Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Heyecanımı sizinle paylaşmak istedim yürüyüşten sonra gördüğüm rakam
Eki Görüntüle 1116468

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bak gördün mü nasıl vermişsinYarın sabah ta bildirim yap çok merak ediyorum
Ohh be valla içime su serptin Çok sevindim senin adına canım arkadaşımOlay ne bilmesemde çok üzüldüm.Burdaki samimiyet birbirimizi görmeden duymadan sadece yazarak hissetmek
çok iyi görmüşsün hikommm.yersem alırım ama açım aç karınla yiyemem belkide

Valla tam ben isyanlara girdim 59 göremiyorum ebrum diye hikom geldi dediki tartıldım 73 çıktım sende tartıl ni baktım 59 şükürler olsun inşallah 60 daha çıkmam

Alıntı yapmadım ama hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim
Hiç yalnız bırakmadınız beni. Destek oldunuz hep. Çok şükür Rabb'ime. Çektiğimi bir ben bir de Allah biliyor.
Artık yarın içim rahat bşr şekilde gidebilirim

Fotolara yazdığınız iltifatlara da teşekkürler
Bundan sonra spora ve sağlıklı beslenmeye devam. Hayata yeniden gelmiş gibiyim.

Somada ölenlere ve arkada kalanlara çok üzülüyorum. Rabbim sabırlar versin. Gitmeyi ben de düşündüm ama gitsrmnd yapacaktım ki.
Artık haberlere de inanmıyorum doğru mu yanlış mı belli değil.
Hepsi farklı şeyler söylüyor

Hadeka canım senin iftira olayı nedir. Rabbim korusun kötü insanlardan. Neyse ki sıkıntı çıkmadan hallolmuş

İnş canım bence sende benim gibi şeytanın bacagını kırdın.:13:

LAJOBA VE HİKMET :Msj attım size çocuklarla ilgili blog

İnş canım bence sende benim gibi şeytanın bacagını kırdın.:13:

LAJOBA VE HİKMET :Msj attım size çocuklarla ilgili blog

Artık kırılsın ya kendimi parçaladım resmen ben bile iki günde gözle görülür fark gördüm 5 kg la ne olurum bilmem yazın tatile gidiceZ şiarda iki ayım var gitsin artık gitsin

Menüm
Sabah:
Haşlanmış yumurta ( kekikli , biberli)
Yeşil çay

Ara : Türk kahvesi

Öğle:
Sahanda yumurta( az tereyağı ve ezine peynirli, üzerine pul biber )
Yeşil çay

Ara .....

Akşam

2 lt yakın su

( yumurtlamazsam iyidirrr

Menüm.

Ac karnina yesilkahve

Sabah 2yumurta

Ara 2erik, 2cilek

Ogle 3yumrrta, cay

Ara 1, 2 catal kizartma

Aksam 3catal un helvasi(komsuya gttm az yidimm) , nescafe sekersiz

Bu kdrr..

Sporlar
1saat pazara git gel yuruyus iste
25dk slim
10dk basen, 5dk mekik, 5dk bacak, 5dk cardio
Aksam spor yapinca yazarim.

Kizlar gunaydiiin
Dun aksam annemler supriz yaptilar bana saliya kadar kalacaklar ev darmadaginikti cok utandim :-\ ama cok sevindim gelmelerine bizim icin iyi olacak bi kac gun rahatliycam epey stresliydim yanii bugun tablo yapamiycam kusuruma bakmayin opuyorum hepinizi
Ebrucum tsk edrm canim benim bende bi kac tanesini takip ediyoddum digerleri de iyi oldu hatta dun biraz inceledim birini super seyler var da benim oglan durup onlara bakarmi bilemiyorum cok hareketli yinede denemekte fayda var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
DÜN:

Sabah:1dl.peynir sürülmüş tb ekmegi,yeşilçay
ara:sandiviç,çay(doymamıştım
ögle:4yk orman kebabı,4yk yogurt,5yk sarıkız pilavı,1 bardak komposto
ara:yeşiçay
akşam:1 tabak y.mercimek yemegi,1 tabak kıymalı makarna(dışarda yiyecektim evde yiyip gittim yaaaaaaaaaa)
ara:waffle(ogluşla birlikte yedik)

45 dk yürüyüş

Hikmet:sporlarında menünde güzel.Begenmene sevindim.Ben biraz geciktim ama siz gecikmeyin.Burayı doldurmuş gbi olurum diye emirin aktivitelerini eklemiyorum bi ara albüm yapıp koyarım.

gülüm:menün kaçmaksız sadece yuymurtaaaaaaaaaaaaaa bravo hepimizden azimli çıktın sen yawwwRakamda çok güzel bana yaklaştın geçersin bile

lajoba:kıs tam kilo verdim tablo yapmadınŞaka şaka annecigin gelmiş. Kilo bildirimide yapan pek kişi olmadı zatenÖnceden sabahın körü bütün bilidrimler yapılırdı şimdi 4-5 kişiblogları takip edin zamanla senin harektli minik bi bakmışsın oturmuşsun bunları yapıyor

Insan verdikce azimleniyor bence ebrumm, vermeseydim böle olmazdı umarım gelir geçerim seni sende beni geçmeye çalışırsın bi bakmışsın hedefe gelmişiz

merhaba canlarr dün bildirim yapmadım çıkan rakam fazla geldi bugün tartıldım tekrar 63.3 çıktım çokkk mutlu oldummm:)) geçen cuma:64.6ydı

Ebrucumm , bana ozelden atabilirsin
73lwei gormeeek keyiff vericii sormaaa,

Gülümm, her zaman yanindayimm ben seninnn cnimsinnn

Ayseecim, eksi gormenee coook sewindimmm ,)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…