- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #18.801
Nel facede beni ekle diye ozel mesaj atiyodum ama senin mesaj kutun doluymus canim ya sen bana mesj at veya mesaj kutunu bosalt ;-)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
lajoba güzel sözlerin için teşekkür ederim,o mini elbiseli halimde tam 60 kiloydum ve deli gibi yürüyüş yapıyordum çok sıkılaşmıştım,şimdi ise hem 63 üm hem zor yürüyorum,okulla bitsin evde oturursam totomda kurt çıksın
eprum hayallerim ters çıktı doğru,şükomada demiştim aneee sen kapalısın ben seni açıksın diye düşündüm ,senide hep kapalı hayal etmiştim
papatyam fırsatın olursa koy foto olmadı yarın faceden bakarız
nelsonum pazardan beri su yokmuş ben pzt gece farkettim depomuz var oda tükenmiş,sözde bugün gelicek inş.sen gelene kadar sular gelir ankaraya üzülme,neresine geliceksiniz ankaranın
kubram menün çok güzel
hikoş çok geçmiş olsun kuzuna,
Ekledim canimmesaj attım tatlim
Elifcim sagol canım, kızımın lacivert montlu fotosunun oldugu adresi kullaniyorum. Face im sorunlu oldugu icin hesabimı dondurup baska hesap acarsam düzelir diye yeni acmistim. Ama olmadi. Neyse sen lacivert montlu fotolu hesabı ekle canım.Sukran abla tkrar aramiza donmene sevindimseni de facede ekliycektim ama iki adresin var sanirim hangisini aktif kullaniyosun bilemedim birinde kizin pembeli digerinde lacivertli giymis bu arada masallah cok tatli
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?