Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

nelsonum çok sevindim problemi farkedip çözebilmenize. bir ara ben de çok sıkıntı çekmiştim oğlumdan biliyorsun. çok şükür şimdi iyiyiz. önemli olan kızının da durumun farkında olması. derslerdeki durum da çözülür merak etme ki sen zaten öğretmensin.
ay ebrucum valla başladım spora yeniden. bu sabah yapma işi de iyi oldu. zamandan çok kaybetmiyorum. normalde saat 09:15 de işte oluyordum ama daha erken diye nette falan gezinip alışveriş sitelerine bakıp 10 da çalışmaya başlıyordum şimdi 09:45 de okuldayım. 15 dk sonra çalışmaya başlıyorum. zaten alışveriş falan da yapmıyordum. bundan sonra elimden geldiğince böyle devam edicem.
ben yarın sabah da bildiriim yapıcam. eminim ki eksi çıkacağım bugüne göre

Nelson:kızının dogum günü kutlu olsun.Daha nice güzel yaşlarını görün inş.
papatyam:bende mi öyle yapsam.Ama örn oglum ezanda uyandı salla beni anne dedi 15 dk sonra daldı namazı kılıp yat 1 saat sonra kalk iş için salak gibi oluyorum.Ama güne zinde olmak ve gün içinde daha kalori yakmak için en ideal sabah spor yapmakmış.Bende yarın bir deneyeyim mekik oklva vs yapıp öyle işe gideyim.Akşmda ne yapabilirsem.Ve sabah çantama beslenme çantası koyucammeyve kahvaltılık(tost,sandiviç,salata malzemeleri vs)

Ebrucum şimdilik bu yöntemi tuttum ben. Akşam rahat rahat oturacağım inşallah
Bakalım yarı. Sabah kaç çıkacağım. Çok eksi olacağımı sanmıyorum çünkü karnım acayip şiş. Bu şişkinlikten gazdan nasıl kurtulunur ya

[table="class: Grid, width: 500, align: Center"]
[tr]
[td]kişiler[/td]
[td]geçen hafta[/td]
[td]bu hafta[/td]
[td]gelen [/td]
[td]giden[/td]
[td]hedef[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lajoba[/td]
[td]63.1[/td]
[td]62.2[/td]
[td]yok[/td]
[td]900[/td]
[td]55[/td]
[/tr]
[tr]
[td]papatya[/td]
[td]63.2[/td]
[td]63.8[/td]
[td]600[/td]
[td]yok[/td]
[td]60[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebru[/td]
[td]57.2[/td]
[td]57.2[/td]
[td]yok[/td]
[td]yok[/td]
[td]
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nelson[/td]
[td]57.4[/td]
[td]57,6[/td]
[td]200[/td]
[td]yok[/td]
[td]53.8[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kübra[/td]
[td]73.6[/td]
[td]74[/td]
[td]400[/td]
[td]yok[/td]
[td]
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hikmet[/td]
[td]73.8[/td]
[td]74.3[/td]
[td]500[/td]
[td]yok[/td]
[td]
[/td]
[/tr]
[tr]
[td]doruğunannesi[/td]
[td]72[/td]
[td]72[/td]
[td]yok[/td]
[td]yok[/td]
[td]
[/td]
[/tr]
[/table]

hazır boşken tabloyu yapayım dedim ama hiç mutlu olamadım malesef tablonun halini görünce artık bi silkelenip kendinize gelin yahu bu ne hal herkes + da neyse neyse yarın sabah tekrar bildirim yapanlar olacak onları güncelliycem yeni kilolarıyla umarım yarın eksi çıkarsınız kızlar yoksa bu tabloya bakıp bakıp iştahınızı kapatın ne diyim daha

Mevsimlerdenroma blogunu sihirli diyet yazisindan baslayarak okumanizi siddetle tavsiye ediyorum kizlar hem bir icsel yolculuk hem de saglikli beslenme aliskanligi kazanarak zayiflamak adina ben bu saat olmus hala okumayi birakamiyorum ama sabah erken kalkmak zorundayim oglusum sagolsun o yuzden artik birakmam gerek.. aklimda binbir dusunce yatayim bakalim yarin ola hayr ola.. iyi uykular..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Lajoba:Blogu okudum biraz gözgezdirdim diyelim.Ayrıntılı bakıcam inş.Tablo fecii:26:

Papatya:inş bende sabah ayılmam için spor yapabilirim.

Ve ben akşam yemekten sonra arkadaşlar ortaköye(baya olmuştu gitmeyeli)gidelim dediler.Duble waffle yedim saat 23:40 Ve sabah baya artıdaydım.Ogluş baya koşturdu dönüşte uyudu kucagımdaBugğn düzenime geri dönücem ve c tesi pazar malum 2 ögün oluyor genelde ve bu benim bünyeme iyi gelip tartıya güzel yansıyor.Yarın eski iş arkadaşlarımla birinin evinde olucaz çocuklarımız yaşıt biz sohbet onlarda oyun iyi gelicektir umarım bana

merhaba aranıza katılabılırmıyım ☺️ sanırım en uygun yer burası 4,5 aylık bebısım var ve fazla 15 kılom hamılılıkten oncede dıyete ıdım suan 90 kıloyum cok mutsuzum gecen ay bıraz dıkkatlı beslendım hata dıyet yaptım bebegım az kılo aldı cokuzuldum sımdı 1 haftadır bebışle 2 saat yuruyorum ortalama 10000 adım atmaya calışıyorum sut verıyorum bebısıme butun hamılıler 5-6 kılo verdı ben 93 doğuma gıtım 90 kıloyum cakıldı kaldı cok uzuluyorum 😔

Günaydın kızlar
Hemen bildirim yapayım dün 63.8 idim bu sabah 63.2
Yani bu duruma göre gelen giden yok
Lajoba tabloyu yapmış ama beni bu şekilde eklersen çok sevinirim canım
Sevil aramıza hoşgeldin inşallah çok kilolar verebilirsin burada
Nelson canım ne yaptın nasıl geçti dün akşam
Ben bugün vereyim gibi görünüyor
Perdeleri attım makineye
Gün içinde kesile yapacağım bugün inşallah
Herkese iyi hafta sonları diliyorum

Sevil hosgeldin. Bende doguma 93le gitmistim. Bende oglan 4aylikken fakan 93dùm. Tmmz ayiydi..
Benim oglum 7ay emdi. Sonra istemedi, o sutten kesilince bende ufak ufak basladm, ekmek kola m.suyu yagli yiyeceklerden sakindim. Eylul gibi buraya geldgmde 88.4idim.
Simdi 73 74arasi gidip geliorm. Kizlar cok yardmci oldular bana. Her aksam yediklermi yazacagmz icin de ben cok yemiordum. Sende katil bize. Bebeginin stune zarar wermeden sporla kilo vermeye calis. Eminim burasi sana faydali olacaktr.
Uzulme , kendne guven.

[TABLE="class: Grid, width: 500"]
[TR]
[TD]kişiler[/TD]
[TD]geçen hafta[/TD]
[TD]bu hafta[/TD]
[TD]gelen [/TD]
[TD]giden[/TD]
[TD]hedef[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lajoba[/TD]
[TD]63.1[/TD]
[TD]62.2[/TD]
[TD]yok[/TD]
[TD]900[/TD]
[TD]55[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]papatya[/TD]
[TD]63.2[/TD]
[TD]63.2[/TD]
[TD]yok[/TD]
[TD]yok[/TD]
[TD]60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ebru[/TD]
[TD]57.2[/TD]
[TD]57.2[/TD]
[TD]yok[/TD]
[TD]yok[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nelson[/TD]
[TD]57.4[/TD]
[TD]57,6[/TD]
[TD]200[/TD]
[TD]yok[/TD]
[TD]53.8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kübra[/TD]
[TD]73.6[/TD]
[TD]74[/TD]
[TD]400[/TD]
[TD]yok[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hikmet[/TD]
[TD]73.8[/TD]
[TD]74.3[/TD]
[TD]500[/TD]
[TD]yok[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]doruğunannesi[/TD]
[TD]72[/TD]
[TD]72[/TD]
[TD]yok[/TD]
[TD]yok[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Aramıza hoşgeldinEvladının rızkını etkilemeden bol su bol yeşillik ve cıss yemeyerek verebilirsin.Hem bak ne güzel yürüyüşte yapıyormuşsun
Kesile ne diyorum yemek mi diyorumanca dank etti leslie

lajoba:listenin başında hem tek kilo veren biri olarak ışıldırıyorsun canım

Ebrucum telefondan yazında öyle oluvermiş aslında dikkat ediyordum ama...
Şu anda orta Türk kahvemi içiyorum
Yeni kitabıma başlayacağım

kızlar gece oğlum ateşlendi tesadüfen farkettim çok korktum ama şükür düşürdüm biraz ateşini de sabah 7 gibi tekrar uyuttum ben korkumdan bi daha uyuyamadım ateşlenirse diye.. 2 saatlik uykuylayım.. az önce çorbayoğurt falan yedirdim emzirdim uyuttum ben de çorbamı yiyip uyuyacağım çok açım çok uykum var. oğluşun da hafif ateşi var ama ilaç içirdim inş daha da yükselmez ya.. çok canım sıkkın.. en korktuğum şeydir ateşlenmesi doğduğundan beri 2. defa ateşleniyo böyle ama ilk defa kendi başıma müdahale ediorum ilkinde annem vardı rahattım.. şimdi korkuyorum.. Allah yardımcımız olsun hepimizin evlatlarına şifa versin..

ebrum sağol canım inş haftaya hep beraber veririz öyle tek kalmayız hiç birimiz :)

papatya seninle kilolarımız aynı şu anda senin boyun kaçtı?

ebrum sağol canım inş haftaya hep beraber veririz öyle tek kalmayız hiç birimiz :)

papatya seninle kilolarımız aynı şu anda senin boyun kaçtı?

Canım ben 1.66 yım. Sen kaçsın
Depremi hisseden oldu mu kızlar
Ay çok korktum ben

papatya bende 1.64 üm
geçmiş olsun kızlar ist da deprem olmuş galiba haber başlığını gördüm ama içini okuyamadım inş önemli bişey değildir..

sağol canım ya cok takılıyorum cok uzuluyorum bebegım ıcsın ıstıyorum tabıkı o ayrı ama kendımı cok cırkın hıssedıyorum gıysılerım olmuyor esım benden zayıf ve cok fecı kılo takıntısı var sesını vıkarmıyor tabıkı bıse demıyor ama 😔 ben onunla beraber hıc bıyere gıtmıyorum gıtmekte ıstemıyorum benden kucuk duruyo adam resmen 😭 of ınsallah bnde verebılırım dıkkat edıyorum cola cıpa vs zaten cok yemıyorum 3 senedır zayıflamaya calısıyordum tam basarmısken hamıle kaldımah 65 olabılseydımcok ıyı olacaktı ınsallah bıraz motıve olabılırım 😭 burda

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…