- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #18.681
Ayyyyy mevcanım bebek yüzlü müyüm ben gerçekten... Yani aslında ben kendimi bazen beğenirim bazen beğenmem... Hele fotolarda kötü çıktığımı düşünürüm hep...çok teşekkür ederim iltifatlara....Eprum ınstagram kullanmıyorum kuzum,kk da arkadaşımsın orda bi fotom var albümlerde duruyor ordan bakıcam artık :) yada bi face açıcan kendine,ayrıca papatya hakkında söylediklerin çok doğru çok bebeksi yüZü var,lajobam kk da arkadaş olarak ekli beni bi tane fotom var ordan görürsün beni,papatyam menün gayet güZel çorba içmen iyi olmuş pide e pilav yememişsin daha ne
Ebrumm cok tesekkurederim canimm saol senin oglusunda cok tatli masallah ve sende kilolu degilsin bence :)
Hikos yarin icin Allah kolay versin canom umarim kolay atlatirsiniz
Nelll seninde varmi instagraminn
Günaydın kızlar
Burada acayip yağmur var ve içimden hiç ile gidesim gelmiyor.
Öğrenciler ödev teslim etmeye gelecek. O durum olmaz gitmezdim süper olurdu
Ilk kilo bildirimi benden gelsin
Başlangıç 67.2
Geçen hafta 63.2
Bu hafta 63.5
Giden yok
Gelen 300 gram
Toplam giden 3.7 kilo
Hedef 60
Bence bu durum cuma stresiçünlü dün 63.3 idim ve dünkü menüm fena değildi. 300 gram almampek mümkün değil fakat yapacak birşey yok tartı böyle diyor
Fakat çok canım sıkılıyor
Bir ara 61.8 i görmüştüm şimdi 62 ye inemiyorum
Sizin kilolarınızı merak ediyorum özellikle de hikmetin kilosunu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kilo birimi:3. Hafta oldu 57.2:/
Son 2 gündür dikkT ettigim gibi kova hafta dikkat etseydim 56 lardaydım
Kilo verenleri tebrik ediyorum. Veremeyenleride bu hafta motivasyona davet ediyorum
Dün
Sabah
Eki Görüntüle 1136851
Ara
Eki Görüntüle 1136852
Öğle
Eki Görüntüle 1136853
AraEki Görüntüle 1136854
Eki Görüntüle 1136858
Akşam barbeküde 2 köfte 2 kanat 2 yk salata annemdeydim
ebrucum geçen hafta kaç kiloydun. yazmamışsın da ben de hatırlayamadım...Kilo birimi:3. Hafta oldu 57.2:/
Son 2 gündür dikkT ettigim gibi kova hafta dikkat etseydim 56 lardaydım
Kilo verenleri tebrik ediyorum. Veremeyenleride bu hafta motivasyona davet ediyorum
çok güldüm...günaydınnn
ÖDEM BİLDİRİMİ YAPIYORUM
malum 2 haftadır tartılmıyordum
pazartesi : 65.5
bu sabah: 63.9
giden: 1.600 gram
kilodan gittimi bilmem,halen ödemimde var
haftasonu ve haftaiçi yine pür dikkat edicem,akşamları hiç bir şey yemezsem sabahları daha az şiş uyanıyorum,
ilaçlarım bitiyor yarın
haftaya cuma daha düzgün bir rakam çıkarım umarım
nelsonum çok teşekkür ederim. bana genelde diyorlar yaşını göstermiyorsun diye. öğrenciler beni 28-30 sanıyorlarmış...ttalım benimde var ınstagram ama.. üye olmuşum öylece bırakmışım. dün eve ğidip bakınca anladım.. resim koymamışım..
ama faceyi aktif kullanıyorum..
tatlım hiç kendine haksızlık etme.. maşallahhhdeyimde nazar etmeyim.. yaşını östermiyorsun hem fizik olarak hemde hayata bakış olarak halen kıpır kıpır bence için.. giyinmen yüzün duruşun çok iyi.. tatlım.. maşallahhhh
ebrulim ğüzelim inşallah ğelecek afta istediğin kiloda olursun..
ve ben diyet yapmadım.. ğenelde hamur işi ve kuru gıdalar tükettim..
ama cumadan buyana mide sıkıntısı yaşıyorum..
şişkinlik var vücudümda biliyorum.
reğl son ğünleri ğelmesine rağmen inmedi şişkinliğim bende dün bir tane ödem attırıcı içtim yoksa çatlayaçaktım..
kilo bildirimim
başlangıç.............................:60,6
gecen hafta..........................:57,6
bu hafta.............................. :57,0
gelen...................................:.yok
giden..................................:600
hafta boyu 57,6 ladna aşağı rakam ğörmedim hatta son 3 ğün 58-58,5 yerde dolandım..
bu sabahki rakam tamamen süpriz oldu..
sanırım o bir tane ilaç yaptıı.
eprumm o hamburger olmasaydı bu hafta vermiş olurmuydun ki diye düşündüm bi an:44:
papatyam + kilon çok deil bence,hem kendine haksızlık etme iltifat etmiyoruz gerçeği söyledik,mesela banada 34 yaşında göstermiyorsun derler,ama bazen öyle bir ruh haline giriyorum ki teyzeyim artık ben felan oluyorum,son 3 senede dahada arttı bu durum özellikle
nelsonumeeee süpersin ben sendne + bekliyordum
mev teşikkür ederim tatlım.. aslında bende artı bekliyordum..
ve dü yazdığım onca sorunu, aslında ben sorun olarak gördüğüm için sorun oldugunu anladım...
düşündümde benden kaynaklanmayan şeyler yüzünden üzülmeme ğerek yok..
her koyun kendi bacağından asılır
eşimi çok seviyorum... ara sıra sıkıntılar olsada eşime karşı sakin olmalıyım.. o bunu hak ediyor...ve o benim dünyada en çok sevdiğim kişi..
annecigimde düzeliyor yavaş yavaş,,
ve kızım düzenli çalışma ve sevği ile herşey çözülür.. derslerinide en kısa sürede düzelteceğine inanıyorum..
ya ben hayatı yaşamayı çok seviyorum..
sabah 2 mil leslie ve ender saracın hareketlerinden 30 ar tekrar yaptım duşlumu aldım ve hoppp işteyim....
bu menü süper ebrum.....
ebrucum geçen hafta kaç kiloydun. yazmamışsın da ben de hatırlayamadım...
çok güldüm...
ödem bildirimi...
bence onda azcık da olsa kilo vardır. ödem de olsa tartıda eksi görmek güzel ki ödemin gitmesi de çok iyi haber...
nelsonum çok teşekkür ederim. bana genelde diyorlar yaşını göstermiyorsun diye. öğrenciler beni 28-30 sanıyorlarmış...
eee bu dabeni mutlu ediyor...
600 gram gitmiş ne güzel..
sanıırm kasmayınca daha mı çok gidiyor...
ya da bu hafta çok bunaldın ondan da olabilir. sıkıldın ...
sağol mevcanım.
bana da göstermiyorsun diyen çok...
bu zamanların kıymetini bilelim..elbet bir gün allah sağlık sıhhat versin de yaşlanacağız...
canım annenin nesi var. ben kaçırmışım sanıyorum...
canım ben hep şuna inandım,ne kadar pozitif olursak etrafımızda o kadar olumlu şey olur,negatif enerjiyi biz çağırıyoruz,a yı z yapıp hayatı kendimize zindan ediyoruz.
bu hastalık durumunda da öyle deilmidir.bi başımız ağrır yokmuş gibi davranırsak ağrı geçer ama durmadan ay başım ay başım dersek ağrı dahada şiddetlenir.
inan üzüldüğün insanlar evine gittiğinde seni anmıyorlardır bile,sen üzüldüğünle kalırsın
kızın içinde asla stres yapma onlar daha çocuk,dönem dönem sıkılıp bocalamaları normal,sen sadece sabredip zaman vereceksin
bak benim kızım yeri geliyor 5+5 dakikalarca toplayamıyor yeri geliyor 3 işlemli problem çözüyor,onlar daha küçük sters yapma
bak sana bi örnek vereyim hayatımda,
geçen sene işe gitmek için uyandım,
akşam canımı sıkan bir iki şey vardı,sanki sabaha kadar uyumadan düşünmüşüm gibi aşırı mutsuz,öfkeli depresyon halde kalktım,
nemi oldu aptallığım yüzünden
eşimi azarladım
kızımı ağlattım
otobüste bi yolcu ile laf dalaşına girdim
yürürken bileğimi burktum
hırkamın kolu kapıya takıldı yırtıldı
ve üzerime çay döküldü
bu anlattıklarım 4 saat içinde başıma geldi
ve anladımki doğaya negatif enerjiyi ben veriyorum
çünkü öfkeliydim
çünkü aptalca dalgındım
bende çok inanıyorum buna. ve aurası düşük yada negatif enerjili insanları pek yanımda tutmuyorum. çünkü insanların sürekli hayatlarından şikayetçi olmalarını anlamıyorum. allahım ne zor durumda insanlar var...canım ben hep şuna inandım,ne kadar pozitif olursak etrafımızda o kadar olumlu şey olur,negatif enerjiyi biz çağırıyoruz,a yı z yapıp hayatı kendimize zindan ediyoruz.
bu hastalık durumunda da öyle deilmidir.bi başımız ağrır yokmuş gibi davranırsak ağrı geçer ama durmadan ay başım ay başım dersek ağrı dahada şiddetlenir.
inan üzüldüğün insanlar evine gittiğinde seni anmıyorlardır bile,sen üzüldüğünle kalırsın
kızın içinde asla stres yapma onlar daha çocuk,dönem dönem sıkılıp bocalamaları normal,sen sadece sabredip zaman vereceksin
bak benim kızım yeri geliyor 5+5 dakikalarca toplayamıyor yeri geliyor 3 işlemli problem çözüyor,onlar daha küçük sters yapma
bak sana bi örnek vereyim hayatımda,
geçen sene işe gitmek için uyandım,
akşam canımı sıkan bir iki şey vardı,sanki sabaha kadar uyumadan düşünmüşüm gibi aşırı mutsuz,öfkeli depresyon halde kalktım,
nemi oldu aptallığım yüzünden
eşimi azarladım
kızımı ağlattım
otobüste bi yolcu ile laf dalaşına girdim
yürürken bileğimi burktum
hırkamın kolu kapıya takıldı yırtıldı
ve üzerime çay döküldü
bu anlattıklarım 4 saat içinde başıma geldi
ve anladımki doğaya negatif enerjiyi ben veriyorum
çünkü öfkeliydim
çünkü aptalca dalgındım
papatyam annem üşütmüştü..ama şeker hastası vve bünyesi zayıf oldugu için herkesin bir haftada ayakkta ğeçirdiği gribi bile annem bir ay yatarak ğecirir.. ve yannındada değilim babam var ama işte cok üzüldüm.. 10 tane iğne yedi ama daha yataktan kalkamadı..
mevcanım çok haklısın.. sana kesinlikle katılııyorum..
teşekkür ederim canım..yazdıklarının benzerleri defalarca kez benimde başıma ğelmiştir..
etki tepki ğibi..
sen dogaya ne verirsen doğada sana onun veriyor...
ben tüm olumsuzluklara pek takılmam daha doğrusu uzun süre kendime sorun etmem.. hayatta hep umutlrım vardır..
ve ğülmek icin bir sürü bahanelerim..
http://www.rehberliksitesi.com/hikaye/yanki/2789
Valla inanın sizin için açtım.Eşimle akşam annemde oldugum için sonrada uyudugumuz için hiç konuşmaya zamanımız olmadı.Kpat diyordu.Ortak face açalım diyordu.Açarsak eklerim.Face ile ilgili görüşlerimi anlatıcam ayrınıtlı olarak fikrinize ihtiyacım var.Eprum ınstagram kullanmıyorum kuzum,kk da arkadaşımsın orda bi fotom var albümlerde duruyor ordan bakıcam artık :) yada bi face açıcan kendine,ayrıca papatya hakkında söylediklerin çok doğru çok bebeksi yüZü var,lajobam kk da arkadaş olarak ekli beni bi tane fotom var ordan görürsün beni,papatyam menün gayet güZel çorba içmen iyi olmuş pide e pilav yememişsin daha ne
Çok iyi ama 2 poça normal o kadar az yemeye tabi acıkırsın.Kilonu çok merak ediyorum.Eki Görüntüle 1136436
Sabah kahvaltim
Ogle 1portakal,1elma
Ara nescafe
Aksam yarim muz, 4cilek,1elma,2erik,2yeni dunya
ArA 2zeytinli puaca(( malesef yedim.
Sabaha eksi goremicem..
Sabah 25dk leslie
Kol bacak harktleri calistim.
Aksam 20dk tempolu yürüyüs
Burdada yagmur basık sıcak bunaltıcı bir hava var ve ben uykusuz çok sinirli agladım aglayacak gibiyimGünaydın kızlar
Burada acayip yağmur var ve içimden hiç ile gidesim gelmiyor.
Öğrenciler ödev teslim etmeye gelecek. O durum olmaz gitmezdim süper olurdu
Ilk kilo bildirimi benden gelsin
Başlangıç 67.2
Geçen hafta 63.2
Bu hafta 63.5
Giden yok
Gelen 300 gram
Toplam giden 3.7 kilo
Hedef 60
Bence bu durum cuma stresiçünlü dün 63.3 idim ve dünkü menüm fena değildi. 300 gram almampek mümkün değil fakat yapacak birşey yok tartı böyle diyor
Fakat çok canım sıkılıyor
Bir ara 61.8 i görmüştüm şimdi 62 ye inemiyorum
Sizin kilolarınızı merak ediyorum özellikle de hikmetin kilosunu
Çok iyi canım yavaş yavaş atarsın inş ödemi.Maydonoz suyu vs içsen ödem attırıcı bitki içicek bişi:44:günaydınnn
ÖDEM BİLDİRİMİ YAPIYORUM
malum 2 haftadır tartılmıyordum
pazartesi : 65.5
bu sabah: 63.9
giden: 1.600 gram
kilodan gittimi bilmem,halen ödemimde var
haftasonu ve haftaiçi yine pür dikkat edicem,akşamları hiç bir şey yemezsem sabahları daha az şiş uyanıyorum,
ilaçlarım bitiyor yarın
haftaya cuma daha düzgün bir rakam çıkarım umarım
Bende yine 58 gördümttalım benimde var ınstagram ama.. üye olmuşum öylece bırakmışım. dün eve ğidip bakınca anladım.. resim koymamışım..
ama faceyi aktif kullanıyorum..
tatlım hiç kendine haksızlık etme.. maşallahhhdeyimde nazar etmeyim.. yaşını östermiyorsun hem fizik olarak hemde hayata bakış olarak halen kıpır kıpır bence için.. giyinmen yüzün duruşun çok iyi.. tatlım.. maşallahhhh
ebrulim ğüzelim inşallah ğelecek afta istediğin kiloda olursun..
ve ben diyet yapmadım.. ğenelde hamur işi ve kuru gıdalar tükettim..
ama cumadan buyana mide sıkıntısı yaşıyorum..
şişkinlik var vücudümda biliyorum.
reğl son ğünleri ğelmesine rağmen inmedi şişkinliğim bende dün bir tane ödem attırıcı içtim yoksa çatlayaçaktım..
kilo bildirimim
başlangıç.............................:60,6
gecen hafta..........................:57,6
bu hafta.............................. :57,0
gelen...................................:.yok
giden..................................:600
hafta boyu 57,6 ladna aşağı rakam ğörmedim hatta son 3 ğün 58-58,5 yerde dolandım..
bu sabahki rakam tamamen süpriz oldu..
sanırım o bir tane ilaç yaptıı.
Evet canım hamburger olabilir:26:eprumm o hamburger olmasaydı bu hafta vermiş olurmuydun ki diye düşündüm bi an:44:
papatyam + kilon çok deil bence,hem kendine haksızlık etme iltifat etmiyoruz gerçeği söyledik,mesela banada 34 yaşında göstermiyorsun derler,ama bazen öyle bir ruh haline giriyorum ki teyzeyim artık ben felan oluyorum,son 3 senede dahada arttı bu durum özellikle
nelsonumeeee süpersin ben sendne + bekliyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?