- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #18.561
Papayta ekliydim sende. Aysegul diye kabul et.
Affetmek, Allaha mahsusdur. Sen saygini goster.
Yilda bir kere goruyormuşsun. Walla ben baska bise diyemicem.
Ben egrr duzelecegni bilsem affederdim.
Elifff, bugun daha da arti gördüm. Yaziyi okudumm okuyodum. Sela sesini duyana kadar. Bi kiz vefat etmis. Sels bitmeden cenazs aracinin sesini duydum. Pencereye bi ciktim. Herkes disarida, herkes aglior. Ve bende..
Allahm yardim etsin. Kizin annesi, ogluns oylr bir sariliyordu ki. Anlatamam.. mahfoldumm.
Kabul ettim canım ama zaten daha önceden de arkadaştık ne olduysa silinmiş sanırım
Ben onlarla bir araya gelmek birlikte vakit geçirmek istemiyorum kesinlikle
Unutamıyorum yapılanları
Ama eşim üzülüyor biliyorum eşimi çok seviyorum fakat onun hatrı için bile sesini duymaya dayanamıyorum kadının
Aram düzelsin de istemiyorum zaten
Nadir de olsa biraya geldiğimizde konuşacak birşey de bulamıyoruz
Hoş ben pek konuşmuyorum da
evet canım ben afetmek istemiyorum. çünkü karşımdaki insan biz ona neler ettik de bak o bizi affetti diyecek türden değil. neler ettik de bak dibimizde yine, eee mecbur falan tarzında düşünecek biri.kızlar çok yogun bir afta sonu ğeçirdim.. evde çamaşır dolu.. onladrı toparlayacak ütüleyecek zaman bile bulamadım..
cumadan pazar ğeceye kadar herşey ğüzel ve tam istediğim ğibi ğitti.
hepinize teşekkür ederim temennilerinizden dolayı,,..
ama yeme konusundada üzerime yotku.. regl de oldum.. dün de bahçede çok çalıştım,, şimdi hem şiş hemde tombişim..
cumartesi nişan için kocaeline ğideceğim.. bu şişkinlikten kurtulmam lazım. pazar da istanbul adalar beni bekler..
bu hafta en azından 57 lerde sabit kalmak hedefim...
ve ğelelim sizlere..
ebrulim perşembeleri kedimizi kontrol etmek zor ama imkansız değil.. o kadar kiloyu verdinde bunu mu yapamayacaksın.. bu hafta perşembelere dikkat ğüzelim..
lajoba tatlım aynı perşembe sendromu hepimiz yaşıyruz aslında..ve tablo icin teşekkürler..ğerçi topigin durumu vahim ama olsun bu hafta süper kilolar veriiz inşallah,,bebeğin hastalanmış ğeçmiş olsun ğüzelim..
lajoba ne bloğu kaçırdim sanırım.. bana da link atsana..
sevil hoşğeldin ğüzelim aramıza,kendini kötü hissetme ğüzelim.. sonuçta o kilolar sana zimmetli değil.. verebilirsin.. sadece sabır ve irade..sonuçta bir ğünde ğelmeyen kilolar bir ğündede ğitmeyecek..
hikmet ben o 5 günlük diyete katılmak istedim ama nasıl olacak.. ki,,dün okuyabilse idim topigi büğün iş yerime hazırlıklı ğelirdim.. bana bir care..
sabah bir kurabiye yedim.. ama bendi büğün başlamak istiyorum..
kübracağım muteşem ğörünüyorsunn..
papatyam sorunlar bitmiyor ama hayatımızda en önemli şey çoçuklarımız.. insan cok üzülüyor ama çok şükür şimdilik yolunda bakalım.. ğelecek pazartebi öğret ile kousup işe yaramış mı yöntem anlayacağım.
papatyam spora başlamana sevindim .. bırakma ğüzelim..
papatyam bana kötülük yapanları unutmak bir yana üzerine onlara haddinden fazla iyilik bile yapıyorum..
benim durum da daha kötü..
bence üzerine çok düşünüp kendini yorma..
nasıl hissediyorsan öyle davran..
ğönül olarak affetmek seni hafflitir..yapabiliyorsan yap tabi.. ama kendini affetmeye zorlarsan kendine kızğınlığın hiç bitmez..bence sen affetmek istemiyorsun..
Eki Görüntüle 1130089
Günaydınnnn
Korse taktım( koca kış takmadım😡
Güne güzel ve cumaya göre eksi başladım. Cıs yedim ama yemek yemedim ve 3 e yakın yemek yemiştim. Günü erken kapatmK benim bünyeme göre sanırım.geçmişe işlerimi bitirince bakarım.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yazmayı unuttum bu sabah aylardır görmediğim 64 rakamını gördüm tartıda. şubat aylarında 61 leri gören ben hangi ara 64 oldum diyerek işi sıkı tutuyorum artık...
Mew, harbiden cok şiş görünüyor. Şaşirdim yemin ederim, odem fena war.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?