Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

günaydın çıtırlar

dün kazasız belasız kapadım günü,saat 4 te küçük bir kase pudingi saymazsak

akşam halsizdim yavaş tempoda 30 dak yürüdüm sadece,ev işi yaptım azda

bugün yürüyemem yemek ve ütüm var

gece çok rahatsızlandım,nefesim kesilir gibi uyandım defalarca,eşimle akşam saçma sapan bi şey yüzünden tartıştık,sabah kalktığında hiç bir şey olmamış gibiydi bende çok uzatmadım ama kırıldığımı söyledim,gece saçma sapan kabuslar gördüm bu yüzden

pzt den beri tartılıyorum her gün daha - çıkıyorum ama çıktığım rakam gene çok fazla

cmt gidicem bakalım ne diyecek doktor,

bugün pür dikkat edicem sabah daha da - çıkıp moralimi iyi tutmak istiyorum,

haziran 28 de kuzenimin nikahı var,orada incecik durmak istiyorum,

ramazanıda kazasız atlatırsam bu yaz benim yazım olur diyorum

eprumm menün gayet güzel şeker

hikoşum sünnetten korkma her erkeğin başına gelen durum erken yaptırmak banada hep mantıklı gelmiştir.

lajoba bu haftaki tabloda güzel bir şey çıkıcak benden diye umutluyum ama kilo deil ödem çaktırma

nelsonum nerelerdesin keyfin nasıl kuzum

papatyam yaptınmı sabah sporunu

Elif nasil yaptirdiniz, oglan durdu ama peki acisi kac gun surdu.
Yaa herseyi anlatsana nasil oldu. Detayli olarak lutfen. Ozelden de yazablrsn

Kuzum yeni okudum da gec mi kaldim ki... sunneti normal dikisli yapti dr umuz oylesinin daha iyi oldugunu soyledi, lazer falan yapmadi.. valla sunnet olurken cok agladi yavrum bende agladim onla beraber ama eve geldigimizde hic aglama sizlamasi olmadi yatti uyudu, ilk hafta dikkat ettik zaten bizimki yeni yeni donmeye baslamisti yuzusutu donmesine izin vermedim bu kadar ama gercekten rahattik canim ya ins sizinki de rahat gecer.. sonrasini da rahat atlatirsin ins canim Allahim yardimciniz olsun..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba kızlar
hikmetim hadi bakalım hayırlı olsun...inşallah kolaylıkla atlatırsın.
mevcanım yapamadım sporumu bu sabah. işe erken gelmem gerekiyordu. etkinlik vardı. akşama belki. yapamazsam da bugün dinlenmiş olurum. yarın sabah yaparım inşallah.
lajoba ben bu sabah 63,3 çıktım.

Uzun zamandir yoktum. 15. Haftaya girdik bol bulanti kusmali gecti 1 haftadir rahatladi fakat grip te olduk bu aralar ana ogul bebisin cinsiyeti tam belli degil kiza benziyor ama yanilma payi yuksek dedi. Hangi ara kilo aldim bilmiyorum 58.600 olmusum.
Hikmet sunnet icin korkma bir yasa 10 gun kala yaptirdik ameliyathanede uroloji uzmanina. iki gun pansuman esnasinda agliyor cis yaparken vedee... teremacinn diye antibiyotikli krem kullanmistim cabuk iyilesiyor.
Herkese selamlar...

Kahvaltidan onceki kiloom

Mtluyummmm
Dun 73.7 idi.
Yarini mrklaa bkliormmm, full dikkat edicem.

Sunneti yarin yaptiricaz, bugn kontrol olacak
Lazerle kesilicekmis.
Yarin bnm icin cooo zor bi gun olacak. Aglama ddeme elif , yazini okurken gozlerm doldu.

Detaylari yazarim
Allaha emanet olun dua edin.
Sizi seviyoreee

Saol canım ama tartıda korkunç rakamlar görüyorumhakettim ama kaç gündrü böyle dikkat etseydim yaEşim izin vermedi.Açıp napıcaksın bak kaç senedir bir kez bile ikimizde bişi açmadıkta noldu sanki gereksiz dediOrtak face açalım ama oda gereksiz dediAma seni merak ediyorum bugünde açık tutup yarın kapatırım.Özelden yaz bana bakayım sizlere bari
Saol şekerBak yavaş yavaş eksildigine göre şişliginde iner yakında.
Geçmiş olsun çok şükür geçmiş bulantıların.Ogluşada geçmiş olsun.Saglıklı olsunda ama erkek annesi kız ister kız anneside erkekArada ugra canım haber et bizide
Yarın 71 sin kesinnnnnnnnnnnnnnnnHayırlı olsun adam oluyor ogluş demekkiBende dogumda çok istedim kesilsiin.Ama eşim yok adetler yok bilmem ne çok gelenek görenekçidirŞimdi teknoloji çok gelişti bişi anlamaz büyük olsada diyor.Saglıkla atlatsın bütün paşalar

Lajoba:hani menü göremiyorum kaç gündür saldın kendini

Son düzenleme:
Ve ben

Akşam yemektan sonra hem yürüyüş hem ogluş yürüsün diye biraz uzagımızda bayır bir yokuştaki markete gittik meyve alıp geldik.Ogluşla oyna sütü masal derken uyudu.Bende tam dalıcaktım hop kalktım.Muftagı elimle sildim çamaşır attm bm yerleştirdim evi toplayıp duş alıp yattım.sAAT 1 OLUYORDU.Bu akşam ogluşa el boyası alıcam çok seviyor.O onunla oynarken kalan odalarımız silicem ve eşime rica edip parka gidicem.Ogluş kayarken koşarken bende parkın etrafında tempolu yürümeyi düşünüyoum.Eşimde yorgun geliyor ama napim bizim oralar yürünülecek gibi degil.:18:İnş kırmaz beni.

Mevcanim sen tartiya bakip mutlu olda gerisini bosver hem sisligin gidiyor yavas yavas ne guzell

Ebruu dikkat ediyorum ama ogunlerim duzenli olmayinca menu de paylasmiyorum haftaya yine menuler gelecek ins dune gore eksideyim ins yarinda eksi olurum sen cok bana gore cok cok iyisin ama, yarini merak ediyorum ;-)

diyet modunda olmasamda sizleri okumadan ğüne devam edemiyorum..

her ğün artı - eksi dolanıp duruyorum.. ama kafaya takmamaya çalışıyorum..

izmit ve istanbul ğidiş dönüşlerim belli oldu..biletler alındı.. yarın yolculuk beni bekler.
,, nişanda süslenip püsleneceğim.
çok ğüzel olacağım inşallah,,( yapay ğüzel :93::93::93::93::93::93: ).
kurtlarım dökülene kadar oynayacağım..

lajobam menüne daha çok özen österirsen cumaya ğörede eksi ğelirsin,

mevcan ne ğüzel azalıyor şişkinliğin,, oh oh,, beni daha iyiyim canım.. kendimi topladım. moralim iyi..
bu kadar ğüçlü olabildiğime bazen ben bile inanamıyorum..
özet ğececek olursam.
kızımın dersleri vahim..
aannem hasta yanında değilim..
başka özel bir sıkıntım daha var. anlatılıcak ğibi değil.
toparlamaya çalışıyorum. yaz temizliğine başladım ev perişan.
eşimle iki ğündü atışıp duruyoruz sebepsiz ğereksiz.haksız oldugunu biliyor ama ğerğin sanırım çok uzatmıyorum.. derdinide anlatmıyor ama ben biliyorum.
ğeçen yıllarda hakkımda iftira atılmış. çok konuşulmuş.hatta bir adice oyun bile planlanmış.hatta o oyunuda oynamışmarda.. allhın sevgili kulu imişim düşmemeşim o oyuna.
ve bu insanlarladan biri ile her ğün yüz yüze bakıyorum.. pişkince konuşuyor.. ama bildiğimi bilmiyor.
e nişan telaşım.

yani ayakta durmak zorundayım

hikmetçiğim maşallah eksi çok ğüzel ya,, baskülde eksi ğörmek harika değilmi,, cocugunu sünnet olacakmış.. hayırlı olsun.. tam erkek olacak delikanlı hhaaa

ebrulim ah canım.. eşin izin vermemiş üzüldüm yaa...benide ekle bak istersen...

kübracığım menün ğüzel..

papatyam çok yogunsun.. iyi yetişiyorsun.. a bende başlasam spora ahh..

devkule h.g ğüzelim.. kilona dikkat et sonre vermesi zor oluyor..
bebişinede hayırla kavuş..

Son düzenleme:
betül gördüm seni canımHiçte kilolu biri degilsin.Aslında buradakilerin hiçbiri kilolu degil.Bölgesel incelmemiz ve 3-4 kilo fazlalıgı olan insanlarız.En kilolumuz hikoydu(93)ve oda büyük azim iradeyle 72 oldu ve dahada incelip zayıflayacak.Kızınçok tatlı bu arada öp benim içinPastalarada bayıldım

Kizlar, oglisimm yarin sunnet oluyor.
Yarin zor bir gun,,, dua edin,

Yrn ins eksi görürüm. Ama ebru 71 zor cnm yaaa, 72kusur gorurum insss, 71hftyaaa hatta 70

Papatya seni ekledim canım ama neli bulamadımAcaba sen yazarken harf hatası yapmış olabilirmisin?Kendi adımı yazdım olmadı o beni bulsun diye

Hikmet:Hayırlısıyla atlatın inş. .Darısı başımıza.Görürsün bence 71.8

Ebru hayalinde bir silüet var mıydı benimle ilgili... Baktın mı fotolarıma...yorumunu dört gözle bekliyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ebru hayalinde bir silüet var mıydı benimle ilgili... Baktın mı fotolarıma...yorumunu dört gözle bekliyorum

Öncelikle beni gördün.Benim et yıgınımıdaSen gayet fit et mamına bişi olmayan kemikli bir yapıya sahip hiç yaşını göstermeyen ogluna düşkünlügünü hissedip fotolardanda anladıgım harika bir annesin.Duru bir yanın var çıtkırıldım kibar naifsin sanki.Evcimen ailesi olsun yeter biri gibi geldinDaha yaşlı düşünüyordum yüz hatlarını ama yüzün bebeksi çok genç geldi bana

İNŞ EŞİMİ BU AKŞAM İKNA EDEBİLİRİM

MEV SENİDE BİR GÖREYDİM

Ebrumm cok tesekkurederim canimm saol senin oglusunda cok tatli masallah ve sende kilolu degilsin bence :)
Hikos yarin icin Allah kolay versin canom umarim kolay atlatirsiniz
Nelll seninde varmi instagraminn

Ebrucum çok teşekkür ederim. Ne güzel şeyler yazmışsın. Ben bayağı bildiğin 36 yaşındayım. Tabi kendimi hiç öyle hissetmiyorum. Oğluma çok düşkünüm. Doğru tespit...hayatta en önemli şey ailemdir ve dediğin gibi evcinenim. Evimi çok severim..Google dan adımı aratırsan iş bilgilerim de çıkar...
Ve sana gelirsek bence kendine haksızlık ediyorsun. O kadar kilolu değilsin. Ve yüzün çok güzel...

Ve menüm
07:30 kahvaltı

11 ara

12:30 öğle yemeği . Burada çorbayı içmesem süper olacaktı bence

16:30 ara

20:00 akşam yemeği

Bu arada öğle yemeğindeki pideyi ve pilavı yemedim.

Ayy herkesler instagramdan gormus birbirini, bende merak ediyorum hepinizi ama instagramim yok ki benim :-[ ayy bugun cok kalorili yedim az yeim ama kalorisi boool boool oldu yarin hic tartilasim yok :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…