Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

mevcan ğüzelim buralardayım ama diyet modunda olmadığım için ğelmiyor menülerim..

okuyorum sizleri ilk fırsatımda..

susuz yaşamak ne zordur ya..
allah yardımcın olsun.. sular kaç ğün daha yok kii.
ayy bende ğeleceğim ankaraya su lazımm..

evet papatyam yine düğün eşimin amcasının oğlunun..
düğün olmasa çanakkale ğezisine ğötürecekti müdürümüz.. düğün olunca demedi cumada izin alacağım işten..

etkinliğini ğördün canım.. sen eminim çok şık olacaksın..
ğüzel ğiyiniyorsun.. ama etkinliğe ğitmeden nce biz bakalım nasıl olmuşşun..
ay ne heyecanlısındır şimdi...

ğüzel heyecanlar bunlar..ğüzel ğececektir eminim.. sana ğüveniyorum..

hikmet ğeçmiş olsun ğüzelim.ateşine dikkat et bebeğinin..
. inşallah pazartesi bomba ğibi ğelirim..
ben yarın kilo bildiriminde bulunacağım.. cuma evde yokum ona ğöre devam ederim..

kübracığım menün süper..

ğüne tempolu başlamak ğüzeldir..

mevcan ğüzelim buralardayım ama diyet modunda olmadığım için ğelmiyor menülerim..

okuyorum sizleri ilk fırsatımda..

susuz yaşamak ne zordur ya..
allah yardımcın olsun.. sular kaç ğün daha yok kii.
ayy bende ğeleceğim ankaraya su lazımm..

evet papatyam yine düğün eşimin amcasının oğlunun..
düğün olmasa çanakkale ğezisine ğötürecekti müdürümüz.. düğün olunca demedi cumada izin alacağım işten..

etkinliğini ğördün canım.. sen eminim çok şık olacaksın..
ğüzel ğiyiniyorsun.. ama etkinliğe ğitmeden nce biz bakalım nasıl olmuşşun..
ay ne heyecanlısındır şimdi...

ğüzel heyecanlar bunlar..ğüzel ğececektir eminim.. sana ğüveniyorum..

hikmet ğeçmiş olsun ğüzelim.ateşine dikkat et bebeğinin..
. inşallah pazartesi bomba ğibi ğelirim..
ben yarın kilo bildiriminde bulunacağım.. cuma evde yokum ona ğöre devam ederim..

kübracığım menün süper..

ğüne tempolu başlamak ğüzeldir..

Papatya:Menünü çok begendim canım tabi sporlarınadaEvet gelelim çikoya.Dün üşüdüm çok elim ayagızm buz kesti ve içim titriyor ve uyukluyorum üşüdügüm halde.Dediler şekerin felan düşmüştür.Arkadaşım hırkasını giydim sıcak bişiler içtim yok.En sonunda bisküvi vs sırf tatı yemek için olmasın canımın istedigi bişiyi doya doya yiyeyim dedim.Ve elim ayagıma yandı bu seferdeKendime geldimKonuşman için sana düz saç çok yakışıyor fön çektir bence.

Mevcan:Hayallerin tersine çıkmış hepŞükümü bende kapalı hayal ediyorum:44:Sususzluk zordur canım.

Lajoba:menün harikaSüslerinde çok güzel.Yetiştirirsin sıkma kendini.

Hikmet:kuşşşşş hiko kuş menün güzelOgluşa geçmiş olsun.Bende sadece üstünü örterim hiç ateşine bakmak aklıma gelmez

Btlkbra:menün çok güzel canımBende ayırdım verdim yer açıldı dolaptan düzenlendi baya.

nelsonön artık aramıza canım neden bıraktın diyeti?Ankara ya gidince mev ve papatyayla buluşun bari bir ankara buluşması olsun

Son düzenleme:
Gunaydin kizlaar
Susleri begenmenize sevindim daha yapmak istedigim bikac sey varda duruma bagli yapabilirmiyim bilmiyorum hala hastayim basim fecii midem bulaniyo..
Mevcan tatil fotolarinda azcik fazla kilon var ama sonrasinda gayet ince gorunuyosun niye kilo vermeye calistigini anlayamadim ama kendini daha iyi hissedeceksen ver tabi esinle olan boydan bi fotonuz var sen mini elbise giymissin orda baya zayif gorunuyosun yanlarin falan da yoak gibi ama tabi sn daha iyi bilirsin bedenini.. ama bence zayif enerjikligi yuzunden okunan bi hatunsun . Kizin da sana cok benziyoo
Papatya senin oglusun da sana benziyo, bi de kirmizi cok yakisiyo sanaa yarinki etkinlikte cok guzel olacagina eminim cunku o seyli fotolarini gordum de cok yakisiyo sana icine ne giyersen giy guzel olursun bence bi de tatil fotolariniza gezdiginiz yerlere bayildim aklima gecen gun esimin soyledikleri geldi daha bi hosuma gitti..
Ebru ciko yemis ama eksi cikmis ne guzeeel
Hikos oglusun atesine dikkat et ins tekrarlamaz..
Nell yine gezmelerde dugunlerde ooohh sefan olsun facede ekliyim ben de seni merak ediyom
Kubos isleri yapmis bitirmis sabah sabah ohh ne guzell bi de ben kalksam yerimden yaa yarin aksama kadaa bi suruuu isim vaar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Nel facede beni ekle diye ozel mesaj atiyodum ama senin mesaj kutun doluymus canim ya sen bana mesj at veya mesaj kutunu bosalt ;-)

Sağolun kızlar
Bi karar vereyim de ona göre foto atarım belki
Lajoba canım biz ailecek gezmeyi seviyorum otel tatilinden pek hazmetmiyoruz ama yine de bazen gidiyoruz
Oğlumuz da bize uyum sağlıyor
Beğendiğine sevindim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

lajoba güzel sözlerin için teşekkür ederim,o mini elbiseli halimde tam 60 kiloydum ve deli gibi yürüyüş yapıyordum çok sıkılaşmıştım,şimdi ise hem 63 üm hem zor yürüyorum,okulla bitsin evde oturursam totomda kurt çıksın

eprum hayallerim ters çıktı doğru,şükomada demiştim aneee sen kapalısın ben seni açıksın diye düşündüm ,senide hep kapalı hayal etmiştim

papatyam fırsatın olursa koy foto olmadı yarın faceden bakarız

nelsonum pazardan beri su yokmuş ben pzt gece farkettim depomuz var oda tükenmiş,sözde bugün gelicek inş.sen gelene kadar sular gelir ankaraya üzülme,neresine geliceksiniz ankaranın

kubram menün çok güzel

hikoş çok geçmiş olsun kuzuna,

merhabalarr kızlar nasılsınızz umarım iisinizdir ben gelmiorm aslında dıet falan yapmayıınca yazıcak bişey bulamıyorum arada okuyorum sizleri kılo aldınmı dıye sorarsanız bı ara 65.5 dum cok şükür kendımı topladım ve 63 teyım
gulo ve hıkoyla whatsaapan konusuyoruz orda bıle kendımızı motıve etmeye calısıyoruz yazısıyoruz boyna cok iyi oluyor bu arada dugunler nisanlar basladı gecen bı nısana gittik okuldan arkadaşiımı gordum evlı oldugumu bıliyordu ama cocugumun oldugunu bılmıyordu gosterdım amaaa ama hiç kilo almamıssın aynı eksısı gıbısın cok mutlu oldumm dedm zayıfladım şaşırdı
kadının bitanesı sen evlimisin cocugun mu var dıye sordu evet dedımm oda şokk hıc gostermıyorsun dedi
anlıcanız ckk mutlu oldumm
kurtlarımı döktumm oyna oyna ayaklarım agrıdı butun kızlarla topukluları cıkardık oynadık halay cektık
bnden bu kadar cok şükür kızımda ıı hıc bı sorunumuzz yok
sizleri cok özledimmm

Nel facede beni ekle diye ozel mesaj atiyodum ama senin mesaj kutun doluymus canim ya sen bana mesj at veya mesaj kutunu bosalt ;-)

mesaj attım tatlım.

suların ğeleceğine çok sevindim...pursaklarda imiş kız evi.. amcamlarda eryaman da.. onlardakalacağız ğece

Tünaydın kızlar, kızimi okula bıraktım geldim, yolda feci yagmura yakalandık. Allahtaan okul cok yakın, hemen vardik. Yemegimi yiyorum.
Papatyacim öyle gercekten, uzak kalınca yedigime ictigime dikkat edemiyorum. Bu arada ins yarınki etkinligin istedigin gibi gecer, eminim yarin en şık sen olucaksın.
Mevcanim bi aksilik olmazsa burdayım artık. Su kesintisi zordur. Elektrik kesintisine dayanabiliyoruz ama suların kesilmesi cekilmez bişey. İns kisa surede gelir.
Ebrum bu zamana kadar topige hep diyet icerikli veya ailevi guncel yasadiklarimi filan yazdıgim icin acık veya kapalı olmamın konusu gecmedi. O yuzden farklı hayal edilmis olabilirim. Sonucta hepimiz arkadaşız. Basortulu veya acık olalım farketmez yakında olsaydık eminim hepimiz de cok iyi dost olurduk, görüşürdük. Ins bi gün o da nasip olur.
Elifcim dogumgunu süslerin cok güzel olmus, şimdi iyisindir ins. Gecmis olsun. Seni de faceten görmek isterim. Beni de ekler misin canım.
Nelsonum sen de bayagi yogunsun, dügunler, gezmeler, hatta bulundugum ile bile gelmissin, sonradan face den haberim oldu. Diyete devam etmeni umuyorum. Ins tekrar yarısma yaparız

Kübracım bayagi bişeyler yapmissin. Ben de hergün azar azar yapiyorum, oglumun uyudugu 1.5 saatte. Haftaya annem gelicek ve ogluma bakicak komple yaz temizligi yapcam. Buralar cok yagisli bayagidir. Hali filan yikayamadim. Bu arada kızın nasıl?
Hikosum sagol, oglusuna da gecmis olsun. Sunnetden sonra enfeksiyon kapmis olabilir. Gecmis olsuna gelen giden filan. Ne kadar dikkat edersen et oluyo iste.ins atesi düsmustur.
Kevsercim hosgeldin, diyet yapmasan da ugra sık sık, kızlara yorum yaz

Son düzenleme:
Sukran abla tkrar aramiza donmene sevindim seni de facede ekliycektim ama iki adresin var sanirim hangisini aktif kullaniyosun bilemedim birinde kizin pembeli digerinde lacivertli giymis bu arada masallah cok tatli

Elifcim sagol canım, kızımın lacivert montlu fotosunun oldugu adresi kullaniyorum. Face im sorunlu oldugu icin hesabimı dondurup baska hesap acarsam düzelir diye yeni acmistim. Ama olmadi. Neyse sen lacivert montlu fotolu hesabı ekle canım.

Şükümmmmm dönmene sevindimKeşke bir buluşma ayarlayabilsek çoluk çocuk ayyy hayali bile güzelBuranın benim için yeri apayrı iyiki kk yı keşfetmişimSizleri çok seviyorum

Kizlar, oglanin atesi en fazla 38.5e cikti.

Fitil verdim, suan uyuyor. Bi bezi var altnda. Smdi ölçtm atesini 36.9
Elimde ölcer, surekli ölcüormm. O da sesden irkilior diit die ses ckio ölçerden.
Kurban oldugum yaa. Cnm sıkkın.
Bi tarti sewindirdi. 72.4 ü gosterdi. Diyete harfiyen uyamadim.
Eksi olarak aksamki menuyu yemedom.
Arti olarak az meyve, biskuvi yedim,
Oyle iste..
Herkese gusel gunler, dua edin erkekim iyilessin. Gunlerdir ilaclar iciior.

Ebrum inan benim icin de buranın yeri baska. Bircok konuda baska topikleri de okudum ama bizimki gibi bi topik göremedim. (Ay nazar degdirmesem bari). Bulusma cok güzel olurdu gercekten. Bizim lisedeki arkadaslar da boyle bi bulusma ayarlamislar, coluk cocuk. Cok güzel olmus. Ama o zaman benim face im yoktu, haberim olmadı, gidemedim.

Hikosum dualarımız seninle , inş oglun iyilesir, cıkmaz atesi

Son düzenleme:
nel önce senin hakkında yazayım :) hayalimde sen siyah saçlı uzunca bi bayandın ama hayal kırıklığı yaşadım resmen sarıymış saçların yaauw kilon yok bacım senin nereni verecen ki anlamadım papatya mevcan ve sen nerenizdeki kiloyu dert ediyosunuz anlayamadım taş gibi hatunsunuz yahu ayıp ayıp kızların çok tatlı sen çok tatlı tanıştığımıza çok memnun oldum :))

şükran abla seni göremedim ama kızın ve oğluşun çok şeker maşallah seninlede tanıştığıma memnun oldum ama seni de görmek isterimm :))

ebruu bi sen göremedin beni sende gel facede görüşelim kız

hikoşum çok geçmiş olsun canım inş daha fazla yükselmez atesi oğlusunun.. dualarımız seninle oğlusunla..

Kizlar biraz canin sıkkin hemen menumu yazip cikicam
Sabah
1 dilim kizarmis ekmek
1 kk peynir
Domates
Biber
Ara
K kraker yesil cay
Oglen
1 yk pilav
2 yk taze fasulye
Ara
2 gun kurusu kayisi
Form biskuvi 1 tanesin ustune nutella surdum 😕
Aksam
1 kade nesfit
3 cilek
1 mor erik

Btlkbra:menün çoook güzel canım Canın niye sıkkın hayırdır:44:

Lajoba:siz beni gördünüz bende bazılarınızı gördüm ama inş. birgün senide görürüm.Sen ist. yaşıyordun:44:

Şüküm:face böyle yararlarıda var tabi.

Hiko:canım kıyamam ogluşa inş düzelir canım

Papatya ve nel(çikolu ekmeklere ragmen hemde)gayet taş gibi hatunlarNiye ugraşıyorlar anlamam.Belkide benden burdan ayrılmak istemiyorlardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…