- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #18.441
Bnmki mart2013 dogumlu, disden degil, kv nin evinin halilari kalkms, serindi, pencrr acik olnca üsüttu. Bnde ondan kaptim. Kocis ewde calisior, homeofis,, gece calisior, gnduzde gec kalkior. Snra spora gdior derken pek yardmi olmuor malesf,, arada sirada yardm edior. Suan uyuyor, ama yemek yap ortlk toparla derken dnleneck vakt bulamiorm, uzansam daha beter olurumm. Smdi ymk yiyip ilac icicem. Spor da yapamadm.
Bzmkinin d yemesi icmesi ayni saatlerde ama hasta olnca yemem die diretior.
oy kıyayam iyi olur bi kaç güne inşl
Merhaba kızlar
Hikmetcim çok geçmiş olsun havalar tam hasta olma havası. Üşütüyor çocuklar. İnşallah en kısa zamanda iyileşir
Nelsonum kızların doğum günü kutlu olsun. Ayyy menüm güzel
Ebrucum bu hafta seni ayakta alkışlıyorum maşallah
İçimee bir yeme isteği var sormayın gitsin . Ne olacak bu Halim bilmiyorum . Bugün oğlanı uyuyunca slim in 6 yapıcam inşallah
teşekkür ederim mevcancığım..
tatlım diyete adapte olamadık bir türlü.. artık ilaçların bitince tam dikkat edersin.. ilaçların ne zaman bitecekkki...
lajoba kahvaltıda pugaca fazla mı.. bana çok ğeldi ama..
papatyam oh ne ğüzel sabah sporun yapılmış.. maaşallah
kuru dolmayı bende severim.. ğerçi ben herşeyi severim :)) inşallah tanışmak nasip olursa sanada yaparım dolmalar ğüzelim..
ve ben karnım tok gözüm aç. bu ğözümü nasıl doyuracağım bilmiyorum..
uzun süredir su içmediğimi fark ettim..
vucudum suya hasret kalmış resmen...
sabahları iki ğünder servis yerine yürüyerek ğeliyorum..
arabayı biraktım.. yürümek için..
ğidiş ğeliş ğünlük aheste aheste en az 50 -60 dak yürümüş oluyorum,,
evde de spora başlarsam muhteşem olacak..
2-3 ğündür devamlı uyku modundayım..
ve b.kızıma 2-3 haftadır ödev takibi konusunda ğerekken özeni ğöstermediğimi fark ettim...
bizimkisi okumadan şıkları işaretliyormuş.. eee oumadığı içinde hepsi yanlış..
kızmadan akşam hallettik konuyu..
şimdiye kadarki 15-16 testini benkontrol etmeden tekrar çözmesi konusunda anlaştık..
artık ödev ve ektestlerini herğün kontrol etmeye özen göstereceğim...
Sağol canımgünaydın çıtırlarım
eprum cıslara rağmen eksi çıkman süper,sabahları salata yemene hayranım
papatyam bide bu şekilde dene canım,bende bocalıyorum ne yapacağımı kestiremedim halen
nelsonum kızının doğumgünü şimdiden kutlu olsun,cumaya inş eski kilona kavuşursun
lajoba,hikoş,doğruğun annesi,kubram sizleride kocamana öpüyorum
Sporunu bırakma canım.İlaçların bitince şişkinlgiin gider .Acaba hangi bitki şişkinlige ödeme iyi geliyor.?maydonoz suyu vs bişi içsen iyi gelir mi:44:bana gelirsek diet hakgetire,dün akşam oturdum allah ne verdiyse yedim,doğal olarakta pişman oldum
ilaçlar mahvetti beni,çok şişim gaz doluyum doktor ödem ilacı alma bu dönem dedi diye içemiyorumda,ilaçlarım bitsin almıycam bi daha,ilaç yerine yaz geldi meyve tüketicem fazla fazla
spora bu dönem ara vermiştim akşam yine yürüycem,okullar kapansın her akşam düzenli yürüyüşe çıkıcam
offff ne bileyim kafam allak bullak
Cancazım poça olmamış ya yarısı yada 1 dl ekmek daha iyi olurmuşGunaydin kizlaar
Kahvaltim
Eki Görüntüle 1122685
Kahvaltimi yapiim sonra gelcem tekrar ;-)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok iyi bir çözüm bulmuşsun:81:Madem sorun degil sporunu yapıp biraz geç gidebilirsinmerhaba kızlar
nelsonum ben beğendim menüyü.i hele kuru dolma. bayılırım...
mevcanım bir de böyle deneyeceğim. bakalım nasıl olacak. hatta şu anda neden daha önce aklıma gelmedi modundayım...
sabahları oğşlanı okula bırakıp geliyordum. sonra hazırlanıp çıkıyordum. saat 8:55 yada 09:00 gibi arabaya biniyordum. 15 dk sonra da işte.
bugün oğlanı hazırladım. okula götürene kadar yaklaşık bir on dk boşluk oluyor ben o arada gazete falan okuyordum. o boşlukta bilgisayarı açtım. spor malzemelerimi hazırladım.
spor yaparken giyeceklerimi ve işe gelirken giyeceklerimi yatağın üzerine dizdim. saç kurutma makinesini bile yerinden alıp fişe taktım.
oğlanı bırakıp geldim. hemen giyindim spora başladığımda saat 08:24 idi. bittiğinde 08:58. hemen duşa girdim. çıktım. makyajımı yaptım giyindim.saçımı kuruttum ve arabaya bindiğimde saat tam 09:29 idi....
şu anda işteyim.
ben sevdim bu sistemi. kaybettiğim hiç birtşey olmadı ama kazandığım çok şey oldu. akşamları ha şimdi kalkayım diyorum olmuyor. ha birazdan diyorum olmuyor. şimdi günlük spor yapma derdini attım başımdan....
Akşam direk geliceklerse fazla degil anca yeter canım.Ben yemekten sonra diye çok olur demiştim.Menün harika bizede kargoyla gönderevet lajoba sizden uzaklaşınca başa sarıyorum.. ne olacak bu halim bilmiyorum..
doğum günü kutlamaları için teşekkür ederim kızlar
ebrulim evet menum fazla.. farkındayım.. küçükkızamın gösterisi varsaat 18 de.. o bitttiktenn sonra bize geleceğiz doğum günü için.. akşam yemeği hazırlamadığım için menuyu çok ve doyurucu tuttum.. iştahlı gelenlerim.. :))aç kalsınlar istemem
buğünde sabahtan beri yedim ebrulim..seennimenun süper hep fazla geliyorum gecen cumadan.. ne oldu bilmiyorum.. ama yarından tezi yok dikkat edeyim en azından gecen cumaki kiloma düşeyim ve göbeğim dümdüzolsun d. gününde değil mi?
ben buğün yediklerimi yazmayacağım.. yazılacak bir menu değil zaten...
kızlarımın d.günü pastasının siparişini verdim...
heyecanlıyım...
Sağol arkadaşımMerhaba kızlar
Hikmetcim çok geçmiş olsun havalar tam hasta olma havası. Üşütüyor çocuklar. İnşallah en kısa zamanda iyileşir
Nelsonum kızların doğum günü kutlu olsun. Ayyy menüm güzel
Ebrucum bu hafta seni ayakta alkışlıyorum maşallah
İçimee bir yeme isteği var sormayın gitsin . Ne olacak bu Halim bilmiyorum . Bugün oğlanı uyuyunca slim in 6 yapıcam inşallah
Adanada hawalar bi sicak bi soguukkk...
Ebruu super motiv halindee, bn hfta sonu saldmm, ptesi toparlarim dedmm,,
Oglanin hastalgii, bugun benimde grip olmammm. Diyete pek uymuorumm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?