- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #18.541
Aramıza hoşgeldinEvladının rızkını etkilemeden bol su bol yeşillik ve cıss yemeyerek verebilirsin.Hem bak ne güzel yürüyüşte yapıyormuşsun
46:
Lajoba çok geçmiş olsun canım
MascarA Antalya tarafındayımben
Sevilcim sen neden bu kadar karamsarsın
Bebeğine süt olması için çok yemeye değil kaliteli yemeğe ihtiyacın var
Bol su bol yeşillik bol meyve ve bol protein
Az yersem bebeğim aç kalır diye birşey yok
Asıl kuş kadar tatlı yersen aç kalır ama oturup bir koca kase salata yersen ve üstüne koca bir bardak su içersen aç kalmaz
Yani bebeğini aç bırakmadan kilo verebilirsin
Mesela sabah kahvaltıda patates kızartması yeme ama 3 dişim tam buğday Çavdar'ın vs gibi ekmeklerden ye hem doy hem de gereksiz kalori alma
Eminim ki düzenli bir beslenme programı ile kolayca kilo verebilirsin
sağol canım ya cok takılıyorum cok uzuluyorum bebegım ıcsın ıstıyorum tabıkı o ayrı ama kendımı cok cırkın hıssedıyorum gıysılerım olmuyor esım benden zayıf ve cok fecı kılo takıntısı var sesını vıkarmıyor tabıkı bıse demıyor ama 😔 ben onunla beraber hıc bıyere gıtmıyorum gıtmekte ıstemıyorum benden kucuk duruyo adam resmen 😭 of ınsallah bnde verebılırım dıkkat edıyorum cola cıpa vs zaten cok yemıyorum 3 senedır zayıflamaya calısıyordum tam basarmısken hamıle kaldımah 65 olabılseydımcok ıyı olacaktı ınsallah bıraz motıve olabılırım 😭 burda
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım destegın ıcın sagol da sorun sukı aynen dedıgın gıbı beslenıyorum tatlı cok yemıyorum cok sevsemde ara ogun yapmaya calışıyorum aksamları hafıf yemeye calışıyorum yurus yapıyorum ama yanı bakıyorum benım gıbı yapan benle dogum yapmış arkadaslar coktan vermışler bıle bense durdugum yerde sayıyorum bıraz karqmsar oldugum dogru haklısın aşırı takıldım ve cok bunaldım Allah baska dert vermesın ama gecmıste yasadıklarımı dusundugumde kısısel aılesel sıkıntılarım nedenlerı kılo olan sıkıntılar akla gldıkce canım ınsan daha neler susunuyor bı bılsen 😔
Gunaydin kizlar
Mirac kandiliniz mubarek olsun dualarimdasiniz dualarinizdan eksik etmeyin beni de
Hikosum oglum sukur daha iyi sabah 6 dan sonra surekli agladi ama yinede 9.30 a kadar uyudu bende dinlendim cok sukur..
Senin de hedefine ulastigini gorecegiz ins yakinda inaniyorum ben sana
Kubos canim guzel gorunuyorsun masallah
Papatya affetmek insanin omuzlarindaki yuku hafifletir, insanlar yaptiklarinin cezasini elbet bi gun cekecektir sen Allaha sigin ona havale et, affederek onlara degil kendine iyilik yaparsin unutmaaslinda bu konuda yazacak cok sey var da sen anlamissindir demek istedigimi zaten.. Allah icimizdeki sıkıntilarimizi gidersin..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?