- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #18.461
Kalkınca 3 bardak SU (1i limonlu sıcak)
Acıkınca SU
Cıss istegi varken SU
yemekten önce SU
karnım kazındı SU
gece yatarken SU
hep SUUUU KIZLARRRR
Eki Görüntüle 1123123
Merhaba kizlaarr.. cok kotuyum .. halsiz ve yorgunummm, gribi soylemiorm bileee, beterimm.. hasta olmanin en iyi tarafi da tartidaa eksiii gormeeek ..
Hasta ama mutluyummmm..
Mustafa Berk'im Her$eyimiz
slm canlarım... sabah kalkdım oğluş beni 6 da kaldırdı pişik olmuşdu dünden azdı ama kremledim yıkadım geçer gibiydi bu sabah felaketle uyandık. onunla uğraşırken tam kızın öğretmeni aradı.düşmüş kaşı açılmış.acilatladım arabaya okula oğlan durmuyor zaten. eşim işi bırakamadığı için tek gittim mecburen. neyseki çok büyük deil ama 2 dikiş atıldı. onu eve getirdim.oğlan zaten arabada uyukluyordu onu uyuttum. kız aç onu doyurdum yatrdım. ev topla oğlan uyandı pişiğiyle uraş sat bu oldu hala açım. akşam fırında tavuk yapıcam.berbat bir gündü umarım sizinkiler iyi geçmişdir....
slm canlarım... sabah kalkdım oğluş beni 6 da kaldırdı pişik olmuşdu dünden azdı ama kremledim yıkadım geçer gibiydi bu sabah felaketle uyandık. onunla uğraşırken tam kızın öğretmeni aradı.düşmüş kaşı açılmış.acilatladım arabaya okula oğlan durmuyor zaten. eşim işi bırakamadığı için tek gittim mecburen. neyseki çok büyük deil ama 2 dikiş atıldı. onu eve getirdim.oğlan zaten arabada uyukluyordu onu uyuttum. kız aç onu doyurdum yatrdım. ev topla oğlan uyandı pişiğiyle uraş sat bu oldu hala açım. akşam fırında tavuk yapıcam.berbat bir gündü umarım sizinkiler iyi geçmişdir....
Geçmiş olsun kızına.Benim oglumda 1.5 yaşında bardagın üzerine düşüp alnına 4-5 dikiş atılmıştıÇok korkmuştum.İyiki gözüne denk gelmeiş kızının.Melekler koruyor onları.Sahi kızın kaç yaşında kreşemi gidiyor?
Çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. Ebrunun dediği gibi melekler koruyor yavrularımızı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?