- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #18.361
Allah herkesin yardımcısı olsunNasılsınız canlar. ..bu haftam benim için hiç iyi geçmedi malesef...hem düşüğüm hem kızlarım hastalandı hem Somadakı olaylar..çok sarsıldım gerçekten. Her şey üst üste geldi....kilomuda bilmiyorum hoç..yiyorum hep. Diyet yapacak ne gücüm var ne halim...o modda diyilim. Ama kilo almadım bence. Pantalonlardan hiss ederdim yoksa...almsamda pek ukurumda diğil ya gerçi...in şa Allah önümüzdeki hafta hepimiz için umut olur.güzel geçer....
yarını çok merak ediyorum gülcümGünaydın kızlar kilo verenleri ve koruyabilenleri tebrik ederim alanlara vermelerini temenni ederim 🙅
Biliyorsunuz ben geçen hafta tekrar başladım diyetisyen de tartıldıgımda 60.4 düm cuma 60.0 indim
Ne olduysa hafta sonu birden aldım
Bu hafta şok diyet yapıyorum bu gün yumurta günü son gün ben kilomu yarın bildireceğim ,
Papatyam içini ferah tut dicem ama demesi kolay uygulaması zor başka şeylerle ilgilenmeye çalış hayırlısı ne ise o olsun inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Allah herkesin yardımcısı olsunKiloyu dert etme önce toparla kendini canım kızlarının sana ihtiyacı var
yarını çok merak ediyorum gülcüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?