- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #18.501
Bendeeeeee.... Artık dur diyeceğim şuboğqzımaBen buraya eylul ayinda gelmistim, hemen hemen herkes burdaydi,
Simdi ise kimse yook. Diyorum acaba bahar havasndan mi?
Yaz geliyorrr kizlar, fazlaliklarimizin gitmesi gereeek, inceck kiyafetlet giyicez.
Hirka da giyemeyiz, yanlarmzi saklamak icinnn..
Ben yrn tam anlamiyla baslicam, karar werdiiimmm wallaaa.
Yaaaaa Sizzzzzzzz ,)
Şimdi uyudu Kuzucum . Eve geldigimde lavabo su aktmış ve su olmuş mutfak. Bütün plastikleri yıkadım mutfağı vebyatak odasını sildim .3 lkere makina çalıştırdım. Şimdi banyo wc yıkayıp takatim kalırsa salonla çocuk odasında silerimbugün menüm çok kötü yarından umudumu kestim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ebru, 1ekmekle tost mu yedin, :18:
merhaba kızlar
lajoba tebrik ederim canım seni. maşallah...
ebrucum tüm hafta iyyidin aslında ama dün mahfetmiş sanırım herşeyi. bir de perşembe stresi eklenince böyle oldu bence...
nelsonum kolay gelsin canım. 19 yanlış bence anormal bir durum. acaba kızının o anada başka bir sıkınrtısı mı vardi ki...sınava kendini veremedi
kübracım ben işi sıkı tutucam artık
aman ye ye nereye kadar....
mevcanım ilaçların bitip vücudun kendine gelince tartılırsın.
sabah slim in 6 yaptım geldim. akşam belki leslie yaparım ama sporumu böyle sabahtan yapınca akşam daha rahat oluyorum..
Kilo bildiririm..
Baslangic 93.3
Gecen cuma 73.8
Bu cuma. 74.3
Gelen 500gr
Giden yok
Aldimmmmm ewettt, dun doner yedim, halka tatli yedimmmmm.
Yedimdeee yedimm...
Bugun geri basliyorum.
İns 2gune toparlarimm.
Kilo werenlere tebriklerrr
Veremeyenler haftyaaa insallaaah
ebrum tşk ederim bende senden çok iyi bi rakam bekliyordum ama perşembe stresini atamadın üzerinden gitti canım ya.. halbuki dün de azıcık dikkat etsen süper olacaktı eminimtablo yapabilirim ama kendimden başka kilo veren göremedim herkes + da yinede yapayım mı ki :26:
sütüm azalıyor gibi yiyip yiyip süt yapasım var sanki ineğim deyedikçe süt olacak kafam karışık oğlumun hakkına mı giriyorum diye vicdan azabı duyuyorum bi yandan da aynada kendimi zayıf gördükçe mutlu oluyorum :44: napıyım bi akıl verin bana kızlar ya
ebrum tşk ederim bende senden çok iyi bi rakam bekliyordum ama perşembe stresini atamadın üzerinden gitti canım ya.. halbuki dün de azıcık dikkat etsen süper olacaktı eminimtablo yapabilirim ama kendimden başka kilo veren göremedim herkes + da yinede yapayım mı ki :26:
sütüm azalıyor gibi yiyip yiyip süt yapasım var sanki ineğim deyedikçe süt olacak kafam karışık oğlumun hakkına mı giriyorum diye vicdan azabı duyuyorum bi yandan da aynada kendimi zayıf gördükçe mutlu oluyorum :44: napıyım bi akıl verin bana kızlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?