- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #18.841
günaydınlar
sularım geldi şükürohhh temizlik gibisi yok,
papatyam heyecan yapma,ılık bi şeyler iç ,olmadı bi pastil at,cebimi sana faceden atayım whatsaaptan görürüz böyle durumlarda
nelsonum ankaraya geldi sular,pursaklarda eryamanada bana uzak,ben mamak ikea avm nin ordayım,geniş bi vaktinde geldiğinde buluşalım hem paptyada katılır belki bize ve ve ve ayrılmayı asla düşünme,benden pay biç uzun bir süre diet yapmadım,kilo bildirmedim ama hergün geldim yazdım,alıştım çünkü size,ha bu arada kulağımı çokmu çınlattınız papatya ile
hikoşş nasıl oldu kuzun
eprumm,bugün perşembe sakın strese girme,dün sen buluşsak yazınca hayal kurdum bi an,nede güzel olurdu ya çocuklarımızda oynayacak yaş grubundalar hep
lajobam ortalığı topla yeter,zaten her yer batacak dip köşe uğraşmana gerek yok
bana gelrisek yorgunum biraz,sabah zor uyandım tartıda halen + dayım ama vermiş halim bu:44: yarın ola hayrola
İyi akşamlar çıtırlarım sularımız halen yok,yüksek kesimlere anca geliyor sanırım,kv min suyu gelmiş bende evdeki sularla banyo tuvalet balkom temiZliği yaptım heryeri süpürüp toz aldım,sonra gittim kv de maa aile duş aldık sularımızı doldurup geldik:) şu an çok rahatım o pis hissim gitti :) ojelerimi sürdüm yatmaya hazırlandım 6 tane erik yedim günü hafif kapadım şu an karnım zil çalıyor aç yattığıma değerde sabah güzel bi rakam görürüm umarım,iyi geceler hepiniZe
Ayy kizlaar gozlerim patlayacak gibi ya cok fenayim aslinda ama ayaktayim ge eye kadar pes etmek yok
Cam topla as katla yerlestir yaptim evi toplayip supurdum yaprak pisirdim biraz dinlenip puaca falan yapcam aksama butun herseyi hallet is olurum galiba sonrada size foto atarimebrum kizcem degil kiiiiz oglusumun dgunu . Gecen yil ogle ezaniyla dunyaya geldiydi sipam simdi kocaman oldu sanki Allahim bi duygusallik da var mutluluk da annelik boyle biseymis demekki . Rabbim herjese yasatsin bu duyguyu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?