- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #18.621
Kizlar, ben geldim. Ve yine kimse yok.
Spor yapmaya calistim o kadr yorgunum ki pek yapamadim
100mekik
10dk slim yapiodm gücüm tükendi.
Dedim leslie yapim 10dk , yapamadigimi anladim biraktim.
Bi de kool calistim.
Herkese iyi uykular.
Benburadayım
100 mekiği nasıl çekiyorsun. Ben 30 da falan tıkanıp kalıyorum
Iyi geceler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Mew, ilaclarin bitsin kendine gelirsin, ben senin 64 oldugunu sanmiyorum walla. Odem attiriciyi da kullanirsan toparlanirsin. Bu dolaba yemek atma isi de cok guzel, bi gun yoruluyorsun diger rahatsin . Kizinda seni anlicaktir. Uzulme, ama kv ne sinir oldum. Ne var gitse, kizinin pesinde koşucak degil ki. Goz hapsinde tutsa yeterdi. Bi daha konus derim, hatta esin konuşsun.
hikoşum 2 ay önce bel fıtığı ameliyatı oldu onu bahane ediyor,yok servis sallarsa ağrısı olurmuş,eee geçen haftalarda 3 er gün gittiğin düğünlere ne demeli be kadın demekte istemedim,o kadar veli varken yaşlı kv iş yapmayacağına göre ne düşündü bilemiyorum,
bir daha söylemem eşimede söyletmem bi yeri ağrır benden bilir ne gerek var,kızım gidince benim yokluğumu unutur zaten
kilo işine gelince kesinlikle 64 deilim bunu biliyorum,çünkü kilo alsam hemen göbeğim simitlerim pörtler ama ben aynı pantolonları aynı etekleri hiç sıkmadan giyiyorum, şiş olan elllerim ayaklarım ve yüzüm ha akşamları azda gaz sorunum oluyor o kadar:
bi anda balon gibi sönemem neticede dünya ilaç içiyorum,elbetteki etkileri devam edecek ama ben minumum görebileceğim kiloya inmek istiyorum
dur hatta foto çekinip atayım
ebrulim mevcan ve kızçeler inan bu aralar pek iyi değilim..
bana ağır ğelen olaylar duydum..
taşıyamıyorum..
stresten yemek yiyen ben diyet moduna ğirmem mümkün değil..
.eğer yedikten sonra fark etmezsem yediklerimi .yememe dikkat etmeye çalışıyorum elimden ğeldiğince..
insanlara ğüvenmek kadar anlamsız bir şey yokmus onu anladım..
ve iyi niyet de aptallığın daniskası imiş..
kötü olamadığım icin kendime çok kızıyorum...
..
ve ev halim..
eşim salon ve oturma odasını boyadı..
buğün halılarım yıkanmaya ğidiyor..
akşam cam kapı silme işi beni bekler.
yaz temizliğine başladım.
mutfak banyo wc nin büyük temizliğini yetiştiremem sanırım..
onları ğelecek hafta halledeceğim..
afta sonu eğleneceğim.. İNŞALLAHHHH..-- hep akılda olmayan birşeyler çıkıyor benim moral alt üst oluyor.. bu kez cıkmaz inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?