- 23 Haziran 2013
- 5.202
- 3.825
- 448
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #18.481
kızlar tebrikleriniz için teşekkür ederim..
dünkü kaçamaklara rağmen buğün düne ğöre 1000 gramın üzerinde eksi ğeldim..
buğünde dikkat edersem yarın iyi bir rakam ğörürüm diye umuyorum...
kafam çok dağınık bu aralar
bugün hazırlıklarımı yapacağım..
çok telaş yaptım..
yarını hayırlısı ile atlatırsam...
ay zaman çok sıkışık olacak yarın..
acaba bir ğünlüğüne izin mi alsam ki..
çcuklarının hakkına ğirerim ğibime ğeliyor..pek izin almak istemiyorum..
2, secenek saat 16,15 de şehirde olsam
b.kızımıokulundan alıp saçını yaptırabilirmiyim..
ben hazırlanıp en ğeç 17,00 da yetişebilirmiyim ki
3, secenekde araba ile işe ğelsem.. dönüşüm daha erken olacak.
15 de şehirde olsam 17 ye kadar daha rahat yapabilirim işlerimi sanırım...
kızlar akıl verin..
beynim durdu resmen..
of ya offf
Akşamki salatayla günü kurtarmışsın canımBugunku menum gelsin
Sabah.....
Oglen.....
Eki Görüntüle 1123937
Ara.... 2 halley
Aksam......
Eki Görüntüle 1123938
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Saol arkadaşım inş sende öyle :13:Bu sabah dünle aynı çıktım:44:İnş yarın daha eksi görürüm.:18:Gunaydin kizlar
Kubra benim oglan da kurulmus saat gibi 6 da uyaniyor ins zamanla daha grc uyanmayi ogrenir hos erken kalktigimiz icin bol bol vaktimiz oluyo onu uyuttukca islerimi rahat rahat yapiyorum ama iste arada bir de olsa gec kalkmak istiyorum
Ebru supersin canim cok iyi gidiyorsun bence yarin guzel bi rakam goreceksin ;-)
Nel bencede 3. secenek mantikli gorunuyor arabayla git islerini rahat rahat halletkolay gelsin simdiden
Hikmetcim dinlen bol bol, yemene icmene dikkat et iyilesince tekrar diyet moduna donersin Allah sifa versin..
Bende oglani uyuttum az once soyle bi kahve keyfi yapasim varoglusumun dogum gunune az kaldi bi kac susleme yapcam evde kendi aramizda kutlayacagiz kimseyi cagirmamaya karar verdim ama yinede guzel hazirliklar yapma niyetindeyim hayirlisi bakalim . Heyecanlandim simdiden.. bide az once oglusumu uyuturken aklima geldi gecen yil mirac kandilinde ogle ezani ile ciglik cigliga dunyaya gelen minicik yavrum buyumus, kocaman olmus.. zaman ne cabuk geciyor oysa onu kucagima ilk aldigimda minicik, gozlerini bile acmayi beceremiyordu.. simdi bakiyorum da parkenin supurgeliklerini sokmus bu gun nerden nereye gidip kahvemi yapayim en iisi cenem dustu yine
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yürüyüş olsun diye arabaya binmeyişin çok iyi canım.Menün 4 dl ekmekhikmetçiğim geçmiş olsun güzelim
doruğun annesi tatlım oğluna geçmiş olsun..
ebrulim hep su ama ah kaçamaklar ah...
lajoba menun gayet iyi
ve benim kaçamklarla dolu menum.
sabah:şekersiz sade kahve
ara:1 yumurta
öğle:1 yumurta
ara:4dlm ekmek--ellerim titredi mecburen yedim
ara:1dilim karpuz+1tane şöbiyet+1avuç kuru üzüm
akşam:salata+az haşlanmış tavuk
toplamda
1080 kalori
spor:işe gidiş geliş yürümem:50 dak
40 dak plates yapacağım..
kalan 717 kalori
Çözümü bulmuşun aynı ben günler önce illa plan progrem strese girmeler.....kızlar sonunda kafamda şekillendi herşey,,,
b,kızımı okula göndermeyeceğim.. okuldan al bırakla ugraşmamak icin.
kuaförümü arayıp randevu aldım. beklememek icin.
araba ile değil ama başka bir servisle merkeze ğideceğim..idarecim yardımcı oldu ayaladı ..
14,30 ğibi şehirde olacağım..araba ilede ğelsem aynı saati bulacak.. bu daha iyi oldu benim icin..
17..00 ye kada tüm işlerimi ayarlayacak zamanım olacak çok şükür..
sabahtan beri boğulmuştum..
şimdi rahatladım..
çok sağolun önerileriniz icinnn
Saol mevimgünaydın çıtırlar
işe yeni geldim,hemen yazıp kaçıcam dünya iş var gene pöff
sabah kızımın okuluna uğrayıp durumunu sordum
ordan hani şu bahsettiğim memurluk durumu vardı,eşimle evrakları hazırlayıp başvuruya gittik,artık bekleyeceğiz hakkımızda hayırlısı olur inş.
akşam kaçamak yapmadım,ama yağmurdanda yürüyemedim,evimi temizledim,kızımla kitap okuyup duşumu alıp kendime bol bol bakım yaptım,eşimle balkona çıkıp yağmura karşı 1 saat sohbet edip kahve içip meyve yedik,düğün ve doğum fotolarımıza baktıkeşimle dertleşmeyi nasıl özlemişim of yalan dünyanın yalan işlerinden birbrimize vaktimiz kalmıyor
geçmişe şöyle yalandan bakabildim
eprum fotolarına bayıldım
nelson araba ile git canım daha mantıklı geldi
hikoş döner yedin demek olsun afiyet olsun canım ya toparlarsın sen
papatyam bu sabah spor yapamamış sanırım,
lajoba kalabalık doğumgünleri güzel olur ama bazende sıkmıyor deil,evet haklısın zaman su gibi geçiyor
kubaş senin cimcime ne erkenci yaww
valla kaçtım fırçayı yiycem şimdi
Kız ne hayranlıgı senin 3 katını yiyorum:26:Havalar ısındı yeşilçay içesim yok artık zorla içiyorumMerhabalar, bugun dune gore daha iyiyim cok sukur.
Dun aksam kp in doner getirmesiyle ve benim onu mideme indirmemle kesin + yimdir.
Daha tartilmadm,, ama suan acim... kucuk bi tost, ve dubleee salatami yerim, oglani uyuttuktan snra tabiii ,, suan ayagimda sizdi sizacaaak ,)
Hawa dun gunesliydii, bugun bulutlu serin.. yaz gelseydi de hic degilse dengeli olurduk.
Kalin giy, ince giyin offf..
Hftaya ptesi anca toparlarm kendimi yaaa. İyice saldim.
Ebruuu hayranligim sna gittikce artiyoorr, muthssin, yrn duble - goreceksn gibii.
saol canım sende öyle ve bayadır da bırakmayıp devam etmene iradeneCitirlarim nasilsiniz ben geldim bugun yogun gecti biraz sabah kalk evi topla sonra kv ye indim komsu iclikofte yapcakti orda durdum sonra eve cik kizi uyutu kiz uyandi markete gittim geldim yemek yap kizimin karnini doyurdum yarin annemin misafiri var ona pasta yaptim babam sut getirdi onu kaynatiyorum suan kizimsa hic durmuyobugun yesil kahve aldim bakalim ise yaricakmi hikoss oglusuna cok gecmis olsun canimSen yesil kahveyi nasil iciyodun ??
Dorugunannesi kizina cok gecmis olsun canim Allah korumus
Nell kizinin dogum gunu kutlu olsun canim
Mevcanim artik don aramiza
Papatya sabah spor olayi cok iyi olmus canim
Ebrum super gidiyosun valla
Lajoba canim sende guzel gidiyosun ama sabah pogaca birazcik olmamis
Bu cimcime işe gidicek gibi erkenden kalkıyor deseneGunaydin citirlarim kimse gelmemis ���� herkes nerde benim kizim iyice alisti erken kalkmaya 6.30 6.45 dedinmi gozler acik hep bolemi devam eder bilmiyorum bugun gezmem var oraya gidicem ama cok yememege calisicam soz
kızlar slm.nelson papatya mevcan lajoba hepinizin iyi olması ne güzel hikmetcim iyileşmişsin aman şükür :) nelson işin çok cnm kolaygelsin. lajoba benim oğlan tencere tava takımı bırakmadı:) şimdide elektirik süpürgesi ile oynuyor.onca oyuncak sepette benimki dönüp bakmıyor bile. az önce gülbeni açtım ismini unuttum bi profesör var bayan. kayıp çocukları konuşuyorlar. bir kaç gündür bnmde canımı sıkan kızımla ilgili bir konu var. evi taşıyınca okula uzaklık arttı tabi. 1 tane servis bulduk zorla razı ettik. ama sorun şu ki çok erken alıp çok geç bırakıyor. okulda gidiş ve dönüşte neredeyse tek kalıyor.e taxiyle gitsin gelsin dedik. ona güvenim hiç yok nasıl güveniyim bunca çocuk kaybolur öldürülürken tanımadığım insana. uykularım kaçtı 2 gündür.ne zor şey anne olmak çocuk yetiştirmek..bazı ülkelerde çocuklarına çip yerleştiren aileler varmış.nereye gidiyor bu insanlık bilemiyorumbu arada sabah salatalık domates( bol zeytinyağlı) öğlen su aralarda su akşam bellideğil daha. tartılmaya korkuyorum. pazartesine bırakdım
benim oğlumda okula yürüyerek gidip geliyor. evde bir yardımcımız var. her öğlen tam gelme saatinde arıyorum. geldi mi diye. 2 dk geç kalsa hemen tedirgin olmaya başlıyorum. oğluma sıkı sıkı tembih ediyordum tanımadığın kişilerle konuşma diye. son tecavüz olaylarından sonra tanıdığın kişilerle de çok konuşma demeye başladım. eeee bu çocukalr kiminle konuşacak. biz kime güveneceğiz. rabbim allah korkusu olan insanlarla karşılaştırsın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?