Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Yemiyor diye uzuluyorum, uzuntum snire geciyor. Engl olamiorm kendme, kiziorm ona, snraaa kendimee kiziorum bagirdm diye. Ama warya benleyken oglan gelmez yanimaa, zor oynar bnmle. Babasini gorunce akli gdiorr, neseleniorrr, dibinden ayrilmmior. Zoruma gidiorrr, bnleyken o kdr neseli degil diye- babaya aşik resmen.halbuki erkek cocuklari anneye aşik olmazmiydi yaaa..

Kahvaltı

Ara

Öğle

Ikindi : 1 twees dondurma 1 dido

Arkadaşlarımla buluşucaz . Akşamki gibi arkadaşımın yanında olmak için. Oğlumuda alıcam . Özlüyorum hem yorgunum hem yemegim hazır ütüm yapılacak . Ama arkadaşım zor günler geçiriyor ve bize ihtiyacı var. O anlattıkta inş Sinşrden bişiler yememzaten regl yüzünden bugün dayanamayıp cıss yedim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet lajoba sizden uzaklaşınca başa sarıyorum.. ne olacak bu halim bilmiyorum..

doğum günü kutlamaları için teşekkür ederim kızlar

ebrulim evet menum fazla.. farkındayım.. küçükkızamın gösterisi varsaat 18 de.. o bitttiktenn sonra bize geleceğiz doğum günü için.. akşam yemeği hazırlamadığım için menuyu çok ve doyurucu tuttum.. iştahlı gelenlerim.. :))aç kalsınlar istemem

buğünde sabahtan beri yedim ebrulim..seennimenun süper hep fazla geliyorum gecen cumadan.. ne oldu bilmiyorum.. ama yarından tezi yok dikkat edeyim en azından gecen cumaki kiloma düşeyim ve göbeğim dümdüzolsun d. gününde değil mi?

ben buğün yediklerimi yazmayacağım.. yazılacak bir menu değil zaten...

kızlarımın d.günü pastasının siparişini verdim...

heyecanlıyım...

Son düzenleme:

oy kıyayam iyi olur bi kaç güne inşl

Merhaba kızlar
Hikmetcim çok geçmiş olsun havalar tam hasta olma havası. Üşütüyor çocuklar. İnşallah en kısa zamanda iyileşir
Nelsonum kızların doğum günü kutlu olsun. Ayyy menüm güzel
Ebrucum bu hafta seni ayakta alkışlıyorum maşallah

İçimee bir yeme isteği var sormayın gitsin . Ne olacak bu Halim bilmiyorum . Bugün oğlanı uyuyunca slim in 6 yapıcam inşallah

Adanada hawalar bi sicak bi soguukkk...
Ebruu super motiv halindee, bn hfta sonu saldmm, ptesi toparlarim dedmm,,
Oglanin hastalgii, bugun benimde grip olmammm. Diyete pek uymuorumm.

Günaydın kızlar
Bugün farklı birşey dengeceğim oğlanı okula bıraktıktan sonra evde slim yapıp ondan sonra işe gideceğim. Biz de mesai kavramı olmadığından insanlar saat. 10 -11 canları ne zaman isterse o zaman geliyorlar işe. Ben hep erken giderim 9 da işte oluyorum genelde. Bügüm böyle deneyeceğim bakalım kaç dakika farkedecek

Akşm böyle bitirdim ve tartıda dondurma ve çikoya rağmen eksiyim salatamı yiyorum ama Migdem bulanıyor yarında yiyeyim uzun bi süre yiyemem herhalde yanındakiler sıcacık poça ve simit yiyor oh mis gibi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar selamlarr.

akşam elimden ğeldiğince tıkındım..

iki ğünlük kendimme hedef koydum..

cuma sabahı ğecen cumaki kilomu görmek..

eksiden ğeçtim çok çok artıdayım..

bu bile beni motive eder sanırım..

iki ğünlük isveç diyeti uygulamaya çalışaçağım..

hikmetçiğim teşikkür ederim doğum ğünü icin dediklerinden dolayı..

papatyam beğendinmi menümü..

kızlar önerilerinize acığım.. değişik tarifleriniz varsa söyleyin..

ğüzel ve kaçamaksız bir ğün sizlerle olsun... ve tabi benimleee

ebru sonunda bizim memleketede waffle ci açıldı..bir yer vardı ama ğüzel yapmıyordu..

dün arkadaşla yedik...

kalori sepetinde 1250 kalori ğösterdi.. ama buğün baktım başka sitelere 270 civarı imiş.. yinede az değil..

günaydın çıtırlarım

eprum cıslara rağmen eksi çıkman süper,sabahları salata yemene hayranım

papatyam bide bu şekilde dene canım,bende bocalıyorum ne yapacağımı kestiremedim halen

nelsonum kızının doğumgünü şimdiden kutlu olsun,cumaya inş eski kilona kavuşursun

lajoba,hikoş,doğruğun annesi,kubram sizleride kocamana öpüyorum

bana gelirsek diet hakgetire,dün akşam oturdum allah ne verdiyse yedim,doğal olarakta pişman oldum

ilaçlar mahvetti beni,çok şişim gaz doluyum doktor ödem ilacı alma bu dönem dedi diye içemiyorumda,ilaçlarım bitsin almıycam bi daha,ilaç yerine yaz geldi meyve tüketicem fazla fazla

spora bu dönem ara vermiştim akşam yine yürüycem,okullar kapansın her akşam düzenli yürüyüşe çıkıcam

offff ne bileyim kafam allak bullak

Gunaydin kizlaar

Kahvaltim

Kahvaltimi yapiim sonra gelcem tekrar ;-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba kızlar
nelsonum ben beğendim menüyü.i hele kuru dolma. bayılırım...
mevcanım bir de böyle deneyeceğim. bakalım nasıl olacak. hatta şu anda neden daha önce aklıma gelmedi modundayım...
sabahları oğşlanı okula bırakıp geliyordum. sonra hazırlanıp çıkıyordum. saat 8:55 yada 09:00 gibi arabaya biniyordum. 15 dk sonra da işte.
bugün oğlanı hazırladım. okula götürene kadar yaklaşık bir on dk boşluk oluyor ben o arada gazete falan okuyordum. o boşlukta bilgisayarı açtım. spor malzemelerimi hazırladım.
spor yaparken giyeceklerimi ve işe gelirken giyeceklerimi yatağın üzerine dizdim. saç kurutma makinesini bile yerinden alıp fişe taktım.
oğlanı bırakıp geldim. hemen giyindim spora başladığımda saat 08:24 idi. bittiğinde 08:58. hemen duşa girdim. çıktım. makyajımı yaptım giyindim.saçımı kuruttum ve arabaya bindiğimde saat tam 09:29 idi....
şu anda işteyim.
ben sevdim bu sistemi. kaybettiğim hiç birtşey olmadı ama kazandığım çok şey oldu. akşamları ha şimdi kalkayım diyorum olmuyor. ha birazdan diyorum olmuyor. şimdi günlük spor yapma derdini attım başımdan....

teşekkür ederim mevcancığım..

tatlım diyete adapte olamadık bir türlü.. artık ilaçların bitince tam dikkat edersin.. ilaçların ne zaman bitecekkki...

lajoba kahvaltıda pugaca fazla mı.. bana çok ğeldi ama..

papatyam oh ne ğüzel sabah sporun yapılmış.. maaşallah

kuru dolmayı bende severim.. ğerçi ben herşeyi severim :)) inşallah tanışmak nasip olursa sanada yaparım dolmalar ğüzelim..

ve ben karnım tok gözüm aç. bu ğözümü nasıl doyuracağım bilmiyorum..

uzun süredir su içmediğimi fark ettim..
vucudum suya hasret kalmış resmen...

sabahları iki ğünder servis yerine yürüyerek ğeliyorum..
arabayı biraktım.. yürümek için..
ğidiş ğeliş ğünlük aheste aheste en az 50 -60 dak yürümüş oluyorum,,
evde de spora başlarsam muhteşem olacak..
2-3 ğündür devamlı uyku modundayım..

ve b.kızıma 2-3 haftadır ödev takibi konusunda ğerekken özeni ğöstermediğimi fark ettim...
bizimkisi okumadan şıkları işaretliyormuş.. eee oumadığı içinde hepsi yanlış..
kızmadan akşam hallettik konuyu..
şimdiye kadarki 15-16 testini benkontrol etmeden tekrar çözmesi konusunda anlaştık..
artık ödev ve ektestlerini herğün kontrol etmeye özen göstereceğim...

Son düzenleme:

ay inşallah bir gün tanışırız. bende aynen senin gibiyim sevmediğim yok yemem dediğim hiçbirşey yok. önce gözümü doyurmam gerekiyor.
ben de bazen oğlanı ihmal ediyorum. farkedince de hemen çeki düzen veriyorum kendime.
ne anneler var hiç çocuklarını tınlamayan.
bak ne güzel sıkıntıyı halletmişsiniz.

mevcanım sen de üzme kendini. inşallah en kısa zamanda düzene girer vücudun.
bende de çok ödem var nasıl atılacak bu ödem.

ben ara öğün olarak hep meyve yiyordum ya bugün şaşırtayım bünyeyi azıcık dedim şu anda 5 adat burçak yiyorum.
bu arada kızlar özgeden haber var mı acaba doğum yaptı mı

Sağol canımSabah hafif 11-16 arası canımın istedgi herşey ama ölçülü akşam yine hafif Kendimce böyle bir düzen kurdum.Sabah işe gelirken yürüyorum kapının önğnde beklemektense etrafında tur atıyorum(gören deli sanıyordur kesin)Dönğştede minübüse kadar ve minübüsten inincede yürüyorum.
Sporunu bırakma canım.İlaçların bitince şişkinlgiin gider .Acaba hangi bitki şişkinlige ödeme iyi geliyor.?maydonoz suyu vs bişi içsen iyi gelir mi:44:
Gunaydin kizlaar

Kahvaltim
Eki Görüntüle 1122685
Kahvaltimi yapiim sonra gelcem tekrar ;-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cancazım poça olmamış ya yarısı yada 1 dl ekmek daha iyi olurmuşAma insanız canımız istiyor.Sende ögle ve akşam ekmek yemezsin olur biter:13:
Çok iyi bir çözüm bulmuşsun:81:Madem sorun degil sporunu yapıp biraz geç gidebilirsin
Akşam direk geliceklerse fazla degil anca yeter canım.Ben yemekten sonra diye çok olur demiştim.Menün harika bizede kargoyla gönder EVet sende diyet modunda oldukça yeme istegi oluyor.Diyeti düşünme yemeye fırsat kalmayacak kadar temizlik kızlarla ödev takibi vs. bişiler yapki zaman geçsinWAFFLE açıldı demek nım nım nımmmm
Sağol arkadaşımBende spor için azmini
Adanada hawalar bi sicak bi soguukkk...
Ebruu super motiv halindee, bn hfta sonu saldmm, ptesi toparlarim dedmm,,
Oglanin hastalgii, bugun benimde grip olmammm. Diyete pek uymuorumm.

İyileşince deavm edersin sıkma canını .Evet bende kendimde bişiler farkediyorum

Son düzenleme:
Kalkınca 3 bardak SU (1i limonlu sıcak)
Acıkınca SU
Cıss istegi varken SU
yemekten önce SU
karnım kazındı SU
gece yatarken SU
hep SUUUU KIZLARRRR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…