Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

Gunaydin citirlarim nasilsiniz biz adanaya geldik daha dogrusu dun aksamdan ciktik yola gece 12 de adanadaydik oteldeyiz simdi kizim gece cok huzursuz uyudu yatagini aradi yanima aldim bu seferde cok terledik ama atlattik geceyi kahvalti yaptik simdi ben odada kizi uyutuyorum esim lobi ye indi kiz guzelce uykusunu alsin uyansin gezmeye cikicaz birda hava nemli bende sistim dogal olarak pazartesi 1 aylik sıki diyete giriyoruk kizlar ama simdilik bugunun tadini cikaricam hepinizi cok optum
Hikoss adana guzel sehir daha tam gezmedim ama gordugum kadariyla begendim canim 😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Geçte olsa bildirim
Geçen hafta:57.2
Bu sabah : 56.9

Giden :300
Ve geç saatte dondurma yediğim halde. Çünkü dün 2 öğün yedim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kubos, adanadasn demek ... smdi nerdesinn
.. hangi semtte, hangi oteldesiniz... mrk ettmmm, )
Adanada bugun hawa ck ddgisik yaaa, bi sicak bi sogukkk.

Kizlar, yarin super bir sekilde basliyorum. Hfta sonu cozuttum resmen.

Sporlara da basliyoru,. Hem sıkılaşıcam. Hem yaglari eriticem.
21haziranda esimin kuzeninin dugunu var, mukemml olmam gerek..
İyi geceler..

Merhaba kızlar
Umarım keyifler yerindedir. Ben 4 gündür spor yapamıyorum
Yarın sabah belki 2 mil yapabilirim. Bilemiyorum. Okula erken gitmem gerek. Salı akşamı da misafir gelecek gibi. Daha doğrusu geçen hafta haber vermişlerdi ben kabul edememiştim. Salı akşamı na çağırayım diyorum musaitlerse tabi
Hafta sonu nasıl beslendim ben ee pek bilmiyorum ama bildiğim şey kilovermedim belki de aldım biraz

Merhaba kizlar
Aktif olamiyorum sehir disindan kaynimlar gorumcemler falan geldi kv deyim iki aksamdir.. dikkat etmeye calisiyorum ama aksam yemegini saat 8 den once yiyemiyorum dolayisi ile artidayim maalesef.. 10 gun yogunum anliycaniz.. en az hasarla atlatirim ins bu 10 gunu
Kubos gezmlerde nel gezmelerde papatya gezmelere gitcekti ne oldu bilmiyorum hikos iyisin umarim ebru eksi cikmis ooh ne guzel herkes iyi ins hepinize cok cok iyi bir hafta diliyorum ve hemen kendimi yataga atiyorum . Cok yorgunum.. iyi geceler canlar..

Evet kızlar çok zayıfladım.kiyafetlerim kptü duruyor.ben hepsini küçülttüm. Böyle daha iyi..ama ben bu kilo alıcam.sporla tabii.yapmıyorum çünki hiç vakit yok...beni gprenler şoka giriyorlar..kasım 68 dim.kış geçti aradan 49 ları görüyorum. .her kes 2 3 kilo al diyor..
Canım çok güldüm.erkeklerin çoğu böyle. .ne güzel düğünler var.gez dinlen.yazın tadınl çıkarmak lazım.
Ooooooo maşallah sizde gezmedesiniz.iyi eylenceler canım..
Geçte olsa bildirim
Geçen hafta:57.2
Bu sabah : 56.9

Giden :300
Ve geç saatte dondurma yediğim halde. Çünkü dün 2 öğün yedim

Dondurmasız yaz geçmezzzzzz.meyveli ye canım. .onun kalorisi az. ..56 lara düşmene sevindim. .ben en son 59 yazarken hatırlıyordum..

Kizlar, yarin super bir sekilde basliyorum. Hfta sonu cozuttum resmen.

Sporlara da basliyoru,. Hem sıkılaşıcam. Hem yaglari eriticem.
21haziranda esimin kuzeninin dugunu var, mukemml olmam gerek..
İyi geceler..
Yaparsın kız sen.ne kilolar verdin..bu senin için bir şeymiki..

Kızlar sizde gezmedesiniz. .ne güzel. ..papatyam oğluna maşallah. .her çocuk gezmez öyle. .mesela ben...varmadıkmı diye başının etini yerdim annemlerin..bu arada canlar bende face kullanıyorum..isterseniz özele atarsınız...
İyi geceler. .

Günaydın kızlar
Artık sabahları kalkmakte çok zorlanıyorum
Eskisi gibi dinç kalmamıyorum
Nelson eşine çok güldüm ama sanırım yanımızdaki insanlar zamanla alışkanlık oluyor göz aşinalık kazanıyor bazı şeylerine dikkat etmiyoru bile . Ama yinede trajikomik olmuş.
Şimdi kahvaltı hazırlayacağım. Sonra oğlanı ve kendimi doyurup onu okula bırakacağım sonra da belki spor yaparım
İçim uyuyor resmen

Günaydın arkadaşlar...İnş güzel bir hafta olurDün 2 ögün beslendigim ve akşam çorba ve 2 tane mücverle günü kapattıgım için sanırım sahilde yedigim dorndurma pek etkili olmamış2 ögün ,akşam ekmek yok,erken kapanış ve dondurma sonrası sahilde 1.5 saat yürüyüşVe sabah güzel bir rakamBugün bünyemi şaşırtıp kek ve kahve ile şimdi kahvaltı ediyorum.P.tesi ve korsemi giydim yineGeçmişe bakıcam ama sonra yorum yapıcam işimi bitirince

Gunayfin citirlarim hikoss dun aksam geldik kayseriye guzel bi grzi olduu valla bana ozellikle degisiklik oldu kizimda uzmedi bizi guzel gecti yani adanada sheraton otelde kaldik canim oglen otelden ayrilinca optimum a gittik kiz nasil kalabalikti ole ordan ciktik merkez caminin oralarda gezdik sonrada onbasiydi sanirim tam hatirlamiyorum orda yemek yedik cok guzel bi yerdi tam sehhan nehri karsinda sonrada ciktik geldik canim kiz dun hava sicakti yada bana ole geldi biz kayseride kuru havaya aliskiniz nemli hava baya sicak geldi bize😀
Nazlima canimm sen baya zayiflamissin masallah ama 1 2 kilo al tam olursun 😊😊
Ebrum 56 lara inmissin supersin yaa bende aksam 5 ten sonra bisey yemezsem kilo gidiyo ebrum ole yapcam bundan sora
Nelson esine cok guldum ama olur ole arada surekli goruyoya seni bir muddet sonra alisiyo insan :)
Papatya canim hafta sonun guzel gecti sanirim ne guzel sizde gezdiniz
Lajoba canim sen nasilsin hafta sonun yogun gecmis biraz ne guzel

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kuboş guzel gecmesine sewindm. Siz gelmeden bi gun once burda firtinalar koptu asiri yagisliydi. Adana nemlidir daha sicaklar baslamadi. Nehrimiz nasil guzel ddgilmi.
Optimuma pek gitmiyorum ben. Bide pazar gunleri asiri kalabalik oluyor.
Oo sheraton otel bu yil acildi sanirim. Adanada oldugumz icin anca dugun kokteyl olursa gideriz. tadinii cikardiysaniz ne gusel. Adana salgaminda icmediysen eksi puan veirirm sekerim sana.. saddce o kdr mi gezdiniz.

Kizlar, gunaydinn...
Herkesin hafta sonu guzel gecmis bakiyorum da ,, supeer
Yorgunluk biz kadinlarin kaderi walla, adam akilli dinlenemiyoruz.
Bekarligi tam anlamiyla yasamamisiz walla ben oyle hissediorum. En azindan uykuyu kiymetli birsey oldugunu bilememisim. Cocuklar büyüse de yne doyamicaz uykuya dinlenmeyee,, amaaaan dertlendim mi ne
Adanada hawa feci sicaak.. bugunde kv lere gidicez. Sunnet doktoru oraya gelecek. Bi kez daha kontrol ettiricez. Pipisi iyilesior ama ilk iki gun coook zorluydu ama.a

Çinaree, ins basarabilirim. Evet ne kilolar gitti ama şu 5kilo üstume yapisti, tinerle de cikmaz sanki. Bogazimi tutamiorum. Nefsime hakim olsam keske.

Nel, ablami faceden sildnmi,, bu arada Esin beni de güldürdü. Amann erkek sonucta detayci degiller ki.

Ebru, naptin cnm ne korsesi, bu sicalkta, ee ihtiyacnda yok ki.

Papatyaaa, facedeki resimlrre bayildm. O gunde cook gusel olmussun, beyaz tenlisin ztn. Masallah ne giysen yakisir. :nazar

kendime verdiğim sözü haftasonu tuttum ve ilk defa bir hafta sonu abartmadım,kaçamaklarım oldu ama ağzımı erkenden kapadım

bugün itibari ilede yürüyüşe başlıyorum,eşime anahtarını verdim

reglide oldum sabah halen şişim diye tartılmadım,yarın sabah tartılıcam

cmt günü iş arkadaşlarımızla buluşup beraber yemek yedik,çok hoş sohbet bi ortamdı,sonrada biraz kızılayda gezdik,ordan kızımı alıp eve geçtim,biraz evi topladım,arkadaşlarımız geldi beraber film izledik,gece 2 ye kadar beraberdik

dünde mezarlık ziyareti yaptık,eşime babalar günü için alışveriş yaptık,maaşı aldım ama kk cortladı ilk günden

güne dinç uyandım,pozitifim bakalım,şu kilolarda gittimi tamamdır

kubram bende adanayı çok merak ediyorum kısmet olmadı görmek henüz

nelsonum eşinle diyaloğun çok hoşmuş,benim eşimde göz rengimi bilmez,kedi gibi senin gözlerin ne biliyim ya der ( bal badem karışımı bi rengim var,ışığa ve giysiye göre değişir )

papatyam o uyku sıkıntısı bendede başladı,sabahları ağlayarak kalkıyorum resmen

eprumm 56.9

nzlama hoş geldin kuzum,boyun kaçtı 49 kilo banada az geldi,

lajoba,misafir olunca düzen bozuluyor ama sen yinede dikkat et kuzum

Dün baş agrısı migde bulantısı akşam için yemek ve bu akşam için yine yemek yap banyo wc çamaşır balkon yıka vs mahfoldum.Dinlenemedim ve bişi anlamadım.Akşama başım hafifleyince oglumu sahilde lunaparka götürdüm.İlk kez onunla çarpışan arabaya bindikSonra 1.5 saat yürüdük yavaşta olsaSahilde havuz başı kapalı yer vardı ve yeni kır dügünü yeride yapmışlar .Mekan çok güzelde fiyatta uygundu.Ogluşun sünnetini orda yapabiliriz diye eşimle düşündükHalılarım gelmeden silmiycem artık evi.Gelzsin derince silip yerleştiririm artık.

Hikom:Taktım korsemi sadece pazar günleri takmıyorum.Göbegim şekilleniyor

Mevcan:aslında h içi 56.7 bile gördüm.Ama geç yemiycem yada azıcık tadımlık yiycem nefsim körelsin diyeYürüyüşe başlaman çok iyi olmuş

Papatyam:Nazar mı degdirdik canım.Ne güzel erken kalkıp yapıyordun.Belki havalardandrı:44:.Tekrar başlarsın inş. bende slim in 6 ya devam edicem

Btlkbra:instgramda gördüm fotolarıNe güzel bir degişiklik olmuştur.Bende degişik yerleri görmyei çok severim

lajobam:yine mi yoksunMisafirlerin gidince burda olmazsan kızıcam sana haaa

Son düzenleme:
Günaydın canlar. ...nasılız bu gün. ..ben malesef güne ishal olarak uyandım..hemde çok feci. ..dün arkadaşım patlıcan salatasl yapmışdı.çok acılıydı...bende nefsime hakim olamadım.çok yedim...aclya vücudum pek alışık değil. ...yumurta haşlıycam şimdi.....
Mevcanım boyum 1.64 canım.
.

Gunaydin kizlaar
Herkes yogun guzel bi hsonu gecirmis cumaya kadar da guzel gecsin gitsin kilolar
Nazlima hosgeldin canim 2-3 kilo al tatlim cok zayiflamissin yanlis hatirlamiyosm boyumuz ayniydi 164 tun dimi?
Hikos oglus iyilesmis cok sukur dr kontrol etsin icin daha da rahatliycak
Ebru korse giymis ohh sıkar gobusunu yemezsin sende . Kiz bana canim ya burayi ihmal edince aklim hep burda oluyo yemekten de alamiyorum kendimi hakediyorum kizilmayi ;-)
Ben bu yaziyi bitirene kadar nazlima cevap vermis bile boyumuz ayni canim sen gecmis olsun bu arada patates hasla ins gecer kisa zamanda...
Mevcan yuruyuse baslaman esininde destek olmasi ne guzel bende istiyorum yurumek ama esimin erken geldigi gun o kadar nadirki..
Vee unuttugum atladigim diger kizceler hepinize merhabaa nasilsiniz
Bool kilo vermeli bi hafta olsun

yok ğüzelim silmedim. arkadaş olaak ğörünmüyormuyuz... eklesin tekrar ben kabul ederim..

kızlar evet eşim olayı traji komik oldu..ğüldüm-- çok incinmedim ama hep söyleyecek sözüm olacak
"kaç yıllık eşinin göz rengini bilmeyen adam diye başlayacağım söze:) "

mevcan ğüzelim benim ğöz renğim öyle karışıkda değil bildiğin koyu kahve... :))
paptyam mevcan ebruli ne ğüzel diyet tam ğaz devam ediyor

lajoba kübra hepinizi öpüyorum..

ben sabah tartıldığımda ğördüğüm rakamı ğörseniz.. 59 küsürlerdeyim,, 60 a yakınnn

bu cumada kilo bildirimi yapmadım..
15 ğün öncesine ğöre (57) değerlendireceğim bu hafta,,

muhtemelen aldığım tüm kiloları bir haftada veremem..

eksi çıkmam mümkün değil ama 57 leri tekrar görürsem.. değmeyin keyfime...

bügün akşam menü paylaşacağım.. yoksa abartıyorum resmen...

Son düzenleme:
Nazlma:2-3 kilo alabilirsin çok zayıflamışsın canımAma ugra bırakma bizi tamam mı

Nelson:Bencede paylaş yoksa 60 ı da geçiceksin

Lajoba:Kızarım valla Özlüyorum seni

Özgem hawarım bebeişler nasıl?

Devkule:göbüş çıktı mı ?Saglıgınız iyidir inş.

sehra,ayşe,tubilosh,fenedo,hadeka,zuzum 1 yıl yok zaten nerdesiniz iyimisiniz kızlar

Yine kimse yokYine ben varim.Az önce tansiyonum mu düştü bilmiyorum çok kötü oldum.Abla 2 dl ekmegin arasına pul biber koyup verdi sagolsun.Kendime geldim.Öglen az yemekle hata yapıyorum.Çünkü akşam yemegiyle arasınra nerdeyse 8 saat fark var.Sonra akşam saldırıya geçiyorumElimdeki listeye baktımda en çok eksi oldugum gün pazar sabahı ve en çok artı çıktıgım gün perşembe sabahı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…