- Konu Sahibi maviduvar1
-
- #18.901
Günaydın kızlar
Bu sabah sporumu yapacağım inşallah. Yine artısayım bu sabah .
Azıcık azıcık artı derken yine 64 e dayandım. 62 li rakamlarda kalmayı başaramadım.
Bu akşam misafirim gelecek ve ben biliyorum ki onlarla beraber bende yiyeceğim. Sizi bilmem de. Benim asıl sıkıntım yemek yemeyi seviyor olmam. Allah'tan spor yapıyorum da az da olsa yediklerimi eritiyorum.
Siz de ne var ne yok
Sayımızı ne kadar çok azaldı değil mi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sabah:1 salatalık+4ceviz
öğle:yağsız salata
ara:1top kek
ara:1yeşil biber+1sütlü kahve
akşam:salata+1por sebzeligüveç(patateslerini yemedim)+1dilim ekmek+1dolma biber
ara:karpuz
toplamda 1004 kalori
Canım sıkkın
neden1: İşteki kızlar diyet yaptıgımı biliyorlar.Ve ne zaman noraml yemegimi bile yesem;yine bişiler yiyiyorsun ,aralarda agzın hep dolu sözde diyettesin,biz senden çok yesekte daha zayıfız vs...konuşmlarıBu benim iyi niyetimden ve onların iyi niyetimi kullanmalrıdnan kaynaklanıyor sanırım Bundan sonra diyet lafı yok!!!Az önce yedim ,tıka basa yedim,migdem bulanıyor yemiycem sagolun vs diycem ikram edilenlere karışılık.!!!
neden 2:İzin konusu.1 sene dolmadan izin vermez vs diyor kızlar.Ama ben yinede bir deniz aşıgı olarak ailemle 1 hafta tatil için izin isteyecegim.Şansımı deniycem ama çok çekiniyorum patronumdan:18:Vermezse bayram için 2 gün isteyip 3-4 gün (safranbolu agva vs yakın bir yerlere gideriz belki )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?