Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Papatya, ebruu inanin cooook açımm.
Kara üzüm kurusu yedim 3tanee , bayilicaktm yoksa,

Ebruu, arada 2tane simit mi yedinnnnn

Papatya, ebruu inanin cooook açımm.
Kara üzüm kurusu yedim 3tanee , bayilicaktm yoksa,

Ebruu, arada 2tane simit mi yedinnnnn

Canım o kadarcık şeye acıkman çok normal bence...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın kızlar
Gece sn son ben yazmıştım.
Karnımın Şişliği inmiş gibi. Bu sabah inşallah leslie 3 mil yapıcam. Ötekine göre biraz uzun ama zamana göre 40 dk da bitirebilirim belki. Slim sen sıkıldım kaç gündür

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oglisim bugunlerde hep erken kalkiyor sabahin 6bucugunds uyandi.
Hawa kapali, yuruyus yalan oldu bugunde. Sporlara devam ama birakmsk yok.
Dun gece uyumadan once 100mekik , 5dk da yere yatarak bisiklet hareketi yaptim.
Leslie yapacaktim ama acliktan halim yoktu. Suanda cook acim, ama 10a kadar bise yemicem. Tartilicam, dune gore eksi gormem gerek. Bugun Salata gunu ,, wallaa salata dum gzumde dönüyordu.
Papatya, walla dun kacamak yapmamaya calistim. Bi kacamagim kuru üzüm dü. Kalorisi, 3kcal ymiss. Sewindm wallaa

eylul ayi

İnce Bel 87,
Kalin bel 107
Gogus 105
Bacak 67.5
Gobek 110.5
Kol 35

Bugun

İnce bel 75.5
Kalin bel 96
Gobek 99.5
Gogus 85
Bacak 57
Kol 30

Umuda dogru yolummm ,))

Son düzenleme:
Gunaydin citirlarim papatya supersin spora devam ediyosun
Hikossss harikasun rakamlar super baya incelmissin devam arkadasim az daha yolumuz kaldi 😀

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ggünaydınlar

salya sümük geldim işe,ya ben neden toparlanamıyorum bi türlü offf

papatyam menün gayet güzel duruyor,1 saat yürüyüş süper,şişlik için bi şey diyemem kelin ilacı olsa kendi başına sürer misali

eprumm,simit yada tatlı olmasa süper olacakmış kuzu

hikoş fotolarına bakıcam birazdan,çok güzel incelmişsin canım ya

evet ösgeyi bende merak ediyorum,

nelsonum bende patates getirecektim haşlayıp sonra vazgeçtim,onun yerine peynir getirdim,birazdan kahvaltıya inicem(salatalık,domates,tb ekmek)

kuboş atladım canım yazamadım foton da iyi duruyordun şeker,gözümü çok tırmalayan bir kilo göremedim,

lajoba hu hu

kevser ve şüko neden uğramıyor artık

ve ve ve diğer çıtırlar neredeler

bana gelirsek bu sabah daha az şiş uyandım

dün 2 kupa yeşil çay içtim(hergün içerim)

suyu iş yerinde az çoğalttım (tuvalete bile telefonla gidiyorum)

akşam30 dak yürüdüm

dün öğlen yemeğinden sonra sadece lıght bisküvi,6 ya doğru salatalık domates yedim

evde ise 3 kayısı,bir avuç erik tuz atmadan

sabah düne göre 500 gram eksik çıktım ( bir günde yarım kilo veremem,şişliğim azdı ondan sanırım)

bugünde keza aynı şekilde dikkat edicem yarın tekrar tartılıcam

akşam yürüyemem evde çok işim var,(süpür,toz al,açık yerleri sil,bm ve çm)

merhaba kızlar
düne göre -400 çıktım ama geçen haftaya göre hala artıdayım.
sabha 3 mil leslie mi yaptım işteyim şimdi. az sonra çalışmaya başlarım. bugün öplen yemeğe çıkmayıp dışardan birşeyler söyleyeceğim bir başka plan olmazsa. böylelikle de öğlen bana kalacak.
mevcanım sevindim şişliğinin inmesine. zamanla hepsi iner inşallah...
hikmetim rakamlar ne kadar güzel...
maşallah sana...

45dk leslie waaaaawwwwwww..
Bende düne göre -400ciktim. En son 73.6 yi görmustm ,
Bu hfta 72yi gormem grrek.
Bende sasirdim inan, rakamlsri gorunce. Bayadir bakmiormusum yzdiklarima.

Hikmetim:evet 2 adet kandil simiti yedim:26:Baya incelmişsin rakamlar öyle diyor.Birazdan fotolarada bakıcam.ÇOk az yiyorsun

Papatyam:sabah ne güzel baya spor yapıyorsun tebrik ederim canım.Evet kandil simiti getrdim ara yapmak için.Ama şekerpareye dayanamıyorum.Baklava yemem ama şekerpare Kalmış3-4 tane yemekçi abla sana vereyim bugün sen çok seviyorsun dediEvet hakılsın birinden birini yemeliydim

mevcan:haklısın canım ikisini yemeseydim ama nefsime yenik düştümŞişliginin inmesine sevidnim.Erigi tuzlamadan yemen iyi olmuş tuz da ödem yapar.

özge:dogum yaptın mı canım merak ediyoruz seni

eltiler şüküm ve kevom ve zuzumm fenedo tubilosh yeşil erik sehram kadınlıgın anatomisi herkes nerde

HİKMET :çok büyük degişim.Göbek yanlar basen hepsi gitmiş.Hakettin bu görünümü çünkü çok çaba sarfettin ve sarfetmeyede devam ediyorsun

merhaba kızlar
bugün üzerimde tuhaf bir can sıkıntısı var. hiçbirşey yapasım yok. kendimi zorlayıp çalışsam mı kapıyı kitleyip eve mi atsam kendimi bilemedim....
öğlen avm ye gittim iki pantolon giydim 38 beden. ama alışveriş modunda da değildim...almadım hiçbirşey...
bu arada öğle yemeğinde yanlış seçim yaptım...
akşam foto eklicem...

Son düzenleme:

ebrucum pek kimse kalmadı ya...sevil katılmıştı aramıza o da yok birkaç gündür. topiğe düzenli olarak devam edenler olarak sayımız gerçekten çok az.

Ebrucum, sarfetmeye de dewam edicem. Mecburum, onumde 1ay war, 67.5 olmam gereek. O kdr kilo bi ayda nasil gidicek bilmiorum inan. Ama elimden gelenin fazlasini yapicam. Basim agriyor, bugum salata gunu, sewiorm allahtan salatayi.

Papatya, can sıkıntısı mi,,, o kesin hawalardandir, bi sicak bi ygmurlu nevrimiz döndü.
Aynen kimse gelmiyor artik. Eskiden yazilarimiz karisirdi,,

kızlar selamlar..

nasılsınız?

fırsat buldukça sizi okuyorum. ama diyet moduna giremedim..o yüzden menü yazmıyorum.

hiç beklemediğim sıkıntılar yaşıyorum kafam karışık.. diyete adapte olacak halde değilim..

hepinizi öpüyorum...

Son düzenleme:
slm kızlar. misafirlerim var yatılı daha evi taşımanın yorgunluğunu atmadan misafir agırlamak zoruma gitti walla. diyete devam ama. havalar düzelsede oğluşumla yürüyüş yapsam. bide bi süre yatılı misafir gelmese.bu arada regl oldum bu ay eren oldu. ben kilo veremedim die düşünmüştüm şişkinlikden galiba bitince asıl kilomu görücem. gel 65 gellll

Nel, hayirdir neyin war. İns halledilir bir sorundur. Kendine geldiginde, menulerle bizo şenlendir sekerim,

Dorugun annesi, yatili misafir iyi hos olur da daha ewi tasimanin yorgunlugunu atmadan gelmeleri kotu olmus. Asil kilon hedef kilon muuu

slm kızlaar
dünden beri uğrayamadım yani uğradım da yazamadım
bende de bi can sıkıntısı, diyet modundan uzaklaşma oldu oğluşun hastalığından sonra ama toparlanmaya çalışıyorum
papatya bende dün senin gibi 64 le başladın güne, bugün 63 ü gmrdüm şükür ama hala cumaya göre +800 deyim
eşim işten erken gelecek kv deyi de alıp çarşıya çıkacağız hsonu düğünler var kv kendine kıyafet alacakmış bende elbise bakacam inş hoşuma iden bişey bulurum da alırım yoksa düğünde giyecek hiçbişeyim yok :18: doğumdan sonra zayıflıycam diye alışveriş yapmadım fazla kot etekle de gidilmezki düğüne aslında giderim de şimdi kv de bile benden şık olacak öyle gitmek istemiyorum
ebrum sağol canım oğlum çok şükür dünden beri çok daha iyi hatta eski yaramaz düzenine döndüğü gibi uyku düzeni de tamamen bozuldu önceden akşam9,30 gibi uyutuyordum sabah 6.00 a kadar deliksiz uyuyordu şimdi 4,30 gibi uyanıyor 6,00 gibi tekrar uyuyor off benimde nevrim dönüyor böyle yat kalk yat kalk..
papatya sporu sabah yapman iyi oldu böylece aksatmadan yapabiliyorsun ne güzel
ebruum nasılsın canım sordunmu şu göbek bölgesi için bişey diyodun ya onu?? spor yapmaya çalış tatlım mekik çek en azından ev işleri falan vaktin kalıyormu bilmiyorum ama :44:
nel havalardandır canım ben de aynıyım ama toparlanmamız lazım, Allah sıkıntılarını gidersin..
hikoş daha bakmadım albümüne ama baya incelmişsin rakamlar onu gösteriyor bu arada şimdiki ölçülerimiz neredeyse aynı seninle
mevcan nasılsın canım şişliğinin inmesine sevindim, zamanla tamamen gidecekler sıkma canını
doruğunannesi taşınma telaşının üzerine yatılı misafir daha da yormuştur seni ama neyse onlar gidince dinlenirsin canım üzme kendini
küboş fotoda gayet iyi görünüyordun canım dün yazdımmı bilmiyorum ama bu tempoyla devam daha da inceleceksin biliyorum

ve diğer kızlaar nerdesinizz özledik siziii

papatya:Hayır olsun canım .Benimde öyle canım sıkılıyorKimse ugramıyor artık

dorugun annesi:taşınma yorgunlugunun üzerine yatılı misafir zor olmuştur eminim.Ama onlar gidince bol bol dinlenirsin

lajobagluşun iyi olmasına sevindim.Sakın sende salma kendini Bak zaten şurda kaç kişi motiveyiz menü paylaşıyoruz

nelson:neden bıraktın canım.Hadi devam et bak yaz geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…