- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #18.661
Elif nasil yaptirdiniz, oglan durdu ama peki acisi kac gun surdu.
Yaa herseyi anlatsana nasil oldu. Detayli olarak lutfen. Ozelden de yazablrsn
Saol canım ama tartıda korkunç rakamlar görüyorumCanım ben menünü beğendim. Benim yediklerim seninkilerin yanında iki kişilik.
Eşinle konuştun mu instagramı.
Eğer tamamsa ya sen yaz adını ya da ben
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Saol şekergünaydın çıtırlar
dün kazasız belasız kapadım günü,saat 4 te küçük bir kase pudingi saymazsak
akşam halsizdim yavaş tempoda 30 dak yürüdüm sadece,ev işi yaptım azda
bugün yürüyemem yemek ve ütüm var
gece çok rahatsızlandım,nefesim kesilir gibi uyandım defalarca,eşimle akşam saçma sapan bi şey yüzünden tartıştık,sabah kalktığında hiç bir şey olmamış gibiydi bende çok uzatmadım ama kırıldığımı söyledim,gece saçma sapan kabuslar gördüm bu yüzden
pzt den beri tartılıyorum her gün daha - çıkıyorum ama çıktığım rakam gene çok fazla
cmt gidicem bakalım ne diyecek doktor,
bugün pür dikkat edicem sabah daha da - çıkıp moralimi iyi tutmak istiyorum,
haziran 28 de kuzenimin nikahı var,orada incecik durmak istiyorum,
ramazanıda kazasız atlatırsam bu yaz benim yazım olur diyorum
eprumm menün gayet güzel şeker
hikoşum sünnetten korkma her erkeğin başına gelen durumerken yaptırmak banada hep mantıklı gelmiştir.
lajoba bu haftaki tabloda güzel bir şey çıkıcak benden diye umutluyum ama kilo deil ödem çaktırma
nelsonum nerelerdesin keyfin nasıl kuzum
papatyam yaptınmı sabah sporunu
Geçmiş olsun çok şükür geçmiş bulantıların.Ogluşada geçmiş olsun.Saglıklı olsunda ama erkek annesi kız ister kız anneside erkekUzun zamandir yoktum. 15. Haftaya girdik bol bulanti kusmali gecti 1 haftadir rahatladi fakat grip te olduk bu aralar ana ogul bebisin cinsiyeti tam belli degil kiza benziyor ama yanilma payi yuksek dedi. Hangi ara kilo aldim bilmiyorum 58.600 olmusum.
Hikmet sunnet icin korkma bir yasa 10 gun kala yaptirdik ameliyathanede uroloji uzmanina. iki gun pansuman esnasinda agliyor cis yaparken vedee... teremacinn diye antibiyotikli krem kullanmistim cabuk iyilesiyor.
Herkese selamlar...
Eki Görüntüle 1135187
Kahvaltidan onceki kiloom
Mtluyummmm
Dun 73.7 idi.
Yarini mrklaa bkliormmm, full dikkat edicem.
Sunneti yarin yaptiricaz, bugn kontrol olacak
Lazerle kesilicekmis.
Yarin bnm icin cooo zor bi gun olacak. Aglama ddeme elif , yazini okurken gozlerm doldu.
Detaylari yazarim
Allaha emanet olun dua edin.
Sizi seviyoreee
Ebru hayalinde bir silüet var mıydı benimle ilgili... Baktın mı fotolarıma...yorumunu dört gözle bekliyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ebrucum çok teşekkür ederim. Ne güzel şeyler yazmışsın. Ben bayağı bildiğin 36 yaşındayım. Tabi kendimi hiç öyle hissetmiyorum. Oğluma çok düşkünüm. Doğru tespit...hayatta en önemli şey ailemdir ve dediğin gibi evcinenim. Evimi çok severim..Google dan adımı aratırsan iş bilgilerim de çıkar...Öncelikle beni gördün.Benim et yıgınımıdaSen gayet fit et mamına bişi olmayan kemikli bir yapıya sahip hiç yaşını göstermeyen ogluna düşkünlügünü hissedip fotolardanda anladıgım harika bir annesin.Duru bir yanın var çıtkırıldım kibar naifsin sanki.Evcimen ailesi olsun yeter biri gibi geldin Daha yaşlı düşünüyordum yüz hatlarını ama yüzün bebeksi çok genç geldi bana
İNŞ EŞİMİ BU AKŞAM İKNA EDEBİLİRİM
MEV SENİDE BİR GÖREYDİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?