- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #18.641
merhaba kızlargünaydin kizlaaar..
Beynim agriyor sanki, basimi tasiyamiyor gibiyim. İns gecer. Daha kahvalti yapmadim.
Tartilmadim da, meraktayim. Dune gore eksi gormem gerek yaaa ...ins insss..
Walla kizlar online sayimiz bir elimizi gecmez oldu.
Bugun et gunu, sbh sbh tavuk et yiyemicegim icin az kahvalti yapicam. Ogle aksam tavuk haslama yerim.
Papatya, sporunu yapmissin harikasin. İsinle ilgili de sorun ortadan kalkmamismiydi, ins hallolur. Dualarimiz seninle..
Küboş, gezmelerin baslamis yinene guseeeel yaaa. Beni de götürseeen.
Yemeklerni de hazirlamissin , hamarat senii..
Ebruuu, burger hayaliyle yasiorumm yaaaa.. hedefime ulasanaa kadar yemiceeeeem.
Aksam deglde gunduz yesydin sorun olmazdi. Halbuki menun ne kdr guzelmis. Neyse bidaha uyma kocisineee.. bugun toparlarsin sen.
Diger kizlaaar, nerdesiniz yaaaa..
aslında ben pek sevmedim menümü. öğlen iyi seçim yapamadım.günaydınlar
papatyam menün gayet güzel,oh sporunuda yapmışsın
eprum menün çok azmış akşam hamburger yemen kaçınılmazdı zaten
hikoşş mekik pozisyonunu anladım bende o tarzda çekerdim mekiği bir zamanlar ah ah
kübramm evet sadece basenin var oda sporla gider kuzum
nelsonum neyin var kuzum ya
lajoba çocuklar hasta olunca insanın eli kolu bağlı kalıyor,
bu arada
dün şükran ile konuştum,laptopu sorunlu,eşi tablet almış,tablet kk şifresini kabul etmiyormuş o yüzden girememiş sorun çözülünce uğruycam dedi
ebrulim mevcan ve kızçeler inan bu aralar pek iyi değilim..
bana ağır ğelen olaylar duydum..
taşıyamıyorum..
stresten yemek yiyen ben diyet moduna ğirmem mümkün değil..
.eğer yedikten sonra fark etmezsem yediklerimi .yememe dikkat etmeye çalışıyorum elimden ğeldiğince..
insanlara ğüvenmek kadar anlamsız bir şey yokmus onu anladım..
ve iyi niyet de aptallığın daniskası imiş..
kötü olamadığım icin kendime çok kızıyorum...
..
ve ev halim..
eşim salon ve oturma odasını boyadı..
buğün halılarım yıkanmaya ğidiyor..
akşam cam kapı silme işi beni bekler.
yaz temizliğine başladım.
mutfak banyo wc nin büyük temizliğini yetiştiremem sanırım..
onları ğelecek hafta halledeceğim..
afta sonu eğleneceğim.. İNŞALLAHHHH..-- hep akılda olmayan birşeyler çıkıyor benim moral alt üst oluyor.. bu kez cıkmaz inşallah...
Oglanla ugrasmaktan yeni kahvalti yaptim.
Veee
73.7 geldimmm,
Dun sabah 74.3 idimmm.
Bugunde pur dikkat edicem.
Sabaha kimbilir belki 72 yi gorurum,.
Citirlarum hemen menumu yazayim
Sabah
1 haslanmis yumurta
Yarin kepekli sabdivic ekmegi
Peynir
Biber yesillik
Ara
1 hurma misirpatlagi
Oglen
Salata
4 ad izgara kofte
Yarin sandivic ekmegi
Cin biberi
Ara
Yarim avuc beyaz leblebi
2 misir patlagi
Aksam
Yarim kase sehriyeli yogurt corbasi
3 fincan yesil cay
1 sıkma limonlu soda
1 fincan tarcin cayi
3 lt su
Spor yapmadim henuz ama yapicam aksam yaprak saricam esim gozleme istedi onu yapcam ama yemicem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hikoo söze gerek yokmenüm
Sabah Salata, 1kk peynir
Ogle Salata, 1kk peynir
Aksam Salata, 1kk peynir
Ara larda 2 3tane kara kuru üzüm yedim.
Su 2lt
Sporlar
Sabah
15dk leslie
15dk slim 6
5dk basen, 5dk mekik, 5dk bacak, 5dk kol hareketleri
Ogle 5er dk kol, bacak,mekik
Aksam dha yapmadim. Oglan erken uyursa spor yaparim.
Ama pek halim yook, ama inanin salata tok tutuyor.
Menünde sabahki otatlı uykudan kalkıp yaptıgın sporada bravo canımEki Görüntüle 1132960
Sabah 07:30 tostun içinde 3 ince dilim sucuk var
Eki Görüntüle 1132962
Ara saat 10:00 daEki Görüntüle 1132968 Eki Görüntüle 1132970
Öğle yemeğim 12:30 da
Eki Görüntüle 1132974
15:00 de araEki Görüntüle 1132979
17 de evde bayılacaktım açlıktan bunu yedim
Akşamı çekmeyi unutmuştum
3 yk taze bezelye
2 dilim fırında mücver
Bol salata
Yemekten sonra orta kahve
Spor olarak da sabah 3 mil yaptım
Akşam yemeğimi kaldırsam hayatımdan çok iyi olacak aslında
Yani ben bugünkü menümü beğenmedim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet olmadıGunaydin citirlarim papatya menunu begendim canim hikosss zaten sana laf yok masallah sana
Ama ebrumm aksam burger yemiss hic olmamis valla bugun daha da dikkatli ol canim
Bende dun aksam esime gozleme yaptim ama yemedimm simdi yarim gozleme yedim kahvalti olarak bugun gezmem var salata olarak ne varsa onu yicem cuma gunu guzel bi rakam gormek istiyorum dun aksam 11 bucuga kadar yaprak sardim ama iyi oldu yarin aksamki yemegim hazir bugun nohut yapicam
Mevcanim benim ust kismim zayif ne gobek ne simir bolge ne mide sirt hic yok ama basen var bendede popoyla beraber oda yuruyusle gidicek ins
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sen hakediyorsun yemeyi ya ben niye yedim acabagünaydin kizlaaar..
Beynim agriyor sanki, basimi tasiyamiyor gibiyim. İns gecer. Daha kahvalti yapmadim.
Tartilmadim da, meraktayim. Dune gore eksi gormem gerek yaaa ...ins insss..
Walla kizlar online sayimiz bir elimizi gecmez oldu.
Bugun et gunu, sbh sbh tavuk et yiyemicegim icin az kahvalti yapicam. Ogle aksam tavuk haslama yerim.
Papatya, sporunu yapmissin harikasin. İsinle ilgili de sorun ortadan kalkmamismiydi, ins hallolur. Dualarimiz seninle..
Küboş, gezmelerin baslamis yinene guseeeel yaaa. Beni de götürseeen.
Yemeklerni de hazirlamissin , hamarat senii..
Ebruuu, burger hayaliyle yasiorumm yaaaa.. hedefime ulasanaa kadar yemiceeeeem.
Aksam deglde gunduz yesydin sorun olmazdi. Halbuki menun ne kdr guzelmis. Neyse bidaha uyma kocisineee.. bugun toparlarsin sen.
Diger kizlaaar, nerdesiniz yaaaa..
Acıkan hikom yemiyor ben yedimgünaydınlar
papatyam menün gayet güzel,oh sporunuda yapmışsın
eprum menün çok azmış akşam hamburger yemen kaçınılmazdı zaten
hikoşş mekik pozisyonunu anladım bende o tarzda çekerdim mekiği bir zamanlar ah ah
kübramm evet sadece basenin var oda sporla gider kuzum
nelsonum neyin var kuzum ya
lajoba çocuklar hasta olunca insanın eli kolu bağlı kalıyor,
bu arada
dün şükran ile konuştum,laptopu sorunlu,eşi tablet almış,tablet kk şifresini kabul etmiyormuş o yüzden girememiş sorun çözülünce uğruycam dedi
Kıyamam ya insin bitsin gitsin şu şişlik artıkdün yine yediklerime çok dikkat ettim,akşam sadece bir avuç erik yedim tuz atmadan,
eve gidip 1 saat hiç durmadan temizlik yaptım,kuzum gelince ödevlerini kontrol edip balkonda beraber test çözdük,onu yatırdıktan sonra güzel bir duş alıp eşimle balkonda çay meyve keyfi yaptık,sonrada gidip yattım,gece çok uyandım öksürmek ve burun tıkanmasından
akşam yine şişti elim yüzüm ama bu sabah daha az şişle uyandım gene,ilaçların bitiyor umarım yeni ilaç vermez bende haftaya ödem attırıcı içicem zaten,
kendimi iyi hissedersem akşam 30 dak tempolu yürüycem evde çok işim yok,sonrasındada 2-3 çeşit yemek yapar atarım dolaba
bugünde çok dikkatli olucam pzt günü 65.5 göstermişti tartı (kilo deil)
bu sabah 64.5 gösterdi
cumaya kadar daha dikkat edip ödemimi en az seviyeye çekmek istiyorum
eşim yüzünü ağrı sokmuş gibi olmuşsun dedi
Off kıyamam ona ya işte çalışmasam dedigi anlar ve bende gün gelicek diyecegim ama 2. olunca çalışmayı düşünmüyorumbu arada kızımın pzt günü sınıf pikniği var,çalışan annelere hazır gıdaları verdiler bana baklava düştü,
annelerde davetli ama ben izin alamam bu aralar çok izin aldım ve haftaya kızımın karne töreni var o gün izin almak istiyorum,
akşam sen neden gelmiyorsun,sen neden çalışıyorsun ki ben tek başıma sıkılıcam herkesin annesi gelicek dedi
( çalışan annemiz çok sınıfta gelemeyen bir sürü insan olucak,özellikle öğretmenler)
akşam moralimi çok bozdu,bir an önce kuruma geçip en kötü idari izin,senelik iizn hakkımı kullarım diye hayıflandım durdum
allahtan sabah neşeli kalktı,sınıf annemiz annesi gelemeyen çocuklarla ben ilgilenicem dedi ben de ona söylerim isteklerimi dedi.
kv dedim sen git diye,yok şuram kötü yok buram dedi pöfff
Canım bende bazen keşke patavatsız lafı agzına anında yapıştırabilen sonrasını düşünmeyen kötü niyetli biri olsam diye düşünürümebrulim mevcan ve kızçeler inan bu aralar pek iyi değilim..
bana ağır ğelen olaylar duydum..
taşıyamıyorum..
stresten yemek yiyen ben diyet moduna ğirmem mümkün değil..
.eğer yedikten sonra fark etmezsem yediklerimi .yememe dikkat etmeye çalışıyorum elimden ğeldiğince..
insanlara ğüvenmek kadar anlamsız bir şey yokmus onu anladım..
ve iyi niyet de aptallığın daniskası imiş..
kötü olamadığım icin kendime çok kızıyorum...
..
ve ev halim..
eşim salon ve oturma odasını boyadı..
buğün halılarım yıkanmaya ğidiyor..
akşam cam kapı silme işi beni bekler.
yaz temizliğine başladım.
mutfak banyo wc nin büyük temizliğini yetiştiremem sanırım..
onları ğelecek hafta halledeceğim..
afta sonu eğleneceğim.. İNŞALLAHHHH..-- hep akılda olmayan birşeyler çıkıyor benim moral alt üst oluyor.. bu kez cıkmaz inşallah...
Fazlasıyla hakettin ve 70 i diger cuma görüceksin gibime geliyorOglanla ugrasmaktan yeni kahvalti yaptim.
Veee
73.7 geldimmm,
Dun sabah 74.3 idimmm.
Bugunde pur dikkat edicem.
Sabaha kimbilir belki 72 yi gorurum,.
ebrucum ben sabahları 6:30 da kalkıyorum. eskiden oğlanı okula bırakınca hemen hazırlanıp gelirdim şimdi spor yapıp geliyorum işe. 45 dk falan sarkıyor işe gelmem. onu da dert etmiyorum... böylesi benim için de iyi oldu.
hikoo söze gerek yokBen bu kaa yesem bayılırım herhalde üstüne birde spor ve çocuk
Menünde sabahki otatlı uykudan kalkıp yaptıgın sporada bravo canım
Evet olmadıAma Düzelticem kendimi söz Bcakları kalı yada baseni olanın üstü zayıf oluyor.Benim gibi olanın da bacakları popo ince oluyor. Sarmayıda çok severim sana.
Sen hakediyorsun yemeyi ya ben niye yedim acabaTabi başın agırır azıcık bişi yiyiyorsun ama bravo azmine
Acıkan hikom yemiyor ben yedimŞükümü merak ediyordum .Sorun çözülmezse başka bir link alsın kendine.
Kıyamam ya insin bitsin gitsin şu şişlik artıkŞu herşeye yetmene eşinle keyif yapmana imreniyorum.Keşke bende vakit ayırsam eşim bir bakıyorum temizlik bir bakıyorum ogluşla oynuyon bir bakıyom uyumuşsunuz diyor:26:Ogluu erken yatırıncada vakit geçirmemiş hiç görmemiş gibi oluyorum
Off kıyamam ona ya işte çalışmasam dedigi anlar ve bende gün gelicek diyecegim ama 2. olunca çalışmayı düşünmüyorumTabi nasip herşey.Kv bahane etmiş.Benimki aglıyor diye sabah bize geliyor kahvaltı yaptırıp ev dagılmasın diye onlara götürğyor.O konuda hakkını yiyemem.Bacaklarında problem var 3 gündür sabah merdevenleri toplallayarak çıktı kadın Ama olsun öyle yada böyle bulunup bakıyorlar yavrularımıza
Canım bende bazen keşke patavatsız lafı agzına anında yapıştırabilen sonrasını düşünmeyen kötü niyetli biri olsam diye düşünürümTemzilik badana oy evin ne güzel olucak.Hafta sonuda bol bol eglen üzüntüleri oldugu yerde bırak boşver
Fazlasıyla hakettin ve 70 i diger cuma görüceksin gibime geliyor
Canım ben menünü beğendim. Benim yediklerim seninkilerin yanında iki kişilik.BUGÜN
Sabah
Eki Görüntüle 1134930
Ara
Eki Görüntüle 1134932
Öğle
Eki Görüntüle 1134933
2 haşlama patates turşu yogurt
AraEki Görüntüle 1134934
Eki Görüntüle 1134935
Akşsm
Eki Görüntüle 1134936
Barbeküde yağsız tavuk salata ayran
Az önce yeşilçay içtim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kübracım senin menümde güzel...Citirlarim menum guz3l degil ama yazicam
Sabah
Yarim gozleme domates
Ara
Yesil cay
4 kepekli biskuvi
Oglen
Kek kizimla yedik
Halka kizimla yedik
3 ad yaprak
Ara
Kiraz sapi cayi
Aksam
1 kepce nohut
3 lt su
Spor 2 mil leslie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?