Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kizlar nasilsiniz umarim hepiniz iyisinizdir
cumartesi sabahi sancilarim baslamisti dr kontrolune gittim suyum da cok az olunca tedbir amacli hastaneye yatisim yapildi
Gece saat 12 ye kadar sanci cektim sonra sancim kesildi uyumustum gece yarisi dr muayene geldi dogum ilerlemiyordu acikligim ilerlememis yani bebegin suyuna bakildi hic kalmamis dedi dr sancim da kesilince tek care sezeryandi
Ben hala olmamak icin direndim suni sanci verin dedim dr hic su kalmamisken nasil vereyim bebek dayanamaz dedi sabahi bile beklemek tehlikeli dedi gecenin 3.30 uykimdan uyanip doguma gittim benim icin travmatik bi dogumdu aglayarak gittim ama mecburdum tabi bebek ciarirken dr inanmiyorum 1 damla su yok dedi sabahi bile beklesek kotu seyler oluabilirdi bebegim in heryeri soyulmus burusmustu zaten simdi biraz toparladi
Malesef pozitif bi dogum yasayamadim.sonrasi da cok kotuydu agrilar falan yardimsiz hicbirsey yapamadim ama bebegim icin herseye deger vucudum sezeryana cok tepki verdi ama drumda tam yerinde bi mudahaleydi dedi oda normal dogum icin elinden geleni yapti bekledi ama nasip degilmis
bebegimin sagliklo olmasi en buyuk tesellim bi saglikmsorunu olsa hic moralim duzelmiycekti 4 saat falan kuvozde kaldi ama cikti cok.sukur
iste boyle kizlar sizlere haber vereyim dedim belki beni merak edeniniz vardir diye

Öncelikle kurtulmuşsunuz ikinizde sağsağlim Ama son zamanlarda dr. sezeryana olan meyili bizim gerçekten bebegin durumu tehlikede mi yoksa alelacele sezeryanmı ikilimine ister istemez düşmemize neden oluyor.Bende 1.5 saat suni sancı çektim.Günüm dolmuş suyum gelmiş ama bebek aşagıya inmemeiş ve açılma olmuyordu.Ama şuan keşke korkmayıp 6-7 saat daha bekleseydim panik yapmasaydım dedigimde oluyor zaman zaman.Çünkü 20 günü aşkın dikiş acısı çekip her gece acilde solugu aldımO yüzden en dogalı en iyisi ama bazen şartlar bunu gerektiriyor.Bak dr dogru döylemiş ve iyiki sezeryan olup bebegine saglıkla kavuşmuşsun canım.Herşeyde bir hayır var.Senin dikişlerin agrıların geçicek .Bbebge bişi olmamış çok şükür.Senden iyi haber gelmesine sevindim.Selinin tepkisi ne oldu merak ediyorum prensesimi

Öneriler:
Dikişlerini kuru tut nemli bırakma!
Sezeryanda süt biraz geç geliyor panik yapma!
Duş alırken streç filme sar su degmesin!

Tekrar geçmiş olsun canım arkadaşım yoldaşım ...prensesleri öp benim yerime

Kizlar, merhabaaa.
Oglisin kontrolù yapildi. Cok sukur iyilesiyor.
Doktor "annesi cok iyi bakmissin, kremini ampulunu gusel surmussun, iyilesmis " dedi.
Kocisle kv cok sewindiler. Yani. İyiki yaptirmisiz..
Bana gelirsek, 4gibi tartildim. 73.0gostrrdi. Sabaha umutluyum. İnş.

Ozgeeeem miniğimmmmm, gecmis olsun. Sezaryan agrisi beterdir, Allah yardm etsin.
Kùcugumuzun resmni en yakin zamanda beklioruuz. Selinin tepkisini de merak ediorum ,)

Elifcim, gecmis olsun, aman dkkt et , hawalar cok kotu.

Kübos eksi gormussun harika, menu paylas unutma bizi
Esinin jestide muthis. Cok seewndm Allahm mtlulugnuzu bozmasn.

Mew, jeste bak waaawww )

Ebruuu nasilsin sekerim, menunu merakla bekliorm

Özgemnmmm
Hoşgeldin.....
Maşallah... Zorlukla da olsa sağ salim kurtuldunuz çok şükür... Rabbim bununla gelmiş geçmiş etsin inşallah
Pelindi değil mi adı
Selinin tepkisi nasıl neler yapıyor
Ayyyy ben bile heyecanlandım
Rabbim analı babalı büyütsün inşallah
Uzun sağlıklı ömür versin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ve menüm gelsin
Sabah 07:30
Ilk ara saat 10
8 adet kiraz 4 adet erik 3 adet bisküvi

Öğle yemeği 12:00 de
Ayran salata şiş köfte avuç içi kadar pide

Ara saat 15:00 de beyaz leblebi neskafe 8 adet kiraz 3 adet erik
İşten çıkınca bir arkadaşıma uğradım. Orada 5 adet sarma yedim
18:30 akşam yemeği
Salata ve yoğurdu eşimle ortaklaşa yedik

Son düzenleme:
Ebrucum ben de senin gibi hep sezeryandan kactim pisman olmamak icin hatta dr dogumdan oncr nstde hic sanci cikmadiginda gel suni sanci baslatalim demisti ama sonu sezeryani da gidebilir deyince gitmedim hep kactim ama nasiptdn otesine gidilmiyor iste
onerilerin icin tesekkurler dikislerim icin
selin hastaneye geldigindr cok tepkisizdi babasina ve bana karsi ds soguktu kizlar ama simdi gayet iyi seviyo suanlik olumsuz bi davranisi olmadi cokta kardes kardes demiyoruz hayatimiza kaldigimiz yerden devam eder gibi yapiyoruz bebegi emzirip koyuyorum hemen mesela bu halimle de olsa kizimin pesindeyim
hkmetcim papatuacim sizler de saolun kizlar dedigim gibi kizim bizi uzucek bi tepki vermedi hamileligimde baya konustuk ondan dolayi da olabilir umarim bu sekilde decdevam eder

Az önceki mesaja ekleyemedim fotoları

Bu da arada yediğim leblebilerim

Şimdi de Türk kahvesi içeceğim

Sabah 1elma 200gr yogurt

Ogle tavuk gogsu izgara, mevsim yesilliklernden salata

Aksam zeytinyaginda kizartilmis kabak, yaninda salatalik domates bir porsiyon

Bunu yapiorum daa, aksam degisti. Kcamakda ekledim.

13:00 1elma, yogurt

16:00 Salata, tavukgogsu

16:30 5adt bisküvi, 1brdak nescsfe

17:00 5adrt cilek

18:00 1kase bezelye yemegi , ekmeksiz yedim.

Bu saatten snra bise yemem.. yemicem.
Sabaha 72gormem gereeeeekk.

Ozgecim, selincigim akilli bi kiz, masallah gusel egitmissin. İns senin icin zorlu donemler olmaz. Minigimizde ne tatlidir eminm.

Papatyaaa, menun cok karisik, sabah guseel baslamissin. Aksam olmamis, makarna yemeseydn keske.

Ozgecim, selincigim akilli bi kiz, masallah gusel egitmissin. İns senin icin zorlu donemler olmaz. Minigimizde ne tatlidir eminm.

Papatyaaa, menun cok karisik, sabah guseel baslamissin. Aksam olmamis, makarna yemeseydn keske.

Evet ya kesinlikle haklısın
O makarnayı yemesem olacaktı ama gitti bi kere
Sen bu kadar az yemeye nasıl duruyorsun alkahaşkına

Evet ya kesinlikle haklısın
O makarnayı yemesem olacaktı ama gitti bi kere
Sen bu kadar az yemeye nasıl duruyorsun alkahaşkına

Blmiorm ki, midem kücüldü sanirim. Bide alistim az yemeye.
Ama yee istegi daim war, herkadin gibi, ozellikle cikolataaaa :)

Citirlarim ben geldim bugun menumu yazmiyim kacamak dolu 😒😒
Ozgeee canim hayirla kurtulmussun cok sukur bebisinde iyiymis canim bende ayni senin gibi oldum 35 haftalikken suyum iyice bitti doktor suni sanci veririm ama sonu sezeryanda olabilir ayni zamanda su olmazdigi icin kuru kuru zor bi dogum bizi bekler dedi bide benim acilmamda yoktu bizde o olay genetik annemde ve ablamdada acilma olmamis benimde bebek kucuk diye normali deneme gibi bi dusuncem olmadi acikcasi o yuzden sezeryan olmustum
Hikos papatya lajoba ebruu hepinize tesekkurederim kizlar esim saolsun aminn herkes mutlu olsun ins bole jestler yapar 😊😊 hikosss o diyeti bende deniyim yaa begendim ama ben sabah elma ve yogurtla duramam ki yaa
Papatya canim makarna fazla geldi gozume
Ben yarin cok dikkat edicem bu hafta yuruyuse cikamicak gibiyim cok yagmur yagiyo ama evde leslie ve endersarac 10 haraket yaparim
Bugun esim askim sen baya baya inceldin bi kalcan var aZCIK DEDI nasil mutlu oldumm😊😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Engellemelerde dolu birgün oldu önümde tulumba, Profiterol, el açması börek ,baklava

Sabah
Salata ,kepekli etimek ,normal ve örgü peynir, zeytin ve beyaz çay
Öğle
İzmir köfte patates , yogurt çorba ve yogurt
Ara

Akşam

Kabak yemeği , yogurt, 1 dl tb ekmek ve6 cin biber
Ara: az önce 2 tane ıslak kurabiye

Şimdide yeşilçay içiyorum .

Kurabiyelerden sonra pişmanlık ve
Slim in 6 yaptım
100 yarım mekik
100 oklava
50
Alt karın hareketi

O kadar şeye hayır demişsin tebrik ederim seni...menünü beğendim sporlarda yapılmış daha ne olsun
Ne yaptınız Face işini
Şu anda karnım gurulduyor açlıktan. Geçenlerde gazetede okudum. Gece yatmadan önce yenilen salatalık insanı sakinleştiriyormuş ve daha iyi uyumayı sağlıyormuş
Az sonra bir salatalık yiyeceğim hem açlığımı bastırır

Son düzenleme:
Off kacincidir mesaj yaziyorum siliniyo neyse yarin yazarim hepinize iyi geceler opuldunuzz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydinnn canlarr,..
Oglis daha 6 olmadan uyanmisti. Simdide baktim gozlerinden uyku akiyor.
Karnini doyurdum, altini degistim, ampulunu döktüm, iyilesiyor sükür.
Gece spor yapacaktim ne gsel, spor oncesi siviyi ictim yarim saa beklemem gerekordu. Uzandim uyumuşum. 1saat hemde, kalktim yerime yattim . Sporda kaldi
Daha tartimadim. Dun azcuk kacamak yaptm biskuvi yedim ama bugun yapmicaaam yani insallah.
Neyse, oglani yatirim ben biras daha uyuyim.

Günaydın kızlar...Bu hafta geçmeyecek gibiOgluş 6 da mızırdandı tıpışladım biraz daldı.Mekik oklava yapıp duşa girdim.Acele bir kahvaltı ettim.Çamaşır astım bulaşık yıkadım evi topla giyin süslen.Şimdi işteyim kahvemi içiyorum.Geçmişe akşam baktım ama unuttum.Bir tek PAPATYAM ın menüsü aklımda kalmış.Sanki yogun olmuş azıcık degiştirsen 4 ögün belki tartı eksilir şaşırtmak lazım vücudu.Örn:sabah ekmek yememek gibi.Bugün çok güzel menüler çıkartmamız dilegiyle

günaydın

ösgemmm güle güle büyüt bebeğini,bizi ihmal etme lütfen özlüyoruz seni

papatyam benimde gözüme makarna geldi,sadece yoğurt ve leblebi olsa dahamı iyiydi.

hikomm az yemek iyidir ama vücudun bu yeme düzenine alışırsa takılırsın sen sen ol arada şaşırt bünyeni

eprum onca şeye hayır demişsin bravo valla,menün gayet iyi

lajoba nasıl oldun kuzum,ben halen gribi tam olarak atlatamadım,vitamin ilacım iyi gelir umarım,bide şişliğim hergün daha iyi regli olunca tam gaz devam edicem inş.

kubrammm 1 kilo demek

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…