Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Aklımda kalanlar:

PAPATYA:Ben çok affederim çabuk kızar tez sönerdim.Ama zamanla yaşadıklarım vs beni biraz katılaştırdı.Herkeste bunu farkında ama elimde degil.Bir insana gıcık gittim mi eşimin deyimiyle ekmek uzatsa zehirli ekmek dersin diyor.Yok çabalıyorum ama içim rahat etmiyor.Çünkü çok laflar yuttum hep sessiz kaldım agladım zayıf düştüm.Şimdi affetme konusunda bende vijdanen affedemiyorum.Yapılanlar aklıma geliyor yok olmuyor.Demekki seni çok kırmışlarki iyi niyetinle affetmeyi düşünüp bunun lafını geçirip yine affedememek işte bu....

HİKMETatates yine ohh mis.bende bir sabah haşlayıp işe getiricem.Ogluş erkenci kıyamam uyutunca dinlen sende.1 tane sigara böreginden bişicik olmaz

MEVCAN:Evinde tadı başka dimi canım ama dyanamyıp dışarı çıkmışsın yine atom karıncamŞişlik ilaçlardan mı kaynaklanıyor:44:

BTLKBRA:Koca kış takmadım(hem sıcak tutardı )Neyse toparlar hem sıcakta yürürken terletir.Resiminde fark gördüm.Şöyleki daha önce bu üstle bir foton vardı(yanlış hatırlamıyorum dimi)Onunla bunun arasında baya bir incelve ve sıkılaşma var geldi bana

LAJOBA:Bebebgin nasıl oldu canım ateşi düştü mü?

ve hepinizzzzzzz haklısınız korseli hali öbür türlü jöle gibi oglışun deyimiyle hamur gibiBir türlü gidemiyorum dibimin dibindeki merkeze.Yok karar verdim kollarım ve göbüşe incelme prıgramı.İnş. param çöpe gitmez.Kendim için ilk kez bişi yapmış olurum.

Son düzenleme:
nelson:canım haklısın perşembe irademizi zorlamalıyız Hangi adaya gidiceksiniz?

Bi kurabiyeden bise olmaz. Basla sende istersen. Patates haslanioorrrr.
Bndehfta sonu kendimi astimmm. 75kusurlerdeydm dn, tartilmadm dha meraktaymm

TATLIM BÜGUN DİKKATLİ besleneyıımde yarın size katılayım.. çünkü burada patates haşlayacağım bir yer yok.. mağduriyet bölğesinde çalışıyoruz gibi resmen..

yazmayı unuttum bu sabah aylardır görmediğim 64 rakamını gördüm tartıda. şubat aylarında 61 leri gören ben hangi ara 64 oldum diyerek işi sıkı tutuyorum artık...

ğüzelim.. seninle 3-4 ğünlüğüne şok diyetlerden yapalımmı,,istediğin bir tatesini uygulaya biliriz.. ayça kaya haftada 3,5 kilo listeside olabilir. başka istediğin bir diyette..netten bakalım öğünleri olan haftada ya da 4 ğünde 2,3,4 kilo yazan diyetlerden birini uyğulayalım tatlım olur muu

hem beraber daha bir konsantre oluruz...karşılıklı birbirimize karşı sorumlu oluncada yemeyiz..

hem vucudumuzdaki ödemmi atmış oluruz.. hemde tartıda yüzümüz ğüler moral olur bizee...

ebrulim ğüzelim sen istersen verebiliyorusn .. bunu hepimiz çok iyi biliyoruz.. ğöbek içinde illaki bir çare vardı.. bölğesel zayıflama ile ilğili bir şeyler araştırıyordun.. ne oldu?

Son düzenleme:
tatlım bilmiyorum hangi adaya ğidecğiz.. Arkadaş nereye ğötürürse orası olacak,... Bır de kız kalesi ve bostancı taraflarını ğezeceğiz.....
Kız kulesi çok güzel.Nişanıyken gitmiştik eşimleBüyük ada çok güzel.Mutlaka bisiklet turu aşıklar tepesi ve faytonla ada turu
Araştırıyorum hala.Olumlu okuyunca karar verip olumsuz yorum okuyunca karar veremiyorum.Uygun fiyatlı olanını denşycem.Eşim istemiyor ama nasıl halledicem bilmiyorum.Bugün fırsat bulursam ugrıycam belki aletleri görünce karar veririmBen sabah hafif 11-16 arası ne varsa ama ölçülü akşamda hafif .

Kizlar yorumlariniz icin cok tesekkurederim bugun sıki bi sekilde basladim diyete ins bu hafta cok guzel bi rakam gormek istiyorum simdi menumu yaziyim
Sabah
Yarim kepekli sandvic ekmegi
Dom biber yesillik
1 kk peynir
Ara
Yesil cay
Kepekli biskuvi
Oglen
1 kepce mercimek corba
3 ad sarma
Ceyrek su boregi
Ara
Yesil cay
2 gun kurusu kayisi
1 misirpatlagi
Aksam
Tavuk izgara
Salata
1 cepce corba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ebrucum geçen gün nelsonla da konuştuk. Ben insanlara karşı aşırı tahammül gösteriyorum. Kırılıyorum üzülüyorum ama bunu hissettirmiyorum. Fakat öyle bir an geliyor ki sırtımı bir dönüyorum ve geri adımı atmıyorum. Ben onları el üstünde tuttukta onlar tepeme çıkıyor anlayacağın. Sonra da böyle ketum bir insan oluyorum işte.
Nelsonum baktım Ayça kayaya aslında imkansız değil iyiyöiş de listesi. Harfi harfine olmasa da denenebilir

Kizlar, burda muthis yagmur yagiyor. Hattaa feci de
Oglanla az yuruyelm dedm 20dk da karabulutlarin tepemizde oldugu gordum. Yagmur kokusu da gelince ewe kacisimizi gormeniz gerekti cok komikktim. 10dk rahat kosmusumdur.
Simdi bebiskomu uyutuyorum.
Ocakta patatesim haslaniyor.
Karnim zil caliyoor. Borege elim bile gitmedi. Evdekilerden takdir gordum, irademeee. Kv dedi, tartida 67.5 gorursem hedieni veririm dedi. pekii dedmmm.
Sbh 74.7 gormustm, 73ü gorurseem gobecik aticaaam yaaaa..
Neyse ben oglani yatiirim, karincigimi doyurim.
Opuyoruummm hepinizi.
<3

papatya:aynı BEN

bltkbra:çözdün sen bu işimenün pek güzel.istedigini yemiş ama az yemişsin

hikmet:senin iradeni kv önce biz gördükVe yaşasın patates

Mevcanım baktım fotolara gerçekten yüzün gözün şiş halde. Neyse azıcık daha dayan. En azından ödem olduğunu biliyorsun
Ayyyy düşünsene bir de kilo olduğunu

Saol ebrum yazmati unuttum yarim saat yurudum 3 fincan yesil cay 1 fincan tarcin cayi ictim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sabah 07:30 kahvaltım

Saat 11:00 bir fincan yeşil çay ile ara

Saat 12:30 öğle yemeğim bir kase ezogelin çorba
Bir porsiyon taş Kebab ve yoğurt

Saat 15:30 da 10 adet kiraz yedim

18:00 akşam yemeğim. Makarnayı yoğurtlar yedim
Az önce orta Türk kahvesi içtim
Sabah slim in 6 yaptım
Şimdi de yürüyüşe çıkıyorum

menüm

Sabah Haslanmis patates

Ara 1greyfut

Ogle yok

Ara 1nescafe

Aksam haslanmis patates

Ara yok yemedm yemicem

Sporlar 30dk yakin yürüys
Slim 6 20dk
5er dk basen, kol,mekik
Oglan yatinca spor yapicam.
Yazarimmmm...

Yukarıdaki menüme ek olarak da şu anda ince bir dili. Karpuz yiyorum
Kızlar karnım kocaman sanırsınız 6 aylık hamileyim
Bakalım sabaha ne olacak
Dışarıda bir saat yürüdük geldik

Hikmet'im acıkmıyor musun kuş kadar yemişsin

Bugün
Sabah: tb sandiviç ekmegi 1 dl peynir 2 çeri domates

Öğle : islim kebabı pilav şekerpare yogurt

Ara

Akşam dolma barbunya yogurt

Şimdi 7 otlu çay içicem .Gün içinde yeşilçayımıda içtim.

Sporlarımı yatmadan yazarım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ebrucum menün genel olarak güzel fakat hamur işi fazla olmuş sanki
Ya şekerpareyi yasa arada ki simitleri yemesen kusursuz olurmuş sanki

Resimlerde hep ayaklarım çıkmış&#128563;kusura bakmayın&#128522;iyiki bu programı indirmişim.

Hikmet : acıkmadın mı kız&#128563;kuş hiko helal valla ne diyim :)

Papatya: menün ne güzel hemde yürümüşsün .Niye karnın şiş canım?

Ve ben
Korseyi yatarken bir tek çıkartıcam
Bir sabah limonlu bir sabah elma sirkeli ılık su
Kahvaltımı evden değiştirerek ( bir gün tost bir gün sandiviç bir gün salata birgün meyve gibi)

Beyaz çay alıcam birde onu içelim

Neden şiş bilmiyorum ama çok kötü durumdayım
Resmen ayakta durunca ayaklarımı göremiyorum hamile gibi
Bu arada özgeden hiç haber yok. Ne zaman doğum yapacak acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…