Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

merhaba kızlar
bu sabahta yaptım sporumu. acayip ter atıyorum sabah dabah. iyi geliyor bana. yarın sabah yapamıcam ama. çünkü sabah 9 da işte olmam gerek. sınav var.
canım o problem halloldu çok şükür. başka bier durum var. aslında sıkıntı değil de bir görevim var. ben bu göreve devam edip etmek istemediğimi bilmiyorum. yani karar veremiyorum. durum bu...hatta faceden bakarsan orada hakkımda kısmında yazıyor görevimin ne olduğu....
aslında ben pek sevmedim menümü. öğlen iyi seçim yapamadım.
kızının durumunu anlıyorum geçen yıl oğlumda gtimişti öyle bir pikniğe. aynen kızın gibi söylendi bana ama akşam eve geldiğinde çok güzel eğlendiğini anlattı. yani hiç de umrunda değildi.

canım üzme kendini. şu anda buraya yazıyorum diye cevap veremedim.

Oglanla ugrasmaktan yeni kahvalti yaptim.
Veee
73.7 geldimmm,
Dun sabah 74.3 idimmm.
Bugunde pur dikkat edicem.
Sabaha kimbilir belki 72 yi gorurum,.

Veee
73.7 geldimmm,
Dun sabah 74.3 idimmm.

hikmetcim süpersin. ben de çok merak ettim şimdi yarın sabah kaç çıkacaksın...
az önce öğle yemeğimi yedim. bu öğleni hafif atlattığımı düşünüyorum. akşama foto eklerim.

hikoo söze gerek yokBen bu kaa yesem bayılırım herhalde üstüne birde spor ve çocuk

Menünde sabahki otatlı uykudan kalkıp yaptıgın sporada bravo canım
Evet olmadıAma Düzelticem kendimi sözBcakları kalı yada baseni olanın üstü zayıf oluyor.Benim gibi olanın da bacakları popo ince oluyor.Sarmayıda çok severim sana.
Sen hakediyorsun yemeyi ya ben niye yedim acabaTabi başın agırır azıcık bişi yiyiyorsun ama bravo azmine

Acıkan hikom yemiyor ben yedimŞükümü merak ediyordum .Sorun çözülmezse başka bir link alsın kendine.
Kıyamam ya insin bitsin gitsin şu şişlik artıkŞu herşeye yetmene eşinle keyif yapmana imreniyorum.Keşke bende vakit ayırsam eşim bir bakıyorum temizlik bir bakıyorum ogluşla oynuyon bir bakıyom uyumuşsunuz diyor:26:Ogluu erken yatırıncada vakit geçirmemiş hiç görmemiş gibi oluyorum
Off kıyamam ona ya işte çalışmasam dedigi anlar ve bende gün gelicek diyecegim ama 2. olunca çalışmayı düşünmüyorumTabi nasip herşey.Kv bahane etmiş.Benimki aglıyor diye sabah bize geliyor kahvaltı yaptırıp ev dagılmasın diye onlara götürğyor.O konuda hakkını yiyemem.Bacaklarında problem var 3 gündür sabah merdevenleri toplallayarak çıktı kadınAma olsun öyle yada böyle bulunup bakıyorlar yavrularımıza
Canım bende bazen keşke patavatsız lafı agzına anında yapıştırabilen sonrasını düşünmeyen kötü niyetli biri olsam diye düşünürümTemzilik badana oy evin ne güzel olucak.Hafta sonuda bol bol eglen üzüntüleri oldugu yerde bırak boşver
Veee
73.7 geldimmm,
Dun sabah 74.3 idimmm.

Fazlasıyla hakettin ve 70 i diger cuma görüceksin gibime geliyor

ebrucum ben sabahları 6:30 da kalkıyorum. eskiden oğlanı okula bırakınca hemen hazırlanıp gelirdim şimdi spor yapıp geliyorum işe. 45 dk falan sarkıyor işe gelmem. onu da dert etmiyorum... böylesi benim için de iyi oldu.
akşamlarım da bana kalıyor böylece.
dün menüm iyiydi ama bu sabah tartıda hiçbirşey farketmedi.
bakalım yarın sabah ne olacak...

Papatyamglum gece kalkıyor bazen hatta 2-3 kez yat kalk başım agrıyor.Deliksiz uyusu evet bende 7 de degil 6:30 kalkıp spora zaman ayırabilirim.

Ve kızlar:

Dün güzlellik merkezine gittm.Lipostar varmış yeni nesil lpg bana çok uzak yerde bayiliklerde varmış.Neyse seans 100 tl 6 seans alana 3 seans hediye ama kız bana 6+4 yaptı.Kartını verdi.2,5,7 cm incelme oluyormuş.Cumartesi günleri diyetisyen orda oluyormuş.Kemik yag gibi ölçümler yapıp ona göre diyet listesi veriyormuş.Her gün mutlaka en az yarım saat yürüyüş dedi.Bende kilo verdigimi ama sarkma etlerimde yumuşama oldugunu amacımın sadece toparlanıp sıkılaşma oldugunu söyledim.Bilemiyorum pek ikna olmadım sanırım.Eşimde tatile çıkarsak sıkışırz eylül ekim gibi olabilir dediBir kaç yakın yerede bakıp konuşucam.Sonuçta bazı kesimler için az bir miktar belki ama benim için öyle degil hemde sonuç almazsam eşime kendime mahçup olurum yazık olur parama.Sizin etrafınızda bu tür uygulama yapan yada yaptıran var mı arkadaşlar araştırmaya devam

Kızlar nerdesiniz
İnstagram açtım.Ama eşime akşama sorucam izin vermezse kapatıcam.Ama ikna etmeye çalışıcam.Face bana sahte yapmacık geliyor ısınamadım bir türlü.Özelden isim soyisim yazın ekleyeyim sizi:98:

Menüm geliyor kızlar
Sabah 07:30

11:00 ara
12:30 öğle yemeğim

16:30 ara

18:00 akşam yemeğim

Sabah slim in 6 start yaptım
Az sonra orta Türk kahvesi içeceğim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sabah bir dilim ekmek yedim
Öğle yemeğinde gördüğünüz lavaşların sadece birini yedim

Citirlarim menum guz3l degil ama yazicam
Sabah
Yarim gozleme domates
Ara
Yesil cay
4 kepekli biskuvi
Oglen
Kek kizimla yedik
Halka kizimla yedik
3 ad yaprak
Ara
Kiraz sapi cayi
Aksam
1 kepce nohut
3 lt su
Spor 2 mil leslie

BUGÜN
Sabah

Ara

Öğle

2 haşlama patates turşu yogurt
Ara

Akşsm

Barbeküde yağsız tavuk salata ayran

Az önce yeşilçay içtim.

Canım ben menünü beğendim. Benim yediklerim seninkilerin yanında iki kişilik.
Eşinle konuştun mu instagramı.
Eğer tamamsa ya sen yaz adını ya da ben

Kübracım senin menümde güzel...
Bir de ben güzel menüler çıkarıp kilo verebilseydim

kizlar merhaba , yogun bir gun gecirdim.
Kv geldi. Sagolsun kofte yapms, getirdi bende kizarttim. Onlar yagda yedi, ben firinda. Yaglli kagida 4tane kofte koydum. Pisti miss gibi . Yidimmm sansima et gunuydu diyetime de uydum.neyse menumu yazim

Sabah 1biber,1domates,Yesilsogan3dal, 1 kk peynir,
1dlmden az fazla kizarms ekmek..

Ara yesilcay, 3kuru uzum, 2cilek

Ogle 4 kofte

Ara nescafe,

Aksam nscafe, 1avuc soslu fistik :18:

Bu kdr...

Size gelince,

Papatya , sabahi inan feci merak edioruum. Sabah 73.7 cikmistim. Bakalm sbh ne olck.

Menunde guzel ve saglikli.
Sporun harikaa, bende oglani yatirim spor yapcm. En azindan leslieye halim war.

Ebruuu,dedgn yontem butcenizi asmazsa yaptir. Bnm bildigim bise yok walla.
Menunde gusel walla.

Kubos, kis menun istah acici heee, zatii acimmmm yaaa.
Begendmm ozwllkle 3lt suyu

Bu kadariz zaten. Herkesnde ruh hali yerinde diet icin.

,

Günaydın kızlar
Bu sabah spor yok maalesef. Belki akşam yaparım. İşe erken gitmeliyim. Bir etkinlik var.
Az sonra tartılacağım fakat hiç umudum yok nedense. Vücudum yine 63 lü sayılarda takıldı kaldı

günaydin kizlarrrrrrrrr..
Bugun gune guzel uyandim. Ama erken her zamanki gibi,
İnanin tartilmaya korkuyorum. Cok eksi cikmak istiyorum.
Bugun benim icin cok gergin gecicek.
Ogluşum erkek olacak teyzeleri, 14aylik ken hemde.
Bugun doktor kontrol edicek, yarinda sunnet olacak. Buyuk ihtimal,
Sicaklar gelmeden yaptiralim dedik. Onun acisini ileride hatirlamasin diye.
Bilmeden yaptiralm dedik. Bi igne vurulurken agriyormus. 1 2 gun agrirmis. Bezliyken yaptrmak daha iyiymis. Oyle demia doktor.
Kv lere gidicez, oraya gelicek doktor.
Sunneti ewde yaptiricaz,, daha saglikli olsun diye.
Dua edin kizlar, kolaylikla atlatalim insallah.
Gerginlik geldi bile.

Neyse, tartilinca yazarim.
Herkese hayirli gunler.
Ccisss yemek yook

Merhaba kizlaarr
Hepinizin menusunu begendim, hikmet nasi dayaniyosun kiz ben hastanelik olurum heral o kadaa yesem
Ben hala cumaya gore artidayim ama pazartesiye gore de eksideyim mutlu mu olayim mutsuz mu bilemedim az yemeye calisiyorum ama aksam yemeklerimi gec yiyince artida cikiyorum surekli.. bi erkenden yemegimi yiyebilsem super olacak da

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayyy gece yazdiydim bu yazdiklarimi, gondermeyi unutmusum..
Neyse gunaydinlar hepinize
Hikmet benim oglani da 6 aylikken sunnet ettirdik cok rahat ettik valla siz de iyi dusunmussunuz gercekten hem cocuk rahat ediyor hem anne baba Allah hayirli ugurlu etsin damat olduklari gunu de gostersin
Papatya merak ettim kac kilosun bende dun 63.4 tum bugun daha tartilmadim ama korkuyorum :-[

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Elif nasil yaptirdiniz, oglan durdu ama peki acisi kac gun surdu.
Yaa herseyi anlatsana nasil oldu. Detayli olarak lutfen. Ozelden de yazablrsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…