Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Lajoba çok geçmiş olsun canım
MascarA Antalya tarafındayımben
Sevilcim sen neden bu kadar karamsarsın
Bebeğine süt olması için çok yemeye değil kaliteli yemeğe ihtiyacın var
Bol su bol yeşillik bol meyve ve bol protein
Az yersem bebeğim aç kalır diye birşey yok
Asıl kuş kadar tatlı yersen aç kalır ama oturup bir koca kase salata yersen ve üstüne koca bir bardak su içersen aç kalmaz
Yani bebeğini aç bırakmadan kilo verebilirsin
Mesela sabah kahvaltıda patates kızartması yeme ama 3 dişim tam buğday Çavdar'ın vs gibi ekmeklerden ye hem doy hem de gereksiz kalori alma
Eminim ki düzenli bir beslenme programı ile kolayca kilo verebilirsin

canım destegın ıcın sagol da sorun sukı aynen dedıgın gıbı beslenıyorum tatlı cok yemıyorum cok sevsemde ara ogun yapmaya calışıyorum aksamları hafıf yemeye calışıyorum yurus yapıyorum ama yanı bakıyorum benım gıbı yapan benle dogum yapmış arkadaslar coktan vermışler bıle bense durdugum yerde sayıyorum bıraz karqmsar oldugum dogru haklısın aşırı takıldım ve cok bunaldım Allah baska dert vermesın ama gecmıste yasadıklarımı dusundugumde kısısel aılesel sıkıntılarım nedenlerı kılo olan sıkıntılar akla gldıkce canım ınsan daha neler susunuyor bı bılsen 😔

Takilma, bizimle ol. Tamam.
Esler soylemezler. Benimki de soylemiyordu. Zayifladktan sonra dokuldu eteklerindeki taslar. İnan o zaman şişko demezdi bana simdilerde şişko agzindan dusmuyor. Lakap takti herifcigimm, kizmiormmm soylesn. Kilo aldn diip duruyor iki yedgmi gordu diyeee sonra şakaa şaka diyooo. Kola cips coook yemiorm degil yemeeeee.. arada ödullendir tmm ama aradaaa. Ptesinden itibaren her aksam yediklerni yaz, sonra sporlarni yaz. Ona gore seni elestirelm destek verelm. Ben bekarkende siskoydummm, amaaa artk olmak istemiormmmm.
Netten cardio yap, bolgesel calis. Coook su ic. Sutunde artar. Maydanoz yesillk cook ye,

Elifcimm cook gecmis olsun. Ates kotudur, bende bi kac kere oglanda yasadm mahfoldm ,, onlarn halsiz olmasi insani mahfedior. Bende atesden korkarim..
Smdi nasil

Çok takıldığın için de belki vücudun tepki gösteriyordur. Takılamadan yediklerime dikkat et bakalım bir değişiklik olacak mı

Kızlar şu söylediğiniz bloğa baktım aslında çok da farklı birşey demiyor yani biz biliyoruz bunları
Sizi bilmem ama benim son zamanlardaki problemim gözümün aç olması
Tabağımda iki adet kurabiye varsa mesela birini yiyip ötekini bırakmıyorum ikisi de yiyorum
Kendime hakim olmaya çalışacağım artık
Koca kadın oldum hala boğazıma sahip çıkamıyorum

Papatya, hikmet sagolun kizlar.. dr a goturduk antibiyotik falan verdi atesi yine var ama cok degil sukur.. halsiz halsiz dolaniyo ortalikta ama yinede gulumsemesi eksik olmuyo minik suratinda, onun gulusu ayakta tutuyo beni de yoksa bittim suanda ya cok yoruldum uyku feci bastirdi ama onu uyutana kadar dayanmam gerek.. tavuk aldim corba yapcam oglusuma gerci sabahtan beri hep corba yiyo da birazda tavuk corbasi yesin.. off dr a gitmeden once camasir asmistim balkona giderken yagmur atistirmaya basladi kardesim bizde kaliyo onu aradim camasirlari al pencereleri kapat diye o da yatmis uyumus camasirlar sirilsiklam, parkeler islak.. sinirden ne yapacagimi sasirdim uyuz yaaa sinirim gecmedi hala.. brnden boyle iste sizler nasilsiniz neler yaptiniz bugun?
Bu arada yeni gelen arkadas hosgeldin burda kizlar sayesinde motive olursun canim..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Elif cnm tkkr gecms olsun
O dedigin blogu ben bulamadim.
Linkini atsana bana, yada aciklayaici anlatsan

Mustafa Berk'im Her$eyimiz

Kızçeler size bakayım dedim.resim çektim iyi gidiyordum 3 tane cıs var kötü örnek oluşturmaması açısından yazmıycam menünü . Öğlen çamaşır yıkayıp as , yemeği yap, ogluşu sokağa çıkar, yemek bulaşık .....Ogluşu parka götürdük . Bende spor aletlerine bindim .Yürüdük biraz .ogluşu yıkadım yemek koydum ocağa ve ogluşa süt ve kek veriyorum. Gözlerim kapanıyor keşke yürüyebilecegim yada ogluşun peşinden koşacagım (park bol alan gibi )bir alana yakın otursaydım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar, iyi gecelerrr..
Pazartesi gunu gùlümlee 5gunluk diyete yine basliyoruz.
bize katilmak isteyen var mi????
Spora geri basladim.
Leslie20dk
Mekik , basen, bacak 5er dk.
Simdili bu kadarciiikkk.
Herkese tatli ruyalarr..

Merhaba kızlar
Ebrucumbu yazdıklarını öğleden sonra yaptın dimi? Maşallah sana...
Hikmet'im ben de yapıyorum artık sporumu. Hiç bırakmayalım. Son resimlerimi gördün mi sen facedeki. Kilo almış mıyım bir diyiver.
Mevcanımda yorum yapsa çok mutlu olcam
Ben de sporumu yaptım 4 fast mil yaptım bu akşam
Herkese iyi geceler

İyi geceler kizlar off cok fenayim hemen uyumak istiyorum ama hic uykum yok, size yazdiktan sonra oglusum tekrar ateslendi agladi susturamadimhavale gecirecek diye korktum aglaya aglaya salladim uyudu uyuyunca sakinlesti sonra tekrar uyandi ilik banyo yaptrdim tekrar yatirdim hala uyuyo.. aksama yemek bile yapamadim saat 10 bucuk gibi biseyler atistirdik esimle.. bugun ne bulduysam attim agzima.. gobegim firladi yine benden once gidiyor, neyse artik yavrum bi duzelsinde kaldigim yerden devam edecegim..

Papatya blogda dedigin gibi farkli seyler anlatmiyo hatta ben ilk baslari okurken baya sıkılmıstim arkasi yarinlardan, benim hosuma giden sey acayip motive olmamdi.. zaten belli bi diyet listesi de yok orda herseyi yiyin az yiyin diyor kabaca anlatmak gerekirse bu da tam bana gore cunku ben cisslardan uzak duramiyorum durmak ta istemiyorum aslinda ama olculu yemek fikri kulaga da migdeye de iyi geliyor

Hikmet ozelden mesaj atiyorum canim sana da yukarda anlattigim gibi herseyi ye az ye mantik bu

İyi geceler hepinize ve bizede...

Bu arada ebru yorulmussun canim cok is yapmissin.. parka gitmaklede iyi yapmissiniz ohh ne guzel

Citirlarim buda yeni halim nasilim basim acikti o yuzden kapattim tuzumu yeni bir fikir bulan cizgifilm kahramanina benzedim 😀😀😀

Eklentiler

• $1400993451648.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 27
Mirac kandiliniz mubare olsun kizlar. Hepimize dua edicem. Beni de unutmayin dualarinizda.
Oglan erkenden uyandi. Aslinda ilk kocis uyandi. Migren kriziyle. Masaj yaptim basina. Sonrada oglan uyandi.sabahn 6bucugunda uyandim. Midem bos, tartilmak istiyorum ama korkuyorum. 2gundur yiyorum. Spora basladim. Oglani uyutim yine spor yapicam ihmal etmemek gerek hedefe ulasana kadar dewam, hedeften sonrada korumaaa, ahh ahh bi korumaya gecseydik. Zayiflamak istiyorumm. Gülle takildik kiloya , cnmiz sıkılıyor. Şole dal gibi olsaaam, mayomu giydgmde aynadaki yansimami begensem, kocis de kiskanclgndan catlaaaasa. Ahh ahhh, ama olacaaaak gorecksinizz. 18 19kilo gtti, dewamii da gelecek arkadasssssss... baska yolu yook

Elifcim, daha iyilesmedi mi kuzucun. Kiyamamm, bizim oglaninda burnu hala akiyor. Oglun iyilessin de , snnd moraln yerine gelsn, toparlarsin.

Kübos, şık gorunuyorsun ve gayette zayiffff. Bayildimmm.

Papatya, faceini bulamiorum ki. Bakamadim. Mew de ekli degilmydn sen.

Ebru, oglisinle gusel vakit gecirmissin ne gusel. Ciss lari da takma kafanaa. Hftaici toparlarsn.

Günaydın kızlar
Miraç kandiliniz mübarek olsun. Dualarımız kabul olur inşallah
Hikmet'im ekliyim ben mevcanda
Neden bulamadın ki

Size birşey soracağım
Size kötülük yapmış insanları affedebiliyor musunuz
Ben kv ve kp hiç affedemiyotum
Yılda bir kaç kez görülüyorum onda da aşırı gergin oluyorum
Aslında affetmek ve yaptıklarını unutmak da istemiyorum
Of kafam karıştı

Gunaydin kizlar
Mirac kandiliniz mubarek olsun dualarimdasiniz dualarinizdan eksik etmeyin beni de
Hikosum oglum sukur daha iyi sabah 6 dan sonra surekli agladi ama yinede 9.30 a kadar uyudu bende dinlendim cok sukur..
Senin de hedefine ulastigini gorecegiz ins yakinda inaniyorum ben sana
Kubos canim guzel gorunuyorsun masallah
Papatya affetmek insanin omuzlarindaki yuku hafifletir, insanlar yaptiklarinin cezasini elbet bi gun cekecektir sen Allaha sigin ona havale et, affederek onlara degil kendine iyilik yaparsin unutma aslinda bu konuda yazacak cok sey var da sen anlamissindir demek istedigimi zaten.. Allah icimizdeki sıkıntilarimizi gidersin..

Affetmek istiyor muyun bilmiyorum affedersem içimdeki yükten kurtulurum
Affedersem kendime olan saygımı yitiririm. Kendimi enayi gibi hissederim. Yapılan onca şeye karşılık ona güler yüz gösterirsem bu sefer kendimi affedemem.
Aman bilmiyorum işte

Papayta ekliydim sende. Aysegul diye kabul et.
Affetmek, Allaha mahsusdur. Sen saygini goster.
Yilda bir kere goruyormuşsun. Walla ben baska bise diyemicem.
Ben egrr duzelecegni bilsem affederdim.

Elifff, bugun daha da arti gördüm. Yaziyi okudumm okuyodum. Sela sesini duyana kadar. Bi kiz vefat etmis. Sels bitmeden cenazs aracinin sesini duydum. Pencereye bi ciktim. Herkes disarida, herkes aglior. Ve bende..
Allahm yardim etsin. Kizin annesi, ogluns oylr bir sariliyordu ki. Anlatamam.. mahfoldumm.

Papatyaa, begendigim fotonda gayette fittsin. Ayrica kotunaaa bayildim.
Hatta bittiim diyebilirim.
Vee hayran kaldim, gezilerinize. Ailecek gezmeyi seviyorsunuz. İmrendim,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…