- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #18.881
Elifcimm, sinavin iyi gecmis inan cok sewindm. Oglusununda ne gusel disleri patlamis.
Bizmkinde daha 4tane war, iyice yuruyoruz artik' paytak paytak yuruyor. Etkinlikleride elimden geldgince yapmays calisicam, ee ogretmeye de. İns ogluss faydali olurum.
Aöf ye gelince bnde seneye sinava hazirlancm. İki yillk bankaclk yazicam. Snrasi da oglan hele bi büyüsünde, ev hanimligindan calisam kadina terfi ederiz belki dimi,, umutsuzlga dusmek yok,
Çinare nerdesn sen sekerim yaaa, ozledkk, kizcelerinin pesinde kosmaktan erirsim tabi.
Aman dkkt et, spor yap kilo al kaslanzayiflamicaksn die bizi de unutma, ugra sık sık
Merhaba kızlar
Nazlma 49 diye bir kilo mu var ya. Bence kesinlikle kilo falan verme hatta bir iki kilo alsan hiç fena olmaz. Iyi olmana sevindim
Lajoba başarılar dilerim sana. Ben hala şu cinayet olayının şokundayım ayrıntıları öğrendikçe daha da kötü oluyorum
Hikmet'im etkinlikler süper. Tadını çıkarın. Şu anda biz hiç öyle şeyler yapmıyoruz bilgisayar oynuyor sitenin bahçesinde oynuyor arkadaşlarıyla Yada tv izliyor
Dün çok yoğun bir gündü yine eve geldiğimde saat 21 idi akşam yemeği yediğimde ise 22:30. Yine de bu sabah çok artı çıkmadım
Bugün ve yarın spor yapamıcam. AZ sonra şehir dışına çıkacağız.
Pazartesi sabah yaparım inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hikos eminim faydasi olacaktir bizde bi oyuncak aldik kup seklinde kenarlarinda kare ucgen cokgen seklinde delikler var her delikten kendine uyumlu parcayi atmasi gerekiyo eger ben gosterirsem dogru yerden atiyo ama gostermessem elindeki parca ne olursa olsun onundeki delikten atmaya calisiyo zorluyo girmeyincede sinirlenip oyuncagi atiyoama zamanla ogrenecekler ins vee ins dedigin gibi olur cocuklar buyuyunce is kadinligina terfi ederiz aof u de ihmal etme onumuzdeki sene calis yardim gerekirse herzaman yardimci olmaya calisirim canim
Papatya gezmeye cikiyormuus oohh gez eglen kafani dagit olayi da unutmaya calis ben bugun sinava giderken tedigindim sonucta bi nevi olay yerine gittim sayilir ama hersey o kadar normaldi ki.. vee sahislarda gozumde geldikleri yeri malesef ama malesef haketmemisler.. ve sunu anladim ki insanlar disardan cok cok iyi olabilir herkesin nezdinde iyi olabilir ama gercekte kimin ne oldugunu anlayamiyoruz yada boyle aci olaylarla bize gercek yuzlerini gosteriyorlar.. bu arada esimde taniyormus senin hocayi yakinen..
Nazlima naptin kiz sen hemen bi kac kilo alsaka bi yana spor yap canim, kizceler epey kosturuyo pesinden anlasilan hem yemis hem kilo vermissin supersin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet kızlar çok zayıfladım.kiyafetlerim kptü duruyor.ben hepsini küçülttüm. Böyle daha iyi..ama ben bu kilo alıcam.sporla tabii.yapmıyorum çünki hiç vakit yok...beni gprenler şoka giriyorlar..kasım 68 dim.kış geçti aradan 49 ları görüyorum. .her kes 2 3 kilo al diyor..nasılsınzı kızalr..
papayam gezmeler oh sefan olsun.aaman yemene dikkat et..
nazlım nasıkl verdin kıza okiloyu..
diyetmi yaptın stresten mi
bence boyun uzun ..daha fazla verme kilolarını..
jaloba bence eline gecen fırsatları değerlendir..
hem böylesi seni daha mutlu ediyor sanırım.hiçbirşey yapmamaktansa birşeylerleuğraşmak güzelidr..
hkmet birşeyler yapmışın ama eçmisikaçırdıpğım için sanırım. yaptıklarının nerler olduğunu anlamadım..cahilliğime sayy..
kübracığım menu süper..hata sonu adana harika.. gez bakalım..
ebrulim güzel menuler çıkar tatlım..kendine gel kaçamakları bırak artık..
mevcan güzelim.. benim senden bir farkım yok 1 yılı geçti 5 kiloyu veremedim.kısır döngü gibi alıp alıp veriyorum.. ama birtrülü 57den aşapı düşemedim..
.topla güzelim kendini..
ben düğün düğün geziyorum ama kendimi göbekli ve şişko hissediyorum..
hiç mutlu değilim..
iredesizliğime kızıyorum..
sende benim gibi kendini üzmek istemiyorsan bu son 22 günü vwe sonrasında ki55 gne kadar olan günleri çok iyi değerlendir vehedefine ulaş güzelim..
bu hafta çoğu kişi kilo vermiş bir ben hariç.. tebrikler kızlarr..
Canım çok güldüm.erkeklerin çoğu böyle. .ne güzel düğünler var.gez dinlen.yazın tadınl çıkarmak lazım.ve ben
renkli lens kulanmaya başladım..
koyu yeşil
ilk tepkiler süper herkes beğendi
düğün sahibi bile o telaşının arasında fark etmiş..arada deredesöyledi
ama traji komik birolay yaşadım..
işçıkışı lensi aldım kuaföre gittim. taktım.saçlarım yapıldı eve geldim.. hemen yola çıktık..
esim fark etmedi
dayanamadım dedim bende ne değişiklik vardeedim..
yol boyu baktı yüzüme anlamadı..
20 dak geçti
saçın dedi makyajın dedi ama yok fark etmedi..
gözleimi dik dik balınca fark etti
aa dedi yeşil göz..
nelson dedi eskisi ne..
evet canım esi rengi ne idi dedim
düşündü düşündü..
ne idi nelson dedi
ne idi ..... dedim
açık kahve mi idi kayu kahve mi idi siyah mı idi dedi
tuturamadı..
yuh dedim ya
12 yıllık evliyiz bunca yıl gözüme boş boş mu baktın..
göz rengimi bilmiyor adam ya..
yokda tuhar birgöz rengimde yoktuki..desem ki rengin adını bilmiyor..
herkeste olan koyu kahve istee..
,,
işin tuhaf yanı eşimden başka herkes ama herkes farketti..
çoğu yüzüme bakar bakmaz anında fark etti..
diğerleride il 2-3dak içinde..
ama beğendiler.. yakıştırdılar
hülya avşar gibi olmuşun diuyenler oldu..
başka bir insanla konuşuyor gibiyim diyenler oldu..
günlerim koştur koştur geçiyor..
düğün kına kuaför kovalamaktan kafamı kaşıyacak zaman bulamıyorum..
bir gün kaldı..
yarını da atlatırsam ah ne güzell
sabah 9 da çıkarım evden .eve geri kaçta girerim bilmiyorum
güzel telaşlar gerçi
bu araya akraba ziyaretlerinide sıkıştırıyorum..
Ooooooo maşallah sizde gezmedesiniz.iyi eylenceler canım..Gunaydin citirlarim nasilsiniz biz adanaya geldik daha dogrusu dun aksamdan ciktik yola gece 12 de adanadaydik oteldeyiz simdi kizim gece cok huzursuz uyudu yatagini aradi yanima aldim bu seferde cok terledik ama atlattik geceyi kahvalti yaptik simdi ben odada kizi uyutuyorum esim lobi ye indi kiz guzelce uykusunu alsin uyansin gezmeye cikicaz birda hava nemli bende sistim dogal olarak pazartesi 1 aylik sıki diyete giriyoruk kizlar ama simdilik bugunun tadini cikaricam hepinizi cok optum
Hikoss adana guzel sehir daha tam gezmedim ama gordugum kadariyla begendim canim 😊
Dondurmasız yaz geçmezzzzzz.meyveli ye canım. .onun kalorisi az. ..56 lara düşmene sevindim. .ben en son 59 yazarken hatırlıyordum..Geçte olsa bildirim
Geçen hafta:57.2
Bu sabah : 56.9
Giden :300
Ve geç saatte dondurma yediğim halde. Çünkü dün 2 öğün yedim
Yaparsın kız sen.ne kilolar verdin..bu senin için bir şeymiki..Kizlar, yarin super bir sekilde basliyorum. Hfta sonu cozuttum resmen.
Sporlara da basliyoru,. Hem sıkılaşıcam. Hem yaglari eriticem.
21haziranda esimin kuzeninin dugunu var, mukemml olmam gerek..
İyi geceler..
Merhaba kızlar
Umarım keyifler yerindedir. Ben 4 gündür spor yapamıyorum
Yarın sabah belki 2 mil yapabilirim. Bilemiyorum. Okula erken gitmem gerek. Salı akşamı da misafir gelecek gibi. Daha doğrusu geçen hafta haber vermişlerdi ben kabul edememiştim. Salı akşamı na çağırayım diyorum musaitlerse tabi
Hafta sonu nasıl beslendim ben ee pek bilmiyorum ama bildiğim şey kilovermedim belki de aldım biraz
Merhaba kizlar
Aktif olamiyorum sehir disindan kaynimlar gorumcemler falan geldi kv deyim iki aksamdir.. dikkat etmeye calisiyorum ama aksam yemegini saat 8 den once yiyemiyorum dolayisi ile artidayim maalesef.. 10 gun yogunum anliycaniz.. en az hasarla atlatirim ins bu 10 gunu
Kubos gezmlerde nel gezmelerde papatya gezmelere gitcekti ne oldu bilmiyorum hikos iyisin umarim ebru eksi cikmis ooh ne guzelherkes iyi ins hepinize cok cok iyi bir hafta diliyorum ve hemen kendimi yataga atiyorum . Cok yorgunum.. iyi geceler canlar..
Gunayfin citirlarim hikoss dun aksam geldik kayseriye guzel bi grzi olduu valla bana ozellikle degisiklik oldu kizimda uzmedi bizi guzel gecti yani adanada sheraton otelde kaldik canim oglen otelden ayrilinca optimum a gittik kiz nasil kalabalikti oleordan ciktik merkez caminin oralarda gezdik sonrada onbasiydi sanirim tam hatirlamiyorum orda yemek yedik cok guzel bi yerdi tam sehhan nehri karsinda sonrada ciktik geldik canim kiz dun hava sicakti yada bana ole geldi biz kayseride kuru havaya aliskiniz nemli hava baya sicak geldi bize😀
Nazlima canimm sen baya zayiflamissin masallah ama 1 2 kilo al tam olursun 😊😊
Ebrum 56 lara inmissin supersin yaa bende aksam 5 ten sonra bisey yemezsem kilo gidiyo ebrum ole yapcam bundan sora
Nelson esine cok guldum ama olur ole arada surekli goruyoya seni bir muddet sonra alisiyo insan :)
Papatya canim hafta sonun guzel gecti sanirim ne guzel sizde gezdiniz
Lajoba canim sen nasilsin hafta sonun yogun gecmis biraz ne guzel
Kizlar, gunaydinn...
Herkesin hafta sonu guzel gecmis bakiyorum da ,, supeer
Yorgunluk biz kadinlarin kaderi walla, adam akilli dinlenemiyoruz.
Bekarligi tam anlamiyla yasamamisiz walla ben oyle hissediorum. En azindan uykuyu kiymetli birsey oldugunu bilememisim. Cocuklar büyüse de yne doyamicaz uykuya dinlenmeyee,, amaaaan dertlendim mi ne
Adanada hawa feci sicaak.. bugunde kv lere gidicez. Sunnet doktoru oraya gelecek. Bi kez daha kontrol ettiricez. Pipisi iyilesior ama ilk iki gun coook zorluydu ama.a
Çinaree, ins basarabilirim. Evet ne kilolar gitti ama şu 5kilo üstume yapisti, tinerle de cikmaz sanki. Bogazimi tutamiorum. Nefsime hakim olsam keske.
Nel, ablami faceden sildnmi,, bu arada Esin beni de güldürdü. Amann erkek sonucta detayci degiller ki.
Ebru, naptin cnm ne korsesi, bu sicalkta, ee ihtiyacnda yok ki.
Papatyaaa, facedeki resimlrre bayildm. O gunde cook gusel olmussun, beyaz tenlisin ztn. Masallah ne giysen yakisir. :nazar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?