Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

oh sular ğelmiş..
evet senden bahsettik..

ben kıyafet konusunda yanlış karar veririm diye tedirğin oldum. mevcana da soralım dedim. ama senin telin yokmuş..

telini ver bize de sohbetlerimize sende katıl..

Kizlar gunaydin
Hikoss oglun bugun iyilesir ins atesi 37 olursa telas yapma normal denektir o 😊
Nelll sakin birakma bizi bak haftaya sıki bi diyete basla lutfen
Mevcanim sularin gelmis sukur gozun aydin 😊
Lajoba canim bugun halledersin geri kalan islerini
Papatya canim ilik balli su ic iyi gelir bogazina
Kizlar bana gelirsek bugun sabahatan baslamadim ise azcik agirdan aliyim dedim bugun tartida +bi rakam gordum moralim bozuldu ama sis oldugumu biliyorum bugun hava ruzgarli ama cikicam yinede yuruyuse
Hafta sonu sehir disina cikizac gunu birlik ya adanaya gidicez yada ankaraya esim bana birakti ama bende bilmiyorum 😕

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Atom karınca iş başındaOhh kv evide kendinizde temizlenmişsinizSu olmayınca herşey pis gibi geliyor insana.Ahh keşke buluşabilsek dimi hayali bile güzel

Papatyam:Menün çok güzelBugünde stres yapmazsak yırttık demek:18:Pastil ve ılık su iç bolbol bitki çayıda olabilirEminimki çok şık olucaksın

Hikmetim:38.6 çok yüksek bir rakam bence hemen götürBiz eşimle ateşten çok korkarız.Dr yapılacak bişi yok evde de ılık duş fitil verin dedi.Eşim hayır burda durucaz ve siz müdahale ediceksiniz ya havale geçirirse diye 2 hastanyle kavga edip sabhladık hep biliyosuznuz sizde.Ateş bu anladamadan 5 dk içinde düşebiliyorda çıkabiliyorda.Dr gitmende fayda var

Lajoba:Geçmiş olsun canım kıyamam yorma kendini fazla. Kızçenin dogum günü kutlu olsun.Saglık huzur ve mutlu hepbirlikte güzel günleriniz olsun inş (amin)Dün kötü bir menü olmuş ama yarından itibaren eski lajoba ol yine:13:

Özgem:Kızların ve sen iyisindir inş.

bTLKBRA:Hatasını anlamasıve özür dilemeside güzel

Nelson:gez bakalım canım enerji topla ve gel aramıza artık

Son düzenleme:
Ayy kizlaar gozlerim patlayacak gibi ya cok fenayim aslinda ama ayaktayim ge eye kadar pes etmek yok
Cam topla as katla yerlestir yaptim evi toplayip supurdum yaprak pisirdim biraz dinlenip puaca falan yapcam aksama butun herseyi hallet is olurum galiba sonrada size foto atarim ebrum kizcem degil kiiiiz oglusumun dgunu . Gecen yil ogle ezaniyla dunyaya geldiydi sipam simdi kocaman oldu sanki Allahim bi duygusallik da var mutluluk da annelik boyle biseymis demekki . Rabbim herjese yasatsin bu duyguyu

Kızancıktı sahiÖzgeyle karıştırdım canım kusura bakmaKızanlar kızçeler bol bol var

Kızlar ben iyiyim
Herşey şimdilik yolunda
Akşam üstü başlayacak program
Dua istiyorum sizden

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Kizlar, oglisin iyi, uyuyor simdi, bende ojelerimi degistirip spor yapicam ve snra ilik bir duş,
Burda hawa enreteresan sabah nemliydi. Smdi feci esiyor.
Ben nasilim, ehh idare eder, azcuk uykum var.
papatyaa basarilaar.
Nel, ebru, mew, elifff sagolun kizlar, sükür iyi oglisim, atesi yok.
Eliffff ne durumdasinnn.
Öpüldünüz

Merhaba kızlar
Çok şükür evimdeyim
Herşey güzel geçti
Sağolun desteğiniz için
Öpüyorum
Iyi geceler

Günaydın kızlar
Dün o kadar çok yorulmuşum ki oğlanı okula bıraktım şimdi vurup kafayı yatıcam öğleden sonra işe gideceğim
Kilo bildirimim
Başlangıç: 67.2
Geçen hafta: 63.5
Bu hafta: 63.2
Giden: 300 gram
Gelen : yok
Toplam giden 4 kilo
Hedef 60
Bu hafta içinde 62.9 U bile görmüştüm halbuki

Dün
Sabah

Öğle

Ara

Akşam

Y. Mercimek , yoğurdun yarısı ve kepekli makarna

Sonra eşimin yeğeni çağırdı.1 dl kek ve 2 ince dl dondurma çay

1 saate yakın yürüdüm.oglum 6 uyandı çıkacağımıza yakın zor uyuttum. Geç kaldık diye hemen hazırlanıp çıktık.

Gunaydin kizlaar
Once kilo bildirimi yapayim sonra dunden bahsederim
Grcen hafta...... 62.7
Bu hafta............ 62.4
Giden................. 300
Toplam giden.... 6.900

günaydın kızlar

hiç iyi değilim bu hafta resmen çuvalladım,akşam koca bir kase dondurma ve 3 tane şekerpare yedim hemde gecenin bi körü

sabah koca bir göbekle uyandım,hem ödem,hem yediklerim,hem regli şişliği olunca tartıya çıkmadım

olmuyor artık böyle kendime bir çeki düzen vermeliyim

tatile gitmeme 55 gün

kuzenin düğününe 22 gün kaldı

ramazanda çok kiloda veremiyorum 2-3 anca

eee ne zaman vericem bu kiloyu ne zaman 58 olucam

eşim akşam şaka ile karışık yine kilo aldın dedi,suratım düştü oysa haklıydı

ve bugün 06.06.14

bahanelerin ardına sığınmak yok,yürüyüşe adam gibi başlıyorum artık

yiğenim üniv. bitti oda gelmiyor haftasonu deli gibi pastalar böreklerde yok

kaçamak yapsam bile kıyısından köşesinden erken saatte

size söz veriyorum adam gibi beslenicem,ilacımı içicem ama yinede ilaçlara rağmen kilo vericem

uyarın kızın bağırın bi şeyler yapın

tekrar şişko olmak istemiyorum

haftaya cuma tartılıcam
ondan sonra her sabah tartılıp deftere kilomu yazıcam

muhtemelen şu an 64 kiloyum(ödem felna umrum deil)

160 boya 64 kilo çokk fazla inceyim diye kendimi kandırmayım,şu an bildiğin kiloluyum

ama bitti bugün sonnnnn

lajoba tebrikler kuzum

papatyam sanada alkış gramda olsa kilo kilodur

ayrıca fotonu gördüm,dediğin gibi şeyin altından çok belli deil elbisen ama tam hayal ettiğim gibi gördüm seni,gayet şık ve modernsin

nelsonum ankaradadır şimdi,şansına hava buz gibi ve çok yağmurlu,

haberlerde görmüşsünüzdür,başkanımız saolsun ankaraya deniz getirdi

kubra hikoş şükran siz neler yaptınız kiloalrınıız yazın

eprumm
menün iyi ama,akşam sadece çorba ve yoğurt olsa dahamı iyiydi,öğlenki menün oldukça yoğun çünkü:44:

Günaydın kızlar...

mevcan:Canım yedikten sonra banada fazla geldiMercimek yemegi gayet doyurucu tok tutucu yogurtla ikisi yeterdi ama gözüm aç2 gün arka arkaya slim yapınca sanki hafiflemiştim .Yine yapıcam.Sende yürüyüşe tekrar başla canım sıkılaşmamız lazım.

Papatya:Görmedim ama eminim çok şık olmuşsundurGüzel geçmesine sevindimGram gramda olsada kalıcı gitsin yeterki

Lajoba:Bu hafta pek aktif degildin.Ona ragmen vermişsin.Bu hafta resimli menülere devam

Gunaydin citirlarim kizimi salliyorum suan ne kahvalti yaptim nede evi topladim sabah kizi saglik ocagina goturdum asisi vardi nasil agladi kuzum benim yikti ortaligi resmen kizi yatagina yatiriyim tartilcam ins

slm canlar
oğluşu uyuttum size yazayım dedim
dün güzel geçti canımı sıkan bikaç şey oldu ama onlarda nazar boncuğu olsun artık canımı sıkan olaylardan biri bizim dgünü öncesi aile içinde olan bi olaydı bahsetmeyim burda diğeri de belki haberlerde görmüşsünüzdür ünv de yaşanan cinayet.. off hala canım sıkılıyo düşündükçe..
neyse onun dısında herşey güzeldi hazırlıklarımı tam yetiştirdim puaça yaptım sultan sarması ve havuçlu cezerye tadında toplar yaptım kadehlerin kulpuna mavi kurdale bağladım, havuçlu topların kürdanlarına da kurdale yaptım görenler beğendi şaşırdı ben de çok mutlu oldum
hatta akşama kadar çok fenaydım gözlerim falan yanıyo acıyo patlayacakmış gibiydi ama akşam heyecandan sanırım hepsi geçti enerjim yerine geldi
bi albüm yapcam ordan bakarsınız fotolara
diyet kısmına gelirseeek akşam yemek yemedim, pastanın tadına bile bakmadım, 1 e yakın puaca 1 havuç top, 2-3 yaprak sarma, 1 bardağa yakın kola yedim sadece ve sabah eksi gelmeyi hiç beklemiyordum karnım fena şiş görünüyor ama eksi çıktım şaşırdım:44: sevindim iştee benden böyle

Citirlarim bildirirmim gelsin
Baslangic 84.400
Gecen hafta 73.300
Bu hafta 72.800
Giden 500 gr

BTLKBRA:yarım kilo vermişsinHavalar düzelince yürüyüşüne devam etNe güzel yürüyordun canım

Lajoba:özel günlerde illa oluyor bazı tatsızlıklarPaşamıza tekrar nice yıllara ve çıtır annecigi pastadan bile yememiş

Bildirimim

Gecen cuma 73.2
Bu cuma 72.7
Gelen yok
Giden 500gr
Hedef 67.5

Hfta ici 72.3 ü gormustum. İki gundr doner yiyorm. Spor da yapmaynca aldim.
Hftalik diyetler bende ise yariyor. Onlrdan birini yapicam.

Regl im btti, sporlarima bugun baslicam. Durmak yok hedefe az kaldi.

Kilo werenlere tebriklerr, genelde herkesde gtmis gordgm kadariyls ,, eee supeer

Mew, kendine gelecegnden eminimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…