- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #18.861
Kizlarr ben geldimm masallah genelde herkes kilo vermis tebrik ederim
Hikoss oglusun nasil oldu canim
Mevcanim artik kendine gel yaa gece gece ne yemissin ole bugunden sıki diyete basliyosun yoksa cok kotu kizicam sana
Ebrum dun 40 dk yuruyus yaptim ama havalardan dolayi devamli yapamiyorum surekli yagmur yagiyo
Aksama kv leri yemege cagirdim kiz simdi kv de bende isleri hallediyorum tekrar gelirim optum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aman iyi cok sukur atlatmissiniz hikoss simdi siraliyorum yaptiklarimi
Mercimek corbasi
Islim kebabi
Pilav
Salata
Sutlu irmik tatlisi
Hikos bu arada pazar gunu adanaya gelcez gunu birlik 😊
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim kayserideyim ben adana fikrini esim soktu kafama ama inan neresine gelcez nereleri gezcez hic bilmiyorum esim bilmiyo 😀😀 aslindan senden fikir almak istiyorum hikoss nereleri gezeriz nerde guzel bi kahvalti yapariz yada yeriz onu ogrenmek istiyorun sendenOooo donatacaksin masayi desenee,, parmaciklrini yiyeceek herkes, ellerne saglik küboş.
Hadiii neresinee geliosunuz. Kis sen hangi sehirdeydin.
Canim kayserideyim ben adana fikrini esim soktu kafama ama inan neresine gelcez nereleri gezcez hic bilmiyorum esim bilmiyo 😀😀 aslindan senden fikir almak istiyorum hikoss nereleri gezeriz nerde guzel bi kahvalti yapariz yada yeriz onu ogrenmek istiyorun senden
Günaydın kızlar...
Herkes nerde2. sayfaya düşmüştü topigimiz En son ben yazmışım ve ilk ben yazıyorum Yaz geldi saldık kendimizi Ve dün akşam ilk defa annemde yattım Eşimin sabah erken işi vardı ve çocugu tek başıma bırakamacagımdan.Eşimi ikna edip anneme gittik.Eşim bütün gece uyuyamadım ev bomboştu gelip almayı bile düşündüm dedi Bugünde akşama kadar annemdeyim.Sabah baya yürüdüm ve çıkıştada markete kuaföre sonra annemle pazara vs yürüycem bol bol.Keşke annemle kv oldugu semtte olsam hep yürürdüm herkese yakın olup yürüyerek giderdim ogluşu gezdirirdim.İnş ogluş okula başlamadan bulundugum semtten gideriz.Hiç sevmiyoruz eşimle ama mecburiyet Napalım saglık huzur olsunda gerisi bir şekilde hallolur.Bugün ilk kez kuru patlıcan dolması yapıcam.Fırsat kalırsa buzluga ramazan için sarma sararım hazır annemdeyken.Akşama açık alanda dügün varmış Eşim erken gelirse eşlik ederim.Gidip gidilmeyecegi kesin olmadıgı için tedbiri elden bırakmayayaım diyerek bugün saçlarımı kestireyim bari Model konusunda kararsızım Ay kime anlatıyorum sanki kendi kendime konuşuyorum Kimse yokkkkkkk
Merhaba kızlar
Nazlma 49 diye bir kilo mu var ya. Bence kesinlikle kilo falan verme hatta bir iki kilo alsan hiç fena olmaz. Iyi olmana sevindim
Lajoba başarılar dilerim sana. Ben hala şu cinayet olayının şokundayım ayrıntıları öğrendikçe daha da kötü oluyorum
Hikmet'im etkinlikler süper. Tadını çıkarın. Şu anda biz hiç öyle şeyler yapmıyoruz bilgisayar oynuyor sitenin bahçesinde oynuyor arkadaşlarıyla Yada tv izliyor
Dün çok yoğun bir gündü yine eve geldiğimde saat 21 idi akşam yemeği yediğimde ise 22:30. Yine de bu sabah çok artı çıkmadım
Bugün ve yarın spor yapamıcam. AZ sonra şehir dışına çıkacağız.
Pazartesi sabah yaparım inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?