- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #18.781
Yok canim ya uzun degilim 1.64 um.. ama genelde gorenler daha uzun gorundugumu soyluyor nasil oluyorsa artikcocuklardan biri kardesim bu arada buyuk olan kiz kardesim minik de benim oglusum haklisin kilolarimi kapatiyorum pardesu veya bol kiyafetlerle ama biraz gobek biraz yan biraz bacaklardan vermem gerek iste boylee
Hikosum yine mi 5 gunluk diyet yapiyon sen yaa cok az yiyon bebegim kiz senin menunu okuyunca ben acikiyorum :-D
Herkesler nerdeee???
Bende dgunu suslerimi yapmaya devam edeyim surda persembe aksamina ne kaldi benim hala isim bitmedi yaa :-( bitirince size de foto atarim ;-)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hikmet ne o öyle kuş kadar yiyorsun
Senin gün boyu yediklerini ben tek öğünde yiyebilirim
Lajoba bence de daha uzun gösteriyorsun
Benim d kafam karışmıştı. Tek çocuğun var diye biliyorsun sonra herhalde yanlış biliyorum dedim
Hiç kardeşin olacağı aklıma gelmemişti
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Simdilik hazir olanlar bunlar bakalim persembeye kadar baska neler yapabilirim.. off zaman da bayaa az kalmis ya gerildim simdi istedigim seyleri yetistiremicem diye..
Eki Görüntüle 1143763
Simdilik hazir olanlar bunlar bakalim persembeye kadar baska neler yapabilirim.. off zaman da bayaa az kalmis ya gerildim simdi istedigim seyleri yetistiremicem diye..
Eki Görüntüle 1143763
Şüküm:Haberini aldık ama çok özledim seni60 oldun demek En kısa zamanda halledip aramıza dönmeni bekliycem
Nelsonum:face faydaları haber al verZuzum demek o yüzden yazmıyormuş.Ne 1 yıl sonra mı neti olucak
Lajoba yazamadın gitti kızBu hafta şimdiden yap tabloyu 1. sırayada beni yaz :44:
Papatya menunu begendim spor da yapiyorsun ne guzel darisi banabu arada fotolarda gayet zayif fit gorunuyosunuz sen de mevcan da niye kilo vermeye calisiyosunuz anlamadim gitti
Lajoba ben de senin menünü beğendim. Ben de aynı şekilde mevcan ve nelsonun neden kilo vermek istediğini soruyorum. Ama dediğin kadar fit duruyorsam ne mutlu bana. Kilo almaya müsait bir yapım var. Biraz fazla kaçırınca hemen alıyorum zaten
Tekrar teşekkür ederim güzel düşüncelerin için
Şùkümmm sükür gelmissin, hg, kilona da takilmaa, geldigine gore kendine gelirsin.
Nel, gel artikk,, gusel menulerini gormek istiooruuuzzz.
Kubos, ins yarina hbcisei kalmaz. Simdi iyi.
Elifcimm, ebruyu degil benii yaz ilk sirayaaa heheheeee
Menunde guseel
Papatyaaaaa, menun harika. Bayildm.
Sporunada imreniormmm. Regl im bitsin de spora adicam kendimi.
Eki Görüntüle 1143763
Günaydın kızlar
Düne göre -100 çıktım. Olsun bu da birşeydir. Dün regl de olunca şişkinliğim indi biraz.
Bugün güzel bir menü çıkarmayı planlıyorum bakalım.
03.06.14
Sabah
Eki Görüntüle 1143937
Ara
Eki Görüntüle 1143938
Öğle
Eki Görüntüle 1143939
Kompostoyu içmedim!
Ara
Eki Görüntüle 1143940
Akşam
Eki Görüntüle 1143941
Mantı çorbası kendim yaptım bayılıyorum bu çorbaya ve benden başka kimse içmiyor😡
Ve öglenki tatlı krizi çiko mutluluğu ,akşamki pişmanlık
Slim in 6 yapmama neden oldu:) 2. Günümüde tamamladım . Sabah'ta mekik ve oklava yapmıştım işe gitmeden . Düne göre azıcık eksiyim .
merhaba kızlar
ebrucum menün iyi mi kötü mü bilemedim..çikolata var ya ondan. ama sonuçta artı çıkmamışsın ya...
mevcanım hep duyuyoruz tv de su yok diye. nasıl oluyor anlamıyorum ben. başkentte su olmuyor hemde günlerce.
kızın için biz demiştik üzme kendini o arkadaşlarıyla o kadar iyi vakit geçirecek ki seni düşünmeyeck bile diye...ayyyy hep böyle olacaklar di mi? kendi hayatları olacak bizi düşünmeyeckler....
nelsonum yine mi düğün ve yolculuk kolay gelsin....
ayyyy kızlar yarın önemli bir etkinlik düzenliyoruz ve benim en az yarım saat yada 45 dakikalık konuşma yapmam gerek. şimdi yazmayayım buraya deşifre olmayalım di mi?
facede sayfamda var...ne yapıcam ben ne giyicem kuaföre ne zaman gideceğim...
acayip gerginim...
papatyam,facede gördüm biliyorum,
diz hizası siyah bi elbise ceket,siyah ince çorap orta topuklu ayakkabı,hafif toplu bi saç,azda makyaj nasıl olurki
canım kıyafetimin üstüne şey giyeceğimden ceket olmaz sanırım...o zaman ölürüm sıcaktan...
düşündüm aslında birşeyler ama bilmiyorum ki...
hmm evet o şeyi düşünemedim bi an
faceye resim koy,burdan yorumlarız artık,zaten inceciksin ne giysen yakışır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?