- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #18.821
nel önce senin hakkında yazayım :) hayalimde sen siyah saçlı uzunca bi bayandın ama hayal kırıklığı yaşadım resmen sarıymış saçların yaauwkilon yok bacım senin nereni verecen ki anlamadım papatya mevcan ve sen nerenizdeki kiloyu dert ediyosunuz anlayamadım taş gibi hatunsunuz yahu ayıp ayıp kızların çok tatlı sen çok tatlı tanıştığımıza çok memnun oldum :))
şükran abla seni göremedim ama kızın ve oğluşun çok şeker maşallahseninlede tanıştığıma memnun oldum ama seni de görmek isterimm :))
ebruu bi sen göremedin beni sende gel facede görüşelim kız
Hikmet'im oğlan nasıl oldu....inşallah daha iyidir
Mevcanım gelmiş hem de akşam gelmiş birşeyler yazmış. Mevcan seni andık nelsonla. Kıyafetimi buraya ekleyemem. Telefonu olanlara whatsapp dan gönderecektim. Senin telin yok ki biz de
Ebrucum Hikmet'im menümüzü beğendim
Kızlar karnımın içinde sanki orkestra var. Ayyyy acayip sesler geliyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hikmet'im sen yine de kontrol et sık sık
İnşallah birşey olmaz.
Allah yardımcın olsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gözüm üstünde, yanindayim. Amin , tesekkurler
Canim nasil oldu oglusun hala atesli mi, ateslide olsa uyur canim halsizlikten benimkinin uykusunda farkettim 38.6 ydi atesi hemen uyandirmistim.. Allah yardimcin olsun canim ya sık sık kontrol et Allahim sifa versin.. bende hazirliklari tamamladim sayilir diycem de ortada hic bisey yok ev dandini bomba yarin nasil gececek bilmiyorum olmadi sadece evi supurup silecegim puaca falan yapcaktim ama yapmayadabilirim zaten bi kaynimgil gelecek onlarda iki cocuk iki yetiskin bi de biz.. artik oldugu kadar mahfoldum yaa hasta hasta.. iyi geceler..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?