Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Bugün akşam bir proframdqydım. Akşam 21:30 da henüz akşam yemeği yiyordum o nedenle yarın kesin çok artı çıkacağım
Bendeeeeee.... Artık dur diyeceğim şuboğqzıma

Kolay gelsin Canım. Artık yarın ipleri elime alacağı. Aman yeter ne bu be

YIyi gecelerrn kizlarr umarim hepiniz iyisinizdir ben obur gibi yemeye devam doymuyorum bi turlu spor desen yok vucudum salldi kendini kendjmi cok kotu hissediyorum yarin itibariyle cok huzel menuler cikaramasamda en azindan sporlarimi yapmak ve sıkı lasmak istiyorum ayin 1 de nisan var ve bana kilo almissin demelerini istemiyorum onun yerine cok zayiflamissin desinler istiyorummmmm
Reglmin 4 gunundeyim yarin son gun ve tartilicagim sabah insallah cok kilo aldimm cokk dur demem lazimmm yaz gelldii yaz geldiiiii

Günaydın kızlar
Ilk bildirim benden gelsin.
Başlangıç 67,2
Geçen hafta 63.2
Bu hafta 63.8
Giden yok
Gelen 600
Hedef 60

Üzülmüyorum tabi ki çünkü dün gece 21:30 da yemek yiyordum. Bu hafta pek dikkat etmedim de.
Yarın sabah tekrar bildirim yapacağım.
Bügünde az sonra oğlanı bırakında slim in 6 yapıcım inşallah
Dün gittiğim programda herkes çok Güzel giyinmişti. Çok özendim. Zayıf olmak ne kadar iyi birşey. Çıtır çıtırdı bazı bayanlar.
Yok Yemeyeceğim artık.

Kilo bildirimi
Gecen hafta 57.2
Bu hafta 57.2
Gelen giden yok

Dün tost ve gözleme olmadı H . İçi 56 larda geziniyordum. Wc yede çıkamadım 😳

Kilo verenleri tebrik ediyorum . Alanlarda daha azimle diyet modunda olsunlar :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gunaydin kizlar
Kilo bildirimi yapiyim sonra size de yazarim ama kahvaltidan sonraaa cok acim coook :-D
Gecen hafta.... 63.1 di yanlis hatirlamiyosam
Bu hafta.......... 62.2
Giden............... 900 gr
Ohhh be cok sukur ama kac gundur hep ac uyaniyorum cunku aksam 5 ten sonra hic bisey yemiyorum sonuc super bence kilo verenleri simdiden tebriek ederim veremeyenler onumuzdeki haftalarda bool bool veririz ins uzulmeyin .. ;-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydin citirlarim
Papatya canim bu hafta hepimiz sıkalim disimizi son 3 4 kilol kaldi zaten
Ebrum dunki menunu gordum daha hafif biseyler yeseydin 56 lari gorcektintekrar neyse moral bozma bu hafta toparlicaz
Lajoba supersin canim masallah
Bana gelirsek henuz tartilmadim ama bu haftadan hep umudum yok malesef
Kizim bugun 7.30 uyandi cok sukur simdi kahvaltisini yaptirdim ebrum mevcanim valla bu kiz cok erkenci umarim ramazanda bole olmaz yoksa aksami zor ederim :))

öncelikle kilo veren vemeyen herkesi tebrik ediyoru.

dün hem stresli hem yorucu hemde sorunlarla dolu bir ğün ğecirdim..

kızım denemeden 19 yanlış çıkarmış.. ben şok tabiii

hemen bir ders çalışma proğramı düzenledik..

bugün doğum ğünü .. okuldan izin alacaktık ama bu kadar yanlış yaptığı icin öğretmeni izin vermemiş tabi bende bu tavrını destekledim..

okula ğidecek ama 4, veya 5, derllerde ben alacağım.. öğretmeni ile öyle konuştuk..

ğece kızlarım uyuyana kadar iş yapmadım.. ama satt 21,15 de bir ğirdim mutfağa 2 de çıktım..

çogu çeşidi yaptım..

çığ köfteyi bile yogurayım istemiştim ona yetişemedim..eşim kelebelıkmış ben yarın yoğurururm dedi..

eşim niye bu kadar yapıyorsun dedi..

ğelecekleri sayınca.. dedi davetiye bastırsaymışız.. )

ev temizliğine ben hic dokunmadım eşim süpürdü sildi sağ olsun..

işe araba ile ğeldim..

umarım herşey yolunda ğider

ve kilo bildirimim,,

sabah uyandığımda her yerim şişmişti..

dün strestende ğofretleri attım ağzıma.. çikolataları..
ğece yaptığım kremalardan parmakladım..

ve durum çok da vahim değil bence..

başlangıç.............................:60,6
gecen hafta..........................:57,4
çarşamba sabahı...................:58,6
perşembe sabahı...................:57,2
bu hafta.............................. :57,6
gelen...................................:.200
giden..................................:yok

Takrardan merhabalaar
dun arkadasa oturmaya gittik giderken de cikolatali kek yapip goturdum ama yememistim simdi kahvalti olarak 2 dlm e yakim ondan yedim ve dun orda zayiflamissin dediler bi mutlu oldum bi mutlu oldum anlatamam hatta zayiflamissin dediler yok ay ne zayiflamasi falan dedim baktim hala zayiflamissin zayiflamissin diyolar evet zayifladim gercekten belli oluyomu dedim gulustuk epey guzel bi aksam gecirdim yani oglusumun sebeklikleri de cok guldurdu bizi ama erken yatmaya alismis vucudum saat 12 olmadan esnemeye basladim gelincede oglusu uyutayim diye yanina yattim bi uyandim sabah olmus

Papatya hayir demeyi ogrenmeliyiz bu isin malesef baska yolu yok ama arada elbette kacamaklar oduller olabilir ben cok kati diyetleri sevemiyorum.. bi de mevsimlerden roma die bi blog varmis baska bi topikte okudum orayi da inceleyelim ben de henuz bakmadim ama hem motivasyon icin hem de kasmadan kilo vermek icin supermis
Ebrumm kolay gelsin canim baya is yapmissin, ahh erkekler hep aynilar hem hersey tam takir olsun isteyip hem de onlarla vakit gecirmemizi, dinlenmemizi istiyolar cok mu saflar anlayamiyorum bazen ;-)
Hikmet iyi olmana sevindim canim
Nelson yorucu olacak senin icin ama ins cok guzel gecer, esinde yardim etmis ne guzel
Dorugunannesi ben de senin gibiyim oglum henuz cok kucuk ama simdiden endiselerle doluyum.. kizin icin ins daha iyi bi cozum bulursunuz serviste tek kalmasi beni de rahatsiz ederdi.. Allahim iyi niyetli insanlarla karsilastirlin yavrularimizi da bizi de.. Allahim sen koru..
Kubos tartildin mi kiz?
Mevcan masallah canim sana heryere yetisiyorsun cok ozeniyorum nasilsin iyisin ins?

Diger kizlar hepiniz nasilsiniz nerelerdesiniz ozlendiniz ;-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
günaydın çıtırlar

grip oluyor gibiyim,o kadar ilaca rağmen bu nasıl oldu of uleynn

lajoba tebrik ederim kuzum

kilo alan çıtırlarım,biri bizi cimcikleyip ne yapıyorsunuz desin artık.

eprum dün ki menün fazla geldi canım bana ya gerçi sende farkındasın

ben malumunuz tartılmıyorum,

akşamları sadece meyve yiyorum ( erik)

yürüyüş yapıyorum

buna rağmen tartıda hep bi fazla gelmek beni üzüyor.

aslında görüntüm gayet iyi,sadece şişliklerimin olması beni olumsuz etkiliyor.

ilaçlar hafta içi bitiyor tekrra gidip kan tahlili vericem,umarım içtiğim son ilaçlar olur

şimdi bi nane limon yapıcam kendime,gözlerim akıyor:2:

Citirlarim kilo bildiririm
Baslangic 84.400
Gecen hafta 73.690
Bu hafta 74
Gelen 400 gr malesef ;(

merhaba kızlar
lajoba tebrik ederim canım seni. maşallah...
ebrucum tüm hafta iyyidin aslında ama dün mahfetmiş sanırım herşeyi. bir de perşembe stresi eklenince böyle oldu bence...
nelsonum kolay gelsin canım. 19 yanlış bence anormal bir durum. acaba kızının o anada başka bir sıkınrtısı mı vardi ki...sınava kendini veremedi
kübracım ben işi sıkı tutucam artık
aman ye ye nereye kadar....
mevcanım ilaçların bitip vücudun kendine gelince tartılırsın.
sabah slim in 6 yaptım geldim. akşam belki leslie yaparım ama sporumu böyle sabahtan yapınca akşam daha rahat oluyorum..

evet papatyam.. öğretmeni ile ğörştük.
önce 23 nisan tatili dahil tatillerr üst üste ğelince çocuklar dağıldı.
. ama iremin kendini bırakması devam etti dedi... o dedi ki.. irem sizinle yapacağı pogramları düşünüyor dersi kendini veremiyor..
bu aralar dersten çok uzaklaştı.
bugun k. kızımın göösterisi ve doğum ğünlerini düşünmükten küçük hanım stres yapmış,,
hatta iki ğün önce öğretmeni annen bana mesaj atsın demiş.ödevlerini okumadan işaretlemişş..
okumada ğerilemiş.. vs vs.. ama benim kız derslerinde ki sıkıntının farkında oldugu için bana söylememiş.
söylemediği içinde kendini suçlu hissetmiş..
buda davranışlarına ve ğece uykuda sayıklamalıına sebep oldu..
olay çözüldü..
kendisi de hatasının farkında olduğu ve hatalı davranışları su yüzüne çıktığı içinde ders çalışma proğramı düzenledik hemen proğramı hemen kabul etti.
dünden başladı dersini düzğün yapmaya.bir hafta sonra öğretmeni ile tekrar ğörüşeceğiz..
ğözle ğörülür derecede değişiklik ve ilerleme olacağını düşünüyorum

Son düzenleme:
Kilo bildiririm..

Baslangic 93.3
Gecen cuma 73.8
Bu cuma. 74.3
Gelen 500gr
Giden yok

Aldimmmmm ewettt, dun doner yedim, halka tatli yedimmmmm.
Yedimdeee yedimm...
Bugun geri basliyorum.
İns 2gune toparlarimm.

Kilo werenlere tebriklerrr
Veremeyenler haftyaaa insallaaah

Lajoba: canım senden iyi bir rakam bekliyordumResimli menülere,motivasyona devamTablo yapabilicek misin cancazım?

Hikmet:Sende benim gibi dün saldırmışsın perşembe psikolojisi

Papatyam:Sporune devam etmen en güzeli.Bu akşam lpg incelme programını bilgi almaya gidicem iş çıkışı .Kafaya koydum.İyice etlerim oglumun dedigi gibi hamur oldu.Onca kilo verip spor yapmsamsam olacagı buyduDikkat etmeye başla yinede

nelson: canım geçen haftaya göre o kadar yemene göre 200 fazla çok iyi.Çok degişik bir bünyen var kızBiraz yemesen halbuki baya verirdin

mevcan:hAKLISIN canım farkındayım ama perşembe böyle oluyorum.Bu hafta size perşembe sabahı cuma sabahı ve c.tesi sabahı kilomu yazıcam tuttugum bi kagıt var farkı ben görüyorum sizde bir bakın bakalım.Perşembe psikolojisi ortada resmen

btlkbra:canım üzülme çok bir rakam degil ama ben verecegini düşünüyordum:44:

gülümmmmmmmmmmmmmm:seni merak ediyorummmmmmmmm en çok sonra lajobayı.Lajoba tahmin ettgiim gibi ya sen?????

Son düzenleme:
ebrum tşk ederim bende senden çok iyi bi rakam bekliyordum ama perşembe stresini atamadın üzerinden gitti canım ya.. halbuki dün de azıcık dikkat etsen süper olacaktı eminim tablo yapabilirim ama kendimden başka kilo veren göremedim herkes + da yinede yapayım mı ki :26:
sütüm azalıyor gibi yiyip yiyip süt yapasım var sanki ineğim de yedikçe süt olacak kafam karışık oğlumun hakkına mı giriyorum diye vicdan azabı duyuyorum bi yandan da aynada kendimi zayıf gördükçe mutlu oluyorum :44: napıyım bi akıl verin bana kızlar ya

Başlangıç tarihi: 12/02/2014
Başlangıç kg: 84
Geçen hafta: 72
Bu hafta: 72
Fark: 0
Toplam fark: 12
Spor: yokkkkkk
Boy: 1.67
Hedef:ilk hedef 75... ikinci hedef 65-62

kilo vermem durdu.sabrla devam etmeye çalışıyorum pazar günüm var. gelsin pastalar kısırlar Allah ne verdiyse yicem

cnm aman dikkat et sütüne herşeyden önemli olsun lütfen 1 sene sonra arasan olmaz. ayrıca su tüketimini süt tüketimini artır. bunlar esas süt yapan.ve dinlen bolca uyku süt yapar.

Haklısın canım dogru söze ne denirTablo için evet sahi ekside kimse yokKızlar nolcak halimiz sabah iyi başlayıp akşama dogru çozutuyoruz
süt için bol su ,yeşillik marul vs,kk helva

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…