- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #18.761
Kizlar, günlerdir mesaj yazıcam diye ugrasiyorum,. Mevcan sagolsun sizlere haber vermis. onunla faceden yazıştık. Ama facede de sohbet kutusunda virüs var hala. Ben size yazinca orda da cevaplarım gitmiyo. Ama nasil oldu bilmiyorum Mevcan bana yazınca bisey olmadi. Yazilarinizi okuyabiliyorum ama cevaplarım gönderilmiyo.
Cok özledim sizleri. Su tableti bi cozebilsem kk yönetimine yazıp sorunu hallettiricem. Bir aydir buraya yazamayinca 60 kiloya ciktim. Bana kilo verdiren hergün buraya yazıp menu paylasmakmış.
oh ne ğüzel keyifle başlamışşın ğünee..Gunaydin citirlarim gune tempolu basladim valla su evin isi hic bitmiyo yaa simdi kizi uyutuyorum sonra evin geri kalan islerini halledip leslie yapcam
Ebrumm massllah sana sabah sabah baya is yapmisdin
Hikoss oglusun iyilesiyo sukur yarina birgune hicbiseyi kalmaz ins
Papatya spor yapmissin tebrikederim birakmadon sporu
Meevcanim kolay gelsin canim sisliginin azalmasina sevindim
Kizlar bugun sıki bi sekilde basladim diyete hafta sonuna 1kilo vermeyi istiyorum ins ramazandan sonra tatile gitmeyi dusunuyoruz o zamana cip citir olmam lazim 😄😄
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın kızlar
dünkü o karmaşık menüye rağmen bu sabah tartıda 2 haftadır görmediğim bir rakam gördüm....
sabah bir baktım regl olmuşum zaten günü bugündü ama genelde gün içinde olurdum. slim in 6 yapacaktım ama onda pek rahat edemem diye leslie 3 mil yaptım. duş aldım süslenip işe geldim...
lajoba seni faceden ekledim. inşallah beni görünce hocam hocam demezsin...
ebrucum maşallah sabah ne kadar çok iş yapmışsın...
mevcanım ne zaman regl olacaksın. o zaman şişliğin biraz daha inecek umuyorum...
hikmetim maşallah oğluş tam gaz iyileşiyor...
dün sözde erken çıkıcaktım cenaze evine gitmek için,akşamın 6 sı oldu ve halen dünya evrak vardı önümde
kızımın bugün pikniği var ona bile gidemedim iş yoğunluğundan,şantiyeler başladı personel dağıldı,2 kişilik çalışıyorum beynim çok yoruldu
özelde çalışmaya bazen isyan ediyorum,evde dünya iş var bu akşam yapıcam bir şeyler
kaç gündür kasık ağrısı çekiyorum,aslında uzun zamandır kasık sancım var ve yoğunluktan gidemiyorum,okullar kapansın kadın doğumdan bi randevu alıcam
Blmiorm ki, midem kücüldü sanirim. Bide alistim az yemeye.
Ama yee istegi daim war, herkadin gibi, ozellikle cikolataaaa :)
Kizlar nasilsiniz umarim hepiniz iyisinizdir
cumartesi sabahi sancilarim baslamisti dr kontrolune gittim suyum da cok az olunca tedbir amacli hastaneye yatisim yapildi
Gece saat 12 ye kadar sanci cektim sonra sancim kesildi uyumustum gece yarisi dr muayene geldi dogum ilerlemiyordu acikligim ilerlememis yani bebegin suyuna bakildi hic kalmamis dedi dr sancim da kesilince tek care sezeryandi
Ben hala olmamak icin direndim suni sanci verin dedim dr hic su kalmamisken nasil vereyim bebek dayanamaz dedi sabahi bile beklemek tehlikeli dedi gecenin 3.30 uykimdan uyanip doguma gittim benim icin travmatik bi dogumdu aglayarak gittim ama mecburdum tabi bebek ciarirken dr inanmiyorum 1 damla su yok dedi sabahi bile beklesek kotu seyler oluabilirdi bebegim in heryeri soyulmus burusmustu zaten simdi biraz toparladi
Malesef pozitif bi dogum yasayamadim.sonrasi da cok kotuydu agrilar falan yardimsiz hicbirsey yapamadim ama bebegim icin herseye deger vucudum sezeryana cok tepki verdi ama drumda tam yerinde bi mudahaleydi dedi oda normal dogum icin elinden geleni yapti bekledi ama nasip degilmis
bebegimin sagliklo olmasi en buyuk tesellim bi saglikmsorunu olsa hic moralim duzelmiycekti 4 saat falan kuvozde kaldi ama cikti cok.sukur
iste boyle kizlar sizlere haber vereyim dedim belki beni merak edeniniz vardir diye
Kizlar, merhabaaa.
Oglisin kontrolù yapildi. Cok sukur iyilesiyor.
Doktor "annesi cok iyi bakmissin, kremini ampulunu gusel surmussun, iyilesmis " dedi.
Kocisle kv cok sewindiler. Yani. İyiki yaptirmisiz..
Bana gelirsek, 4gibi tartildim. 73.0gostrrdi. Sabaha umutluyum. İnş.
Ozgeeeem miniğimmmmm, gecmis olsun. Sezaryan agrisi beterdir, Allah yardm etsin.
Kùcugumuzun resmni en yakin zamanda beklioruuz. Selinin tepkisini de merak ediorum ,)
Elifcim, gecmis olsun, aman dkkt et , hawalar cok kotu.
Kübos eksi gormussun harika, menu paylas unutma bizi
Esinin jestide muthis. Cok seewndm Allahm mtlulugnuzu bozmasn.
Mew, jeste bak waaawww)
Ebruuu nasilsin sekerim, menunu merakla bekliorm
Hoşgeldin canım
Ne güzel gezdin öyle maşallah
Salon takımın ne renk
Güle güle kullan canım
Bu sabah şunu farkettim daha işe gelmeden akşam eve dönmenin hayalini kuruyorum
Izne mi ayrılsam ne
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
allah rahmet eylesin canım..günaydın çıtırlar
eniştemin babası,çokta sevdiğim bir amcam vefat etti,izin alamadım işler çok,personel izne çıkıyor yavaş yavaş,
işlerimi yoluna sokup erken çıkıcam ,ablam erken gel yanlız kaldım dedi,eniştemin kimsesi yok maalesef,yengelerim gitti allahtan yanına
geçmişe bakamadım yazıp kaçıcam diye
haftasonum güzell geçti,misafir ağırlayıp misafirliğe gittim bol bol
yeni baza aldık,yatak odamı sil baştan düzenledim,çok yoruldum abim ev aldı yeni,onun evine perde halı seçtik anlıyacağınız eve sadece akşamları girdim
cmt doktora gittim,değerlerim gayet iyi çıktı, sadece vitamin minarel destekli bir ilaç yazdı,ödemimin zamanla ineceğini söyledi,yememe çok dikkat etmemi söyledi felan filan
cuma ve cmt pür dikkat geçirdim,dün akşam arkadaşımda biraz kaçırdım sabah doğal olarak + ile uyandım ama öyle çok + deil,cumaya güzel bi rakam bekliyorum hayırlısı bakalım
bu arada eşimle biraz bozuktuk,saçma sapan bi şey yüzünden
cuma akşamı tam çıkışta bi kargo daha doğrusu bir çocuk bana bi paket getirdi ama isimsiz,açınca şok oldum,çok zarif bir tektaş,karttada dünyada eşi bulunmaz kadına ........................... yazıyordu.şok oldum çok sevindim
hemen aradım tabi,biraz ufak çok iyi bir yüzük deil ama durumlar malum,bu ön hediye sözüm söz gerçek pırlanta alıcam ilerde dedi.
barıştım tabiii
Kimse söylemedi mi yüzüzün bebeksi oluşunuBurda herkes söyledi cANIM SEN ÇOK SAGLIKLI ABURCUBURSUZ BESLENİYORSUN.Bir degişiklik yapıp 5 ten sonra yemesen yada 2 ögün beslensen yada hikmet gbi bir gün sırf patates yesen vs yani hergün aynı beslenmenden kaynatklanıyor olabilir.Vücudu bir şaşırtsan diyorum:44:
Ohh ne güzel gezmişsinSalonunda hayırlı olsun Ne renk düzenledin?Bende önce yatak odamı degiştirmek ve koltuklarım saglam ama oglum hep bişi döktügü için silmekten yıprandı ve kahveden boguldugum için sünnete yakın kaplatmak istyorum şöyle açık ferah ferah
Canım öncelikle başın sagolsun.Ne güzel ya böyle küslüge can kurban Biz sadece barışıyoruz nasılsa barışacagımı bildigi için sanırım Degerlerinin iyi çıkmasına sevindim Ama vitaminler kilo yapıyor ama şuan önce saglıgın
Slm kizlar
Hasta olacagim galiba bogazim agriyo burnim kapali.. bide evde bomba patlamis gibi darmadaginik.. oglan gece uyumadi.. az once uyuttum bende hemen yanina kivrilacagim evi de sonra toplarim artik napiyim.. h sonu yemegimi de yapmistim zaten..
Mevcan degerlerinin duzelmesine sevindim yakinda sisligin iner, esinin de inceligine diyecek soz yok Allah mutlulugunuzu bozmasin
Kubos sende esinden hediye almissin ohh ne guzel boyle dusunceli ince esinin olmasiAllah mutlulugunuzu bozmasin..
Papatya ozelden mesaj atayim da facede ekleselimbu arada izin konusunda bence biraz kafani dinlemek iyi olur hem okullarda kapaniyor oglunla daha fazla vakit gecirirsin
Ebruu nasilsin canim diyet iyi gidiyor gordugum kadariyla bu hafta umutluyum senden bozma diyeti tamam
Nel ne guzel gezmis tozmus eglenmis esyalar da degismisacik renk iyidir canm benim de acik renk salonum valla ferah ferah huzur mutluluk ne ararsan var
Hikos oglusun nasil oldu daha iyidir insallah..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?