Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Kizlarr ben geldimm masallah genelde herkes kilo vermis tebrik ederim
Hikoss oglusun nasil oldu canim
Mevcanim artik kendine gel yaa gece gece ne yemissin ole bugunden sıki diyete basliyosun yoksa cok kotu kizicam sana
Ebrum dun 40 dk yuruyus yaptim ama havalardan dolayi devamli yapamiyorum surekli yagmur yagiyo
Aksama kv leri yemege cagirdim kiz simdi kv de bende isleri hallediyorum tekrar gelirim optum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Küboş, oglisim iyi sùkür.. atlattik atesii,
Ne yemekler yaptn sekerimmm.

Aman iyi cok sukur atlatmissiniz hikoss simdi siraliyorum yaptiklarimi
Mercimek corbasi
Islim kebabi
Pilav
Salata
Sutlu irmik tatlisi
Hikos bu arada pazar gunu adanaya gelcez gunu birlik 😊

Oooo donatacaksin masayi desenee,, parmaciklrini yiyeceek herkes, ellerne saglik küboş.
Hadiii neresinee geliosunuz. Kis sen hangi sehirdeydin.

Oooo donatacaksin masayi desenee,, parmaciklrini yiyeceek herkes, ellerne saglik küboş.
Hadiii neresinee geliosunuz. Kis sen hangi sehirdeydin.
Canim kayserideyim ben adana fikrini esim soktu kafama ama inan neresine gelcez nereleri gezcez hic bilmiyorum esim bilmiyo 😀😀 aslindan senden fikir almak istiyorum hikoss nereleri gezeriz nerde guzel bi kahvalti yapariz yada yeriz onu ogrenmek istiyorun senden

İki gundur feci yagmur war, ins siz geldinizde yagmur olmaz.
Merkez camiiyi gezin, avm diosan m1tepe war, bi de merkez camiinin yaninda optimum outlet war
Adnan menderese bulvari var, seyhanin gölüne bakior. Bici bici en gusel orda yersiniz. Kebapcilar da orda dizili,

Merkez camiinin yakininda cay bahcesi war. Cok gusel, göle karsi.
Bide gazipaşa bulvarinda kasim büfe var. Orda muzlu sut icmenizi öneririm. Yaninda da simit. Allah ddeme keyfinize.

Bugün
Sabah

Öğle

Ara
1 dl dünkü kadayıf 2 yk yogurt
Akşam
Ara

Cısslar var evet ama sabah ola hayrola
Akşam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın kızlar...
Herkes nerde 2. sayfaya düşmüştü topigimizEn son ben yazmışım ve ilk ben yazıyorumYaz geldi saldık kendimiziVe dün akşam ilk defa annemde yattımEşimin sabah erken işi vardı ve çocugu tek başıma bırakamacagımdan.Eşimi ikna edip anneme gittik.Eşim bütün gece uyuyamadım ev bomboştu gelip almayı bile düşündüm dediBugünde akşama kadar annemdeyim.Sabah baya yürüdüm ve çıkıştada markete kuaföre sonra annemle pazara vs yürüycem bol bol.Keşke annemle kv oldugu semtte olsam hep yürürdüm herkese yakın olup yürüyerek giderdim ogluşu gezdirirdim.İnş ogluş okula başlamadan bulundugum semtten gideriz.Hiç sevmiyoruz eşimle ama mecburiyetNapalım saglık huzur olsunda gerisi bir şekilde hallolur.Bugün ilk kez kuru patlıcan dolması yapıcam.Fırsat kalırsa buzluga ramazan için sarma sararım hazır annemdeyken.Akşama açık alanda dügün varmış Eşim erken gelirse eşlik ederim.Gidip gidilmeyecegi kesin olmadıgı için tedbiri elden bırakmayayaım diyerek bugün saçlarımı kestireyim bariModel konusunda kararsızımAy kime anlatıyorum sanki kendi kendime konuşuyorumKimse yokkkkkkk

Ebruuu, ben giriorm da kimse olmadigi icin geri cikiorum.
Esinin yoklugunuzu anlamasi da harikaaaaaaaaaa
Kurupatlican dolmasini bende yapiorm ama pirinc biras az pismis oluyordu.
Sacini neden kestiriosuun ki.

Etkinlik 3

Rulo kagidi yappiskan kagitla kapladim.
Kucuk toplarimiz yoktu.
Bende buzdolabi posetne azar azar pirinc koydum. Bantla sardim, dokulmesin diye.
Sonra yapiskan kkagitla toplari kapladim.
Ruloyu duvara yapistirdim, oglan geri cikardi

Ruloyu elime aldim, ilk ben attim. Sonra topu oglanin eline verdim, ilk denemede basarili oldu.
Netten cok etkinlik buldum evde olan malzemelerle bunlari yapptim
Suan mutluyummm..
Montessori yontemini uygulicaam.

Slm kizlaar
Ben yine sinavdan ciktim kostur kostur eve geldim ev kadinimiyim ogrencimi meslek sahibimi sasiriyorum bazen sanirim tek bisey uzerinde yogunlassam daha iyi olacak ama calismadigim icin evde bos olmak canimi sıkıyor o yuzden sinavlara da gireyim aöf den bi bolum daha bitireyim diyorum ama ne olcaksa sanki iki unv li evhanimligi . Neyse kafam karisik boyle iste... sabah moralim bozuktu cocugu kardesime birakip birakmama konusunda kararsiz kaldim sinava gitmekten vazgeciyodum ki son anda ciktim evden iyiki de gitmisim sinav fena degildi kardesimde ben gelmeye uyutmus oglusu . Erkek kardesim olunca pek guvenemedim ama cok sukur icim rahatladi eve gelip oglusun aglama sesini duymayinca

Ebrum annende olman ne guzel esinde yoklugunu hissetmis daha da keyiflenmissindir ;-)

Hikos oglusun atesi gecmis cok sukur . Etkinlikleri de zamanla daha iyi yapar...
Bu arada oglus bu hafta icinde iki dis patlatti dun asi oldu ve kan verdik kansizliga d vit falan bakilacak offf cok agladi huysuzlugu uzerinde anliycaniz ...

Canlarım merhaba nasılsınız. Biz iyiyiz çok şükür...kızlarım la oyalanıyorum bütün gün. ..malum havalar düzeliyor. Bütün gün parklardayız...haftalardir yokum...kilomu ölçmedim....bu gün artik diyete başlamam lazım diye uyandım...haftalardır tatlı cips filan yiyorum. Tabii abartmadan yiyorum o ayri..neyse uyandım..gittim ölçdüm kilomu...tartidaki rakamı görünce şok oldum. 49.9 dum..nasıl olur ya..aslında zayıfladığımı pantolonlarımdan anlıyordum..bu kadarıda beklemiyordu...diyet yapmıycam artik..çünki zayiflamak istemiyorum. .boyum 164.kötü gözükür sonra..ama spora başlamam lazım bir an önce..en önemliside squat a.çünki her yerim eridiazcık toparlanayım dimi..sporla kaslanıb bir iki kilo alsamda sorun değil

Elifcimm, sinavin iyi gecmis inan cok sewindm. Oglusununda ne gusel disleri patlamis.
Bizmkinde daha 4tane war, iyice yuruyoruz artik' paytak paytak yuruyor. Etkinlikleride elimden geldgince yapmays calisicam, ee ogretmeye de. İns ogluss faydali olurum.
Aöf ye gelince bnde seneye sinava hazirlancm. İki yillk bankaclk yazicam. Snrasi da oglan hele bi büyüsünde, ev hanimligindan calisam kadina terfi ederiz belki dimi,, umutsuzlga dusmek yok,

Çinare nerdesn sen sekerim yaaa, ozledkk, kizcelerinin pesinde kosmaktan erirsim tabi.
Aman dkkt et, spor yap kilo al kaslan zayiflamicaksn die bizi de unutma, ugra sık sık

Merhaba kızlar
Nazlma 49 diye bir kilo mu var ya. Bence kesinlikle kilo falan verme hatta bir iki kilo alsan hiç fena olmaz. Iyi olmana sevindim
Lajoba başarılar dilerim sana. Ben hala şu cinayet olayının şokundayım ayrıntıları öğrendikçe daha da kötü oluyorum
Hikmet'im etkinlikler süper. Tadını çıkarın. Şu anda biz hiç öyle şeyler yapmıyoruz bilgisayar oynuyor sitenin bahçesinde oynuyor arkadaşlarıyla Yada tv izliyor

Dün çok yoğun bir gündü yine eve geldiğimde saat 21 idi akşam yemeği yediğimde ise 22:30. Yine de bu sabah çok artı çıkmadım
Bugün ve yarın spor yapamıcam. AZ sonra şehir dışına çıkacağız.
Pazartesi sabah yaparım inşallah

Papatyaaa cnmm gezmelerinize hayranim yaaa. Esinde sende cok uyumlusunuz.
Hayatin tadini cikariorsunuz super walla.
Bizimkide p donemlerle bogulucaktir teknolojiyee- ne verebiilirsem o kdr kar diye dusunuorm. İns faydasini goruruz. Fofo beklioreee faceden

Hikos eminim faydasi olacaktir bizde bi oyuncak aldik kup seklinde kenarlarinda kare ucgen cokgen seklinde delikler var her delikten kendine uyumlu parcayi atmasi gerekiyo eger ben gosterirsem dogru yerden atiyo ama gostermessem elindeki parca ne olursa olsun onundeki delikten atmaya calisiyo zorluyo girmeyincede sinirlenip oyuncagi atiyo ama zamanla ogrenecekler ins vee ins dedigin gibi olur cocuklar buyuyunce is kadinligina terfi ederiz aof u de ihmal etme onumuzdeki sene calis yardim gerekirse herzaman yardimci olmaya calisirim canim

Papatya gezmeye cikiyormuus oohh gez eglen kafani dagit olayi da unutmaya calis ben bugun sinava giderken tedigindim sonucta bi nevi olay yerine gittim sayilir ama hersey o kadar normaldi ki.. vee sahislarda gozumde geldikleri yeri malesef ama malesef haketmemisler.. ve sunu anladim ki insanlar disardan cok cok iyi olabilir herkesin nezdinde iyi olabilir ama gercekte kimin ne oldugunu anlayamiyoruz yada boyle aci olaylarla bize gercek yuzlerini gosteriyorlar.. bu arada esimde taniyormus senin hocayi yakinen..

Nazlima naptin kiz sen hemen bi kac kilo al saka bi yana spor yap canim, kizceler epey kosturuyo pesinden anlasilan hem yemis hem kilo vermissin supersin

Merhaba kızlar
Hikmet im biz gezmeyi seviyoruz. Oğlumuzda uyum sağlıyor bize. En son gittiğimiz yurtdışı gezisinde ilk gün nerdeyse 20 km yürüdük o da gık demeden yürüdü bizimle . Hal böyle olunca dağ tepe deniz nereyi bulursak geziyoruz. Ilerde senin oğlun da büyüyünce gezersiniz inşallah
Lajoba o oyuncaktan bizdedevardı. Eski günler geldi aklıma.
Gazetedn takip ediyorum sürekli. Inanamıyorum bu olaya. Bir kadın için değer mi. Çok yazık. Hoca nasıl yapmış hala aklım almıyor

nasılsınzı kızalr..

papayam gezmeler oh sefan olsun.aaman yemene dikkat et..

nazlım nasıkl verdin kıza okiloyu..
diyetmi yaptın stresten mi

bence boyun uzun ..daha fazla verme kilolarını..

jaloba bence eline gecen fırsatları değerlendir..

hem böylesi seni daha mutlu ediyor sanırım.hiçbirşey yapmamaktansa birşeylerleuğraşmak güzelidr..

hkmet birşeyler yapmışın ama eçmisikaçırdıpğım için sanırım. yaptıklarının nerler olduğunu anlamadım..cahilliğime sayy..

kübracığım menu süper..hata sonu adana harika.. gez bakalım..

ebrulim güzel menuler çıkar tatlım..kendine gel kaçamakları bırak artık..

mevcan güzelim.. benim senden bir farkım yok 1 yılı geçti 5 kiloyu veremedim.kısır döngü gibi alıp alıp veriyorum.. ama birtrülü 57den aşapı düşemedim..
.topla güzelim kendini..
ben düğün düğün geziyorum ama kendimi göbekli ve şişko hissediyorum..
hiç mutlu değilim..
iredesizliğime kızıyorum..
sende benim gibi kendini üzmek istemiyorsan bu son 22 günü vwe sonrasında ki55 gne kadar olan günleri çok iyi değerlendir vehedefine ulaş güzelim..

bu hafta çoğu kişi kilo vermiş bir ben hariç.. tebrikler kızlarr..

ve ben

renkli lens kulanmaya başladım..
koyu yeşil

ilk tepkiler süper herkes beğendi
düğün sahibi bile o telaşının arasında fark etmiş..arada deredesöyledi

ama traji komik birolay yaşadım..
işçıkışı lensi aldım kuaföre gittim. taktım.saçlarım yapıldı eve geldim.. hemen yola çıktık..

esim fark etmedi
dayanamadım dedim bende ne değişiklik vardeedim..
yol boyu baktı yüzüme anlamadı..
20 dak geçti

saçın dedi makyajın dedi ama yok fark etmedi..

gözleimi dik dik balınca fark etti

aa dedi yeşil göz..
nelson dedi eskisi ne..

evet canım esi rengi ne idi dedim

düşündü düşündü..

ne idi nelson dedi

ne idi ..... dedim

açık kahve mi idi kayu kahve mi idi siyah mı idi dedi

tuturamadı..

yuh dedim ya
12 yıllık evliyiz bunca yıl gözüme boş boş mu baktın..

göz rengimi bilmiyor adam ya..

yokda tuhar birgöz rengimde yoktuki..desem ki rengin adını bilmiyor..

herkeste olan koyu kahve istee..
,,

işin tuhaf yanı eşimden başka herkes ama herkes farketti..

çoğu yüzüme bakar bakmaz anında fark etti..
diğerleride il 2-3dak içinde..

ama beğendiler.. yakıştırdılar

hülya avşar gibi olmuşun diuyenler oldu..
başka bir insanla konuşuyor gibiyim diyenler oldu..

günlerim koştur koştur geçiyor..

düğün kına kuaför kovalamaktan kafamı kaşıyacak zaman bulamıyorum..
bir gün kaldı..
yarını da atlatırsam ah ne güzell
sabah 9 da çıkarım evden .eve geri kaçta girerim bilmiyorum

güzel telaşlar gerçi

bu araya akraba ziyaretlerinide sıkıştırıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…