Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Merhaba kizlaarr.. cok kotuyum .. halsiz ve yorgunummm, gribi soylemiorm bileee, beterimm.. hasta olmanin en iyi tarafi da tartidaa eksiii gormeeek ..
Hasta ama mutluyummmm..

Mustafa Berk'im Her$eyimiz

hikmetcim ne güzel giderek eksiliyorsun. tebrik ederim. ben de bu sabah ta durum çok kötüydü ama bugün dikkat ediyorum.
bu arada çok geçmiş olsun...

ebru ya herşey su....bende bu aralar su içmeyi azıcık azalttım. farkındayım. artırmam gerek...

Hikmet:Çok güzel bir rakam

nelson:hep SU

pAPATYA:Yanımda sebil var bitincede 2 sürahi koyuyorum yetmiyorKi artık yaz geldi hava sıcak.Uykumdan bile su içmeye kalkıyorum .Tabi en çok gittigim yerde haliyle wc oluyor

Kizlar merhaba
Evet sabah annemlerin getirdigi keteden bi tanecik yedim ama sabah yemesem gece acikinca direk aklima geliyo ve engel olamiyorum kendime ben de gunduz canim ne istiyosa yiyip gece yememeye ozen gosteriyorum oyle iste
hikmet gecmis olsun supersin giderek zayifliyosun
Ebru haklisin hersey su bende hemen siseme doldurayimda icmeye baslayim unutuyorum hep
Papatya iyi yapmissin boylece spor yapmis olarak daha zinde gidersin okula
Nelson canim gece yemelerini bi bitirsen gr gr da olsa veriyosun kendimde test ettim bence sen de oyle yap gunduz caninin istediklerini ye aksam 5 ten sonra agzini kilitle
Mevcan canim sisligin ilaclari birakinca gider takma kafana degerlerinde de duzelme vardi yuruyus konusunda bencede ihmal etme bayaa faydasi oluyor yuruyusun
Diger kizlaar nerdesiniz?? Huuu huuuuuu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

slm canlarım... sabah kalkdım oğluş beni 6 da kaldırdı pişik olmuşdu dünden azdı ama kremledim yıkadım geçer gibiydi bu sabah felaketle uyandık. onunla uğraşırken tam kızın öğretmeni aradı.düşmüş kaşı açılmış.acilatladım arabaya okula oğlan durmuyor zaten. eşim işi bırakamadığı için tek gittim mecburen. neyseki çok büyük deil ama 2 dikiş atıldı. onu eve getirdim.oğlan zaten arabada uyukluyordu onu uyuttum. kız aç onu doyurdum yatrdım. ev topla oğlan uyandı pişiğiyle uraş sat bu oldu hala açım. akşam fırında tavuk yapıcam.berbat bir gündü umarım sizinkiler iyi geçmişdir....

Geçmiş olsun kızına.Benim oglumda 1.5 yaşında bardagın üzerine düşüp alnına 4-5 dikiş atılmıştıÇok korkmuştum.İyiki gözüne denk gelmeiş kızının.Melekler koruyor onları.Sahi kızın kaç yaşında kreşemi gidiyor?

Çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. Ebrunun dediği gibi melekler koruyor yavrularımızı.

Merhaba kizlarr.. oglis öksurmekten mahfoldu bugun. Napicgimi da bilemedim. İlik biseler icirdm, nane yapptm iyi gelsin diye, o iyiye gidiyorda ben fenayimmm. Heryerim agriyor. 2den 4e kdr yemek yap, oglani doyur, kocayi doyur, mutfagi toplaa.. snra oglani uyuttm, hala uyuyor. Bende dinleniorm. Uzanirsa daha kotu olurum diye oturuorm sadece. Evet kizlar hedfe ulasiorumm ama yoruldm yaaa, eylulden bu yanaa ,, 9ayda resmen 20kilo gitmisss. Ben hamileyken bile 10kilo almamistim. Sonrasi cozuttuumm tabii. Sukurler olsun ki eridimm, yaza kdr ulasirim hedefimee inss,,,

Papatyaa, toparlanirsin sen bi kac gnee. Gunlerdir ne sıkıntılar yasadi. Diyet spor aklnda degildi ki sende haklisin..

Elifff ebruu sagolun kizlaaar sporsuz elimden geldgnce yememye calisiorum..

Dorugun annesi coook gecms olsnn, allahm korumus ..

hikmetçiğim geçmiş olsun güzelim

doruğun annesi tatlım oğluna geçmiş olsun..

ebrulim hep su ama ah kaçamaklar ah...

lajoba menun gayet iyi

ve benim kaçamklarla dolu menum.

sabah:şekersiz sade kahve
ara:1 yumurta
öğle:1 yumurta
ara:4dlm ekmek--ellerim titredi mecburen yedim
ara:1dilim karpuz+1tane şöbiyet+1avuç kuru üzüm
akşam:salata+az haşlanmış tavuk

toplamda

1080 kalori

spor:işe gidiş geliş yürümem:50 dak
40 dak plates yapacağım..
kalan 717 kalori

Dorugunannesi gecmis olsun canim Allah beterinden korusun..

Nel ne yaptin kuzum sok diyetmi yapcaktin sabah ogle yumurta yemissin haliyle ogleden sonra bozmussun dikkat et kendine..

Hikmetcim ya yemene icmene dikkat et canim iyice hasta oluyosun yemeden dinlenmeden nasil toparlanacak bunyen.. esinden yardim iste biraz oglana baksa ev islerinde yardim etse de sen de dinlenip toparlansan..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Citirlarim nasilsiniz ben geldim bugun yogun gecti biraz sabah kalk evi topla sonra kv ye indim komsu iclikofte yapcakti orda durdum sonra eve cik kizi uyutu kiz uyandi markete gittim geldim yemek yap kizimin karnini doyurdum yarin annemin misafiri var ona pasta yaptim babam sut getirdi onu kaynatiyorum suan kizimsa hic durmuyobugun yesil kahve aldim bakalim ise yaricakmi hikoss oglusuna cok gecmis olsun canimSen yesil kahveyi nasil iciyodun ??
Dorugunannesi kizina cok gecmis olsun canim Allah korumus
Nell kizinin dogum gunu kutlu olsun canim
Mevcanim artik don aramiza
Papatya sabah spor olayi cok iyi olmus canim
Ebrum super gidiyosun valla
Lajoba canim sende guzel gidiyosun ama sabah pogaca birazcik olmamis

Gunaydin citirlarim kimse gelmemis ���� herkes nerde benim kizim iyice alisti erken kalkmaya 6.30 6.45 dedinmi gozler acik hep bolemi devam eder bilmiyorum bugun gezmem var oraya gidicem ama cok yememege calisicam soz

Son düzenleme:
Dün

( 5 çatal aldım Migdem bulandı yiyemedim)

Bulgur çorba hasanpaşa köfte

Peynir patates yemeği karpuz

Ara: annemle Türk kahvesi,1 lokum

Sabah aynı çıktım:/

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar tebrikleriniz için teşekkür ederim..

dünkü kaçamaklara rağmen buğün düne ğöre 1000 gramın üzerinde eksi ğeldim..

buğünde dikkat edersem yarın iyi bir rakam ğörürüm diye umuyorum...

kafam çok dağınık bu aralar

bugün hazırlıklarımı yapacağım..

çok telaş yaptım..

yarını hayırlısı ile atlatırsam...

ay zaman çok sıkışık olacak yarın..

acaba bir ğünlüğüne izin mi alsam ki..

çcuklarının hakkına ğirerim ğibime ğeliyor..pek izin almak istemiyorum..

2, secenek saat 16,15 de şehirde olsam
b.kızımıokulundan alıp saçını yaptırabilirmiyim..
ben hazırlanıp en ğeç 17,00 da yetişebilirmiyim ki

3, secenekde araba ile işe ğelsem.. dönüşüm daha erken olacak.
15 de şehirde olsam 17 ye kadar daha rahat yapabilirim işlerimi sanırım...

kızlar akıl verin..
beynim durdu resmen..

of ya offf

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…