Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kimse gelmemisss, bu saate kadar. Bu ilk herhaldeee.
Oglan aksamn 8bucugunda uyaninca simdi uyumuyor.
Cissslarim olduu.
Menum

Sabah salata, 4catal kizartma, 1bck dlm cavdr ekmegi

Ara 3cilek, 3erik, 1adet btterciko gofret

Ogle 5tane cigkofte, marul

Ara 4cilek, 4erik

Aksam 1tbak bakla yemegi, 2dlm cvdar ekmegi

Ara mercimek corbasi

Spor sabah 20dk slim
5dk mekik, 5dk basen, 5dk kol

Aksam yapamadm walla spor.

Suan yesilcay icicem.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar
Bi dün geldik cennet gibi bir yerdeyim. Çok güSel burası. Ama nedense hiç içime sinmiyor. Somadaki olaylardan sonra tatilde olunca kendimi kötü hissediyorum.
Fakat tabi ki bu dertten kurtulduğumiçin çokmutluyum. İçim içime sığmıyor. Ama yine de aklımsomada. Fakat yapılacak birşey yok
Allah rahmet eylesin
Keşke elimizden birşeyler gelebilse

Gunaydin kizlaarr
Annemlerle olmak bir baska simdiden +500 um, olsun onlar sali gunu gidince daha konsantre olabilirim diyete spora acayip moral depoluyorum suanda
Papatya haklisin keske elimizden biseyler gelse, benim de bi yanim soma da ama hayat da devam ediyor, dua etmekten baska care yok... Allahim yardim etsin tuum vefat edenlere, yakinlarina ve bu aciyi yureginin derinlerinde hisseden herkese de sabirlar versin.. bu arada nerdesiniz canim o cennet neresi merak ettim yaz icin bende bi yerlere gidelim istiyorum..
Hikosumm tebrik ederim kiz hedeflere sira sira ulasiyosun harikasin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet elifcimmm, gidimm gidimm ilerliorm ama bu da beni uzuyor, dune gore 500gr + yla uyandmmm abarrtida yemedm kii...

Kizlar, kv lere geldik. Oglan sbhn inde uyandi. Simdi zorla uyuttum. İki kasik corbayi zor icti. Ne zmn yemesi duzeleck bilmiormm.
Lahmacn yapms kv de. Maksimmum 2tane yemegi dusunuormm..
Bol yesillikleeeee.
Herkese mutlu ve az kalorili pazarlaaarr...

:)

Kizlar, kolye bulundu. Aslinda kaybolmamis , kocisim bana ders vermek icin saklamis, bakalm napicak bana soylicek mi diye, yalan soyledn bana dedii, dedim hayir sadece soylemedim dedim. Peki sorsaydim kolyen nerde diye, soylerdim o zaman dedim. Neyse haticeeye degil neticeye bakiormm, kolye bulunduuu ,, boynmdaaaa

Çıtırlarım slm,2 gündür düğün telaşımız vardı,moralim bozuktu ama elimiz mahkumdu hazırlandık gittik.kilom ne alemde bilmiyorum 2 gündür dikkat etmeye çalışıyorum.yarında izinliyim kuzenlerim gelecek birazdan bende kalıcaklar muhabbet edip kafa dağıtmaya ihtiyacım var.papatyam çokkk sevindim canım gözün aydın,iyi tatiller bu arada

Lajoba canım özeline yazdım
Hikmetcim gözün Aydın çok sevindim ama eşin neden böyle birşey yapmış
Mevcanım çok teşekkür ederim. Çok şükür kurtuldum

Gunaydin fistilkar nasilsin haftasonum cok guzel gecti bi okadarada kacamakli malesef cuma gunu misafirim vardi bildirim yapmayada gelemdim ama -800gr di hafta sonu almisimdir kesin olsun ben bugunden tekrar yuruyusume ve diyetime devam ediyorum ins 1.5 haftadir 5.30 6 da uyanan kizim hala uyuyo mas ee tabi disleru patlatti rahatladi kuzum
Hikoss kolyenin ortaya cikmasina sevindim
Lajoba canim annenler gelmis ne guzel sabada buyuk degisklik olmus :)
Papatya sorunun cozuldugune sevindim canim :) iyi tatiller
Ebrumm napiyosunn bakimm diyet nasil gidiyo
Mevcanim bende soma olaylarina cok uzuldum hatta esim artik tv yi kapatti kizdi cunku ben surekli agliyodum ama hayat devam ediyo bugun izinliymissin yarin aramiza don :)
Rozeliz 59 lari gormussun mas

Günaydın kızlar. Cumartesi düğün telaşı(acılarımıza rağmen mecburi) vardı. Düğün sonrası 2 ye kadar bahçede oturduk. Oglum 3 te zor uyudu ve 7:29 uyandı😳ve uyumak istemiyor ( Uyuyunca gideceğimi düşünüyor ) ama güzel uyandırdı beni balım annem çiçek annem aşkım annem kalbim annem......ve üstüne 4 te başlayıp 7:30 A kadar annemi çağırıp temizliğe başladık . Heryeri kaldırdık.Allah razı olsun o olmasa öle bi temizlik yapamazdım.gece 1 de yattım. Heryerim dökülüyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kahvaltımı yapayım geçmişi okudum sonra yorum yazarım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

AYŞE:1. sensin 1.100 vermişsin bravo canım.Ama pek aktif degilsin bu aralar
MEVACAN:Bizde mecburi dügün yaptık cumartesi.Hayat devam ediyor ve ateş düştügü yeri yakıyor.Kuzenlerin kafa dagıtırsın degişiklik olur senin için.
PAPATYA:İyi tatiller canım bol bol yaşadıgın stresi atNeresi şu cennet gibi yer bende merak ettim
HİKMET:kolyeni bulmana ve hedefine ulaşmana çok sevindim
BTLKBRA:iyiyim saol canım.Öyle yemeklere saldırmıyor.Acıkınca 2 yudum ekmek peynir vs atıyorum agzıma.Ama reglden dolayı daha tartılmadım.Çok mreak ediyorum.:18:Kızın uyumuş rahatladı tabi prenses

Gunaydin kizlaarrr..
Oglan malesef grip oldu. Burnu fiş fiş akiyor. 2/gndur hapsiriordu benden tozdan hawadan falan dedm ama gripmis. Dun gece pedutus verdm. Gece hic uyumadi, aglayarak uyandi surekli. Bende sifir uykuu ,, yorgn hissediormm. Az halsiz, suan oyuncaklariyla oynuyor. Kurban oldugum ..
Dun kv ye bebek arabasiyla gittik. Esiyordu, terlemedi ama bilmiorum.
Bu arada oglis daha tam yurumuyor. Ama atiliyr artik. Cekyatlar arasi gidip geliyor.
Halilar kalkmadan yurusydik iyi olurdu.
Diyete gelirsek. Sabah gzel basladm. Salata yedim. Hafif bir khvaltii,, ogle sonu 5lahmacun,ayran. Boll yesilliikkk.
Aksam nogger dondurmaa, bi bardak fruko, biskuvi yedim 1pakete yakin.
Bu kadarr. Yesilkahvem bttti. Malesf.. pazardaki adam canimi sktı almaktan vazgecmistm.
Oglan uyursa sppor yapicam. Daha tartilmadim. Tartilnca yazarm arti cikmam insallah.

Ebru, dugun zamanlamasi iyi olmamis, ama mecburdunuz. İptal etmek olmazdi.
O kdr masraf yapmislardir. Kahvaltnda istah acici.

Kuboss, dolu dolu gecirmssn msalalah. Kizcende rahatlams ki uyuyor, bu dis bebislermizi mahfedior. Bzm usttn alttn 2şer tanr cikti. Suan kasinma kabarma belirtisi yok.

Papatyacim. Esim ondan saklamama sinirlenmis, soracakmis sonra unutmus.
Aksam knstuk uzun uzun bndn bise saklama dedi. Oyle iste, sorun yok ck sukur.

Bugün benim doğum günüm be yalan söyleyeyim ebrum senin için geldim dedimki geçen sene burdan kurlamıştı geni bu sabah tartıldım 58 im dün 57.8dim biraz kafamı dinledim takılmadım kiloya falan ara ara kesildi iştahım gitmiş faknda olmadan sorunlada halloluyor problemlerde şükür

Delümmmmm gelmişİyi dogdun arkadaşımGeçen yıl ögrencilerinle pastlaı resmini ve adının........ oldugunu ordan ögrendigimi dün gibi hatırlıyorum.Özledim seni ama sorunların nedeniyle gelmedigini düşünüp kızamıyorum bile artık sana.Ama halloluyormuş bak herşeyn ilacı zamanİstanbul buluşması istiyorum.Bi kaç arkadaştan olumlu cevaplar aldım.Ama sen duymadın şimdi duyy toplanırsak gelirmisin???

slm kızlar yokdum uzun bi süre ev taşıdık. yerleşmek zaman aldı. ne diyet kaldı ne bişey. tam tersine iştahım arttı.her şeye deli gibi saldırasım var. ne yapıcam nasıl kapatıcam iştahımı . hikmetcim oğluşun nasıl. benimki yeni evi pek sevdi burada bi uyuyorki maşşallah gidip nefesini dinliyoruz çok yorgunummm.

Bizi unuttun sanmistim arkadasim, yeni ewinz hayirli ugurlu olsun.
Oglisine degisiklik iyi gelmis desene. Bende istanbula ablama gttgmde paso uyuyordu.
Havasindan mi suyundan mi bilemedik, oglumu uyutmaya calisiyorm. Hasta, halsiz, burnu akiyor. Ama uyumuyor. Suan beni guldurdu sipam. Kumandayi bulmus, dugmelerine basip tv na bakior tv nu kapatmstm uyusun die, akilküpümm yaaa.
Sende bundan snra toparlanirsn , yorgunlkta tatli yorgunluga yor .. bende abha kdr uyumadim, fenayim smdii, 6dan snra iptal olurm. Bugun sporda dyette yapamadmmm.

Hikmet:canım bugün bizden başka kızlardan gelen olmamışOgluşa geçmiş olsun.Peti...s iyi geliyor devam etBak sen bunlar dogarken aklı küpü doguyorlar şimdikilerBende uykusuzum.Ütü yapıp yerleştiricem başka bişi yapacak halim yok

dorugun annesi:yeni eviniz hayırlı olsun canım.Huzurla oturun inş.Menü paylaşmaya başlayıp motive olursun tekrardan

nelson sen nerdesin ve diger kızlar????????

Oglis 1bucuk saattir yatiyor. Bende saddce uzandim. Uykum cook war. Bilseydm bu kdr cok uyucagni bende uyurdum. Bende bi makine yikadm renklileri astim, smdide beyazlaei asicam, makine bitsinde. Spor ypck halim yok malesf. Arti bugun yedimde yedim, uzuntuden. O ilaca dewam edicem. Sna da kolay gelsin.

Merhaba kızlar
Eve döndük çok güzel geçti. Iyi geldi hepimize. Çok çok beğendik.
Sehra doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu yıllar dilerim
Hikmetcim çok geçmiş olsun oğluşa
Doruğunannesi güle güle otur evinde inşallah
Bende bavulu yerleştirdim şimdi makine çalışıyor
Yarından itibaren çok dikkat edicem artık
Kilom aldı başını gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…