Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Papatyam dönmüş güzel geçmiş ne güzel ama bana yazmadığını farkettim inş atladıgın içindir (yoksa istemeden kırdım mı seni

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ay ebrucum olur mı öyle şey. Hatta şimdi döndüm geriye sen bana sormuşsun ama ben atlamıştım galiba. Çok özür dilerim.
Özelden yazayım olur mu
Bu arada face kullanmıyorsun ama instagramla aran nasıl
Orada sehra var Betül var.
Yada sadece bizi ekleyebileceğin bşr face hesabı alsan

Günaydın kızlar. Tartıda regl rağmen güzel bir rakam ve sizleri şok etmek için cumaya kadar salata sıkıldım ana cumadan sonra bir gün arayla salata yiycem. Arkadaşım sıcacık poça almış kırmadım acıkırsak yeriz dedim kenara koydum. Ki zaten öğle yemeğine kadar acıkıp çayla 1 tanesini yerim:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın kızlar
haftaya bomba gibi başladım. ama şu somadaki vatandaşlarımız için içimin bir tarafı hep buruk hep ezik...
biz bu haldeyken buna sebeb oanlar nasıl yaşıyor anlayamıyorum ben...
hafta sonum çok güzel geçti. çok beğendik çok gezdik geldik...
tabi derdimden kurtulmuş olmamın etkisi de büyük...
kiloma gelirsek aslında gelmeyelim oraya. durum çok vahim...
sabah tartıldım aman allahım o dane:26::18::18::26:
vücudumda yoldan dolayı şişkinlik olduğunu ümit ediyorum. artık pür dikkat edicem.
hele bir de tatilde zayıf bayanları görünce amanın dedim ben ne yapıyorum...

Günaydın çıtırlar,3 gün tatilin ardından dayak yemiş gibi geldim işe,uykusuzum yorgunum iş çokk pöff,bu 3 gün allah ne verdiyse yedim tartılmıyorumda artık,yine şiş uyandım yüzüğüm sığamadı parmağıma,az kaldı içmeyecem başka ilaç bu ne ya,eprumm kız sabahları salatamı yiyorsun ben onun hep öğlen yemeğim diye paylaşıyorsun sanıyordum :) papatyam şişlik tir o canım stres attıın oh ne güzelll,diğer çıtırlarım işlerimi halledip gelcemm

kızlar sizleri ara sıra okudum ama yazmak istemedim.. daha doğrusu yazacak yüzüm yok.. yine başa sarıyorumm..

kendimi anlatacağım ama öncelik sizlersiniz..

dorugun annesi ğüle ğüle otur yeni evende..

papatyam ohh sefan olsun.. çok sevindim eğlenmene.. olayların olumlu sonuçlanmasına..ve bomba ğibi aramıza dönmene...ve şiştir ğüzelim o kilo değildir.. o kadar yogun ğeçti hafta sonun..

ebrulim beni sormuşşun ,, tatlım iyiym ya..temizlikler yapılmış,,

lajobam ailesi ile berabermiş..

mevcan düğnülerde eğlen canım.. yak kalorileri..

sehram hoşğeldin.. doğum ğüünü kutlu olsun şekerrr

hikmetçiğim kdlyei olayına çok sevindim..
biz kadınlar bazen dikkatsiz olabiliyoruzz..ve hedeflerine ulaşıyorsun..
kıskanıyorum.. ama nazar etmiyorum...

kübracığım hafta sonun ğüzel ğeçmiş kiloların ğitmişş,.. oh ohhh

ayşe kayra ne ğüzel ğimiş kilolar..

benim hafta sonum dolu dolu ğeçti..

cumartesi ve pazar iki ğündede ğünlerim vardı..yedik içtik eğlendik.. sohset harika idi..
cumartesi ğece arkadaşla oturduk ğeç saaate kadar..
durmadan ğezdim anlayacağınız..

bir kaç ğündür eşimle atışıp duruyoruz...
daha doğrsu perşembe ğünü o başlattı. bende aç ğündür dıdır modundayı..
ne küs ne darğınız hesabı idik.. uzun süredir bu kadar kendimi üzdüğümü bimem.. ama toparladık çok şükür..

pazar saçlarıma dip boyası yaptırdım..röflemi erteledim bir iki ay daha.. mecburen..

mide sıkıntısı çekiyorum 4-5 ğündür.. yediklerim hiç rahat vermiyor bana,,

acayip şişkinliğim var.. 57-58 ler arasında dolanıp duruyorum..

ğece atıştırmalarım var bu aralar..
bir iki ğün dikkat edersem cumu ğöbeksiz ğörünürüm en azından..

kaç yıldır hayalıni kurdugum salon takımımı ve yemek odamı aldık.. 15 ğün icinde ğelecek..
maddi sepelerden dolayı asma tavan ve diğer değişiklikleri erteledim.. sadece salon duvarı boyattıracağım..
şimdiden çok heyecallıyım..
nasıl olacak acaba?

mobilya alınca ğerğinliğimde ğiiti..eşime karşı..
ğerçi kavğalarımızın sebebi başka ğereksiz şeylerdi ama.

cuma kızımın ğösterisi ve doğum ğünü var..

zor bir hafta olacak benim icin.özellikle cuma.. koşturacağım motor takmış ğibi.
daha ne ğiyeceğimede tam karar vermedim ama bakalım..

bugün doğum ğünü pasta şiparişini vereceği..
perşembedende hazırlıklarımı ve temizliğimi biitirmem ğerekli..
yapacaklarımı listeledim..
benim çiğ kötemi sevdikleri için onu istiyor akrabalarım.. nasıl yetiştireceğim bilmiyorum..

yaş pasta--hazır
kıbrıs tatlısı
acılı eklek
börek peynirli
açma börek ıspanaklı
çiğ köfte
tavuk salatası
kuru biber ve patlıcan dolması
kurabiye

nasıl..kızlar menümmm

Son düzenleme:
Günaydiiiiiinn kizlar
Gece 4 gibi annemleri yolladik icimde bi burukluk vardi onlar eve geldik diyene kadar ama sağ salim gittiler ya cok sukur
Bende 3 gunluk tatili dolu dolu gecirdim onlar sayesinde, cokca gezdik yuruduk eglendik
Kilomu bilmiyorum tartilmadim bu mutlulugumu tartidaki rakamla bozmak istemedim valla
Ama bomba gibi geri dondum ins gidecek bu kilolar babam bile zayiflamis gormeyeli, bende babamin kiziyim niye zayiflayamayim ki surda verecegim 8 kilo ne var sanki ;-)

Size gelirseem

Ebru kiz tebrik ustune tebrik hakediyosun salatalar yenmis gene afiyet olsun
Papatya tatilden dondu sıkıntılarin gecti cok seviniyorum senin adina
Nell nerelerdeydin sen bak bizden uzaklasinca hemen basa sariyorsun yaris mi yapsak yine ;-)
Hikmet oglusuna gecmis olsun canim kolyeyi bulmana da sevindim hedefe de yaklasiyorsun harikasin ;-)
Kubos sende iyi gidiyorsun hem gezmeler hem diyet supersin kiz
Dorugunannesi yeni eviniz hayirli olsun canim Allah agiz tadiyla oturmanizi nasip etsin, darisi da bize olsun ;-)

Aklida bu kadari kalmis yaaa unuttuklarim varsa kusura bakmayin kizlar opuyorum hepinizi muccckkss

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Aaa nel senin menunu begendim canim
Kizinin dugum gunu simdiden kutlu olsun
Allah size hayirli evlat eylesin ikisini de
Bahtlari acik olsun

pAPATYAM:Bende öyle tahmin ettim ama belki bilmeden kırdım mı diye de düşündüm hani

NELSON:Menü harika ama fazla gibi geldi.Kalabalıksa gerçi anca yetebilir orasıda var.Ugrardın hep ondan merak ettim canımBak ugramayınca başa sarısyorsunYarış ne olduGece aç yat hem rahat uyuyor insan hem migden böyle rahatsız olmaz.Dogum günü dışında kaçamak istemiyorum kızıcam artık sanaEşyalarına çok sevindim mutlu huzurlu saglıklı günlerde kullan inş.

MEVCANh herkes 3 gün tatil yapmışDolu dolu geçirmişsin yine ne güzel.Kahvaltıda iş yerinde salata yapıyorum.Migdem bulanıyor ama cumaya kadar böyle.Sonra 1 gün arayla yiycem. Yoksa tiskinmeye başlıyorumİlaçlardandır şişkinligin.

Lajoba:Kıyamam gitmiş ailen ama olsun görüştünüz en azından dolu doluArtık pür dikkat bekliyorum seni

BU hafta listenin ilk sırası benim kızlar ona göre boşuna ugraşmayın

unuturmuyum canım hiç. ama ev beni bitirdi walla. oğluşuna rabbim şifa versin inşllh.ıhlamır içse keşke rahatlatır uykuda verir.benimkide aynen öle sanki ünüv. bitip doğmuş paşam. sandalyesini alıp kapı önlerine koyuyor açmak için bugunde camdan bakıyor bagırıyor baba diye.kendine dikkat et sende hasta olma bu arada. benim diyet falan kalmadı hayırlısı bakalım

Sabah kahvltisnda ihlamr icirdm, uyku verir ama tersi oldu, 7de uyandi, bu saat oldu 5dklik uykuyla duruyor, snirlerm tepemdee, yemiyo uyumuyoor. Bende de bogaz agrisi basladi. Yani hasta oldum bileee, saatlerdr uyutmya calisiormm anca agliorr.. aglamakdan öksürük tuttu. İlacini da biras sut icti de oyle icirdim. Bende pzardn bu yana uymuyorm diyete, malesefff.. iki gundr öldùm resmn yorgunlktn daa. Oglana hamile kaldm dogurdm buyuyorr hala derin bi uyku cekemedm,,
Kac aylik oldu snnki

canım ya diş çıkarıyor annesi o bu belirtiler onu gösteriyor. aynı şeyleri dönem dönem bende yaşıyorum maşllh bnm ki uykuya düşkün. benım saati saatine yemesi içmesi. ama hasta olunca değişiyor. sabret. sana yardımcı olacak kimse yokmu. eşin en azından işten gelince idare etsede uyuysan biraz. seni çok iyi anlıyorum benimki 17 aylık oldu oda azılarını çıkarıyor biraz huzursuz luğu var onunda. kucak istiyor bu ara. belim kollarım agrı 3 günde. eşim gelince çok yardımcı oluyor sağolsun. ben ordan yırtıyorum işte. zaten vücüt yorgun bide diyet.düzen tutsunda oğlan en önemlisi o ve senin dinlenmen.

Menum gelsin
Sabah...... 1 elma
Ara............ 2 halley
Öglen........ 3 yk patlican salatasi, 4 yk havuc tarator, kivircik, findikturp, yesil sogan, dereotu, 2 dlm ekmek
Ara.....

Aksam....... 1 kase merci ek corbasi icicem birazda kivircik falan yerim bu kadar spor yapmadim yaparsam sonra yazarim ;-)

dorugun annesi canım bebeişin dogum tarihi ne benimki 4 aralık 2012 canım sana kzımın yediklerini yazıcaktım hemen yazıyım
sabah ben kahvaltı çanagı yapıyorum 1. yumurta peynır pekmez süt cicibebe
2.muz ceviz bal süt cicibebe
3.pancake pekmez 4. ızpanaklı börel 5. peynir domates reçel normal kahvaltılık yani bunları değişğikli yapiyorum
uyurken muhakkak süt içer açık süt alıyorum kaynatıyorum iyi oluyo
öğlen 1.tarhana çorbası 2.un çorbası 3.arabaşı çorbası 4. biber kabak dolması 5.makarna 6.yogurtlu çorba 5.şehriyeli tavuk çorbası bide ben yaptıgım çorbalara kendi yaptıgım et yada tavuk suyu koyarım muhakkak kızım yogurdu çok sever
gün içinde meyve yediririm yada taze meyve sıkarım içer süt dilimi süt burger yediririm
aksam gündüz yediğini yediririrm ama yaninda değişik biseylerde olur cacık komposto gibi
malesef benim kız ıspanak pırasa karnı bahar yemez ama güveç ı sever patlıcan yer köfte yediremem yani zor yer tavuguda çorbanın içine katarım böle canın senin bebiş neler yiyo

menüm:18:
sabah: 2 çeri domates,biber,1 dilim kaşar,2 dilim ekmek malesef
arada :1 hurma
öğlen : şehriye çorbası( az)
arayok
akşam ırasa belki salatayanına( doymicam için:17)

Bnmki mart2013 dogumlu, disden degil, kv nin evinin halilari kalkms, serindi, pencrr acik olnca üsüttu. Bnde ondan kaptim. Kocis ewde calisior, homeofis,, gece calisior, gnduzde gec kalkior. Snra spora gdior derken pek yardmi olmuor malesf,, arada sirada yardm edior. Suan uyuyor, ama yemek yap ortlk toparla derken dnleneck vakt bulamiorm, uzansam daha beter olurumm. Smdi ymk yiyip ilac icicem. Spor da yapamadm.
Bzmkinin d yemesi icmesi ayni saatlerde ama hasta olnca yemem die diretior.

Hikmetcim bizim bile hastayken istahimiz kesilmez mi cocuk da ne yapsin yavrum belki yutmakta zorlaniyodur bogazi aciyodur cok zorlama bence mama falan veriyosan biberonla iyilesene kadar en azindan o sekilde karnini doyur, emzirmiyodun yanlis hatirlamiyosam demi? Benimki de hasta olunca bi kasi, yemegi zor yediririm o da emmek ister surekli karni doysun diye de mama veririm.. Allah sifa versin ya cocuk buyutmek zor, her daim tetikte olmak gerekiyo iste aman hastalanmasin aman dusmesin aman...aman..
Kubra kizinin menusune bayildim bizimkinin de pek yeme sıkıntısı yok cok sukur bende bize ne yemek yaptiysam ona da yediriyorum ama senin gibi bende kendi yaptigim et tavuk suyu onlari kullanirim her yemege iyi oluyo gercekten ;-) yogurt sever bizimki de hatta her yemegin yanina mutlaka yogurt olacak Allah cumlesine saglik sihhat afiyet versin..

Dorugunannesi menun guzel

Herkesler nerdeee???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…