Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

dün sözde erken çıkıcaktım cenaze evine gitmek için,akşamın 6 sı oldu ve halen dünya evrak vardı önümde

kızımın bugün pikniği var ona bile gidemedim iş yoğunluğundan,şantiyeler başladı personel dağıldı,2 kişilik çalışıyorum beynim çok yoruldu

özelde çalışmaya bazen isyan ediyorum,evde dünya iş var bu akşam yapıcam bir şeyler

kaç gündür kasık ağrısı çekiyorum,aslında uzun zamandır kasık sancım var ve yoğunluktan gidemiyorum,okullar kapansın kadın doğumdan bi randevu alıcam

günaydın kızlar
dünkü o karmaşık menüye rağmen bu sabah tartıda 2 haftadır görmediğim bir rakam gördüm....
sabah bir baktım regl olmuşum zaten günü bugündü ama genelde gün içinde olurdum. slim in 6 yapacaktım ama onda pek rahat edemem diye leslie 3 mil yaptım. duş aldım süslenip işe geldim...
lajoba seni faceden ekledim. inşallah beni görünce hocam hocam demezsin...
ebrucum maşallah sabah ne kadar çok iş yapmışsın...
mevcanım ne zaman regl olacaksın. o zaman şişliğin biraz daha inecek umuyorum...
hikmetim maşallah oğluş tam gaz iyileşiyor...

papatyam ödemim daha iyi şükür,o kadar şiş uyanmıyorum artık,regli cmt günü olucam,21 gün ara ile oluyorum çok erken gitmem lazım doktora,

kilo adınada sevindim,cuma günü güzel bir rakam çıkarsın umarım

Papatyam:Tartıda güzel bir rakam görmene sevindim canımYine sporunu yapmışsınFace olayını konuşamadık bir daha.Ayrı açalımda dedi ama dedigim gibi büyü bozulacak gibi geliyor sanal alme girince:18:

Mevcan:Şişliginin azalmasına sevindim İnş tamamen biter bu şişkinlik.

Hikmetgluş daha iyi olmuş ne güzel inş. bizde kolay atlatırız:18:

gül ,kevser,şükü,kadınlıgın anatomisi,yeşilerik,didem,ayşe,tubilosh,zuzuuuumm,sehra...............................:44:

Gunaydin citirlarim gune tempolu basladim valla su evin isi hic bitmiyo yaa simdi kizi uyutuyorum sonra evin geri kalan islerini halledip leslie yapcam
Ebrumm massllah sana sabah sabah baya is yapmisdin
Hikoss oglusun iyilesiyo sukur yarina birgune hicbiseyi kalmaz ins
Papatya spor yapmissin tebrikederim birakmadon sporu
Meevcanim kolay gelsin canim sisliginin azalmasina sevindim
Kizlar bugun sıki bi sekilde basladim diyete hafta sonuna 1kilo vermeyi istiyorum ins ramazandan sonra tatile gitmeyi dusunuyoruz o zamana cip citir olmam lazim 😄😄

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mevcanim 21 gun ara reql de normal bence ben 15 gun ve 19 gun arasi oluyorum doktora gittim hic bisey yok rahmin yumurtaliklarin tertemiz senin bunyen bole yumurtalarin kendini cok cabuk toparliyo ve catliyo dedi

ay kızlarr ya size yazacam ama oğluş hiç durmuyo ben de çok fenayım hapşurup duruyorum.. uyutunca gelirim tekrardan bu arada papatya çok beğendim seni hocam yaşını hiç göstermediğin gibi çok tatlı bi yüzün var mevcan seni de gördüm çok tatlısın eşinle ağaç kenarındaki fotonuza bayıldım ben kaçar

Kizlar, günlerdir mesaj yazıcam diye ugrasiyorum,. Mevcan sagolsun sizlere haber vermis. onunla faceden yazıştık. Ama facede de sohbet kutusunda virüs var hala. Ben size yazinca orda da cevaplarım gitmiyo. Ama nasil oldu bilmiyorum Mevcan bana yazınca bisey olmadi. Yazilarinizi okuyabiliyorum ama cevaplarım gönderilmiyo.
Cok özledim sizleri. Su tableti bi cozebilsem kk yönetimine yazıp sorunu hallettiricem. Bir aydir buraya yazamayinca 60 kiloya ciktim. Bana kilo verdiren hergün buraya yazıp menu paylasmakmış.

slmm çıtırmarım..

faceden zuzu mesaj atmış evde net paketi yokmuş.telden de girmesi zor oluyormuş.... buldugu yerlerde fırsat buldukça sizlere bakıyormuş..

yeni evine taşınıca bir yıl sonra netine kavuşucakmış,,

size haber vermemi istedi yanlış anlamayın diye..

hepinize çok selamı varrr. öpüyor...

ttamlım bende 59-60 civarındayım.. burası bizi zayıf tutuyor.. uzaklaşınca hopp ğeri alıyoruzz..

oh ne ğüzel keyifle başlamışşın ğünee..

papaptyam eski papatya ğeri döndü aramıza ohh ne ğüzel diyete özen ğöteriliyor.. sporu devam...

şu kızlarımızı hep iş yüzünden ihmal ediyoruz ama iş yapacak birşey yok.. üzülme ğüzelim..
ğeçmiş olsun bu arada,

Blmiorm ki, midem kücüldü sanirim. Bide alistim az yemeye.
Ama yee istegi daim war, herkadin gibi, ozellikle cikolataaaa :)

benimde mide küçük ama ah şu yeme isteği zorla yediriyor.

tatlım doğum olmuş.. allah bebeğinde senide korumuş..
sağlıklı olsunda bebişin sezaryan önemli değil canım..
biraz sıkıntılı olmuş ama olsun bebeğini kucağına alınca herşeye değdiğini ğörüyor insan..

analı babalı büyütün üzelim..

becerikli hkmetçiğim.. hemen iyileşin kuzun canım..

papatyam bende yoruluyorum ama işte ama çalışmayınca daa düzensiz oluyor yaşammım.

salon takımım ğelince fotolarım.. tam renği konusunda bir bilğim yok.. beyaz değil ama bir kaç ton kullanıldı.. renklerni isimlerini bilmiyorum.. yemek masam beyaz ağırlıklı ve kahvede var içinde..

allah rahmet eylesin canım..

eşinin resti muhteşemm..

tatlım daha iyisi senin olsun..
evime daha ğelmedi dört ğözle ğelmesini bekliyorum..

tatlım dikkat et kendine hastalanma.. evler her zaman dağınıktır.. üzülmee...

Şüküm:Haberini aldık ama çok özledim seni60 oldun demekEn kısa zamanda halledip aramıza dönmeni bekliycem

Nelsonum:face faydaları haber al verZuzum demek o yüzden yazmıyormuş.Ne 1 yıl sonra mı neti olucak

Lajoba yazamadın gitti kızBu hafta şimdiden yap tabloyu 1. sırayada beni yaz:44:

ebruu yazıyorum sonunda kız oğlanı uyuttum da attım kendimi kk ya hadi bakalım canım umutluyum senden tabloda ilk sırayı kapacaksın sen bu arada canım benim perşembe günü hatırlatmaya fırsatım olmaz sen kızlara tekrar hatırlatta kilo bildirimlerini bana özel mesaj göndersinler de tabloyu yaparken aramayım kim kaç kiloymuş

papatya ve mevcan beni gördünüz tanıştığımıza memnun oldum görüşlerinizi merakla bekliyorum

nel nasılsın canım şu işlerini hallet de dön aramıza özledim seni

şükran abla özledik seni umarım sorun kısa zamanda çözülür

bugün menü paylaşcam hadi bakalım bayaa ara verdim demi yaa artık menü paylaşmanın zamanıdır dedim hadi bismillah deyip foto çekmeye basladım akşama menümle sizlerleyim kızlaar bekleyin beni hastayım ama süper motiveyim mutluyum

Sağolun kızlar ben de sizleri cok özledim. Sorun cözüldu galiba, nasıl oldu bilmiyorum ama yorumlarım size geliyo. Ama tabletin bicok özelligini hala çözemedim. Su anda hangileriniz online sıniz, çizelge hazırlamak, mesaj kutumu bulmak filan yapamiyorum daha. Vaktim olsa hallederim de, Coluk cocuk kosturmacaya devam yine. Okullar kapaniyo. Biraz rahatlarim artık.

Kiloma gelince 59-60 arasi gelip gidiyorum. Ins toparliycam yeniden burda. Dün aksam pilates yaparak baslangıc yaptım. Öyle birden az yemeye basliycam diyemiyorum ama yavas yavas dikkat edicem iste.

Sizler de iyisinizdir ins. Vaktim oldukca sık sık yazmaya calısicam. Simdi oglum uyurken biraz işlerime bakayım.

Merhaba kızlar
Lajoba çok teşekkür ederim. Benim bugün hiç vaktim olmadı bakamadım fotolara. En kısa zamanda bakacağım
Öyle güzel şeyler yazmışsın ki şımardım gerçekten.
Nelsonum bu hafta şimdilik iyi gidiyorum
Bakalım cumaya kadar ne olacak durumum
Şükran hoşgeldin. Kevser'de yok ne zamandır. Burası olmayınca insan kilo alıyor hemen. Neyse pilates yaparak iyi bir başlangıç yapmışsın.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ve bu da benim menüm
Sabah 07:30

10:30 ara 15-20 kadar leblebi yedim

Öğle yemeği 12:00 tavuk salata ve yoğurt

15:30 ara

18:00 akşam yemeğim bol yoğurt ile şehriye çorbası ve dolma

Şu anda orta Türk kahvesi içiyorum
Yatmadan önce salatalık yiyeceğim
Sabah 3 mil yaptım
Sabah kahvaltıda bir dilim ekmek yedim

Vee bu da benim menüm

Sabah... salata, ucgen peynir, iki catal yogurt kaymagi, 1 dlm etimek, yarim bardak meyve suyu, 1 portakalin tamamina yakini
Öglen.... 1 porsiyon yesil fasulye, 1 kase yogurt, yarim bardak meyve suyu, sabahtan kalan portakal ve 1 anjelika erik, 1 dlm etimek
Aksam... 1 kase mercimek, 1 büyük kase tonbalikli salata, 2 kasik yogurt, 1 dlm den biraz fazla ekmek

Birazdan orta turk kahvesi icerim
Benden boyle iste

Son düzenleme:
Papatya menunu begendim spor da yapiyorsun ne guzel darisi bana bu arada fotolarda gayet zayif fit gorunuyosunuz sen de mevcan da niye kilo vermeye calisiyosunuz anlamadim gitti

Lajoba ben de senin menünü beğendim. Ben de aynı şekilde mevcan ve nelsonun neden kilo vermek istediğini soruyorum. Ama dediğin kadar fit duruyorsam ne mutlu bana. Kilo almaya müsait bir yapım var. Biraz fazla kaçırınca hemen alıyorum zaten
Tekrar teşekkür ederim güzel düşüncelerin için

Lajoba sanırım boyun uzun kaç cm sin
Üzerinde genelde pardesü Yada geniş kıyafetler olduğundan vücudunla ilgili yorum yapamıyorum fakat yüzüne bakılırsa çok kilolu değilsin zaten
Bu arada çocukların çok ama çok tatlılar
Allah bağışlasın

merhaba herkese..
Ruh halim super.. allahm bozmasinnn... menumu gorunce şok olmayin,,

Menum gelsin

13:00 gibi 1kase yogurt, 1elma

15:00 1nescafe
16:00 5cilek, 1seftali, yarim muz

17:00 tavuklu salata

Bu kdrr... diyetin aksam yemegini yemedim. Oglisle yürüyüse ciktik. Geciktim yemegi hazirlamaya.
Yogurt yerim.
Yürüyüs 40dk
Leslie 10dk
Gce spor yazarsam yazarim.

,)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…