Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Merhabalar, bugun dune gore daha iyiyim cok sukur.
Dun aksam kp in doner getirmesiyle ve benim onu mideme indirmemle kesin + yimdir.
Daha tartilmadm,, ama suan acim... kucuk bi tost, ve dubleee salatami yerim, oglani uyuttuktan snra tabiii ,, suan ayagimda sizdi sizacaaak ,)
Hawa dun gunesliydii, bugun bulutlu serin.. yaz gelseydi de hic degilse dengeli olurduk.
Kalin giy, ince giyin offf..
Hftaya ptesi anca toparlarm kendimi yaaa. İyice saldim.
Ebruuu hayranligim sna gittikce artiyoorr, muthssin, yrn duble - goreceksn gibii.

Gunaydin kizlar
Kubra benim oglan da kurulmus saat gibi 6 da uyaniyor ins zamanla daha grc uyanmayi ogrenir hos erken kalktigimiz icin bol bol vaktimiz oluyo onu uyuttukca islerimi rahat rahat yapiyorum ama iste arada bir de olsa gec kalkmak istiyorum
Ebru supersin canim cok iyi gidiyorsun bence yarin guzel bi rakam goreceksin ;-)
Nel bencede 3. secenek mantikli gorunuyor arabayla git islerini rahat rahat hallet kolay gelsin simdiden
Hikmetcim dinlen bol bol, yemene icmene dikkat et iyilesince tekrar diyet moduna donersin Allah sifa versin..

Bende oglani uyuttum az once soyle bi kahve keyfi yapasim var oglusumun dogum gunune az kaldi bi kac susleme yapcam evde kendi aramizda kutlayacagiz kimseyi cagirmamaya karar verdim ama yinede guzel hazirliklar yapma niyetindeyim hayirlisi bakalim . Heyecanlandim simdiden.. bide az once oglusumu uyuturken aklima geldi gecen yil mirac kandilinde ogle ezani ile ciglik cigliga dunyaya gelen minicik yavrum buyumus, kocaman olmus.. zaman ne cabuk geciyor oysa onu kucagima ilk aldigimda minicik, gozlerini bile acmayi beceremiyordu.. simdi bakiyorum da parkenin supurgeliklerini sokmus bu gun nerden nereye gidip kahvemi yapayim en iisi cenem dustu yine

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:

günaydın kızlar
ben bu sabah erkenden işte olmak zorundaydım. onun için spor falan yapamadım. ben de bu sabah eksi çıktım ama düne göre eksi geçen hafta cumaya göre artı...
nelsonum bence de en iyisi arabayla gitmen. zamandan kazanırsın hem...

Evlatciklarimiz cok cabuk bùyüyor. Bizimki yurumeye basladi, da emeklemeyi de birakamior. Ohh sen kahve keyfini yap bakim, bnmde oglis uyuyor. Kahvltmi yaptim, snraa cissssss iimi yedim. Dune gore 500gr fzla cktim, bi ileri bi geriiii ,, pofff sinir oluyorum kendimeee..

günaydın çıtırlar

işe yeni geldim,hemen yazıp kaçıcam dünya iş var gene pöff

sabah kızımın okuluna uğrayıp durumunu sordum

ordan hani şu bahsettiğim memurluk durumu vardı,eşimle evrakları hazırlayıp başvuruya gittik,artık bekleyeceğiz hakkımızda hayırlısı olur inş.

akşam kaçamak yapmadım,ama yağmurdanda yürüyemedim,evimi temizledim,kızımla kitap okuyup duşumu alıp kendime bol bol bakım yaptım,eşimle balkona çıkıp yağmura karşı 1 saat sohbet edip kahve içip meyve yedik,düğün ve doğum fotolarımıza baktık eşimle dertleşmeyi nasıl özlemişim of yalan dünyanın yalan işlerinden birbrimize vaktimiz kalmıyor

geçmişe şöyle yalandan bakabildim

eprum fotolarına bayıldım

nelson araba ile git canım daha mantıklı geldi

hikoş döner yedin demek olsun afiyet olsun canım ya toparlarsın sen

papatyam bu sabah spor yapamamış sanırım,

lajoba kalabalık doğumgünleri güzel olur ama bazende sıkmıyor deil,evet haklısın zaman su gibi geçiyor

kubaş senin cimcime ne erkenci yaww

valla kaçtım fırçayı yiycem şimdi

kızlar sonunda kafamda şekillendi herşey,,,

b,kızımı okula göndermeyeceğim.. okuldan al bırakla ugraşmamak icin.
kuaförümü arayıp randevu aldım. beklememek icin.
araba ile değil ama başka bir servisle merkeze ğideceğim..idarecim yardımcı oldu ayaladı ..
14,30 ğibi şehirde olacağım..araba ilede ğelsem aynı saati bulacak.. bu daha iyi oldu benim icin..
17..00 ye kada tüm işlerimi ayarlayacak zamanım olacak çok şükür..

sabahtan beri boğulmuştum..

şimdi rahatladım..

çok sağolun önerileriniz icinnn

Son düzenleme:
merhaba kızlar;
nelsonum iyi bir plan yapmışsın. umarım yetiştirirsin işlerini.
mevcanım inşallah hakkında hayırlısı
çocuğu küçük olanlar hiçbirşeyden şikayet etmeden tadını çıkaırn...
dün akşam eşimle oğlanın tesadüfen bir videosuna denk geldik. çekmişiz zamanında ama kalmış hiç izlememişiz.
gözlerimiz dolu dolu seyrettik ve o hallerini hiç hatırlamadığımı farkettim artık.

kızlar ya ben neden bu koca boğazıma sahip çıkamıyorum. ya valla bezdim artıkın.
öğlen İskender yedim halbuki şiş türü bir şey yiyecektim ama o iskenderi hangi ara söyledim bilmiyorum. restauranta girince kendime ve size verdiğim tüm sözleri unutuveriyorum bir anda.
offf nasıl sahip çıkacağım şu boğazıma ben ya...

kızlar slm.nelson papatya mevcan lajoba hepinizin iyi olması ne güzel hikmetcim iyileşmişsin aman şükür :) nelson işin çok cnm kolaygelsin. lajoba benim oğlan tencere tava takımı bırakmadı:) şimdide elektirik süpürgesi ile oynuyor.onca oyuncak sepette benimki dönüp bakmıyor bile. az önce gülbeni açtım ismini unuttum bi profesör var bayan. kayıp çocukları konuşuyorlar. bir kaç gündür bnmde canımı sıkan kızımla ilgili bir konu var. evi taşıyınca okula uzaklık arttı tabi. 1 tane servis bulduk zorla razı ettik. ama sorun şu ki çok erken alıp çok geç bırakıyor. okulda gidiş ve dönüşte neredeyse tek kalıyor.e taxiyle gitsin gelsin dedik. ona güvenim hiç yok nasıl güveniyim bunca çocuk kaybolur öldürülürken tanımadığım insana. uykularım kaçtı 2 gündür.ne zor şey anne olmak çocuk yetiştirmek..bazı ülkelerde çocuklarına çip yerleştiren aileler varmış.nereye gidiyor bu insanlık bilemiyorum bu arada sabah salatalık domates( bol zeytinyağlı) öğlen su aralarda su akşam bellideğil daha. tartılmaya korkuyorum. pazartesine bırakdım

Bugunku menum gelsin

Sabah.....

Oglen.....
Eki Görüntüle 1123937

Ara.... 2 halley

Aksam......
Eki Görüntüle 1123938

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Akşamki salatayla günü kurtarmışsın canımSabah az öglen canım ne isterse akşam yok yada hafifBu benim kuralım oldu bu sıralar
Saol arkadaşım inş sende öyle :13:Bu sabah dünle aynı çıktım:44:İnş yarın daha eksi görürüm.:18:
Yürüyüş olsun diye arabaya binmeyişin çok iyi canım.Menün 4 dl ekmek dışında iyi .Sana ekmek güzeli diyesim var
Çözümü bulmuşun aynı ben günler önce illa plan progrem strese girmeler.....
Saol mevim Herşeye yetmene o kadar özeniyorum ki.Ben eşimi sofrada yüzünü görüyorum.Akşam kızdı hani dizi izliycektin mutfaktan çıkamıyorsun ki herakşm bişi buluyorsun yapacak dediBen sanki keyfime yapıyorum.Oglumdan beter dagınık çıkardıgını ç.ıkardıgı yere bırakır bir bardagı yerine koymaz.Oglumda napsın dagıtıyor çocuk işte.Eee herşey bana bakıyorken nasıl tv bakayım.Bende isterim sohbet edelim vakit geçirelim.Akşm ogluşu uyuturken malum loş ışık yorgunluk ogluşun mis kokusu ve masal uyuyaklıyorum ogluşun yanında.Sonra kalkmıyormuşum ölü gibi uyuyormuşumHem bişi yapmıyor hemde robot gibi herşeye yetişmemi bekliyor
Kız ne hayranlıgı senin 3 katını yiyorum:26:Havalar ısındı yeşilçay içesim yok artık zorla içiyorum
saol canım sende öyle ve bayadır da bırakmayıp devam etmene iradene
Gunaydin citirlarim kimse gelmemis ���� herkes nerde benim kizim iyice alisti erken kalkmaya 6.30 6.45 dedinmi gozler acik hep bolemi devam eder bilmiyorum bugun gezmem var oraya gidicem ama cok yememege calisicam soz
Bu cimcime işe gidicek gibi erkenden kalkıyor deseneBizimkiside gece yine sabahlattı 6 da uyudu yanımda kıpır kıpır kalktım duş aldım yok işte 2 tane acı classc nescafe içtim anca ayıldım

benim oğlumda okula yürüyerek gidip geliyor. evde bir yardımcımız var. her öğlen tam gelme saatinde arıyorum. geldi mi diye. 2 dk geç kalsa hemen tedirgin olmaya başlıyorum. oğluma sıkı sıkı tembih ediyordum tanımadığın kişilerle konuşma diye. son tecavüz olaylarından sonra tanıdığın kişilerle de çok konuşma demeye başladım. eeee bu çocukalr kiminle konuşacak. biz kime güveneceğiz. rabbim allah korkusu olan insanlarla karşılaştırsın inşallah.

amin cnm yaradana emanetler.okadar çok şey tembih ediyorumki tanımadığın kimseyle konuşma. sana dokunulmasına izin verme. tanımadığın birisi seni çagırırsa bagır herkesin duyacagı şekilde. su birikintilerine girme. daha çok var belki bazıları paranoya diyebilir. anne olan anlar ancak.rabbim tek sahibimiz hepsini korusun....

Havalar sıcak malum artık çay nescafe clasic 2gr(tok tutyor enerji veriyor uyku açıyor)yeşilçay içemeyecek gibime geliyor.Meyveli soda içmeyi düşünüyorum.Su zaten aynımda 2. sürahim bitmek üzere.Bugün her perşembe oldugu gibi saldırasım var mamacıklara ama hepsinden az az yemeye çalışıyorum.Bugünde salata yiycem malum hem son gün yarın tartıl var.Ama çok migdem bulandı.Bir gün salata,bir gün sandiviç,birgün tost,birgün haşlanmış patates,1 gün 1 poça ,bir gün 1 domates 1 salata gibi yemeyi düşünüyorum.2 durak inip yürümeye devam edicem.Sabah hafif 11-17 arası istedigimden ölçülü tabikide.Artık çiko bisküvi şerbetli tatlı olmaz.Hergün 1 dondurma yerim akşam yemekten kısarım.Ofis çok sıcak ve bunaltıcı.Evde eşime kendime tv ye bi kahve içip keyif yapmaya vaktim yok.Oglumda haklı özlüyor ve beimle oynamak istiyor.Bende haklıyım eşimde haklı herkes haklııııı

Ugramayanlar:
sehra
tubilosh
fenedo
nazlma
özge
hawar
yeşilerik
masum

ve unuttugum varsa nerdesiniz özledik

Merhaba kizlar... oglenden bu yna oglanla ugrasiorum, kendime geldim,
Oglusla beraber gobek attik diyebiilirim, kudurdukk, sonra babasi geldi onunla da ayri kudurduk.
Yediklerim
Sabah tost, salata

Ara N**** (Siyahi) biskuvi(ayilaaa bayilaaaa yedimm,, )

Ogle bi tabak taze fasulye, kck kase yogurt, 1dlm normal ekmek

Ara kakaolu draje yedim, bi kutu..

Aksa. Daha da bise yemem, meyveee belki..

Ebruu,, hakliyiim haklisin haklilaaarrr.
Kendine sundugun öneriler harika ins uygularsin.

Dorugunannesi, ewet iyilestm sukur, snn kizcen nsll,, ptesiii hepberaber tam anlamiyla baslayalmm yaaa, cocuklari kmseye guvenmeme konusu cook haklsin tedirgn olmaklaaa. Anne olmak cook zorr, herhlde univ ye gdene kdr pesini birakmam saniri. Allahm evlatlarimizi korusun..

Elifff, diyet moduna tam anlamyla ptesi grmeyi dusunuormm ama iyilesm de erkende baslayablrmm.

Nel , 4dlm ekmek msallah, oyle sade mi yedin, kuru kuruu...

Mew, esinle doyasiya sohbet etmissiniz ne gusel. Bende gcn uzun xamandan snra ilk kez dolu dolu mhbtt ettk, ins kamudaki is olur. Dualarm snnlle.

Ben buraya eylul ayinda gelmistim, hemen hemen herkes burdaydi,
Simdi ise kimse yook. Diyorum acaba bahar havasndan mi?
Yaz geliyorrr kizlar, fazlaliklarimizin gitmesi gereeek, inceck kiyafetlet giyicez.
Hirka da giyemeyiz, yanlarmzi saklamak icinnn..
Ben yrn tam anlamiyla baslicam, karar werdiiimmm wallaaa.

Yaaaaa Sizzzzzzzz ,)

BUGÜN
Sabah
Tost yeşilçay
Ara

Öğle

Ara

Su böreğinin 3/4 sütlaç
Akşam
Akşm yemeseydim daha iyiydi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Şimdi uyudu Kuzucum . Eve geldigimde lavabo su aktmış ve su olmuş mutfak. Bütün plastikleri yıkadım mutfağı vebyatak odasını sildim .3 lkere makina çalıştırdım. Şimdi banyo wc yıkayıp takatim kalırsa salonla çocuk odasında silerimbugün menüm çok kötü yarından umudumu kestim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…