Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Slm çıtırlar,keyifsizim halen,bu hafta dikkat ettim ama yürüyüş yapmadım,kulağımda müzik kendimi kıra bayıra atıcak moduk yoktu,halen şişim karnım da şişti bi yandan off bıktım yeminle

papatya üzme kendini canım kötü bişey olsa eminim söylerlerdi, içini ferah tut dua et.. bu arada resimlerde pek de kilo almışsın gibi göremedim seni gayet iyisin ama tabi sen kendini daha iyi biliyorsundur spora tekrar başlaman güzel

nel ne yaptın güzelim ya bak bu hafta buraya pek gelmedin hemen almışsın 600 gr bizi ihmal etme geceleri de bırak çiko ekmek yemeyi canım sabah kahvaltıda ye çok istiyorsan

hikmetcim çok aç kalıyorsun ama az kilo vermişsin bence normal yemeye dön sadece akşam 5 ten sonra yeme o bile kilo verdiriyo tabi bi de sporla desteklersen süper olur yazık kız bünyene kuş kadar yiyon

diğer kızçeler nerdesiniz hadi gelin

Günaydın kızlar kilo verenleri ve koruyabilenleri tebrik ederim alanlara vermelerini temenni ederim 🙅

Biliyorsunuz ben geçen hafta tekrar başladım diyetisyen de tartıldıgımda 60.4 düm cuma 60.0 indim
Ne olduysa hafta sonu birden aldım
Bu hafta şok diyet yapıyorum bu gün yumurta günü son gün ben kilomu yarın bildireceğim ,

Papatyam içini ferah tut dicem ama demesi kolay uygulaması zor başka şeylerle ilgilenmeye çalış hayırlısı ne ise o olsun inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kilo veren kızları tebrik ederim,lajobam hikomm,nelsonum bu hafta ne oldu kuzum sana,papatyam fotolarda bana gayet iyi geldin canım ya,aklım inan hep sende durumunu merak ettim ama yüreğim kömür karası iki kelime gelip yazamadım,umarım çözülür umarım rabbim korktuğun yere uğratmaz seni

papatya canım üzme kendini.
kötü bir şey yoktur canım inşallah,
olsa duyardın bence de.
ölümden öte köy yok.
bak somadakilerin hayatı bize ibret olmalı.

gerçi oradakiler de ayrı
ihmaller
umursamazlıklar
o kadar canım yanıyor ki
somaya gitmek istiyorum
eşim müsaade etmiyor ne yapabilirsin diyor 2 gündür
dua ediyorum gözümün yaşı dinmedi hiç
ya eşini kaybeden ya evladını kaybeden ya babasız kardeşsiz kalanlar ne yapacak

ben 3 gün ağlayıp susacağım ya onlar ömür boyu ağlayacaklar
çok canımız yandı çooook

ben de iki gündür kötü olaylar yaşıyorum.

öğrencilerimin biri iftira attı bana.
konuştm aile ile ve çocuğuna inandı aile. tüm diğer öğrencilerim doğru söylese de kendi
çocuklarına inandılar.
ahımı aldılar.
sonuç bugün çocuğun ayağı çatlamış okula gelemiyor.
ahımı alınca biri sonra başına gelene çok üüzülüyorum offf offff

geçen de bi arkadaşım canımı çok yakacak ifadeler kullandı ertesi gün
arabasına çarpmışlar çok üzüldü. böyle olmasını istemiyorum.
bana ettiklerine mi yanayım başlarına gelene mi

Elifcim, şok diyeti yaptgm icin o kdr az yiyorum. Normalde de cok yiyen bir insan degilim.
Aslnda yrn belli olacak gulün dedigi gibii, ama bu diyet artk bana ck kilo werdirmiyor. Alisti bunye az yemeye. Ondan kilo gitmiyor. Yarindan snra normale dönücemm, aksam yemem, spor yapiormm kiss yapmazmiyim. Daha yeni spor yaptim, 25dk slim ,, 5dk karin hareketleri, 10dk kol hareketleri, sonra basen yaptm, 5dkk..
Bugun pazara da gidicem, yuruyus de olcaak. Pazarla ew arasi mesafe war biras.

ebru lajoba hikmet tebrikler
Nelson papatya ve ben üzmeyelim kendimizi. sağlıklı olalım verilir.
ben sağlık problemlerim ile uğraşmaya başladığım için çok takmıyorum
o nedenle kılo bildirimi de yapmıyorum
ama sizi takip ediyorum
sizden kopamam

kıloma gelirsek 57.5
gelen giden bilmiyorum artık
benimle bir başlayanlar 10 kılo verdi ben yerimde sayıyorum
herkes demek ki verilecekkılon yok diyor ama ben biliyorum verilecek kıloların nerelerimde olduğunu

Papatyacim, ins guzel haberler gelecektir. Olumlu dusunmeye calis, dualarm snnle

Hadeka, sorma sabah bi kadinin esinin basinda konusmasni duyunca mahfoldm, tutamadm gozyaslarimi. Hala bahsednce yasariyor gozlerim. Allam yardm etsnn, duadan baska bise gelmez elimize. Sana yapilani da sen degil kurban oldgm allah cezasni vermis, allahm herkesi iftiradan sakinsin. Sende uzulme, meslegni en iyi seklde yapan ogretmensn sen.

Mew, regl gecsin kendine gelecksindir,

Nel, gece ciko ekmek yersen mecbr arti gorursun, aksam 7den snra yedigimz hersey gr olrk goruyoruZ sabahh

Gulum, bugun eksi gordn muu tartidaa

papatyam evet canım ne olacak halimiz bilmiyorum..
bir iş arkadaşımda kaç ğündür sıkı rejimde..
benim diyetisyenin listesine kılı kılına uyuyor..
daha ben hiç uymadımmm

işinle ilgili umarım olumlu haberleri en kısa sürede alırsın...merak icinde bekliyorum canım inan..

hikmetçiğim bu hafta az ğitmiş neden acaba.

mevcan papatya benimde sizden kalır yanım yok..topiği hep okudum ama yazamadım... icimdeki coşku yoktu...

bu hafta nasıl bir ruh halinde olacağım artık kestiremiyorum kendimi...

kendime dert edecek bir şeyleri bulup depresif takılıyorum bu hafta..
diyetede adapte olamadım..

lajoba ebru hikmet ne ğüzel azda olsa vermişşiniz..

rozeliz dikkat etmiyoruz yiyoruz ve dolayısı ile tartadı bize ğülmüyor..

hadekam üzülme canım.. hak yerini elbet bulur sabret..

diğer kzalar ianın belerli bir sıkıntım yok ama kafam dağınık..

Nasılsınız canlar. ..bu haftam benim için hiç iyi geçmedi malesef...hem düşüğüm hem kızlarım hastalandı hem Somadakı olaylar..çok sarsıldım gerçekten. Her şey üst üste geldi....kilomuda bilmiyorum hoç..yiyorum hep. Diyet yapacak ne gücüm var ne halim...o modda diyilim. Ama kilo almadım bence. Pantalonlardan hiss ederdim yoksa...almsamda pek ukurumda diğil ya gerçi...in şa Allah önümüzdeki hafta hepimiz için umut olur.güzel geçer....

Mevcan:Hepimiz çok üzülüyoruz canım.Sabahtan beri haberle bakıyorum kendime şükredicek o kdar şey buldum ki onların acılarında

hikmet:Bende bu hafta daha fazla bekliyordum ama yine de diyetine uyup az yiyip vermene iradene 5 gün diyeti ya sende gül gibi yarın tartıl bakalım 73 bekliyorum senden

lajoba:tebrik ederim senide canım.Bu hafta motiveydik gerçekten ve böylede deavm edelim.Yazlıkları beyaz badileri çıkartım:18:

Hadeka:tabi bırakma biziİftiraya haksızen ugrayanı Rabbim hakkını yerde bırakmaz.Zor ama onurlu güzel bir meslegin var canım

nelson:Sen diyet moduna girince daha da yemeye ekmege veriyorsunÇok mu nutella çekti benim gibi 1-2 çay kaşıgı ye ama ekmekle yemeSana ciddi sınırlamalar getirecm artık böyle olmuyor

veeee BEN ,regl dönemi mutlaka+ 900 +1 kilo azla çıkardım.Şimdi eksi çıktım.Demekki daha eksilerdeyimYürüyüş güzel ama ev işi yemek kalıyor(

irademe kavuştum.Bu akşam arkadaşla buluşursam waffle yerim belki .Verirsem yiycem dedim ama sonra yemeyi unutuyorumYarın dügün var.Acılar unutulmuyor ama hayatta devam ediyor(Kuaförde bişiler atıştırıp aç yatıcam elbise sıkmasın diye.

Son düzenleme:
Allah herkesin yardımcısı olsunKiloyu dert etme önce toparla kendini canım kızlarının sana ihtiyacı var
yarını çok merak ediyorum gülcüm

papatyammmmm

Resimlerde gayet fit duruyorsun.Kahvaltıya ragmen göbegin yok beni görsen birde bira göbegi derler yaAma sıkı durman en önemlisi keşke bende göbüşümü kollarımı toparlayabilsem

Allah herkesin yardımcısı olsunKiloyu dert etme önce toparla kendini canım kızlarının sana ihtiyacı var

yarını çok merak ediyorum gülcüm

Ah sorma ebrum bende , göremiyorum su 59 bi ara bi göz kırpıyo ve kayboluyor , bu kadarda olmazki çok zor veriyorum kilo az yiyorum yeri geliyo 1 saat fazla egzersiz yapıyorum her yerim için ama gitmiyo , hala bi problem var ama ne bilmiyorum ilaçlarımıda düEnli kullanıyorum , off ;(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlarrrrrrrrrrrrr
Bugün haber geldi dilekçemi değerlendirip bir hatam olmadığı sonucuna varmışlar
Nasıl rahatladım nasıl mutlu oldum anlatamam
Duvarlara bile sarılmak istiyorum
Bu olay bana çok şey öğretti
Ama öncelikle hepinize çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizden
Benim için dua ettiniz sürekli sordunuz. Tekrar tekrar sağolun
Size ne yazsam da içimdeki teşekkür ve minnet duygusunu anlatamıyorum
Rabb'ime çok şükür Allah beterinden korusun

Papatya cok sevindim canim gozun aydin bak biz ne dedik korkulacak bisey yoktur icini ferah tut demedik mi hayirli olsun tekrardan amin canim Allah beterinden korusun.. islemedigimiz sucun cezasini cekmekten korusun..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Roselis senin de gozun aydin canim Allahim daha eksileri de gormeyi nasip etsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Papatyacim, iyi haber geleceginden eminimdim. Cook sewindimm, snn yerinde olsaaam göbecikkk atardimm .. cook sewindimmm. Allah bi daha boyle sinanma ins.

Çinaree, cnm kilonu dert etme, sen psikoljk iyi ol da gerisi gelir..

Ebrucumm, bzm yerimizee de isirikk al
Spor arti pazara gidip gelmeden 73.7 yi gordumm. Kb v sevgilisigeldi. Onlara kizartma yaptmmm yemedm,., bi iki tirtikladm o kdrr. Yrna 73baslarni gorurum insss,

Nel, walla blmiorm ,, bildgm az yemekten bunye islemior artkk

Gülummm supeersiin,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…