Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Yok canim ya uzun degilim 1.64 um.. ama genelde gorenler daha uzun gorundugumu soyluyor nasil oluyorsa artik cocuklardan biri kardesim bu arada buyuk olan kiz kardesim minik de benim oglusum haklisin kilolarimi kapatiyorum pardesu veya bol kiyafetlerle ama biraz gobek biraz yan biraz bacaklardan vermem gerek iste boylee

Hikosum yine mi 5 gunluk diyet yapiyon sen yaa cok az yiyon bebegim kiz senin menunu okuyunca ben acikiyorum :-D

Herkesler nerdeee???

Bende dgunu suslerimi yapmaya devam edeyim surda persembe aksamina ne kaldi benim hala isim bitmedi yaa :-( bitirince size de foto atarim ;-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hikmet ne o öyle kuş kadar yiyorsun
Senin gün boyu yediklerini ben tek öğünde yiyebilirim
Lajoba bence de daha uzun gösteriyorsun
Benim d kafam karışmıştı. Tek çocuğun var diye biliyorsun sonra herhalde yanlış biliyorum dedim
Hiç kardeşin olacağı aklıma gelmemişti

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Şùkümmm sükür gelmissin, hg, kilona da takilmaa, geldigine gore kendine gelirsin.

Nel, gel artikk,, gusel menulerini gormek istiooruuuzzz.

Kubos, ins yarina hbcisei kalmaz. Simdi iyi.

Elifcimm, ebruyu degil benii yaz ilk sirayaaa heheheeee
Menunde guseel

Papatyaaaaa, menun harika. Bayildm.
Sporunada imreniormmm. Regl im bitsin de spora adicam kendimi.

3gunluk diyet bu.
Dogumgunu suslerni merak ediorum.
Ffofolari ekle oke

Walla bu bünyeye kuş kadar yemem tuhaf cidden. Bende şaşiyorum

Simdilik hazir olanlar bunlar bakalim persembeye kadar baska neler yapabilirim.. off zaman da bayaa az kalmis ya gerildim simdi istedigim seyleri yetistiremicem diye..

Cok guzel olmus. Onunde koskoca iki gun var. Yetistirirsin, telaslanma.

Çok güzel olmuşlar. Ellerine sağlık. Yapacağın daha çok süs var mı. Panik yapma yetiştirirsin inşallah

Günaydın kızlar
Düne göre -100 çıktım. Olsun bu da birşeydir. Dün regl de olunca şişkinliğim indi biraz.
Bugün güzel bir menü çıkarmayı planlıyorum bakalım.

03.06.14
Sabah

Ara

Öğle

Kompostoyu içmedim!
Ara

Akşam

Mantı çorbası kendim yaptım bayılıyorum bu çorbaya ve benden başka kimse içmiyor😡

Ve öglenki tatlı krizi çiko mutluluğu ,akşamki pişmanlık
Slim in 6 yapmama neden oldu:) 2. Günümüde tamamladım . Sabah'ta mekik ve oklava yapmıştım işe gitmeden . Düne göre azıcık eksiyim .

facenin faydaları çok çokk ğüzelim.. ah sende katılsan iyi olacak ama nasip bakalım ileride bir ğün gelirsin belki aramıza.

tatlım benide ekle merak ettim seni..

papatyam teyekkür ederim.. tatlım.. sende çok fitsin.. ama insan işte daha çıtır olmak istiyor..

dün bir yerde oturmaya ğittik ben kurabiyeleri yedikçe akrabalarım bakakaldılar..

aaa yiyor diye,,

hep diyetteyim demiştimya şok oldular resmen.

tatlım bu haftayı da bitireyim aranıza döneceğim. inşallah..

şimdi düzenli dyet modunda olmadığım icin ğezi sonrası şişkinliklerimde hep artıya mal oldugu icin dügün öncesi kendimi sttrese sokmayım dedim..

sadece vücudumdaki ödemi amak için buğün yogurt ağırlırklı besleneceğim..

tabi akşama kadar tutarsam boğazimi..
dün saban 59,7 lerde olan ben bugün o kurabiyelere ve su böreklerine rağmen 57,9 ları ğördüm..şişkinliğim ğidiyor.. ayaklarım daha yeni yeni normale dönüyor..

bekliyoruz fotoları..
yaptıkların bile çok ğüzel .. maşallah..
yetiştirirsin kendini strese sokma ğüzelim..

eksi eksidir canım.. +100 almaktan çok iyi bence...

mantı çorbasını sadece senin yemen kötü olmuş,,

hadi çok pişirirsen ve hepsini yemeye bitirmeye çabalarsan..

ay mantı dedinde kayseri mantısı istedi canım..

ve ben nelson..

yarın ikindi ğibi yola çıkacağız.ankaraya doğru..düğün kovalayacağım.
peşembe akşamı kına.. o ğece ankarada kalacağız..
cuma akşamı salon--ankarada
pazar ğündüzde erkek memleketinde salon var..ben erkek tarafıyımmm :)))

ve son koşturmalarımı yaşıyorum..

diyete sonra devam inşallah..

hepinizi öpüyorum...

Son düzenleme:
günaydınnn

lajoba,papatyanın dediği gibi kıyafetinden kilon anlaşılmıyor,ama yüzün gayet zayıf ayrıca çok şeker bi hatunsun ve evet boyun daha uzun duruyor,menünüde beğendim bu arada,ha yaşın kaçtı bide senin,sende beni gördün sabırsızlıkla yorum yapmanı bekliyorum,tatil fotomda 72 kiloyum en yeni fotolarda 60-61 arası

ay bu arada ben seni hep açık hayal etmiştim,tıpki şükranı hayal ettiğim gibi ebruyuda türbanlı,hayal gücüm uçmuş baya

papatyam,-100 gayet iyidir,ben 2 akşamdır kaçırıyorum ve + dayım,zayıflamayı isteme sebebim seninki ile aynı kendimi 58 de daha mutlu hissedicem gibi geliyor,benim simitlerim fena

eprumm menün gayet iyiymiş o çiko olmasaymış,ne güzel spor yapıyorsun helal

şükommm gitme bir daha

hikommm dünde dedim menün çok az,şimdi patır patır gider kilolar ama takılınca nasıl olucak,nerden kesicen o yüzden arada şaşırt bünyeni

nelsonum nerdesin kuzum yaaa

yağmurlu havada su yok muhabbeti hepimizin dilindedir malum

pzt öğlene doğru sular kesilmiş,ben işteydim tabii,akşamda cenaze derdindeydik malum,ev gelince direk yattık,sabahta evdeki suyla yüzümüzü yıkayıp çıktık ama dün akşam evdeydim ve sular yine yoktu ve sabah evden çıkarken gelmemişti,

depomuz var ama 44 daire olunca ilk gün depodaki su bitmiş,mahallede komple su yok pöff ve sular pazar gitmiş normalde,tabi biz depodaki suyu kullanmışız,onca makina çalıştırdık o kadar,

kendimi şu an pis hissediyorum,dışarısı yağmurlu,yollardan sel gidiyor ama evde su yok iyimi

kızımın pikniği çokkkkk güzel geçmiş anlat anlat bitiremedi bu arada,ben gelmedim diye üzüldünmü dedim,yooo anne aklıma bile gelmedin dedi

merhaba kızlar
ebrucum menün iyi mi kötü mü bilemedim..çikolata var ya ondan. ama sonuçta artı çıkmamışsın ya...
mevcanım hep duyuyoruz tv de su yok diye. nasıl oluyor anlamıyorum ben. başkentte su olmuyor hemde günlerce.
kızın için biz demiştik üzme kendini o arkadaşlarıyla o kadar iyi vakit geçirecek ki seni düşünmeyeck bile diye...ayyyy hep böyle olacaklar di mi? kendi hayatları olacak bizi düşünmeyeckler....
nelsonum yine mi düğün ve yolculuk kolay gelsin....
ayyyy kızlar yarın önemli bir etkinlik düzenliyoruz ve benim en az yarım saat yada 45 dakikalık konuşma yapmam gerek. şimdi yazmayayım buraya deşifre olmayalım di mi?
facede sayfamda var...ne yapıcam ben ne giyicem kuaföre ne zaman gideceğim...
acayip gerginim...

kizlar, gunaydn...
Sabah 7de gune basladik. Oglisin atesi wardi, dedim sicaktandir.ölctum hemen. 38.5du, şok oldum.dus da aldiramiorm sunntten dolayi. Elini ayagini yikadim. İslak bezle heryerini sildim. Simdi ölctum. 36.5 ,,, atesden cok korkuorm ya. Gece mi ateslendi sabah mi blmiorm. Gece ara ara kalkiorm ama ustnu ortuorm. Bundan snra atesine de bakicam cok korktum. Simdi uyuyor, suruplarini verdim.yatagina goturmedim, yanimda yatiyor. Surekli kontrol ediorum. İns daha fazla ateslenmez.
Bana gelirsek, tartildum dune gore eksi gordum. Fofoyu paylasirim.

Mew, cnm 3gunluk diyet uyguluyorum. Bugun son gun, yarin normale donerim.

Nel, pazartesi seni bomba gibi beklioruz seni.

Ebru menun gusel, aksamki yemegine manti corbasi bizde yüksük corbasi diyoruz, enfes birseey gercekten. Canim cektii

papatyam,facede gördüm biliyorum,

diz hizası siyah bi elbise ceket,siyah ince çorap orta topuklu ayakkabı,hafif toplu bi saç,azda makyaj nasıl olurki

papatyam,facede gördüm biliyorum,

diz hizası siyah bi elbise ceket,siyah ince çorap orta topuklu ayakkabı,hafif toplu bi saç,azda makyaj nasıl olurki

canım kıyafetimin üstüne şey giyeceğimden ceket olmaz sanırım...o zaman ölürüm sıcaktan...
düşündüm aslında birşeyler ama bilmiyorum ki...

hmm evet o şeyi düşünemedim bi an

faceye resim koy,burdan yorumlarız artık,zaten inceciksin ne giysen yakışır

çok teşekkür ederim canım. havaların kötü gitmesi de benim planlarımı alt üst etti. bakalım yarın ki duruma göre ayarlarım birşeyler. yeni kıyafet almak da istemiyorum. zaten şeyin içinde kalacak. yapıcam artık bi kombinasyon...

Son düzenleme:
Gunaydin citirlarim gune yine tempolu basladim ilk once kizimin kiyafetlerini duzenledim kuculen eskiyen hic giyilmemisler kisliklar onlari ayarladim iyi oldu sonra camasir topla katla mutfagi topla kizi doyur derken vakit gecti kahvalti yapamadim simdi kizi salliyorum uyusun kahvalti yapicam ilk once dunki menumu yaziyim gecmise sonra bakiyim
Sabah
Yarim dilim ekmek
Yarim kk peynir
Yagsiz omlet
Biber
Ara
Form biskuvi
Yesil cay
Oglen
Yagsiz mantar soteli makarna
Ara
Tarcin cayi
Aksam
3 yk taze fasulye
Sonrada sıkma limonlu soda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…