Çıtır Annelerin Diyet Günlüğü

İkindi gibi oglani uyutunca bende uyudum.. saat 4 gibi buyuk bi kase dugurcuk corbasi ve yogurt yecim yarim dlm ekmekle, saat 5 gibi de 1 muz yedim daha da bisey yemem belki meyve yerim cilek kiraz..
Ebru dikkat et canim dedigin gibi ogle aksam arasi cok zaman olunca aksam yemege saldiriyoruz oglen cokca ye aksamlari gecistirmeye calis.... sagligina da dikkat et canim bosver gerisini..

sabah:1 salatalık+4ceviz
öğle:yağsız salata
ara:1top kek
ara:1yeşil biber+1sütlü kahve
akşam:salata+1por sebzeligüveç(patateslerini yemedim)+1dilim ekmek+1dolma biber
ara:karpuz

toplamda 1004 kalori

Hikoss valla bu kadar gezdik kizla zor oldu biraz salgam ictim tabi icmez olurmuyum hikoss
Kizlar menum gelsin
Ceyrek simit
1 has yum
1 zeytin
1 kk peynir
Yesillik
Oglen
1 kepce corba
Yagsiz tavuk sote
Salata
Ara yesil cay 3 kare ciko
Aksam
1 kase corba
1 kk peynir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sabah

Kahve ve kek
Öğle

Salata çorba 1 kadınbudu köfte
Ara:ekmeğin ucu çay
Akşam

Şimdi Türk kahvesi 4 tane tutku

Spor
Ogluşu bırakıp eşime hava kararmadan pazara gittim 40 dk yürüyüş çabuk çabuk

150 yarım mekik
50 alt karın
150 oklava

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba kızlar
Haftaya çok iyi bir başlangıç yapamadım. Yarım akşam misafirim gelecek. Yaptığım kurabiye nasıl olmuş diye baktım ama bakarken birden fazla kurabiye yedim.
Gerçekten çok yoruldum bu kısır döngüden.
SiZi sevdiğim için buradayım galiba

Günaydın kızlar
Bu sabah sporumu yapacağım inşallah. Yine artısayım bu sabah .
Azıcık azıcık artı derken yine 64 e dayandım. 62 li rakamlarda kalmayı başaramadım.
Bu akşam misafirim gelecek ve ben biliyorum ki onlarla beraber bende yiyeceğim. Sizi bilmem de. Benim asıl sıkıntım yemek yemeyi seviyor olmam. Allah'tan spor yapıyorum da az da olsa yediklerimi eritiyorum.
Siz de ne var ne yok
Sayımızı ne kadar çok azaldı değil mi

Günaydın herkese. Sabah baya bir artı ile uyandım. Dün kötü oldu ama inş bugün ve cumaya kadar(regl)olacağıma rağmen eksi çıkmak istiyorum !ögle için patates haşladım yemeğe çıkmayacağım. Gece oglum 3 kez kalktı kahve içip ayılayım.

Azaldık iyiceCanım insanız ve nefsimiz var tabiki evde yaptıgımız yada dışarıda gezmelerde bişiler yiycez.Ama misal tabakta 5 çeşit hamur işi varsa 1 tatlı bir tuzlu türünden yiycez.Misafirliktede pilavı ekmeyi yemeyip tatlıdan 1 tane yiyebiliriz.Yani denge işi.Özgemde yerdi ama sabah 1 tane yerdi istedigi şeyi sende biliyorsun.Ama bazen nefsimize yenik düşebiliyoruz işe

Gunaydin kizlar ay ay dun aksam 5 te yedim ama suan kendimi ac hissetmiyorum sis hissediyoruk sis off bu sislik nasil gitcek bilmiyorum dun o kadar su ve yesil cay ictim neyse bugun duzelir sanirim yuruyuse cikmak istiyorum bugun kiz uyuyunca yuruyuse cikmadigimdada leslie yapicam artik
Kizlar neden kimse yok topikte ebru papatya ben hikos lajoba var
Sukran kevser rose tubi sehra daha unuttugum bir suru kisi yok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydinn kizlarr..
Dun patates gunuydu halbuki, ben sabah karpuz oglen de gozleme yedim.
Kv yapmisti yemicem dedim ama nefsime yenildim.
Dun kocis kv ler disari ciktik, burda cok guzel buyuk bir pak war. Oglan calisan arabalara bindi. Bebiskom tekerlek asigi ya, bebek arabasinin tekeriyle oynadi durdu. Yuruyoruz artik. Koşuşturdu, bizde pesinden kostuk.
Guzel bie gundu dun. Pipisi de iyilesiyor. Dun doktor gelmedi, bugun gelecek.
Kv ye gidicez.
Bugun salata gunu, saddce salata yicem. Dun asiri su ictim. Sabahda tarrtida kotu bi rakam gordum. Offf, agzimi tutamiorm yiorumm .. pismanimmm dunden..

Ebru, patatesi aksam ye bence. Gunduz asiri yemiyosun ki.

Kubos, bende dun gece leslie yaptim.20dk, 5dk ,mekil hareketleri yaptim.
Yaz geldi, bugun yarin yani heran denize gidebiliriz. Yuzerek de sıkılasacgima inaniorm.
Yani insallaaah gcn seneki mayo, cpk bol olacak, yenisino aliriz dedi kocis.

Papatyaaaa, bnde artidayimmm yaaaa, napicazzz, nasil motive olucaaz.

sabah:1 salatalık+4ceviz
öğle:yağsız salata
ara:1top kek
ara:1yeşil biber+1sütlü kahve
akşam:salata+1por sebzeligüveç(patateslerini yemedim)+1dilim ekmek+1dolma biber
ara:karpuz

toplamda 1004 kalori

Nel, menun super, geri dondun sanki

günaydın kızlarr çokk kötüyüm acaip regl sancısı çekiyorum,bu halimle geldim işe,tek bayanım bide çaycımız var ama o aşağıda ha var ha yok yani,tuvalete gidiyorum elimde telsizle

acaip şişim reglim başladı güya ama sadece belirti var daha

kendime verdiğim sözüü tutmaya devam ediyorum

akşam,40 dak ev işi yaptım,30 dak yürüyüş yaptım,8 de evdeydim ben eve geçene kadar kızım ve eşim üstlerini değiştirmiş yemek hazırlıyorlardı, 6-7 tane kiraz yedim onlarla beraber,kızım kitap okudu ben dinledim o ara

9 dan sonrada 1,30 dak ütü yaptım,eşimle balkonda çay+yeşil çay keyfi yaptım

dün ödem attırıcı aldım ama reglim tam başlasın öyle içicem

bırakmıycam bu sefer olacak bu iş

diet adına yaptığım şeyler

sabah kalkınca 1 bardak su içmek

işe gelince 1 bardak ılık limonlu su içmek

kahvaltı ( peynir ekmek salatalık domates şeklinde)

3 kupa yeşil çay içmek

öğlen yemeğimde makarna ve pilav varsa daha az porsiyon alıyorum,doymak için 1 dilim tb ekmeğin kabuğunu yiyorum

arada erik getiriyorum evden onu yiyorum,

bazen kaçamaklarım oluyor 1-2 büskivü minik gofret gibi

evde sadece nektari yada azıcık kiraz yiyorumm

kubram topiğimiz azaldı doğru ama kapımız herkese açık isteyen gelir,bende kızları özlüyorum ama vardır herhalde bir sebepleri diye düşünüyorum

nelsonum menün gayet güzel,kalori si oldukça ideal olmuş

papatyam hepimiz insanız,sosyalleşicez yiyecez içicez,1-2 kilo alınır verilir sen sporunu ve bizi bırakma yeter

hikomm ne güzel gezmişsin öyle,dikkatli ol bu cuma senden 71 bekliyorum

lajobam misafirlerinle sakın kaçırma

eprumm bende ara öğünlerde acıkınca tutkuya saldırıyordum,şimdi ise çantama meyve koyuyorum çok acıktığımı hissedince çıkışa dopru tb ekmeğin ucundan ısırık alıyorum ve ve 1 çay kaşığı nescafe atıp bir kupa sade kahve içiyorum,ilk başlarda çok acıkıyordum ama kahve bildiğin tok tutuyor, aklında bulunsun

Merhaba kızlar
Sabah slim in 6 start yaptım işe geldim
Aslında ara öğün niyetine elma getirmiştim yanıma ama yemeye fırsat olmadı
11 de toplantı var diye geldim ama toplantı başlamadı hala
2 si bir arada neskafe içtim ben de ara öğün olarak
Mevcqnım şu şişliğin bir inseydi artık. Allah yardımcın olsun canım
Hikmet'im oğlun yürümeye başladı ya bundan sonrası hem daha zor hem daha kolay
Toplantı başlıyor
GörüşürüZ kızlar

Nelson:Karpuzu az yediysen menün çok güzel canımGeri döndün demek

Bltkbra:menün harikaYürü canım fırsatın varken çocuguna hazır bakılıyorken

Mevcan:Sen böyle akşam meyve yiyince veriyorsun zatenYürüyüşte eklenince süper olmuş.Bende günde 2 gr nescafe classic sade içiyorum.Cideen çok tok tutuyor.İnş şu şişliginde biterde rahatlarsın

Hikom:bende bu hafta 71 bekliyorum mevvv gibi ona göreÖglen kuru fasulye istemedigim için haşladım akşamada ton balıklı salata yada balıkçıda balık yiyesim var:)

papatyam:slim yapmışsın oh ne güzel.Benim koca tontiş kollarım için ideal kollarımı kopartıyor resmen.Ama yapan kim

Son düzenleme:
Merhaba kizlar
Eski bi dolabimiz vardi esimin bekarliktan kalma bugunboya falan aldim onu boyayacagim zimpara falan yapcam kol Calismis olurum boylece
Dun aksam 5 ten sonra biraz kiraz bikac cilek yedim sadece ama saat 10 gibi karcesime cikolatali sufle yaptim bende 1 dlm yedim yinede sabah eksi ciktim aksam yemegini erken yemek gercekten ise yariyor
Mevcanim misafirlerle kacirmiycam ins hep dikkat pur dikkat tabi bi gun biraz fazla kacarsa diger gun daha cok dikkat
Neyse canlarim her birinizi tek tek opuyorum isler beni bekler gideyim yine gelirim

Son düzenleme:
Canım sıkkın
neden1: İşteki kızlar diyet yaptıgımı biliyorlar.Ve ne zaman noraml yemegimi bile yesem;yine bişiler yiyiyorsun ,aralarda agzın hep dolu sözde diyettesin,biz senden çok yesekte daha zayıfız vs...konuşmlarıBu benim iyi niyetimden ve onların iyi niyetimi kullanmalrıdnan kaynaklanıyor sanırımBundan sonra diyet lafı yok!!!Az önce yedim ,tıka basa yedim,migdem bulanıyor yemiycem sagolun vs diycem ikram edilenlere karışılık.!!!

neden 2:İzin konusu.1 sene dolmadan izin vermez vs diyor kızlar.Ama ben yinede bir deniz aşıgı olarak ailemle 1 hafta tatil için izin isteyecegim.Şansımı deniycem ama çok çekiniyorum patronumdan:18:Vermezse bayram için 2 gün isteyip 3-4 gün (safranbolu agva vs yakın bir yerlere gideriz belki)

eprumm kadınlar kilo konusunda çok acımasızdır.heleki iş ortamında sana tavsiyem konu kilo olsa bile kimse ile bir şeyini paylaşma,zamanında iş ortamında ,arkadaş çevremden çok kazık yedim

iyi olmak istiyorsan sana 1 laf sokana, sen 2 laf sokucaksın yada hiç konuşmayacaksın merhaba merhaba

bak bizim burası erkek ağırlıklı bi kurum,haddini bilmezlerde var,ben dietteyim demem ama hep yememe dikkat ederim,2 ay önce bi arkadaşım (erkek) yemek saatinde, dikkat ediyorum diyorsun ama tatlıyıda yedin simitlerini nasıl saklayacaksın dedi.

o sırada 15 kişiydik mutfakta

dedim ki : vücut hatlarım hakkında kocam dışında kimsenin bana yorum yapma hakkı yok,arkamdan mı incelediniz beni, herkes ama herkes sus pus oldu,şimdi yiyorsa biri laf etsin

kimse için canını sıkma ve lütfen mesefani ayarla,iş arkadaşından dost olmaz,kilo konusunda sana takılan olursa,sende onların herhangi bi kusuru ile dalga geç asla ezdirme kendini

ay bak sinir oldum şimdi

izin konusuna gelince firma işleyişini bilemem ama bizim burda senen dolmadan izin kullanma hakkın yok

şansını bi dene olmadı bayramda kaçarsın bi yerlere

Son düzenleme:
Mevcan:Ben eski iş yerindeki arkadaşlarımla(3 tane) çok iyi dostlu kurmuştum.Eşlerimizde ayak uydurunca sürekli kızkıza çocuklarla evde eşlerlede dışarıda ayda 1 toplanırız hala.Burda öyle çıkmadı malesef herkes çıkar amaçlıBana bu tür şeyler garip geliyor.Çok cıvıl cıvıl biriyim suratım asık kimseyle konuşmazsam kendim mutsuz olurum biliyorum.Ama dedgin gibi kilo vs konularda konuşmıycam artık.Bugün hepsi geldi tek tek hayırdır noldu neyin var alıştık biz senin neşene bizi neşelendirmene vs. yok bişi dedim.İzin olayında bile ;vermez ,kesin vermez,ço sinirlenir boşuna isteme deyip moralimi bozdular.Bense herkes olumusz söylerken onların problemlerine olsun olur iyi düşünün vs olumlu konuşuyordum.Çok üzüldüm bugün migdem bulandı hep

Sende çok iyi cevabını vermişsin.Haklısın fazla taviz vermmek lazım kadın erkek farketmez.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…