- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #18.421
Eki Görüntüle 1119616
Kahvaltım
Ara
Öğle:1 küçük kase çorba,3 yk pilav,4 yk etli patlıcan,3 yk yogurt
17:45 :yeşilçay,2 dl cevizli yufka gibi bişeymiş arkadaşım annesi yapmış
Şimdi form 7 bitki içiyorum ogluşun bisküvisinden 1-2 yerim
Spor :
Sabah:20 dk yürüyüş
Akşam:30 dk yürüyüş ve 15 dk koştum arkadaşa yetişeyim die acil bişi oldu .
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Papatyam dönmüş güzel geçmiş ne güzel ama bana yazmadığını farkettim inş atladıgın içindir(yoksa istemeden kırdım mı seni
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bizi unuttun sanmistim arkadasim, yeni ewinz hayirli ugurlu olsun.
Oglisine degisiklik iyi gelmis desene. Bende istanbula ablama gttgmde paso uyuyordu.
Havasindan mi suyundan mi bilemedik, oglumu uyutmaya calisiyorm. Hasta, halsiz, burnu akiyor. Ama uyumuyor. Suan beni guldurdu sipam. Kumandayi bulmus, dugmelerine basip tv na bakior tv nu kapatmstm uyusun die, akilküpümm yaaa.
Sende bundan snra toparlanirsn , yorgunlkta tatli yorgunluga yor .. bende abha kdr uyumadim, fenayim smdii, 6dan snra iptal olurm. Bugun sporda dyette yapamadmmm.
unuturmuyum canım hiç. ama ev beni bitirdi walla. oğluşuna rabbim şifa versin inşllh.ıhlamır içse keşke rahatlatır uykuda verir.benimkide aynen öle sanki ünüv. bitip doğmuş paşam. sandalyesini alıp kapı önlerine koyuyor açmak için bugunde camdan bakıyor bagırıyor baba diye.kendine dikkat et sende hasta olma bu arada. benim diyet falan kalmadıhayırlısı bakalım
Sabah kahvltisnda ihlamr icirdm, uyku verir ama tersi oldu, 7de uyandi, bu saat oldu 5dklik uykuyla duruyor, snirlerm tepemdee, yemiyo uyumuyoor. Bende de bogaz agrisi basladi. Yani hasta oldum bileee, saatlerdr uyutmya calisiormm anca agliorr.. aglamakdan öksürük tuttu. İlacini da biras sut icti de oyle icirdim. Bende pzardn bu yana uymuyorm diyete, malesefff.. iki gundr öldùm resmn yorgunlktn daa. Oglana hamile kaldm dogurdm buyuyorr hala derin bi uyku cekemedm,,
Kac aylik oldu snnki
canım ya diş çıkarıyor annesi o bu belirtiler onu gösteriyor. aynı şeyleri dönem dönem bende yaşıyorum maşllh bnm ki uykuya düşkün. benım saati saatine yemesi içmesi. ama hasta olunca değişiyor. sabret. sana yardımcı olacak kimse yokmu. eşin en azından işten gelince idare etsede uyuysan biraz. seni çok iyi anlıyorum benimki 17 aylık oldu oda azılarını çıkarıyor biraz huzursuz luğu var onunda. kucak istiyor bu ara. belim kollarım agrı 3 günde. eşim gelince çok yardımcı oluyor sağolsun. ben ordan yırtıyorum işte. zaten vücüt yorgun bide diyet.düzen tutsunda oğlan en önemlisi o ve senin dinlenmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?