Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

:) uzun boylu değilim canım..maalesef...160 ım ama plartfomtopuklarla uzun boylu numarası yapıyorumçç

saçlarım sarıdeğil siyah tenimesmer ama bu tenle sarışın görünümü sağlıyorum..

zayıf oldugumu söyledin teşekkür ederim tatlım..

eve yeni geldim bende senin fotolarına baktım..

aklımda hep açık siyah saçlı biri geçiyordu..

uuzn boylu neşeli bir hatunsun.. gözlerin gülüyor.. yaşama ve hayata bağlılığını fark etmemek mümkün değil..

kilon konusunnda yorum yapamayacağım.. fark edemiyprum..

Kahvaltı kk beyaz peynir* 4-5catal soganlı
yumurta* 4_5 catal helva * 2 dl ekmek* 3 bardak cay

Öglen 1 kase sütlü pirinc corbası* 1 tabak salata* 1 dl ekmek

ara 2 dl tost ekmeginden yagsız sucuklu tost * 2 bardak cay

aksam 2 kasik pilav ve 1 kase cacık

spor yapamadım daha, yapınca yazarım

Elifcim face e resim koymuyorum ben. Cok tombik ve yüzü dolgun cikiyorum. Fotolarım oldugumdan farkli gosteriyo beni. Yeni resim cekilip sohbet kutusundan paylasirim

Son düzenleme:
Kizlar, iyi aksamlar..
Oglisin atesi size yazdiktan sonra düştü. Totodan fitil verdim. Hemen ise yaradi, sonrada cikmadi cok sükür. Suanda iyi ins gece ateslenmez.

Menum..

Sabah yok

Ogle 4tatli kasigi yogurt, 1elma

Ara 5cilek

Aksam yarim döner, 1cay bardagi nar suyu

Bu kdrrrr...

Spor yok malesef., en son tartida 72.4 ciktim.

..

Menü. Geliyor
Kıyafet arayışı içindeyim
Giyiyorum nelsona gönderiyorum
Bakalım seçeceğizbşr şey
Olmazsa yeni alacağım avm ye gidip
Eki Görüntüle 1144901
Ara 10:30 10 -15 adet leblebi yedim
Eki Görüntüle 1144903
Öğle yemeğim saat 12:00

Ciğerin yarısını bıraktım

Ara 17:00
10 adet kiraz
18:30
2 kepçe çorba
2 adet biber dolma
Yoğurt
19:00 orta Türk kahvesi

Bu arada ben bu mesajı yazana kadar nelsonla ayarladık . Sağolsun yardım etti bana

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bugün
Sabah

Öğle

Bulgur , poşette tavuk ,yogurt ,meyve suyu
Ara

Akşam

Eşim ilk kez bişi yaptı😳yemem mi☺️

Spor yaparsam yazarım yatmadan. Banyo wc mutfak antere silindi . Diger odaları silmeye Halim yok

Kizlar aksam yemegine 1 tahta kasigi guvec ve 1 kase cacik eklendi esimin amcasigil yemege cagirdi yemezsem olmazdi simdi
Ebrum esimle taftismistik telefondan ama sonra benim hakli oldugumu anladi aksam gelince kirdim seni ozurdilerimdedi her yolunda yanu 😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Papatya ebru ve hikos menulerini begendim, benim de sacma menum soyle ki

Sabah.... 2-3 bebe biskuvisi
Oglen..... 3 dlm ekmek yesil sogan
Aksam.... 1.5 porsiyon domatesli makarna, 2 kasik yogurt, 15 findik
Yarin gobusum kocaman olacak yaa off sinirlerim bozuldu :'(

Nel kisa degilsin canim ama benim hayalimde galiba fazla uzundun bende uzun degilim ama sanirim yanimda hep kisa boylu hatunlar oldugundan midir neder uzun saniyolar senden kisalarla dolas canim bosver platform topuklari falan bu arada cok neselisin senin bazi fotolarda ki gulusun sanki yanimdaymissin da oyle guluyormussun hissi uyandirdi bende gulumsedim ve ben su ana kadar senin kilolu oldugun bi foto goremedim bacaklarin da ince galiba azicik gobus var o kadar onu da goremedim aslinda ama tahminim oyle

İyi akşamlar çıtırlarım sularımız halen yok,yüksek kesimlere anca geliyor sanırım,kv min suyu gelmiş bende evdeki sularla banyo tuvalet balkom temiZliği yaptım heryeri süpürüp toz aldım,sonra gittim kv de maa aile duş aldık sularımızı doldurup geldik:) şu an çok rahatım o pis hissim gitti :) ojelerimi sürdüm yatmaya hazırlandım 6 tane erik yedim günü hafif kapadım şu an karnım zil çalıyor aç yattığıma değerde sabah güzel bi rakam görürüm umarım,iyi geceler hepiniZe

Hikmet'im oğlan nasıl oldu....inşallah daha iyidir
Mevcanım gelmiş hem de akşam gelmiş birşeyler yazmış. Mevcan seni andık nelsonla. Kıyafetimi buraya ekleyemem. Telefonu olanlara whatsapp dan gönderecektim. Senin telin yok ki biz de
Ebrucum Hikmet'im menümüzü beğendim
Kızlar karnımın içinde sanki orkestra var. Ayyyy acayip sesler geliyor

Kizlar, oglisim uyudu. Uyumadan once dolven verdim. Alninda bez uyuyo. Koltuk altns koyssam irkilerek uyanir. Bu gece uyumamam gerek. Korkuorm yukselr diye. Smdi ölçtum 37.0, dolven hemen etkisini gosterir insallah. Aksamustu iyiydi hareketliydi. Uykusu oldgndan yada atesden halsiz uyudu. Mahfoluorm onu halsiz gorunce.
Offf bu gece burdayim.

Suan uyuyor, papatyaa atesli olsa uyumaz dimi. Korkuorm ateslenir die. Gozum ustunde.

Hikmet'im sen yine de kontrol et sık sık
İnşallah birşey olmaz.
Allah yardımcın olsun

Gözüm üstünde, yanindayim. Amin , tesekkurler

Canim nasil oldu oglusun hala atesli mi, ateslide olsa uyur canim halsizlikten benimkinin uykusunda farkettim 38.6 ydi atesi hemen uyandirmistim.. Allah yardimcin olsun canim ya sık sık kontrol et Allahim sifa versin.. bende hazirliklari tamamladim sayilir diycem de ortada hic bisey yok ev dandini bomba yarin nasil gececek bilmiyorum olmadi sadece evi supurup silecegim puaca falan yapcaktim ama yapmayadabilirim zaten bi kaynimgil gelecek onlarda iki cocuk iki yetiskin bi de biz.. artik oldugu kadar mahfoldum yaa hasta hasta.. iyi geceler..

Uyumuyoo, ya kakadan ya atesden, cildiricaaam yaaaa. Fitil verdm dusmuo 36yi goremedim. Offf ,
İns yrn kolay gecer snn icin. Hasta olman daha kotu, allah yardm etsn iyi gclr

Günaydın kızlar
Allahım üstümde bir gerginlik bir heyecan ...boğazım şişmiş hafif de öldürmeye başladım. Tam da konuşma yapacağım gün olacak iş mi
Lajoba kolay gelsin sana
Hikmet'im şimdi nasıl oldu oğlun. Inşallah daha iyidir...

hikmet ğüzelim ğeçmiş olsun taeşi düştü mü çoçugunun..ateşini öllüçtüğün bölğede önemli.. 36 ya düşmese bile 37 de ğayet iyi tatlım.. çok strest yapma..

yüksek ateş halsizlik yapar.. uyusa bile kontrol et.. ve ateşi olan coçuk üşür hatta titrer.. sakın üşüyor diye üzerine birşeyler örtme..

ağrı kesici ateş düşürücü ilaç ateşini düşürür.. yok düşürmüyorsa soğuk alğınlığı ilaçı ile ateş düşürücü ilaçı 4 satte bir dönüşümlü kullanabilirsin.. dr hep öyle derdi bana..

ama kontrol edemediğin bir ateş varsa dr ğötür..

papatyam ğüzelim stres yapma..

devamlı ılık ve sıcak bir şeyler iç.. bogazına iyi ğelir...akşama kadar toparlarsın..
çok şık olacaksın inşallah..

lajoba o ğüzel yorumların için teşekkür ederim.. fotolarımdan sana pdzitif enerji ğeldi ise benden mutlusu yok...
evet biraz belim kalın ğöbüş değilde mide kısmım sorunlu..

ama kapatılmayacak ğibi değil..

kilolu oldugum fotolar var çok eskilerde kaldı o ğünlerr...

mevcan ohh yine temizlik yapmışşın.. maşallah. susuzluk zor...inşallah ben ğelmeye ğelir sular..

ve ben valizlerimiz hazır.. zaman bulabilirsem yola çıkmadan önce saçlarımı sardıracağım. hafifde toplatırım..

şimdi işteyim..

saba + larda rakam gördüm.. kilo bildirimi yapmayacağım.. bu aralar hamur işi çok tüketiyorum. ve çok yorucu ğünler ğeçiriyorum.. artılardan kurtulamıyorum..
haftaya inşallah aranıza katılırım.. kilovermek hedefimi 58 i ğeçmemek olarak değiştirip aranızda aktif kalırım.. çünkü sizden ayrılınca 60 lara vuruyorum...

Gunaydin.. oglisin saat 4e basindaydim. Sonra baktim vucut isisi normal, yanina uzandim. Simdi atesi 38.7 , ama hala normal degil. Oglene kadar kendine gelmezse saglik ocagina goturucem. Cok halsiz, :'(
2saat uyudum, uyumadim.
Salak gibi hissediorm kendimi..
Cekyattan indi oglis, arabasini sürüyor. Demekki iyilesior.

Papatya, heyecandandir. Strese girme, sen basaracaksin, ve super bi sunum olacak.
Gusel bi kahvalti yap, yagli balli cevizli..

günaydınlar

sularım geldi şükür ohhh temizlik gibisi yok,

papatyam heyecan yapma,ılık bi şeyler iç ,olmadı bi pastil at,cebimi sana faceden atayım whatsaaptan görürüz böyle durumlarda

nelsonum ankaraya geldi sular,pursaklarda eryamanada bana uzak,ben mamak ikea avm nin ordayım,geniş bi vaktinde geldiğinde buluşalım hem paptyada katılır belki bize ve ve ve ayrılmayı asla düşünme,benden pay biç uzun bir süre diet yapmadım,kilo bildirmedim ama hergün geldim yazdım,alıştım çünkü size,ha bu arada kulağımı çokmu çınlattınız papatya ile

hikoşş nasıl oldu kuzun

eprumm,bugün perşembe sakın strese girme,dün sen buluşsak yazınca hayal kurdum bi an,nede güzel olurdu ya çocuklarımızda oynayacak yaş grubundalar hep

lajobam ortalığı topla yeter,zaten her yer batacak dip köşe uğraşmana gerek yok

bana gelrisek yorgunum biraz,sabah zor uyandım tartıda halen + dayım ama vermiş halim bu:44: yarın ola hayrola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…