederim canim ya bu baya isime yariycak bende oglana ne oynatsam nasil oynatsam sasiyordum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar ben işe başlayınca bazı formlarda gördüm tesadüf eseri.Ne güzelki siz çocuklar daha küçükken farkedip yapıyorsunuz.Özelden bir kaç takip ettgim blogları yazarım size.Ogluma çok katkısı oldu resimde yüklerim bakarsınız
Bende cumayla aynı çıktım.Ama kaç gündür wc de çok kötü rakamlar görmüştüm.Bugünü atlatırsak(gerçi yarın regl günüm)yarın güzel bir rakam görürüz inş.

Habeleri okuyunca bazen hatta çogu zaman şımarıklık yaptıgımı,nankör oldugumu vs.. kendimi kötü hissettim.Buralardan uzaklaşmak bi bahçeli evde yaşamak bahçe ile ve çocuk yapıp çocuklarımla ilgilenmek hayatın tadını çıkarmak istedigimi farkettim.Ama yaşam şartlar buna el vermiyor.Çogu şeyden sogudum(marka vss gibi)
cumartesi dügün var ve yine herşeyi unutup gösterişli kıyafetler saçlar kirpikler takılar hep gösteriş hep gıybet kime neye gösteriş .Küsler dargınlar kime neye 3 günlük dünya ya mı offf içimde bi sürü tuhaflık

Son düzenleme:
nasılsınız kızlar keyifler nasıl? giremiyorum bayağıdır bişi danışcam size . 2 haftadır bi dikiş merakım vardı eşimden makine istedim almiş sağolsun.Almasına aldıdaaaaa dün geldi deneme yaparken bozuldu:2:burda eski yetkili servisi varmış adamın sözleşmesi bitmiş ama 40 liraya yaparmış demem o ki bu makineye eşcağızım 700 tl verdi yani 3 taksitte vercek.Aldığı yer tanıdıkmış.Yetki,li servis için annkaraya gitmek şart ve özel arabamız yokŞimdi ben bu makineyi napıyım makine o adamda eşim ona yaptırcak gibi.Garantiye giderse 1 ayda gelir diyo.Makine şu s harfiyle başlayan markadan süper yoknazmıymış neymiş,sinir oldum yaaa eşim iade etmek istemiyor zaten geri alırlarmı bilmem.Yani ben şimdi napıyım akıl verin banaaaaaaa((

çok haklısın canım benim zaten dünyaya kapılıp gidersek herşey ters gidiyor birazda maneviyatı düşünsek eminim hayat bize daha kolay daha yaşanabilir gelecek Bazı şeylerden soğumakta güzeldir boşveeeeeeerr kimse senden soğumasın yeter :)Kendine ii bak sewiliyorsun,seviliyorsunuz:)

Kızlar merhaba
Dün hikmetle şok diyette tavuk günümüzdü Hikmet gibi benimde belli bir süre sonra midem bulanmaya başladı bastırmak için ekmek yeme gereği duydum
Sma genede -300 gr oldu şükür
Bu günde meyva günü sabah küçük bi tost la kayısı yedim , öğlede armut kayısı nektarin akşamda aynen devam edecek ,
LPG ile zayıflamayı düşünen arkadaşlar sizden etkilenip bende araştırdım pek memnun değiller , şimdi bölgesel kavitayona bakıyorum eğer olursa bende göbek basen ve simit bölgeme yaptırmak istiyorum bakalım , halamın tanığı ni Dr var bu işle alakalı bir güzellik salonu var foto ı falan çekti halam uygun bi zamanında söyleyecek inşallah bakalım hayırlısı inşallah olur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aysecim bence garantiye gonderin eger o adama yaptirirsaniz garantiden cikar diye biliyorum.. urun degisimi bile yapiyolar bazen garantide.. benimde em..n marka duduklu tencerem bozulmustu garantiye yolladik yeni duduklu gondermisler simdi hem musteri hizmetlerini arayip oraya bi danisin kargi bile odemeden gonderiyorsunuz garantiye fabrikaya..

sağol canım arayayım eşimi ikna edebilirsem garantiye gitsin

Sabah 4catal ispanakli yumurta, salata, 5form bisküvi,

Ara nektari

Ogle 1yumrta, yarim domattes, 5form bisküvi, 1kk peynir

Ara portakal, nektaro, yarim kivi

Aksam portakal, nektari

Bu kdr...

Menüm
Sabah :
Ezine peynirli tost
3 adet kayısı
1 kupa yeşil cay

Ara:kayısı

Öğle: armut ,kayısı ,nektarin

Akşam:armut ,kayısı ,nektarin

Son düzenleme:

Öğle :1 kepçe zeytinyağlı börülce ,2 kepçe yogurt ,2 kadınbudu köfte,1 domates ve 1 salata
Akşm:1 karnıyarık,1 dl tb ekmek

Spor:70 dl yürüyüş bacaklarım hamlamış

Slim in 6 yaptımbugün
Yarın sabah foto ekleyeceğim. Bakın görün bir ay boyunca düzenli spor yapamamanın sonucunu
Şu sıkıntımın sonucunu öğrenmek için aradım bugün. Daire başkanı cebimi aldı, ben bilgi alayım dönelim size dedi. Ama aramadı.
Kötü birşey olsa tez yayılırdı değilmi
Of artıkkdndimi nasıl teselli edeceğimi şaşırdım

Günaydın

Salata ve domatesimi evde unutmuşum 1 dl peynirli ekmekle doymamki😳

Kilo bildirimi
Başlangıç 63
Geçen hafta 57.7
Bu hafta 57.2 ( regl günüm ve wc ye çıkamayışıma rağmen )
Giden 500
Hedef 55

Yarın 55 olucam demiştim olamadım ama ben yarın için değil artık az yemeyi öğrenip bunu yaşam tarzı haline getirmek yürüyüş yapmak hafif yatmak istiyorum. Yatın olamadım ama bu ay sonuna kadar 55 olucam inanıyorum kendime

Haklısın arkadaşım
Ben araştırıyorum canım maaşı alayım konuşmaya gidicem.Yeni nesil lpg yi taylan kümeli de önermiş.Eskisi kötü ama yenisine garanti veriyoruz dedi kadın.:44:Sende araştır bAKALIM haberdar et beni de.
Sabah 4catal ispanakli yumurta, salata, 5form bisküvi,

Ara nektari

Ogle 1yumrta, yarim domattes, 5form bisküvi, 1kk peynir

Ara portakal, nektaro, yarim kivi

Aksam portakal, nektari

Bu kdr...

Yine başlamışsın spora bak ne güzel.Bende 2 akşamdır ogluşun bahanesiyle evi pis pis bırakıp yürüyorumSıkma canını kötü haber tez duyulurduDua et ve iyi düşünFotoları merakla bekliyorum

Gunaydin kizlar
Tebrik ederim ebru 500 iyidir bu ayin sonuna kadar 55 olacagina eminim ben guveniyorum sana

Gelelim benim bildirimimeee

Baslangic..... 69.3
Gecen hafta.. 63.4
Bugun............ 63.1
Giden.............. 300 gr
Gelen cok sukur yok ve bu hafta sunu gordum kii gunduz istedigimi istedigim kadar yedikten sonra aksam 5 ten sonra bisey yemez ac yatarsam eksi uyaniyorum gune
Hedef.... 55

Son Halim budur kızlar. Askında kahvaltıdan önce çekecektim unutmuşum
Başlangıç 67.2
Geçen hafta 62.9
Bu hafta 63.2
Gelen 300 gram
Giden yok
Hedef 60
Bu hafta aldığım kilo için yorum yapamıyorum çünkü canımın sıkıntısından ne yedim ne yemedim bilmiyorum
Ebrucum bugün yine arayacağım
Kötü haber alıcam diye aklım çıkıyor
İnşallah iyi birşeyler duyarım
Gram gram da olsa veriyorsun ne güzel ki 500 gram çok iyi bir rakam bence

başlangıç.............................:60,6
gecen hafta..........................:56,8
bu hafta..............................:57,4
gelen..................................:.600
giden..................................:yok

29 mayısda hedef.................:53.8---yarışı kazanmak için bu kiloya düşmeliyim

bu hafta hiç diyet yapamadım..
sadece pazartesi salı biraz dikkat ettim.
.geceleri ekmek araları çiolatalar havada uçuştu...
600 çok değil yani..

kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ediyorum...

baslangic 76.6
Gecen hafta 74.4
Bu hafta 74.0
Giden 400gr
Gelen yok
Hedef 67.5

Bu hfta peek gitmediii malesefff..
Bu haftadan sonra cook umutluyumm.

Verenlere tebrikler, vermeyenler üzülmeyin..

Lajoba ve hikmetcim tebrik ederim...
Nelson ne olacak bizim bu halimiz.
artık bir dur demenin vakti gelmedi mi
ye ye nereye kadar değil mi

az önce yine aradım . ben size döneceğim dedi adam. ay deliricem kötü bir şey mi var nedir anlamadım...çok yoğunuz falan dedi kesik kesik konuştu. belki toplantıda falandı. offff bilmiyorum...
hiç keyfim yok...
kendimi çok yalnız hissediyorum bugünlerde...
iyice depresyona bağladım artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…