- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #18.701
Ve ben ,
Akşam ogluşum 2.5 saat sonra uyandı ve yanında tıpışla tıpışla popoyu kıpır kıpır 5:40 daldı sayılırUykusuz ve sinirliyim bugün gerginim acayip.
Face ve instgram hakkında konuşmak fikir almak istiyorum.Eşimde bende hiç face üye olmamış insanlar olarak açmayı hiç düşünmedik.Ancak yakın arkadaşlarımızn her seferinde sizde açın ogluşu sizi görelim,uzaktaki eş dost aynı söylemler....Acaba ortak açsak mı diye bir düşündük.Aslında ogluma blog açıp ordan resim video paylaşmak istedim.Ama bloga uzun bir zmaan ayırmam gerek ve ben zor yataga giriyorum ve akşamki gibi bazı günler 2.5 -4 saat uyuyorum.İnstgramı sizleri görmek sevinciyle açtım.Eşim istemiyor akşam konuşacaktık ama unuttu sanırım.Olmasa aramam ama bende bazen arkadşlarımın nerler yaptıgını(dügün foto çocugu oldu mu vs)merak ediyorum ve herkesten habersiz yaşıyorum.Ama face açınca eşimin tarafından sevmedigim insanlarıda eklemek zorunda kalıp fotolarına yada beni sinir etmek için eklenen bir foto yada söze kızacagımıda biliyorum.Boşuna huzurumuz kaçıcak gibime geliyor.Böyle mutluyum.Ama arkadaşlarla bir yerde olunca yada oglumun güzel bir videosunu çekince keşke benimde olsa paylaşsam uzaktaki sevdiklerimde görse diye iç geçiriyorum.Kararsızım yani sanki face açınca kötü bişi olucak büyü bozulacak derler ya öyle olucakmış gibime geliyor:26:
Hikmet:Haklısın ben dogumda istedim ama eşimHayırlısıyla atlattınız çok şükür darısı başımıza:18:
Papatyaglumun adına açılım ortak çok sevdiklerimizi ekleyelim dedik.Ama onun çocukluk benim ögrencilik işler sarpa sarar Ve bende sana katılıyorum evdeki hallerini bilip dk başı sarmaş dolaş sahte pozlar ve kandırmaca Gerçi bakıyorumda çok vaktimde yok neyse bakarız artık.İnstagram karışık geldi bana sevmedim de zaten. Sen sıkılaştın ya ben hem rakam hem görüntü
Kizlaar buzdolabim resmen bozulmus 500 liralik masrafi varmis garantisi de bi hafta once falan bitmis off canim sıkıldi... buzluktakileri ayarladim esim annesigile goturecek de dolaba koydugum yogurt yumurta ne olacak bilmiyorum.. haftaya anca yapilir.. moralim bozuldu yaa..
Hikmetcim gozunaydin canim o an korkudan agliyolar ama sonrasinda ayni nese ayni gulumseme
Ebru face bende kullaniyorum ama papatya gibi sevmedigim insanlari eklemem ekledikten sonra paylasimlarindan rahatsiz oldugum insanlari da engellerim gormem ve papatya ya tamamen katiliyorum surekli her gittigi kafede her yedigi yemekte paylasim yapanlara da sinir oluyorum gerci bende bazen yaptigim yemekler hosuma giderse paylasirim bak simdi kendimi de hatali buldum.. neyse yani sen face acarsan kimsenin yazdiklarina sinir olmak huzurunu bozmak zorunda degilsin engellersin paylasimlarini gormezsin olur biter ;-)
Nel iyi tatiller canim bool bool gez gul eglen
Papatya diyet modunda olmana seviniyorum spor yapman harikaabu arada sana hep hocam diyesim geliyo bizzat tanissak kesin hocamsin ;-)
Mev nasilsin guzelim senin fotona baktim da bicir bicir hallerin ordan da belli atom karinca die bosuna drmiyomusuz sana fotoya bakinca anlasiliyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aksilik işte canım biran önce olur inş.Eşim ayrı da açabilirz diyor ama ne bilim ne ayrı ne ortak açasım yok.Sanki kavga edicez ortak tanıdıklar var benim sevmedigim onun kabul edecegi vs çok kararsız bir insanım her konudaKizlaar buzdolabim resmen bozulmus 500 liralik masrafi varmis garantisi de bi hafta once falan bitmis off canim sıkıldi... buzluktakileri ayarladim esim annesigile goturecek de dolaba koydugum yogurt yumurta ne olacak bilmiyorum.. haftaya anca yapilir.. moralim bozuldu yaa..
Hikmetcim gozunaydin canim o an korkudan agliyolar ama sonrasinda ayni nese ayni gulumseme
Ebru face bende kullaniyorum ama papatya gibi sevmedigim insanlari eklemem ekledikten sonra paylasimlarindan rahatsiz oldugum insanlari da engellerim gormem ve papatya ya tamamen katiliyorum surekli her gittigi kafede her yedigi yemekte paylasim yapanlara da sinir oluyorum gerci bende bazen yaptigim yemekler hosuma giderse paylasirim bak simdi kendimi de hatali buldum.. neyse yani sen face acarsan kimsenin yazdiklarina sinir olmak huzurunu bozmak zorunda degilsin engellersin paylasimlarini gormezsin olur biter ;-)
Nel iyi tatiller canim bool bool gez gul eglen
Papatya diyet modunda olmana seviniyorum spor yapman harikaabu arada sana hep hocam diyesim geliyo bizzat tanissak kesin hocamsin ;-)
Mev nasilsin guzelim senin fotona baktim da bicir bicir hallerin ordan da belli atom karinca die bosuna drmiyomusuz sana fotoya bakinca anlasiliyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gördüm canım gayet iyisin ve yüzünde bebeksi olunca bende 30 bile durmuyorsun cidden söylüyorumAnladım canım. Ortak hesabın sıkıntısı fazla bence. Sen eşinin arkadaşlarının paylaştıklarını da göreceksin. E birde dünya kadar insan olacak listende
Instagramın bir karışıklığı yok ki... Zamanla alışırsın. Yenisin diye karışık gelmiştir sana
Foto ekliyorsun beğeniyorsun Yada yorum yapıyorsun
Teşekkür ederim canım
Sıkı mı görünüyorum gerçekten
Son fotoları gördün değil mi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar, gunaydin, oglum gece guzel uyudu. Agriyla uyanmadi, 6bucukda huzursuz aglayarak uyandi, karnini doyurup ilaclarini verdm, simdi kendince yuruyr. Emekliyor.
Dun hep kucagimizdaydi, agrisi cok olmasin diye, ben sunnetin bu kadar kolay oldugunu bilmiorrdum. Allahim sukur ki atlatti dünü. Sargin bezi daha dusmedi, o da koruyor tabi , biyere degmeynce agrisi da olmuyor kurban oldugumun. Allahim baska dert vermesn. Bu dert degil tbi de iste lafin gelisi. Dun inanilmaz agladim , nerdeyse aksama kadar.
Hayatimda hic boyle olmamistim. Kocis sakinlestiriordu ama durmuyordu gozyaslarim.
Dunku menum.
Kacamak yapmadim pek.
Menu
Sabah yok
Ara nescafe
Ogle 1peynirli pide(kucuktu)
2ymrta
Ara nescfe
Aksam 4ymrta(mahfetti beni bidaha o kdr yemicem)
Ara yok
Spor, 30dk hizli hiphizli yuruyus,
Oglanin ayakkbisi surubu ewde kalmisti, onu ewe almaya gtti.
Kocisle gderdk de, o sbha kadar yatmayinca kv lerde az uyuyim dedi. Kiyamadim kaldirmaya. Bana da spor oldu .. tartilinca yazarim.
...
yok canım yaştan dolayı değil hani prof olmama 1 yıl kaldı dedin ya o yüzdenBuzdolabı işi kötü olmuş ama yapacak birşey yok. Zaten çözüm de bulmışsun...inşallah bir an önce yapılır...
Aaaaa bana hocam falan deme sakın... Gerçi hocan olacak yaştayım ama arkadaşız biz...
benim fotolarımı göremiyolar kiiHikmet tartıl artık. Ben çok merak ediyorum...
Ebrucum neden bu kadar tedirgin oluyorsun. Benim hiç bir sosyal paylaşım hesabımda eşimin ailesinden kimse yok. bu senin elinde olan birşey. Istemezsen eklemezsin. Seni ekleyeni de kabul etmezsin. Tabi bu benim fikrim...
Lajobanın fotolarını merden görüyorsunuz
Bu arada dün akşam arkadasta 3 dilim peynirli börek yedim. Gece 12 de meyve yedim. Ve sabah düne göre -100 çıktım
Hayret ediyorum artık bu vücuda
kilon için maşallah diyorumMerhaba kizlar, sargiyi cikardik. Agrilaei basladi, o koruyordu,
İcim gidiyor, eriyooorummmm, bugnde az yedim. İcim almadi yiyemedim.
Sabah ac karnina tartildim. 73.0. Geldim.
Pazartesi 74.7 misimm..
Cumtreso sabah 73.0
Diyeti uyguladgm 5gunde 1.700gitmis.
Malesef 72yi goremedim. Sabaha umutluyum.
Spor yapamadim.
Sizi sewioree.
Dua edin, erkekim cabucak iyilessin.
O agladkca mahfoluyorum, Allahm baska dert vermeain.
Aeo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?