Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kizlar, gunaydin.
Regl in 2.gunu, şişkinlik de var. Ama gordugum rakam harikaaa.. ki dun yatmadan once 1btter gofret yedim, yannda soda ictim.
Oglana üzüntümden eriyormuyum nedir,
Dunku menum

Sabah yarim simit,1zeytinli puaca, 1kk peynir, 6yesilzeytin,

Ara ogle yok

Aksam yarim simit, 1kk peynir,7yesilzeytin..

Ara 1bittergofret, soda

Ymk yappamadim oglana koşuşturmaktan. Oglis bugun birss daha iyi. Sisligi dune nazaran iyi, ama yara gibi feci gözüküyor. Krem suruorm,.ampul döküyorm. Kurban oldugm agliyor.
Benimde karnim agrior yaaa.

Mutlu pazarlar

Maşallah Hikmet
Azmine hayranım. Ah bir de ben tutabilseydim koca boğazımı
Tebrik ederim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Maşallah Hikmet
Azmine hayranım. Ah bir de ben tutabilseydim koca boğazımı
Tebrik ederim

Tesekkurler papatyaacim, aylardir 74 73 arasinda gidip geliordum.
72yi gormek iyi geldi walla
Sende abartacak kilon yok ki, bence gayet sıkı görünüyorsun.

Tesekkurler papatyaacim, aylardir 74 73 arasinda gidip geliordum.
72yi gormek iyi geldi walla
Sende abartacak kilon yok ki, bence gayet sıkı görünüyorsun.

Ne güzel şeytanın bacağını kırmışsın.
Inşallah devamı da gelir...Teşekkür ederim...biraz daha verebilsem çok iyi olacak aslında.

Hayatimda ilk defa 72gordum. Bugun yedim ama ymk degilde aburcubur yedim. Regl den dolayi. Yani sabah arti cikabilirm.

Hayatimda ilk defa 72gordum. Bugun yedim ama ymk degilde aburcubur yedim. Regl den dolayi. Yani sabah arti cikabilirm.

Ohoooo artı çıksan ne olur okadar kilo vermişsin...
Hak ediyorsun...
Ben de bir ara 61 i ucundan bi görmüştüm öyle kaldı
Bugün dikkat ettim elimden geldiğince
Bugün 3 mil yaptım
Yarın sabah erkenden okulda olmalıyım onun için spor yapamayacağım
Salı sabah yaparım inşallah

Son düzenleme:
Çok yorgunum yeni oturuyorumayaklarım sızlıyor.Sanki 3-4 saat yürümüşüm gibiOgluşu uyutunca bir yemek daha yapıcam bulunsun H. İçi rahat edeyim. Marketten beyaz çay ,esmer şeker, ekmek yerine sabah 1 tane yiyeceğim kepekli etimek,form ürünleri , Türk kahvesi 3 ü bir arada ( nescafe kabızlık hemde kansızlık yapıyor). Ogluşla ıslak kurabiye yaptık ama Migdem o kadar bulanıyorki yiyemedim . Yarın iş yerine götürücem. 1 tane yerim yarın.

Veeeeeee sabah harika bir rakam gördüm cumadan beri hergün bir eksi uyanıcam sözümü tutuyorum :)

Her sabah yazmasamda aç karınla birgün limonlu su birgün elma sirkeli su içiyorum.Bugün mantı yedim menü yazıp kötü örnek oluşturmasın diye. Ama 2 öğün ve erken kapattım. Artı hep ayaktaydım ve 45 dk yürüdüm.

Geçmişe bakayım dedim uğrayan 2 kişi
Hikmet'im: kıyamam sen anlattıkça benim içim bir tuhaf oluyor 72 gördün demek bravo canımcumaya 71 olursun hem regl de biticek:)

Papatyam : senin yaşında biz bu kadar fit olamayız. Kemikli yapın var gayet sıkı fit duruyosun . EEee yüzünde bebeksi daha ne olsun

Gülüm çok iyi gidiyordun.Ugrama oldun?
Özgem: dogum yaptın mı?
Ve diğer kızlar fit oldunuzda bizim mi haberimiz yok😡

Ebrum sağol ya... Şu ana dek kimse yüzümün bebeksi olması Yada buna benzer birşey söylememişti...
Ama şu üç günlük dünyada 60 kiloyu görsem hiç fena olmazdı...

Günaydın kızlar
Her hafta dediğim gibi bu hafta da diyorum ki pür dikkat edicem...
Çok güzel bir hafta olsun inşallah....

harika bir hafta sonu ğeçirdim..

iki gününmde dolu dolu ğçti..
ve zaman öyle cabuk ğeçti ki.

facede bir kaç foto var ama akşama zaman bulabilirsem bu iki ğünün ğüzel bir albümünü yapacağım.

sabah eve ğeldiğimde , evden işe çıkmak için sadece 15 dak vardı..
duşumu aldım işimede yetiştim,,
ayaklarımın üzerine basamıyorum.. felaket ağrıyorlaarr.

bugün akşam dinlenirim inşallah..

ğüzel bir hafta sizlerin olsun..

bu hafta saon takımım ğelecek.. perde halı seceçeğim salonuma.

ve yaz temizliğimdeki son rutüşları da yapacağım bu hafta..

yoğun bir hafta beni bekler...

Hoşgeldin canım
Ne güzel gezdin öyle maşallah
Salon takımın ne renk
Güle güle kullan canım
Bu sabah şunu farkettim daha işe gelmeden akşam eve dönmenin hayalini kuruyorum
Izne mi ayrılsam ne

günaydın çıtırlar

eniştemin babası,çokta sevdiğim bir amcam vefat etti,izin alamadım işler çok,personel izne çıkıyor yavaş yavaş,

işlerimi yoluna sokup erken çıkıcam ,ablam erken gel yanlız kaldım dedi,eniştemin kimsesi yok maalesef,yengelerim gitti allahtan yanına

geçmişe bakamadım yazıp kaçıcam diye

haftasonum güzell geçti,misafir ağırlayıp misafirliğe gittim bol bol

yeni baza aldık,yatak odamı sil baştan düzenledim,çok yoruldum abim ev aldı yeni,onun evine perde halı seçtik anlıyacağınız eve sadece akşamları girdim

cmt doktora gittim,değerlerim gayet iyi çıktı, sadece vitamin minarel destekli bir ilaç yazdı,ödemimin zamanla ineceğini söyledi,yememe çok dikkat etmemi söyledi felan filan

cuma ve cmt pür dikkat geçirdim,dün akşam arkadaşımda biraz kaçırdım sabah doğal olarak + ile uyandım ama öyle çok + deil,cumaya güzel bi rakam bekliyorum hayırlısı bakalım

bu arada eşimle biraz bozuktuk,saçma sapan bi şey yüzünden

cuma akşamı tam çıkışta bi kargo daha doğrusu bir çocuk bana bi paket getirdi ama isimsiz,açınca şok oldum,çok zarif bir tektaş,karttada dünyada eşi bulunmaz kadına ........................... yazıyordu.şok oldum çok sevindim

hemen aradım tabi,biraz ufak çok iyi bir yüzük deil ama durumlar malum,bu ön hediye sözüm söz gerçek pırlanta alıcam ilerde dedi.

barıştım tabiii

Kimse söylemedi mi yüzüzün bebeksi oluşunuBurda herkes söyledicANIM SEN ÇOK SAGLIKLI ABURCUBURSUZ BESLENİYORSUN.Bir degişiklik yapıp 5 ten sonra yemesen yada 2 ögün beslensen yada hikmet gbi bir gün sırf patates yesen vs yani hergün aynı beslenmenden kaynatklanıyor olabilir.Vücudu bir şaşırtsan diyorum:44:
Ohh ne güzel gezmişsinSalonunda hayırlı olsunNe renk düzenledin?Bende önce yatak odamı degiştirmek ve koltuklarım saglam ama oglum hep bişi döktügü için silmekten yıprandı ve kahveden boguldugum için sünnete yakın kaplatmak istyorum şöyle açık ferah ferah
Canım öncelikle başın sagolsun.Ne güzel ya böyle küslüge can kurbanBiz sadece barışıyoruz nasılsa barışacagımı bildigi için sanırımDegerlerinin iyi çıkmasına sevindimAma vitaminler kilo yapıyor ama şuan önce saglıgın

Gunaydin citirlarim ben geldim hafta sonunu dolu dolu gecirdim ama ilk cuma gunun den basliyim gelip bildirim yapmadim sabah reql oldum bunu ragmen -1 kilo gordum tartida ama hala 73 herde takili kaldim cumartesi ilk cenaze evine gittim ordan ablamla avm ye gittik gezdij dolastik yemek yedik aksam kv lerdeydim dun ise ablama kahvaltiya gittim ordan babamlarin yazlik evine gittk beraber esim dun calisiyodu bu arada gecen hafta ici esimle avm ye gitmistik bi ayakkabi begenmestim ama pahali diye almaya kiyamadim dun esim eve geldiginde baktim elinde canta istedigim ayakkabiyi almiss 😀😀 magzanin onunden her gectigimde icime dert olurdu niye almadim diye dedi cok mutlu oldum 😊😊
Bugunde sabah kalk evi topla kahvalti yap kizimi banyo yaptirdim zorla simdi salliyorum kizi yatirinca firini temizlicem camasir asicam toplicam bir suru is kiz uyansin dogum gunune gidicez benden bole kizlar gecmise sonra bakip yazicam hepinizi cok optum

mevcanım başın sağolsun. mekanı cennet olur inşallah...
yüzüğünü de güle güle kullan..
eşine maşallah. çok inceymiş....
ilacı bıraktın artık değil mi...
zamanla iner şişliğin inşallah...
yok kimse söylemedi...
bu aralr abur cunbur yemeye başladım artık. kesmem gerek...
dediğin gibi genelde aynı besleniyorum. değiştirmek gerek. denemeliyim bunu..

ohh bu hafta eşler hep hediyeler almış...
allah mutluluğunuzu bozmasın inşallah...
allah yardımcın olsun...bayağı işin varmış...

Slm kizlar
Hasta olacagim galiba bogazim agriyo burnim kapali.. bide evde bomba patlamis gibi darmadaginik.. oglan gece uyumadi.. az once uyuttum bende hemen yanina kivrilacagim evi de sonra toplarim artik napiyim.. h sonu yemegimi de yapmistim zaten..

Mevcan degerlerinin duzelmesine sevindim yakinda sisligin iner, esinin de inceligine diyecek soz yok Allah mutlulugunuzu bozmasin

Kubos sende esinden hediye almissin ohh ne guzel boyle dusunceli ince esinin olmasi Allah mutlulugunuzu bozmasin..

Papatya ozelden mesaj atayim da facede ekleselim bu arada izin konusunda bence biraz kafani dinlemek iyi olur hem okullarda kapaniyor oglunla daha fazla vakit gecirirsin

Ebruu nasilsin canim diyet iyi gidiyor gordugum kadariyla bu hafta umutluyum senden bozma diyeti tamam

Nel ne guzel gezmis tozmus eglenmis esyalar da degismis acik renk iyidir canm benim de acik renk salonum valla ferah ferah huzur mutluluk ne ararsan var

Hikos oglusun nasil oldu daha iyidir insallah..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

BTLKBRA:Evde işler hiç bitmiyorDün hep ayaktaydım yemek dışındaKolay gelsin canım.Ve 1 kilo eksi çok iyiMenü paylaşmaya devam et lütfen bak kaç kişi kaldıkEşinin süprizi ne güzelmiş.Hep mutlu olun

LAJOBA:Ne güzel hepimiz menü paylaşıyorduk.Bırakma biziYat uyu dinlen canım işler hiç bitmiyor nasılsa.

ve diger çıtırlar nerde bakimHedeflere ulaşıldı yada burdan bıktılar sanırımÇok üzülüyorum bu duruma ama niyeyse hiç olmadıgım kadar motivasyonum var şu son zamanlarda:44:

lajoba çok geçmiş olsun..
umarım en kısa zamanda atlatırsın...
bu arada faceden seni aradım buldum fakat arkadaş olarak eklenemiyorsun..
face ayarlarını değiştirirsen ekleyebilirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…