Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kabul ettim canım ama zaten daha önceden de arkadaştık ne olduysa silinmiş sanırım
Ben onlarla bir araya gelmek birlikte vakit geçirmek istemiyorum kesinlikle
Unutamıyorum yapılanları
Ama eşim üzülüyor biliyorum eşimi çok seviyorum fakat onun hatrı için bile sesini duymaya dayanamıyorum kadının
Aram düzelsin de istemiyorum zaten
Nadir de olsa biraya geldiğimizde konuşacak birşey de bulamıyoruz
Hoş ben pek konuşmuyorum da

Yapilanlar unutulmaz zaten,
Sen kendini uzme. Senede bir olan bise, esini de uzme.

Hayirli kandiller kizlarr hikos lajoba tesekkurederim kizlar yaa son 3 4 kilo ins verelimde kurtulalimm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kızlar
Bugün ailecek pikniğe gittik çok kaçırmamaya çalıştım ama yine de gitti işte.
Kızlar size söz veriyorum yarından itibaren çok dikkat edicim
Çünkü gün geçtikçe tartıda daha da artı çıkıyorum dur demenin vakti geldi de geçiyor

Hikmet'im unutulmuyor yapılanlar
Aslında kötü bir durum ama benden yana yapılacak birşey yok

Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar.Her pazar olduğu gibi Ogluş inadına erken kalktı. Kahvaltı evi topla süpür çamaşır ...Anneme gittim ordan kv ye geçtik.Eve geldim duş al şimdi dolma doldurup yatağa attım kendimi . Gözlerim kapanıyor ama kandilinizi kutlamadan yatmak istemedim. Marketten beslenme çantam için peynir domates salatalık biber tam buğday sandiviç ekmegi meyve vs...aldım. Kandil simiti hakkımı yarın kullanıcam. Çünkü baya yedim bugün.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ve bugün
11:00

14:45 : annem de 4 hamur kızartması 2 kaşık marmelat çay

Kv de : 1 kase altı muhalkebi üstü kayısı marmelatı tatlı yedim ve çekirdek çitledim biraz.

Evet cıs ama yemek hakkımı onlardan yana kullandım ve erken saatti.
Spor:1 saat yürüdüm .

Günaydın kızlar
Ebrucum seninde kandilin mübarek olsun. Şnşallah rabbim dualarımızı kabul eder
Yediklerin de çok değil ama kalorili
Kızlar bu sabah kendimi tam motive hissediyorum
Az sonra sporumu yapıp işe ondan sonra gideceğim
Gün geçtikçe tartıda artı görmek beni yoruyor
Çözümü de biliyorum
Bakalım bu hafta hiç kaçamak yapmamaya çalışacağım

Kizlar, gunaydin.. hawa gusel ama aksama saganak yagis varmis, hemen beyazlari attim makineye. 2saattw kurur. Oglis 7bucukta uyandi. Uyusuk gibiyim.
Kiloma bakmak istemiorm yaaa, dun baya artiydim,
Bugun gunluk diyete basliyoruz. Kahvaltiya kv gelecek, ve sigara boregi getiricek.
Yemiiiiceeeem yemiceeeeermmmm..
Guzel ve eskis dolu haftalar bizimle olsun.

Günaydınnnn
Korse taktım( koca kış takmadım&#128545
Güne güzel ve cumaya göre eksi başladım. Cıs yedim ama yemek yemedim ve 3 e yakın yemek yemiştim. Günü erken kapatmK benim bünyeme göre sanırım.geçmişe işlerimi bitirince bakarım.

Gunaydin citirlarim dun coook yorulduk akrabanin bagina gittik kizimin pesinde kosucam diye öldum bide orda uyumadida ama guzel oldu kizim eve donerken uyudu sabaha kadar uyanmadi sukur dinlendik ikimizde ebrum kiz daha once niye giymedin korse hikoss bugun bende cookk sıki diyete girdim hazirana geldik tatil plani yapiyoruz ben kendime kiyafet yakistiramiyorum
Papatya canim spor iyi gidiyo masallah 😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ebrucuuummm, korse insani boguyor resmen ya. Bende de var hic giymedim.
Bu arada kollar bacaklar ince, sadece gobek bogen war o da biras. Mekiklr sporla halledersn sen

Küboş, yaz geldi ewet 1ayda erimemiz gereeekyaaaa.
Bu hfta cook umutluyummm

kızlar çok yogun bir afta sonu ğeçirdim.. evde çamaşır dolu.. onladrı toparlayacak ütüleyecek zaman bile bulamadım..

cumadan pazar ğeceye kadar herşey ğüzel ve tam istediğim ğibi ğitti.

hepinize teşekkür ederim temennilerinizden dolayı,,..

ama yeme konusundada üzerime yotku.. regl de oldum.. dün de bahçede çok çalıştım,, şimdi hem şiş hemde tombişim..

cumartesi nişan için kocaeline ğideceğim.. bu şişkinlikten kurtulmam lazım. pazar da istanbul adalar beni bekler..

bu hafta en azından 57 lerde sabit kalmak hedefim...

ve ğelelim sizlere..

ebrulim perşembeleri kedimizi kontrol etmek zor ama imkansız değil.. o kadar kiloyu verdinde bunu mu yapamayacaksın.. bu hafta perşembelere dikkat ğüzelim..

lajoba tatlım aynı perşembe sendromu hepimiz yaşıyruz aslında..ve tablo icin teşekkürler..ğerçi topigin durumu vahim ama olsun bu hafta süper kilolar veriiz inşallah,,bebeğin hastalanmış ğeçmiş olsun ğüzelim..
lajoba ne bloğu kaçırdim sanırım.. bana da link atsana..

sevil hoşğeldin ğüzelim aramıza,kendini kötü hissetme ğüzelim.. sonuçta o kilolar sana zimmetli değil.. verebilirsin.. sadece sabır ve irade..sonuçta bir ğünde ğelmeyen kilolar bir ğündede ğitmeyecek..

hikmet ben o 5 günlük diyete katılmak istedim ama nasıl olacak.. ki,,dün okuyabilse idim topigi büğün iş yerime hazırlıklı ğelirdim.. bana bir care..
sabah bir kurabiye yedim.. ama bendi büğün başlamak istiyorum..

kübracağım muteşem ğörünüyorsunn..

papatyam sorunlar bitmiyor ama hayatımızda en önemli şey çoçuklarımız.. insan cok üzülüyor ama çok şükür şimdilik yolunda bakalım.. ğelecek pazartebi öğret ile kousup işe yaramış mı yöntem anlayacağım.

papatyam spora başlamana sevindim .. bırakma ğüzelim..

papatyam bana kötülük yapanları unutmak bir yana üzerine onlara haddinden fazla iyilik bile yapıyorum..

benim durum da daha kötü..

bence üzerine çok düşünüp kendini yorma..
nasıl hissediyorsan öyle davran..
ğönül olarak affetmek seni hafflitir..yapabiliyorsan yap tabi.. ama kendini affetmeye zorlarsan kendine kızğınlığın hiç bitmez..bence sen affetmek istemiyorsun..

Bi kurabiyeden bise olmaz. Basla sende istersen. Patates haslanioorrrr.
Bndehfta sonu kendimi astimmm. 75kusurlerdeydm dn, tartilmadm dha meraktaymm

evet canım ben afetmek istemiyorum. çünkü karşımdaki insan biz ona neler ettik de bak o bizi affetti diyecek türden değil. neler ettik de bak dibimizde yine, eee mecbur falan tarzında düşünecek biri.
sırf eşim üzülüyor diye üzülüyorum ama bu konuda hiç tahammülüm yok. adını duyduğumda bile bütün tüylerim diken diken oluyor. nasıl bir araya gelip hiçbirşey olmamış gibi davranayım ben...
seni bugün merak ediyorum. akşama yazsana bana neler olduğunu...

ebrucum senin tek sıkıntın göbek bölgen. orayı halledersen çok iyi olacak emin ol...

kızlar sabah sporumu yaptım. duşumu aldım okula geldim. şimdi size yazıp işe koyulacağım.
mevcan yazmamış sanırım bu sabah. yoksa gözümden mi kaçtı

yazmayı unuttum bu sabah aylardır görmediğim 64 rakamını gördüm tartıda. şubat aylarında 61 leri gören ben hangi ara 64 oldum diyerek işi sıkı tutuyorum artık...

günaydınnn

papatyam evet mevcan yazmadı bu sabah patronum yurtdışından döndü masama şimdi geçtim valla,hemen size yazıp kaçıyım,

hepinizin geçmiş kandili mübarek olsun

nelsonum haftasonun çok güzel geçmiş canım,fotoların çok güzel

eprumm sadece göbeğin var canım ya,benim simitlerim gibi

yeni bir arkadaşımız gelmiş hoşgelmiş,

lajoba,hiko,kubra, ve uğramayan diğer çıtırlarım sizleride çok öpüyorum

işlerim maalesef çok yoğun, muhasebe departmanına geçtim,hem asistanlık hem resmi muhasebe evrak takibi yapıyorum,diğer odayıda kullandığım için bil.başına pek geçemiyorum,aklım sizde ama

haftasonu çok keyifli geçti,sadece aileme vakit ayırdım,evimde takıldım bol bol,gezmemek güzel oluyormuş ya,sadece dün akşam 2 saatliğine çıktık dışarı o kadar,

yemeyi biraz kaçırdım ama erken saatlerde ağzımı kapadım,

ilaçlarım bu hafta son cmt tekrar kan vericem,yüzümdeki ellerimdeki şişlikler devam ediyor,gaz sorunumu anlatmama gerek yok

sabah meraktan tartıldım 65 geldim

ama halen 38 beden pantolon giyiyorum

kilo deil şişlik lanet olası,alyansım parmağıma sığmıyor düşünün

ya bilmiyorum olmadı içmiycem bu kutulardan sonra ilaç

facede dünden bi fotom var,ekli kızların yüzüme dikkatli bakmasını rica edicem göz kapaklarım bile şiş,beni daha iyi anlarlar sanırım

yazmayı unuttum bu sabah aylardır görmediğim 64 rakamını gördüm tartıda. şubat aylarında 61 leri gören ben hangi ara 64 oldum diyerek işi sıkı tutuyorum artık...

papatyam stresli bir dönem geçirdin kilo alman çok normal,spora başladın işte inersin yine dert etme,

bende kendime çok kızıyorum,kilomu gördükçe üzülüyorum ama bi yandan ne yiyorumki de bu kiloyu görecek diyorum,su çok içiyorum ödem için ama nafile,ödem attırıcı içemiyorum doktor kesinlikle hayır dedi,akşam yürüyüş yapıcam,sabah gene tartılıcam bakalım fark ne çıkacak

bir yandan eşim kızıyor,bak yememezlik yapma hastalanırsan yüzüne bakmam diyor,dün yine bal ceviz,pekmez,reçeller,dünya kadar meyve, almış gelmiş ye ye diye bağırıyor off

Kahvaltimmmm

Tartida 74.5 ciktimmm.
Yada 74.3 dü.. ayy unuttummm

Hatirladmm, 74.7

Son düzenleme:
Mew, harbiden cok şiş görünüyor. Şaşirdim yemin ederim, odem fena war.

hikom sabahları hep bu yüzle uyanıyorum,ama evde koşturmaca başlıyor 1 saate normal dönüyorum,mesela şu an gayet normalim,gün boyu bi sıkıntım yok ama akşam ev işini halledip tembelleşmeye başlayınca yüzüm ellerim gene şişiyor gene şişiyor,

o resimdekilerden biri eltim 2 aya yakındır görmüyordum,uykudanmı uyanıp geldin gözlerim şişmiş dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…